Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1327 άτομα (21 μέλη και 1306 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Εισηγούμαι να δοθεί ο τίτλος του Πορνορεπόρτερ στον κύριο!
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου . Πραγματικά είσαι τέλειος . Όμως δεν ενδιαφέρομαι η αντίληψη μου και η αυτοεκτίμηση μου να τροφοδοτείτε από τα likes άλλων όπως δυστυχώς και θλιβερως κάνουν τα τελευταία χρόνια 4-5 άτομα . Εκτοπίζοντας ανθρώπους που μπαίνανε να γράψουν μια ενημέρωση και όχι να γράψουν ότι μπήκαν να τους κατουρήσουν να τους χεσουν και ότι κάνανε την ιερόδουλη να χύσει ..
Αυτά σταμάτα το σπαμ τώρα : )

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.662
Πόντοι
2.916
Φυλής 59 όροφος κλειστός
Κάτω ροξυ Σάμυ
Η Ροξυ πως ειναι?Μηπως ειναι των Φιλιππισου η καμια σχεση?Γτ πηγε κ η Λουνα στο 61 κ αναρωτιεμαι τι γινεται που διαβαζω τελευταια για Ροξι σε αυτη τη πλευρα.Θα χει ενδιαφερον αν ειναι εκει καθως ειναι σαφως πιο ησυχα.Αν ειναι ξανθια κορμαρα με εντονο στυλ ειναι η Ροξι που λεω.Η οποια ομως δεν εχει κ λογο να αλλαξει σπιτι (λεμε τωρα).Εχω μερες να τσεκαρω κ παρατηρω αλλαγες σπιτιων.

Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.683
Πόντοι
125.067
Φυλής 84 αριστερά Νικόλ με γυαλάκια τρομερό μουνι και αλισα ξανθιά Ρωσίδα
Πέρασα με αλισα . Απλό . Λίγη αίσθηση προς τέλος βάρδια είναι το στυλ γυναίκας μου μαρεσει αλλά μόνο και μόνο γιατί ήμουν φορτωμένος .. για μια φορά όχι παραπάνω . Ίσα ίσα γιατί μου είχε καρφωθεί .. πεσμένα βυζια παρότι μικρή σε ηλικία

Οχι και τρομερο μουνι η Νικολ.... κατω του μετριου θα ελεγα, η Αλισα ακομα χειροτερη, γιατι δεν περασες με Νικολ που ειναι μουναρα για το γουστο σου ? :think::think::think:

Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Η Ροξυ πως ειναι?Μηπως ειναι των Φιλιππισου η καμια σχεση?Γτ πηγε κ η Λουνα στο 61 κ αναρωτιεμαι τι γινεται που διαβαζω τελευταια για Ροξι σε αυτη τη πλευρα.Θα χει ενδιαφερον αν ειναι εκει καθως ειναι σαφως πιο ησυχα.Αν ειναι ξανθια κορμαρα με εντονο στυλ ειναι η Ροξι που λεω.Η οποια ομως δεν εχει κ λογο να αλλαξει σπιτι (λεμε τωρα).Εχω μερες να τσεκαρω κ παρατηρω αλλαγες σπιτιων.
Αυτή του 61 στα διπλά είναι ναι . Δε ξέρω αν συνεχίσει διπλοβάρδια για νύχτα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.662
Πόντοι
2.916
Αυτή του 61 στα διπλά είναι ναι . Δε ξέρω αν συνεχίσει διπλοβάρδια για νύχτα
Κ φιλιππιδου 11 εχει Ροξι κ ειχε κι αλλη Ροξι πριν λιγο καιρο.Ροξι κ Σαρες εχει αρκετες.Τσεκαρε.

Genghis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2026
Like
108
Πόντοι
0
17:00-17:45 σε στοχευμένα σπιτάκια.

Φωκαίας 25 κάτω Μανταλίνα στάθηκε μπροστά στη πόρτα για να μη φύγω.

Φωκαίας 25 πάνω Γιασμίν

Φωκαίας 19 Λίζα, δωμάτιο εκείνη τη στιγμή δεν έχω καταφέρει να τη βρω με την επιστροφή της στα εδώ μέρη.

Φυλής 74 δεξιά Ντιάνα και Σάρα

Φυλής 74 αριστερά Έμμυ

Φυλής 59 κάτω Ρόξυ και Σάμμυ

Φυλής 59 πάνω η Μπιούτι(μάλλον καθώς δεν έλαβα απάντηση σε ερώτηση για το ποια είναι) σε δωμάτιο

Άγκυρας 9 Ήρα, περίμεναν τη Ντάρια

Φιλιππίδου 11 κάτω Ιζαμπέλα και Μαρία

Φιλιππίδου 11 πάνω Ντανιέλα και Εύα

Ενέδωσα στην Εύα με το που εμφανίστηκε.

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.596
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:20

Ιασωνος 37 οροφος η Λατινα Σοφια νταρντανουλα, λευκο δερμα τεραστια κωλαρα

Ιασωνος 37 ισογειο κλειστο (το φως αναμμενο ομως)

Περδικας 3 αριστερο η νταρντανορωσιδα Μπιάνκα

Περδικας 3 δεξι 2 Κολομβιανες η Μαρσελα και η Ναταλια αρχιφολαρες και οι δυο

Περδικας 1 οροφος ειδα καινουργια Λατινα την Σολ και περασα μαζι της με σχετικα καλες εντυπωσεις, ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Paliotsarkadoros

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
37
Like
4.800
Πόντοι
13.185
Live φυλής 71 αριστερά δεξιά
Άντρεα
Λούνα
Μία
3 Χ Λατίνες παύλα Κολομβιανές
:d-spam:
Φυλής 84 αριστερά Νικόλ με γυαλάκια τρομερό μουνι και αλισα ξανθιά Ρωσίδα
Πέρασα με αλισα . Απλό . Λίγη αίσθηση προς τέλος βάρδια είναι το στυλ γυναίκας μου μαρεσει αλλά μόνο και μόνο γιατί ήμουν φορτωμένος .. για μια φορά όχι παραπάνω . Ίσα ίσα γιατί μου είχε καρφωθεί .. πεσμένα βυζια παρότι μικρή σε ηλικία
Φυλής 59 όροφος κλειστός
Κάτω ροξυ Σάμυ
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου . Πραγματικά είσαι τέλειος . Όμως δεν ενδιαφέρομαι η αντίληψη μου και η αυτοεκτίμηση μου να τροφοδοτείτε από τα likes άλλων όπως δυστυχώς και θλιβερως κάνουν τα τελευταία χρόνια 4-5 άτομα . Εκτοπίζοντας ανθρώπους που μπαίνανε να γράψουν μια ενημέρωση και όχι να γράψουν ότι μπήκαν να τους κατουρήσουν να τους χεσουν και ότι κάνανε την ιερόδουλη να χύσει ..
Αυτά σταμάτα το σπαμ τώρα : )

:2funny::cheesy:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Πηγε κανεις απο βεργας 2 να δει την καινουρια?Μονικα αναφερατε.Μηπως ειναι η Λικα?Αλλιως θα τιμησουμε τη καινουρια αν λεει.Το χω στο προγραμμα απλα δε μου χει βγει να κατεβω,σας ενημερωνω με την πρωτη ευκαιρια.
Δεν είναι καινούργια η Μόνικα
Screenshot_20260327_013556.jpg

Screenshot_20260327_013430.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Surgeon

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
10
Like
2.153
Πόντοι
4.615
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να επισκεφθώ την Αλεξάνδρα από Μαραθώνος 59 (την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάρει την Ιζαμπελα - πολύ δυνατή, θα ανεβάσω κριτική σύντομα). Καμία γνώμη για Αλεξάνδρα, δύο κριτικές έχει μόνο στις οποίες οι γνώμες διίστανται..

Sexmav

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2026
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας
Εγώ είμαι από επαρχία είμαι λίγες μέρες Αθήνα είπα σήμερα να κάνω βόλτα στο Μεταξουργείο τα σπίτια φαίνονται πολύ παλιά και ετοιμόρροπα ιδίως στην Ιάσωνος και μεγάλου Αλεξάνδρου και σε 3 οίκους που μπήκα μέσα είχε Πακιστανούς ινδούς και δεν ξέρω τί άλλες φυλές με μια μποχα απροσδιόριστη.Πως αντέχετε; Είσαστε ήρωες αρχίζω και σας θαυμάζω.Πως μπορείτε να λειτουργήσετε με αυτές τις συνθήκες;

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.876
Πόντοι
201
Καλησπέρα.Θελω να μου πει αν ξέρει κάποιος το ποιο στενό μουνι που υπάρχει στη φυλής.ευχαριστώ
Σαν να ψάχνεις Ρωσίδα στην Μποτσουάνα ένα πράγμα...
Στενό μουνι και φυλής δεν συνάδουν!

Leon08

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
158
Πόντοι
0
Καμία ενημέρωση από φυλής ;

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Κριτικές
1
Like
168
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα αν έχει την καλοσύνη κάποιος μπορεί να πει σε ποια βάρδια δουλεύει η άλλο α από μα28

antwnakhcc

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
98
Πόντοι
0
Περδικκας 1 κρυσταλ μπορείτε να μου πείτε άμα αξίζει ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom