- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.130
Παντως το πορτρέτο σου το εχουμε γ το presidential portrait galleryΈνας είναι ο πλανηταρχης μανάρι μου, αλλά κι εγώ για πλανηταρχη σε ψήφισα....
ΥΓ Ο Μπουγάς εννοώ, οι αλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες...
Παντως το πορτρέτο σου το εχουμε γ το presidential portrait galleryΈνας είναι ο πλανηταρχης μανάρι μου, αλλά κι εγώ για πλανηταρχη σε ψήφισα....
ΥΓ Ο Μπουγάς εννοώ, οι αλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες...
Σεμνά μανΚαλησπέρα, μπορεί η Νικόλ να ανεβάσει μια τελευταία φωτο με τα βυζιά της; Ευχαριστώ.
Λίγο ξεκάρφωτο αυτό με την όλη κουβέντα τώρα φίλε αλλά ΝΑΙ συμφωνώΚαλησπέρα, μπορεί η Νικόλ να ανεβάσει μια τελευταία φωτο με τα βυζιά της; Ευχαριστώ.

Ακόμα στην κατοχή μου είναι. τι θα γίνει με αυτό;Παντως το πορτρέτο σου το εχουμε γ το Presidential Portrait Gallery
ΟχιΘα έρθω και εγώ![]()
Λίγο ξεκάρφωτο αυτό με την όλη κουβέντα τώρα φίλε αλλά ΝΑΙ συμφωνώ![]()

...αν θυμαμαι καλα, χρωστας και σε μενα εναΑκόμα στην κατοχή μου είναι. τι θα γίνει με αυτό;![]()

Τι μοιράζεται ρε παιδιά ?...αν θυμαμαι καλα, χρωστας και σε μενα ενα![]()

Εχεις δίκιο αλλά δεν έχω βρει μακρυ ρολό χαρτί για να σε προσθέσω......αν θυμαμαι καλα, χρωστας και σε μενα ενα![]()
Και γιατί τελευταία; μια ακόμα (φωτό) κι ας έπονται κι άλλες στη πορεία.Καλησπέρα, μπορεί η Νικόλ να ανεβάσει μια τελευταία φωτο με τα βυζιά της; Ευχαριστώ.
Εσυ πάρε παντόφλες πεθεράςΤι μοιράζεται ρε παιδιά ?
Και εγώ θέλω![]()
Τσακο εσυΤι μοιράζεται ρε παιδιά ?
Και εγώ θέλω![]()

και στειλε να σφιξω νικολΒρε λιγούρη ..Καλησπέρα, μπορεί η Νικόλ να ανεβάσει μια τελευταία φωτο με τα βυζιά της; Ευχαριστώ.

Δεν φταίω εγώ, εσύ έχεις βυζάρες!Βρε λιγούρη ..
Πάντως 54 επισκέπτες περιμένουν αυτή την στιγμή να δούν![]()
....αμα μπουν β'ζια, ξυπνηστε και εμεναΣτα 100 θ εχετε βυζια στα 200 κωλο μ ταπα , καποιος ν κραταει το σκορ παιδιά