Καλησπέρα σας. Σημερινή μεσημβρινή ενημέρωση στο
Μεταξουργείο. Πεμπτη 19.ΙΙΙ.2026, μεταξύ 14:15- 14:55.
-Κολωνού 32Α: Κλειστό.
-32Γ υπογ: Μπέλλα η Λατίνα. Νεαρή γεμάτη σε απλό.
-30 (δεξιά ή prison): ΜΠΕΛΛΑ η Ρουμάνα, χωρίς γυαλιά. Σε απλό. Από τις πιο όμορφες στην περιοχη. Με λευκόκόκκινα εσώρουχα.
-11 ισόγειο: η ΖΑΝΑ. Ψηλή χοντρή μιλφ με άγριο πρόσωπο. Ο ομοφυλόφιλος υπηρέτης (όχι ο ξερακιανός) ανακοίνωσε 69. /Ένας πακις βγήκε από δωμάτιο, έτερος πλήρωσε να μπει.
-11 υπογ: η Μαργαρίτα. Μαυρομαλλα γεμάτη αδιάφορη.
-Στην κάτωθι φωτό βλεπετε το απέναντι νεοκλασικό κτίσμα στον αριθμό 10. Το ξέρετε.
Την παρακάτω εικόνα την βλέπετε για πρώτη φορά. Είναι το ίδιο κτήριο πριν το 1975. Η φωτό προέρχεται από το λεύκωμα του Στέλιου Σκοπελίτη με τίτλο “Νεοκλασικά της Αθήνας και του Πειραιά” (εκδ. Δωδώνη, 1975). Σημαντικό έργο, καθότι ηταν η πρώτη μαζική περιφρούρηση της νεοκλασικής αισθητικής, μετά από το λεύκωμα της Εμπορικής Τραπέζης του 1967. Φυσικά δεν θα παρατηρήσετε πολλές διαφορές 51 έτη μετά. Με κόπο και αγώνα θα το έσωσαν οι ιδιοκτήτες.
-Ιασονος 1 (δεξιά ισόγειο): Λάρα, ο οποία ηταν σε δωμάτιο. Νομίζω η τσατσά είπε: 10€ 10λ.
-Ιάσονος 20Α: Βαλέρια εξ Ουκρανίας, αν θυμάμαι καλά. Γεματουλα. "Φιλάκια στα μάγουλα", είπε η τσατσά.
-20Γ ή ανελκυστήρ: Άντζελα εκ Κολομβίας. Δωμάτιο.
-37Α: Μιλφ αδιάφορη με ξανθά μαλλιά και ρόμπα. Εμφανώς μεθυσμένη.
-Λεωνίδου 28. Ανοικτή εξώθυρα και φωτα. Ανέβηκα στον όροφο και χτυπησα πόρτα. Φωνή πουστη από μέσα: ΚΛΕΙΣΤΟ.
-Μ. Αλεξάνδρου 23: ΝΤΑΡΙΑ κανονική, ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ (χοντρή νεαρή) & ΛΟΡΥ (γεματη με καλό στήθος/ χρημάτισε και γκαρσονα στο παλιό καφενείο).
-Μ. Αλεξ. 28 ισογ με κουρτίνα: Μια ψηλή ρωσσοφωνη καστανή γεμάτη. Σε owo & ισπανικό.
-Περδίκκα 1: η Άντζελα στο δωμάτιο.
-Κολωνού 53: Δύο νεαρές Λατινες, οι οποίες είχαν λογομαχία μέσα με την τσατσά με τα μπλε μαλλιά. Σε απλό. Η μία με γυαλιά.
Η βόλτα συνεχίστηκε πιο κάτω. Κατεβαίνοντας στην Αχιλλέως. Σταμάτησα, θαύμασα και φωτογράφησα την ξεχωριστή αυτή οικία της δεκαετίας 1920 στη γωνία Κολωνού 67 με Αχιλλέως. Χαρακτηριστικά τα δίδυμα ερκέρ εκατέρωθεν του κεντρικού άξονα. Τα ερκέρ είναι κλειστές οριζόντιες προεξοχές της πρόσοψης σε πολυκατοικία ή και διώροφο κτισμα. Δηλ προέκταση του εσωτερικού χώρου ως κλειστά μπαλκόνια. Πολύ όμορφα.
Μεταξύ 15:15- 15:40 τώρα.
-Αχιλλέως & Μαραθώνος 59 (αριστερά): η Ιζαμπέλα. Λατίνα γεμάτη με όμορφο πρόσωπο. 20€ αυτά.
-Μαραθώνος 59Α δεξιά: η Αλεξάνδρα. Μετρίου αναστήματος μαυρομαλλα με πιασίματα. Σε OWO / τα μεσαία 59 Ανοικτά.
-ΚΠόλεως 132. Εδώ είναι studio και πάμε σε ξένα χωράφια. Βασικά, εξεκλινα να δω την Ουκρανή ΗΛΕΚΤΡΑ με τα καλά λόγια. Ψυχή στο σαλόνι. Η τσατσά με ρωτησε αν την ξέρω και να περιμένω 10λ να βγει από δωμάτιο. Τάχα ότι είναι διάσημη. Φυσικά είπε ότι ξεκινάει το κόμιστρο από 50€ σε απλό (για 15λ) και ανεβαίνει. Άκουγα στο τέλος κάτι ψεύτικες κραυγές από δωμάτιο. Βγήκε μετά η Ηλέκτρα. Είναι όπως δείχνει σε κάτι φωτό του διαδικτύου με προσωπο, αν τις διαβάζεις σωστά λόγω επεξεργασίας. Κανονικό σώμα και πρόσωπο, με ενισχυμένο στήθος, σολαριουμ και διάσπαρτα τατουάζ. Ξανθόκάστανοτέτοια μαλλιά, κωλος νορμάλ. Ηλικία 38-40. Σαλοναρισμα γρήγορο & αδιάφορο, χωρίς χαμόγελο. Όχι ότι σημαίνει κάτι. Έχει αρκετά εγκώμια εδώ, λόγω πολλών θαυμαστών, αλλά προφανώς οι πελάτες είναι “επισκέπτες” νήματος στην πλειονότητα. Θα μου πείτε ότι κι εγώ την "διαφημίζω" τώρα. Δεν έχω πάει μαζί της. Ο χώρος άριστος. Καθόλου αναμονή. Μου λέει η τσατσά: θα περάσεις σε δωμάτιο;
-ΚΠόλεως 166 υπογ: η ΛΙΛΥ. Μαυρομαλλα μιλφ.
-ΚΠόλεως 166 αριστερά: Αναστασία και Άννα.
Αμφότερες σε δωμάτιο, όπου μοίραζαν πόνο.