Νέα

Κωλάρες μέσα σε κολάν.... Η αρρώστια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatanomastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Jonny 81

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
9.702
Πόντοι
1.056
1000003735.png

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
558
Πόντοι
81
Ωραίες ρε μαν η κωλαρες αλλά πολύ AI μόνο τέτοιες ανεβάζεις τώρα τελευταία και κάνει μπαμ σε σχέση με άλλες φωτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη κλάψεις από κάτω για καλό το λέω να είναι και το υλικό καλύτερο και το θρεντ

peloma

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
58.247
Πόντοι
12.236
Ωραίες ρε μαν η κωλαρες αλλά πολύ AI μόνο τέτοιες ανεβάζεις τώρα τελευταία και κάνει μπαμ σε σχέση με άλλες φωτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη κλάψεις από κάτω για καλό το λέω να είναι και το υλικό καλύτερο και το θρεντ
Ο Giwrgoss1 ανακάλυψε την AI και τώρα τα βλέπει όλα αλγόριθμο. Την επόμενη φορά που θα βγεις έξω, αν δεις καμιά ωραία γυναίκα, μην της ζητήσεις το software version. Θα φας χαστούκι.
Άσε λοιπόν τις αναλύσεις για το Turing Test και μείνε στα κολάν. Εκεί τουλάχιστον δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι.
Μην κλάψεις, για καλό το λέω

• Χαχα
Αντιδράσεις: trimis

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
558
Πόντοι
81
Δες το χεριιιιιιιιι !!!! Μαν σχεδόν όλες ΑΙ είναι άσε τι γνώρισα εγώ .. εσύ δεν ζητάς software στο software ψάχνεις και βάζεις ότι βρεις . Πουτσα μου εμένα αλλά όταν βλέπω έναν κωλο που ανεβάζει κάποιος νορμαλ και μετά σκάει αυτό είναι μεεεεοουυυ

peloma

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
58.247
Πόντοι
12.236
Δες το χεριιιιιιιιι !!!! Μαν σχεδόν όλες ΑΙ είναι άσε τι γνώρισα εγώ .. εσύ δεν ζητάς software στο software ψάχνεις και βάζεις ότι βρεις . Πουτσα μου εμένα αλλά όταν βλέπω έναν κωλο που ανεβάζει κάποιος νορμαλ και μετά σκάει αυτό είναι μεεεεοουυυ
Mαν, το μόνο AI εδώ μέσα είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι και η μόνη εικονική πραγματικότητα είναι η αυθεντία σου. Άσε τα "μεεεεοοουυυ" για τα πρόβατα και το κυνήγι μαγισσών για το 1800. Για καλό το λέω, έχεις γίνει το ανέκδοτο του thread.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom