kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.503
- Πόντοι
- 441
Μαροκο νομίζωΡε αδέρφια επειδή δεν έχω γνώσεις, ποια η καταγωγή της κυρίας;;;
Μαροκο νομίζωΡε αδέρφια επειδή δεν έχω γνώσεις, ποια η καταγωγή της κυρίας;;;
όταν λες ότι η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη, τι ακριβώς εννοείς;Βραδυ Σαββάτου!!!!
Με Ζαΐρα.
Δύσκολη η επικοινωνία πλέον αλλα ήμουν τυχερός![]()
Εχει μονο ινστα και δεν σηκωνει κλήσεις και εκει δεν απαντα πάντα. Αμα ειναι σε δωμάτιο και πινει δεν κάνει τίποτα.όταν λες ότι η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη, τι ακριβώς εννοείς;
ποσο?Βραδυ Σαββάτου!!!!
Με Ζαΐρα.
Ευχαριστώ πολύ φιλε μου χτες βράδυ πέρασα και σταμάτησα μπροστά από τον Ορφέα ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ . Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; Με ρωτάει ο ένας με μαγκιά τι θες ρε ; Και ρωτάω η κοπέλα δουλεύει μου απαντάνε με ωραίο τρόπο αυτήν την φορά ναι ναι φυσικά ! Έρχεται η κοπέλα και μου λέει 30 εγώ 10 το ξενοδοχείο… εγώ φαντάστηκα μου λέει τόσο γιατί πήγα με ένα αμάξι αρκετά καλό που έχω στην κατοχή μου τις λέω δεν δίνω τόσα πέσε μου λέει άντε 25 την λέω νασε καλά και έφυγα . Γενικά πολύ περίεργα τα πράγματα στην Αθήνα σε εμάς πάνω Θεσσαλονίκη είναι πολύ ποιο απλά στην πιάτσαME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. Βλέπεις έξω από τα Ξενοδοχεία που έχουμε αναφέρει, γυναίκες να πηγαινοέρχονται. Και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναρωτιέσαι αν εκδίδονται; Τέλος πάντων, αν φοβάσαι τόσο, πήγαινε στη δοκιμασμένη λύση της Κασσάνδρας. Δεν υπάρχει άλλη Σεξεργάτρια η οποία να είναι Μιγάδα και να φοράει μακριές περούκες συνήθως ξανθιές. Ειδ' άλλως, προχώρα με αργό βήμα απ' έξω από τα ξενοδοχεία, δείχνοντας ότι κάτι ψάχνεις. Αργά ή γρήγορα θα σε πλησιάσει κάποια και θα σε ρωτήσει αν θέλεις παρέα, ή θα σου πει απλά ...Πάμε;
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν θα πλησιάσεις Γύφτισσα μόνος σου, αν δεν σε πλησιάσει η ίδια. Μπορεί να την πατήσεις άσχημα
Πεζός θα έκανες καλύτερα τη δουλειά σου.Ευχαριστώ πολύ φιλε μου χτες βράδυ πέρασα και σταμάτησα μπροστά από τον Ορφέα ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ . Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; Με ρωτάει ο ένας με μαγκιά τι θες ρε ; Και ρωτάω η κοπέλα δουλεύει μου απαντάνε με ωραίο τρόπο αυτήν την φορά ναι ναι φυσικά ! Έρχεται η κοπέλα και μου λέει 30 εγώ 10 το ξενοδοχείο… εγώ φαντάστηκα μου λέει τόσο γιατί πήγα με ένα αμάξι αρκετά καλό που έχω στην κατοχή μου τις λέω δεν δίνω τόσα πέσε μου λέει άντε 25 την λέω νασε καλά και έφυγα . Γενικά πολύ περίεργα τα πράγματα στην Αθήνα σε εμάς πάνω Θεσσαλονίκη είναι πολύ ποιο απλά στην πιάτσα
Και πως ηταν η εμπειρια στο δωμάτιο;; αξιζε τελικα;; την πέτυχες νηφάλια χωρις να εχει πιει;; Γιατι αλλοι ανέφεραν οτι με το ζόρι στέκονταν...Βραδυ Σαββάτου!!!!
Με Ζαΐρα.
Ότι καλύτερο υπάρχει στήν πιάτσα αυτή την στιγμή πιστεύω αλλά ή επικοινωνία παρά πολύ δύσκολη δυστυχώς.Βραδυ Σαββάτου!!!!
Με Ζαΐρα.
Στα 30€ τήν πήρα εγώ χθές το βράδυ.
τοτε κατσε επανω και μην ξαναερθεις στην πρωτευουσα . Επισης ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ και πας με μερσεντες στις πουτανες και μετα κλαιγεσαι για 10 ευρω παραπανω στην πουτανα ......Ελπιζω ομως την Κυριακη να πας εκκλησια για να φηγουν οι αμαρτιες σου ...... Μου θυμιζεις κατι αλλους που εχουν iphone αλλα δεν εχουν καρτα για αναπαντητη . Τελος μου θυμιζεις κατι αλλους με φεραρι που τις αφηνουν εξω και δεν δινουν 5 ευρω για παρκιν .......Μακρυα απο τετοιους ανθρωπουςΕυχαριστώ πολύ φιλε μου χτες βράδυ πέρασα και σταμάτησα μπροστά από τον Ορφέα ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ . Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; Με ρωτάει ο ένας με μαγκιά τι θες ρε ; Και ρωτάω η κοπέλα δουλεύει μου απαντάνε με ωραίο τρόπο αυτήν την φορά ναι ναι φυσικά ! Έρχεται η κοπέλα και μου λέει 30 εγώ 10 το ξενοδοχείο… εγώ φαντάστηκα μου λέει τόσο γιατί πήγα με ένα αμάξι αρκετά καλό που έχω στην κατοχή μου τις λέω δεν δίνω τόσα πέσε μου λέει άντε 25 την λέω νασε καλά και έφυγα . Γενικά πολύ περίεργα τα πράγματα στην Αθήνα σε εμάς πάνω Θεσσαλονίκη είναι πολύ ποιο απλά στην πιάτσα
....ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; .....Ευχαριστώ πολύ φιλε μου χτες βράδυ πέρασα και σταμάτησα μπροστά από τον Ορφέα ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ . Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; Με ρωτάει ο ένας με μαγκιά τι θες ρε ; Και ρωτάω η κοπέλα δουλεύει μου απαντάνε με ωραίο τρόπο αυτήν την φορά ναι ναι φυσικά ! Έρχεται η κοπέλα και μου λέει 30 εγώ 10 το ξενοδοχείο… εγώ φαντάστηκα μου λέει τόσο γιατί πήγα με ένα αμάξι αρκετά καλό που έχω στην κατοχή μου τις λέω δεν δίνω τόσα πέσε μου λέει άντε 25 την λέω νασε καλά και έφυγα . Γενικά πολύ περίεργα τα πράγματα στην Αθήνα σε εμάς πάνω Θεσσαλονίκη είναι πολύ ποιο απλά στην πιάτσα
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο,ας παει στον 145 καλυτεραδεν εχετε βαρεθει καθε 2η σελιδα να ζητατε οδηγειες?ακου να δεις τι θα κανεις θα βρεις τον σπερμ στο ονλυφανς και θα σε ξεναγησει στις οροθετικες πρεζουδες για να αποκτησεις εμπειρια
Καταρχάς θεσσαλονικη η πιατσα πεθανεΕυχαριστώ πολύ φιλε μου χτες βράδυ πέρασα και σταμάτησα μπροστά από τον Ορφέα ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ . Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; Με ρωτάει ο ένας με μαγκιά τι θες ρε ; Και ρωτάω η κοπέλα δουλεύει μου απαντάνε με ωραίο τρόπο αυτήν την φορά ναι ναι φυσικά ! Έρχεται η κοπέλα και μου λέει 30 εγώ 10 το ξενοδοχείο… εγώ φαντάστηκα μου λέει τόσο γιατί πήγα με ένα αμάξι αρκετά καλό που έχω στην κατοχή μου τις λέω δεν δίνω τόσα πέσε μου λέει άντε 25 την λέω νασε καλά και έφυγα . Γενικά πολύ περίεργα τα πράγματα στην Αθήνα σε εμάς πάνω Θεσσαλονίκη είναι πολύ ποιο απλά στην πιάτσα
Αυτό το έκανα την νύχτα πριν κάνω την ερώτηση εδώ φιλαράκι μου φυσικά και θα σε άκουγα και δεν θα τις μιλούσα....ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; .....
ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. Έκανες ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο από αυτό που σε συμβούλεψα. Είχα γράψει
....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν θα πλησιάσεις Γύφτισσα μόνος σου, αν δεν σε πλησιάσει η ίδια. Μπορεί να την πατήσεις άσχημα....
Αν δεν εκπορνευόταν, δηλ απλά πούλαγε / αγόραζε / περίμενε άλλους Γύφτους που έκαναν τις βρωμοδουλειές τους, μπορεί και να σου ΄σπαγαν το αμάξι.
Θα το έχω υπόψιν μου φίλε ευχαριστώΠεζός θα έκανες καλύτερα τη δουλειά σου.
Όχι ακριβά κινητά,όχι ρολόγια όχι λούσα Και φράγκα επίδειξη στην πιάτσα!! Να ακούτε το μύστη @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Όσο για την απάντηση σου σου εύχομαι κάποια στιγμή να πετύχεις τους ποιο μακρινούς σου στόχους και να είσαι μακριά από τοξικούς ανθρώπους που σε περιβάλλουν γιατί μάλλον έχεις πολλούς και βγάζεις τοξικότητα …τοτε κατσε επανω και μην ξαναερθεις στην πρωτευουσα . Επισης ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ και πας με μερσεντες στις πουτανες και μετα κλαιγεσαι για 10 ευρω παραπανω στην πουτανα ......Ελπιζω ομως την Κυριακη να πας εκκλησια για να φηγουν οι αμαρτιες σου ...... Μου θυμιζεις κατι αλλους που εχουν iphone αλλα δεν εχουν καρτα για αναπαντητη . Τελος μου θυμιζεις κατι αλλους με φεραρι που τις αφηνουν εξω και δεν δινουν 5 ευρω για παρκιν .......Μακρυα απο τετοιους ανθρώπους
εδώ ταιριάζει το "Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"...για την συγκεκριμενη πιάτσα ναι ειναι καλύτερη σε συγκριση με τις αλλες, αλλά ζητάει και τα διπλά και πάνω απο αλλες,... Εσυ ομως πλήρωσες 30 και ο αλλος 50; τι φάση; ειναι οπως σε κόψει η φάση....Ότι καλύτερο υπάρχει στήν πιάτσα αυτή την στιγμή πιστεύω αλλά ή επικοινωνία παρά πολύ δύσκολη δυστυχώς.
Από ότι κατάλαβα δεν ζητάει σέ όλους τά ίδια.εδώ ταιριάζει το "Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"...για την συγκεκριμενη πιάτσα ναι ειναι καλύτερη σε συγκριση με τις αλλες, αλλά ζητάει και τα διπλά και πάνω απο αλλες,... Εσυ ομως πλήρωσες 30 και ο αλλος 50; τι φάση; ειναι οπως σε κόψει η φάση....
Μισή ώρα;Στα 30€ τήν πήρα εγώ χθές το βράδυ.