Live φυλής 71 αριστερά δεξιά
Άντρεα
Λούνα
Μία
3 Χ Λατίνες παύλα Κολομβιανές
'Αντρεα είναι κομπλέ τυπάκι αν δεν είσαι βρωμίλος, Λούνα πολύ καλή αν έχει όρεξη
Καλησπέρα.Θελω να μου πει αν ξέρει κάποιος το ποιο στενό μουνι που υπάρχει στη φυλής.ευχαριστώ
Απο αυτές που δουλεύουν τώρα μία μου έρχεται στο μυαλό αλλα δεν στην λέω, είσαι νέος, να πάς να κυληθελις στον βούρκο πρώτα, να πάρεις γαλόνια και μετά.
O Μπαμπολας τι έγινε παιδιά; Γιατί διαγράφηκε; Που εξαφανίστηκε; Τα έβαλε με λάθος ανθρώπους;
Όλο περίεργα συμβαίνουν τώρα τελευταία.
Πρίν κάμποσες ημέρες μου έστειλε προσωπική συνομιλία ένα μέλος "Sweeper" (δεν έχω ιδέα ποιος είναι) με ένα άρθο απο κάποιο περιοδικό/εφημερίδα που λέει διάφορα άκυρα και πως είναι ο Μήτσος Μπάμπολας, έχει και φώτο, επειδή τον κράζουνε στο forum και κάποια μέλη κηνυγάνε να τον δείρουνε θα κάνει δικιά του ομάδα ενημέρωσης, προσπάθεια ανταγωνισμού? προσπάθεια doxxing ?
Δεν ξέρω, αλλά άμα ο άλλος δίνει τα στοιχεία του φόρα παρτίδα... τώρα τι σκηνικά παίζουνε εδώ μέσα δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω, αλλά μπορώ να πώ άσχετα αν μου άρεσε ο τρόπος που έγραφε ή όχι, ενημέρωνε και έγραφε πολλές κριτικές... που μπορώ να πώ πως ήταν αρκετά αντικειμενικές ώς προς την συμπεριφορά των κοριτσιών.
Μικρή βόλτα σήμερα αρχές 2ης βάρδιας, έδωσα διπλό παράβολο σε στανταράκι στο Μετάξι
και σε συνέχεια πήρα και την Γιούλη Ι20β, αυτή και η Μπάρμπορα που είναι μαζί της, είναι πολύ άνω του μ.ο της περιοχής εμφανισιακά και απο υπηρεσίες, ότι μπορείς να περιμένεις στο 10ρικο, δεν το πετάς, σε εποχές οικονομικής στενότητας μετράει, θα κάνω και μια βόλτα στο 20ρικο αύριο αν μπορέσω και μετά νηστεία προς το παρόν γιατί παίζει νέο ειδύλλιο και τα ρίχνω εκεί τα πενιχρά μου εισοδήματα... ποιο φτηνές είναι οι πουτάνες :S