Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δε μπήκες στον κοπο να κρύψεις το πρόσωπο;;;; Τόσο χύμα ρε bro; Είναι και θέμα σεβασμού στο κάτω κάτω….
Ωραίες ρε μαν η κωλαρες αλλά πολύ AI μόνο τέτοιες ανεβάζεις τώρα τελευταία και κάνει μπαμ σε σχέση με άλλες φωτό
Ο Giwrgoss1 ανακάλυψε την AI και τώρα τα βλέπει όλα αλγόριθμο. Την επόμενη φορά που θα βγεις έξω, αν δεις καμιά ωραία γυναίκα, μην της ζητήσεις το software version. Θα φας χαστούκι.Ωραίες ρε μαν η κωλαρες αλλά πολύ AI μόνο τέτοιες ανεβάζεις τώρα τελευταία και κάνει μπαμ σε σχέση με άλλες φωτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη κλάψεις από κάτω για καλό το λέω να είναι και το υλικό καλύτερο και το θρεντ
Ωραία και γεμάτη κωλαρα
Δες το χεριιιιιιιιι !!!! Μαν σχεδόν όλες ΑΙ είναι άσε τι γνώρισα εγώ .. εσύ δεν ζητάς software στο software ψάχνεις και βάζεις ότι βρεις . Πουτσα μου εμένα αλλά όταν βλέπω έναν κωλο που ανεβάζει κάποιος νορμαλ και μετά σκάει αυτό είναι μεεεεοουυυ
Mαν, το μόνο AI εδώ μέσα είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι και η μόνη εικονική πραγματικότητα είναι η αυθεντία σου. Άσε τα "μεεεεοοουυυ" για τα πρόβατα και το κυνήγι μαγισσών για το 1800. Για καλό το λέω, έχεις γίνει το ανέκδοτο του thread.Δες το χεριιιιιιιιι !!!! Μαν σχεδόν όλες ΑΙ είναι άσε τι γνώρισα εγώ .. εσύ δεν ζητάς software στο software ψάχνεις και βάζεις ότι βρεις . Πουτσα μου εμένα αλλά όταν βλέπω έναν κωλο που ανεβάζει κάποιος νορμαλ και μετά σκάει αυτό είναι μεεεεοουυυ