OmarGalanti
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2015
- Like
- 1.196
- Πόντοι
- 201
Πώς λέγεται αυτή η στάση;
![]()
Στα τέσσερα ξύλο και κρεμπιεδες μωρη καύλα!!!!
Nα και η Αλόμα που λέγαμε.. όπως βλέπουμε την φωτό- αριστερά του Mr. μπούτια είναι με το κόκκινο μαλλί αφάνα. Μοιάζει στο πρόσωπο με την βλαχούτσα.Όχι φίλε μου!!!
Γούστα είναι αυτά....Nα και η Αλόμα που λέγαμε.. όπως βλέπουμε την φωτό- αριστερά του Mr. μπούτια είναι με το κόκκινο μαλλί αφάνα. Μοιάζει στο πρόσωπο με την βλαχούτσα.
100% αγνό πλαστικό!!! Προσοχή κρατάτε την μακριά από εστίες θερμότητας!!!Άσχημη στην φάτσα αλλά σώμα φωτιά

Την έχεις δει πριν τις πλαστικές και πριν γίνει γομαρι πώς ήταν?Δέσποιναρα. Μαγευτική χαράδρα μπρος κ πίσω!![]()
Ναι αλλά τώρα έχει πολύ καυλιαρικο σώμα!Την έχεις δει πριν τις πλαστικές και πριν γίνει γομαρι πώς ήταν?
Δέσποιναρα. Μαγευτική χαράδρα μπρος κ πίσω!![]()
Δέσποιναρα. Μαγευτική χαράδρα μπρος κ πίσω![]()
Και φάτσα μουνι καπέλο....Την έχεις δει πριν τις πλαστικές και πριν γίνει γομαρι πώς ήταν?
Αν σου καθόταν μην τη γαμουσες φίλε μου. Απλά προσπερνά αν δε γουστάρεις! Καυλαντα κάνουμε!ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ!!!
Τι μας νοιάζει πως ήταν κάποτε; Τώρα είναι αρχιπατομουνο για τρελό ξέσκισμα από όλες τις τρυπες και αυτό μετράειΤην έχεις δει πριν τις πλαστικές και πριν γίνει γομαρι πώς ήταν?
Τι μας νοιάζει πως ήταν κάποτε; Τώρα είναι αρχιπατομουνο για τρελό ξέσκισμα από όλες τις τρυπες και αυτό μετράει
Φίλε μήπως ξέρεις αν κάνει συναντήσεις ??
Οργωμα κωλου απλα....
Γκόμενά Γαρίδα;κρατάς σώμα πετάς κεφαλι;Μαλακες μου πως είναι έτσι
Ναι.Γκόμενά Γαρίδα;κρατάς σώμα πετάς κεφαλι;