pipinoskistis
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 99.999
- Πόντοι
- 19.646
Αυτα τα κοντο πουτανα μαυρακια μου αρεσουν πολυ
Και σε μένα το ίδιο. Και φαντάζομαι σε πολλούς ακόμα και γι’ αυτό σκέφτηκα να κάνω ένα μικρό αφιέρωμα.Αυτα τα κοντο πουτανα μαυρακια μου αρεσουν πολυ
Ημουνα τυχερος δουλεψα αφρικη για 2 χρονια...εκει ερχονται στο σπιτι και μενουν μονιμα θελουν να σε παντρευτουνε και να μην φυγεις απο εκει δεν τις νοιαζει γενικα τους λευκους τους θελουν για εχουν λεφτα...γνωρισα απιστευτα μουνια με γαμησια σε οτι σταση θελεις φερνανε φιλες μαζι, με πληρωμη ολα πουτανες οχι νομιμες αλλα τους στυλ ''δωσε μου 10 ευρω να κανουμε σεξ κανενα 3ωρο'' φιλε περασα σουπερ, ακομα κραταω επαφη με μερικες στα κρυφα πλεον μακαρι να ξαναπηγαινα. Θεσσαλονικη πηγα με δτο πουτανες δεν ητανε το ιδιο ητανε επαγγελματιες οποτε πιο κρυες αλλα παλι ρε φιλε ενα εχουν κατι μουνια πρησμενα ειναι σφιχτομουνεςΑυτα τα κοντο πουτανα μαυρακια μου αρεσουν πολυ
Αδελφε εδω χρειαζονται λεπτομεριεςΗμουνα τυχερος δουλεψα αφρικη για 2 χρονια...εκει ερχονται στο σπιτι και μενουν μονιμα θελουν να σε παντρευτουνε και να μην φυγεις απο εκει δεν τις νοιαζει γενικα τους λευκους τους θελουν για εχουν λεφτα...γνωρισα απιστευτα μουνια με γαμησια σε οτι σταση θελεις φερνανε φιλες μαζι, με πληρωμη ολα πουτανες οχι νομιμες αλλα τους στυλ ''δωσε μου 10 ευρω να κανουμε σεξ κανενα 3ωρο'' φιλε περασα σουπερ, ακομα κραταω επαφη με μερικες στα κρυφα πλεον μακαρι να ξαναπηγαινα. Θεσσαλονικη πηγα με δτο πουτανες δεν ητανε το ιδιο ητανε επαγγελματιες οποτε πιο κρυες αλλα παλι ρε φιλε ενα εχουν κατι μουνια πρησμενα ειναι σφιχτομουνες
Ειναι φοβερη εμπειρια. Νιγηρια καθησα 6 μηνες. Καναμε ενα υδροηλεκτρικο εργοστασιο βγαιναμε εξω μας βλεπανε λευκους και καθοτανε ολες γυρω γυρω δεν εχουν ταμπου εκει ''να μην σου την πεσω γιατι εισαι αντρας'' σου λεει λευκος ειναι θα φαμε καλα. εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μουνια και κανουν τα παντα στο σεξ. απλα πρεπει να φορας παντα σκουφακι γιατι παιζουν πολλες ασθενειες. Σπιτωνεις δυο και 3 κοπελες αρκει να μπορεις να τςι ταιζεις να τις ποτιζεις να παιρνανε καλα δλδ...φορεματε εξοδους κτλ την εβδομαδα χονδρικα 100 ευρω η καθεμια και ητανε βασιλισσα. οταν ειχες τετοια σχεση εκανες εξετασεις για τα παντα σε αιματολογικο να εισαι σιγουρος και παλι σεξ μονο σκουφακι αλλα στην πιπα τουλαχιστον να μην φορας. Οταν ητανε μαζι σου ΗΤΑΝΕ μαζι σου τερμα δεν κοιτουσανε αλλου αρκει να τις παρειχες βασικα πραγματα...Φιλε σου μιλαω το μετανοιωσα που δεν εμεινα μονιμα αλλα ειχε γινει ενα σκηνικο στο καμπ που μεναμε σφαξανε κατι ολλανδους την νυχτα και νυχτα φυγαμεΑδελφε εδω χρειαζονται λεπτομεριες
Απωθημενο εχω να γαμησω μαυρη βυζαρου και να τη χυσω στη μαπα να σταζουν στα μασταρια της....
Ιδού ένα δείγμα στην ανάρτηση πιο πάνω.Ημουνα τυχερος δουλεψα αφρικη για 2 χρονια... αλλα παλι ρε φιλε ενα εχουν κατι μουνια πρησμενα ειναι σφιχτομουνες
εργο τεχνης