tzonyboyboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2019
- Like
- 1.162
- Πόντοι
- 201
από το πρωΐ τον παίζω για πάρτυ τους με το βίντεο που ανεβασαν.
Λες να είχε καν να μην το περνάμε χαμπάρι εδώ μέσα;Καλησπέρα αν έχει κάποιος υλικό φωτο ή βίντεο από γιουσεφ γυμνή το θέλω! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Είναι ναι!
Όλοι λένε για την κωλαρα της αλλά και από βυζί είναι απίστευτη.Το βυζί φουσκώνει και πάει
Τόσο πολύ έπεσε η απήχηση της στον κόσμο,που έχει ανάγκη να στήνει ψεύτικους καβγάδες στο τικτοκ; Αφηνει την μικρή να την κάνει ρόμπα με ότι βρισιά υπάρχει και το μόνο που λέει αυτή είναι ένα είσαι μούμια.
Αναρωτιέμαι πως θα επιζούσαν αυτα τα ναυάγια αν δεν υπήρχε το Instagram και το Tik-Tok.
Όπως παλιά, σε trash tv σε new, alter, κτλ, πάντα υπάρχει ζήτηση για trash, μην κάνουμε ότι δεν υπάρχειΑναρωτιέμαι πως θα επιζούσαν αυτα τα ναυάγια αν δεν υπήρχε το Instagram και το Tik-Tok.
Δεν υπάρχουν πια trash εκπομπές. Δεν υπάρχει κάποιος τομέας που να μπορει να τις απορροφήσει.Όπως παλιά, σε trash tv σε new, alter, κτλ, πάντα υπάρχει ζήτηση για trash, μην κάνουμε ότι δεν υπάρχει
Θα πηδιοντουσαν απο δω και απο κει μεχρι να βρουν κανα φραγκατο να αραξουν λιγο καιρο.Δεν υπάρχουν πια trash εκπομπές. Δεν υπάρχει κάποιος τομέας που να μπορει να τις απορροφήσει.
Αυτο πιστευω και εγω και επειδη ειναι προβληματικές θα τους κατάστρεφαν την ζωη, καποια στιγμη θα χωρίζανε και θα ψάχνονταν για το επόμενο θύμα.Θα πηδιοντουσαν απο δω και απο κει μεχρι να βρουν κανα φραγκατο να αραξουν λιγο καιρο.
Τόσο πολύ έπεσε η απήχηση της στον κόσμο,που έχει ανάγκη να στήνει ψεύτικους καβγάδες στο τικτοκ;
θα γούσταρα μια εκπομπή τύπου Δρυμούση στις παλιές καλές εποχές του αλτερ που έκαναν παρέλαση τα βιζιτόνια και όλη η trash avant gardeΔεν υπάρχουν πια trash εκπομπές. Δεν υπάρχει κάποιος τομέας που να μπορει να τις απορροφήσει.
Και εγω θα γούσταρα και παω και στοίχημα οτι θα ειχε και μεγάλη τηλεθέαση αλλα ξέρεις τι κράξιμο θα έτρωγε απο τις φεμιναζι metooδες;θα γούσταρα μια εκπομπή τύπου Δρυμούση στις παλιές καλές εποχές του αλτερ που έκαναν παρέλαση τα βιζιτόνια και όλη η trash avant garde