Τί έχει πάθει;;2η βάρδια
Χωματιανού 11Α η Αννούλα πάλι με τσιρότο στο κωλομέρι
Στο σαλόνι παρκαρισμένο το πατίνι του επενδυτή που ήταν στο δωμάτιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
T.D.7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 14.753
- Πόντοι
- 2.536
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν η Ιζαμπέλα απο Φιλλιπιδου έκοψε το πρωκτικό
Όχι συναγωνιστή, η Ιζαμπέλα δεν έχει κόψει τίποτα από αυτά που έκανε.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 343.697
- Πόντοι
- 164.590
Απλά δεν ανακοινωνονται στο σαλόνι,μέσα με έξτρα κάνει και πρωκτικό και όλα τα υπόλοιπα που έκανε με έξτρα.Όχι συναγωνιστή, η Ιζαμπέλα δεν έχει κόψει τίποτα από αυτά που έκανε.
Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.085
- Πόντοι
- 1.011
Γιατί βλέπω στις ενημερώσεις δεν το αναφέρουνΌχι συναγωνιστή, η Ιζαμπέλα δεν έχει κόψει τίποτα από αυτά που έκανε.
Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.085
- Πόντοι
- 1.011
Στο πρωκτικο δεν ζήταγε έξτρα παλιοτεραΑπλά δεν ανακοινωνονται στο σαλόνι,μέσα με έξτρα κάνει και πρωκτικό και όλα τα υπόλοιπα που έκανε με έξτρα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 343.697
- Πόντοι
- 164.590
Έχεις καιρό να την πάρεις μάλλον,πάντως εδώ και πάρα πολύ καιρό το μόνο που ανακοινώνεται είναι το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .Στο πρωκτικο δεν ζήταγε έξτρα παλιοτερα
Φίλε χάλια ,λες να έτυχα στη μέρα ....τι να πω !!!Κρίμα ήθελα να πάω όντος τόσο χάλια μύστη μου?![]()
Εγω ππριν 5-6 μερες χωρις εξτρα της αμνοιξα τη σουφρα χωρις εξτρα ...και μαλιστα με ρωτησε απο μονη της αν θελω κωλο....Έχεις καιρό να την πάρεις μάλλον,πάντως εδώ και πάρα πολύ καιρό το μόνο που ανακοινώνεται είναι το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .
Tony111
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.917
- Πόντοι
- 491
Ναι ρε Ιζαμπέλα είναι άξια δώστε πόνο και όλα μέσαΕγω ππριν 5-6 μερες χωρις εξτρα της αμνοιξα τη σουφρα χωρις εξτρα ...και μαλιστα με ρωτησε απο μονη της αν θελω κωλο....
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.105
- Πόντοι
- 3.246
Τελευταία φορά που πέρασα πριν 10 μέρες, 1η βάρδια είχε μία τουμπανολατίνα με κωλάρα, λίγο μυρωδάτη και σπυριάρα αλλά κωλάρα, λογικά δεν αντέχει διπλοβάρδιες.το εροτικ πρισον γιατι ειναι κλειδαμπαρωμενο καθε απογευμα;εχει πληροφορηση κανενας;
πανω που εφερε επιτελους ενα γαμευσιμο κωλαρομωρο να κανει ντεμαραζ απο τα σπασμενα που αφησε η τριμηνη απουσια της Νταριας, εχει κανα δεκαημερο που περναω μερα παρα μερα και δεν το πετυχαινω ποτε ανοιχτο![]()
Μπά, μία φορά έχω πάει με πολύ βροχή και αυτό "καταλάθος" , νομίζω 2-3 μέρες πριν την Κ.Δευτέρα που είχε ρίξει τον πάτο του, τώρα με κανα ψιλόβροχο κλάιν μάιν, μία ομπρέλα και κύριος, πάντα έχω μία στο κάρο και αν παίζει υποψία βροχής παίρνω και στο μετρόΠεριμενε ενημερωση απο @Mpooumpoukos ειναι ο μονος αμφιβιος καταδρομεας του σαιτ που διαθετει και υποβρυχιο.![]()
Το να δείξεις ταυτότητα σε μπουρδελο ειναι λιγο μαλακια.... ρε συ τι θα παθεις αμα δειξεις μονο φατσα και ηλικία; Στην Φυλής 71 πάλι, είχε έρθει ένας σαν εσένα, η τσατσά τον επεξεργαζόταν και ρωτούσε και αυτός έβγαλε ταυτότητα και του λεει ενταξει δεν θελω να δω και τον αφησε.
Εμένα το 2006 με είχαν αφήσει κανονικότατα 17 χρονών χωρίς γένιακάπου Φυλής 86 ...
Με 10 ευρώ παραπάνω ;Απλά δεν ανακοινωνονται στο σαλόνι,μέσα με έξτρα κάνει και πρωκτικό και όλα τα υπόλοιπα που έκανε με έξτρα.
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.202
- Πόντοι
- 456
Υσχει κ εγώ μια φορά που τήν πήρα δεν μου είχε πει κάτι για έξτρα.Εγω ππριν 5-6 μερες χωρις εξτρα της αμνοιξα τη σουφρα χωρις εξτρα ...και μαλιστα με ρωτησε απο μονη της αν θελω κωλο....
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.202
- Πόντοι
- 456
Ποιός συναγωνιστής; Ποτέ έγινε αυτό;Αυτό το έχει κάνει, ο συναγωνιστής μας έδειξε και φωτογραφία.
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 371
Πέρασα για να δω αν δουλεύει η Πάολα πρωί και μου είπε η τσατσά έχει φύγει και θα γυρίσει μετά το ΠάσχαΠήγα καρφοτος για Πάολα κολονου 48 αλλά απουσίαζε.
Για καλή μου τύχη ήταν η Νικόλ
Η Νικόλ είναι η αγαπημένη μου χοντρούλα
Βυζάρες κολαρες μαγουλαρες όλα στον υπερθετηκο.
Αργότερα πέρασα στο άλλο άκρο
Νάταλι Ιάσονος 27. Σκινι πετιτ κορμάκι
Αυτές οι εναλλαγές πάντα με φτιάχνουν.
Αν δούλευαν στο ίδιο σπίτι σίγουρα θα τις επερνά παρτουζα
AngelicaBella
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 381
- Πόντοι
- 280
Τρελαίνομαι όταν ακούω αυτό το κωλοποιημα!Η Χριστίνα η "Τσεχα" ειναι αυτή που λέει στο σαλόνι, μην κάνεις άδικα βόλτες, ελα εδω να περάσουμε καλά;
dimi7064i
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 20
- Like
- 5.300
- Πόντοι
- 2.021
Τι αλλα εκανε με εξτρα μυστη?Απλά δεν ανακοινωνονται στο σαλόνι,μέσα με έξτρα κάνει και πρωκτικό και όλα τα υπόλοιπα που έκανε με έξτρα.
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.675
- Πόντοι
- 2.046
Στο ΜΑ 21, και Μικαέλα και Πάμελα, πρωινές...
Λύγισα λίγο, μου φαίνεται αύριο θα πάω να καβαλήσω την Κωλαρα...
Ελπίζω να μην μου γίνει Τσιμπούρι...
Λύγισα λίγο, μου φαίνεται αύριο θα πάω να καβαλήσω την Κωλαρα...

Ελπίζω να μην μου γίνει Τσιμπούρι...
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο