Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 989
- Πόντοι
- 81
Την έχω τιμήσει στο παρελθόν αλλά η κατάθεση ήρθε γρήγορα οπότε δεν την χάρηκα και θέλω επανάληψηη Αγαπη κλεβει καρδιες -)
Την έχω τιμήσει στο παρελθόν αλλά η κατάθεση ήρθε γρήγορα οπότε δεν την χάρηκα και θέλω επανάληψηη Αγαπη κλεβει καρδιες -)
ειναι απ τις καλυτερες εκει μεσαΤην έχω τιμήσει στο παρελθόν αλλά η κατάθεση ήρθε γρήγορα οπότε δεν την χάρηκα και θέλω επανάληψη
Το 45 λεπτό είναι και αυτό 1 μπιστολια; Ή αν προλάβεις πας και για δεύτερη ;Πολύ σωστα τα λες αλλα εγω πηρα 45λεπτο!
Ολα ακριβαίνουν αλλα η Αννα κρατάει σταθερές τις τιμές!
Εύλογη η απορία την οποία έχω και εγώΤο 45 λεπτό είναι και αυτό 1 μπιστολια; Ή αν προλάβεις πας και για δεύτερη ;
Ρε συ μου βγάζει κάτι καλό δεν ξέρω… μη με φάτε Τέντι μποιδες δεν είμαι αγαπούληςειναι απ τις καλυτερες εκει μεσα
Και μενα με εκστασιαζειΡε συ μου βγάζει κάτι καλό δεν ξέρω… μη με φάτε Τέντι μποιδες δεν είμαι αγαπούλης![]()
Πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ καλή στο δωμάτιο την έχω δοκιμάζει αληθινή milf.....Multi Massage DIAMOND i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτα, στο 45λεπτο μαζί με το μασαζ, οταν τελειώσεις, συνήθως δεν αντέχεις δεύτερο στο καπάκι. Αλλά αν εσυ ανοίγεις και κονσέρβες, δεν υπάρχει πρόβλημα.Το 45 λεπτό είναι και αυτό 1 μπιστολια; Ή αν προλάβεις πας και για δεύτερη ;
Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα βυζο τετράδα είναι η λίζα και κατερίνα μουνάρες και οι δύο ....Στην φωτογραφία με την βυζοτετραδα ποιες είναι;
Αυτοί καύλα που μου τα κάνει όλα πολλές φορές την έχω πάρει μιλφάρα και δεν μετανιώνω.....Multi Massage DIAMOND i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να το ζητήσεις πριν μπεις στο δωμάτιο ; Επίσης ποια θα μου προτείνατε εμένα που δεν έχω ξαναπάει ;Φιλε milking table έχω κανει μόνο με τζενη και έχασα το φως μου ...
Δες λεπτομέρειες στη κριτική που έχω ανεβάσει..
Δεν ξέρω ποιες άλλες κάνουν αλλα προσωπικά η τζενη το έκανε μονη της ξαδέρφη πραγματικά κόντεψα να τρύπησε το κρεβατι
Πες μας με ποιές έχεις πάει ήδη, για να δούμε τι άλλο μπορούμε να σου προτείνουμε. Αν και κατά την προσωπική μου άποψη, με όποια και να πας, καλά θα περάσεις.Πρέπει να το ζητήσεις πριν μπεις στο δωμάτιο ; Επίσης ποια θα μου προτείνατε εμένα που δεν έχω ξαναπάει ;
Αν λέτε για την Αγάπη,είναι δυναμίτης...μιλάω εκ πείρας...από παλιά και θα την ξαναεπισκεφθώ λίαν συντόμως για μια επανάληψη!!!Ρε συ μου βγάζει κάτι καλό δεν ξέρω… μη με φάτε Τέντι μποιδες δεν είμαι αγαπούλης![]()