Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (12 μέλη και 37 επισκέπτες)

f21

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.942
Πόντοι
5.765
όταν λες ότι η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη, τι ακριβώς εννοείς;
Εχει μονο ινστα και δεν σηκωνει κλήσεις και εκει δεν απαντα πάντα. Αμα ειναι σε δωμάτιο και πινει δεν κάνει τίποτα.
Φαντάσου μια φορά μου ειπε ελα και περίμενα απο κατω απκ Ορφέα και δεν κατέβηκε
Μετα μου έστελνε σορρυ αλλα έπινα

Statharostv

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
40
Πόντοι
0
ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. Βλέπεις έξω από τα Ξενοδοχεία που έχουμε αναφέρει, γυναίκες να πηγαινοέρχονται. Και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναρωτιέσαι αν εκδίδονται; Τέλος πάντων, αν φοβάσαι τόσο, πήγαινε στη δοκιμασμένη λύση της Κασσάνδρας. Δεν υπάρχει άλλη Σεξεργάτρια η οποία να είναι Μιγάδα και να φοράει μακριές περούκες συνήθως ξανθιές. Ειδ' άλλως, προχώρα με αργό βήμα απ' έξω από τα ξενοδοχεία, δείχνοντας ότι κάτι ψάχνεις. Αργά ή γρήγορα θα σε πλησιάσει κάποια και θα σε ρωτήσει αν θέλεις παρέα, ή θα σου πει απλά ...Πάμε;
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν θα πλησιάσεις Γύφτισσα μόνος σου, αν δεν σε πλησιάσει η ίδια. Μπορεί να την πατήσεις άσχημα
Ευχαριστώ πολύ φιλε μου χτες βράδυ πέρασα και σταμάτησα μπροστά από τον Ορφέα ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ . Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; Με ρωτάει ο ένας με μαγκιά τι θες ρε ; Και ρωτάω η κοπέλα δουλεύει μου απαντάνε με ωραίο τρόπο αυτήν την φορά ναι ναι φυσικά ! Έρχεται η κοπέλα και μου λέει 30 εγώ 10 το ξενοδοχείο… εγώ φαντάστηκα μου λέει τόσο γιατί πήγα με ένα αμάξι αρκετά καλό που έχω στην κατοχή μου τις λέω δεν δίνω τόσα πέσε μου λέει άντε 25 την λέω νασε καλά και έφυγα . Γενικά πολύ περίεργα τα πράγματα στην Αθήνα σε εμάς πάνω Θεσσαλονίκη είναι πολύ ποιο απλά στην πιάτσα

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.386
Πόντοι
201
Ευχαριστώ πολύ φιλε μου χτες βράδυ πέρασα και σταμάτησα μπροστά από τον Ορφέα ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ . Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; Με ρωτάει ο ένας με μαγκιά τι θες ρε ; Και ρωτάω η κοπέλα δουλεύει μου απαντάνε με ωραίο τρόπο αυτήν την φορά ναι ναι φυσικά ! Έρχεται η κοπέλα και μου λέει 30 εγώ 10 το ξενοδοχείο… εγώ φαντάστηκα μου λέει τόσο γιατί πήγα με ένα αμάξι αρκετά καλό που έχω στην κατοχή μου τις λέω δεν δίνω τόσα πέσε μου λέει άντε 25 την λέω νασε καλά και έφυγα . Γενικά πολύ περίεργα τα πράγματα στην Αθήνα σε εμάς πάνω Θεσσαλονίκη είναι πολύ ποιο απλά στην πιάτσα
Πεζός θα έκανες καλύτερα τη δουλειά σου.
Όχι ακριβά κινητά,όχι ρολόγια όχι λούσα Και φράγκα επίδειξη στην πιάτσα!! Να ακούτε το μύστη @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
638
Πόντοι
81
Βραδυ Σαββάτου!!!!
Με Ζαΐρα.
Δύσκολη η επικοινωνία πλέον αλλα ήμουν τυχερός :rockon::fuck1:
Και πως ηταν η εμπειρια στο δωμάτιο;; αξιζε τελικα;; την πέτυχες νηφάλια χωρις να εχει πιει;; Γιατι αλλοι ανέφεραν οτι με το ζόρι στέκονταν...

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.290
Πόντοι
456
Βραδυ Σαββάτου!!!!
Με Ζαΐρα.
Δύσκολη η επικοινωνία πλέον αλλα ήμουν τυχερός :rockon::fuck1:
Ότι καλύτερο υπάρχει στήν πιάτσα αυτή την στιγμή πιστεύω αλλά ή επικοινωνία παρά πολύ δύσκολη δυστυχώς.

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
140
Πόντοι
0
τοτε κατσε επανω και μην ξαναερθεις στην πρωτευουσα . Επισης ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ και πας με μερσεντες στις πουτανες και μετα κλαιγεσαι για 10 ευρω παραπανω στην πουτανα ......Ελπιζω ομως την Κυριακη να πας εκκλησια για να φηγουν οι αμαρτιες σου ...... Μου θυμιζεις κατι αλλους που εχουν iphone αλλα δεν εχουν καρτα για αναπαντητη . Τελος μου θυμιζεις κατι αλλους με φεραρι που τις αφηνουν εξω και δεν δινουν 5 ευρω για παρκιν .......Μακρυα απο τετοιους ανθρωπους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.143
Πόντοι
6.056
....ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; .....

ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. Έκανες ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο από αυτό που σε συμβούλεψα. Είχα γράψει

....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν θα πλησιάσεις Γύφτισσα μόνος σου, αν δεν σε πλησιάσει η ίδια. Μπορεί να την πατήσεις άσχημα....
Αν δεν εκπορνευόταν, δηλ απλά πούλαγε / αγόραζε / περίμενε άλλους Γύφτους που έκαναν τις βρωμοδουλειές τους, μπορεί και να σου ΄σπαγαν το αμάξι.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
δεν εχετε βαρεθει καθε 2η σελιδα να ζητατε οδηγειες?ακου να δεις τι θα κανεις θα βρεις τον σπερμ στο ονλυφανς και θα σε ξεναγησει στις οροθετικες πρεζουδες για να αποκτησεις εμπειρια
Άσε τον άνθρωπο ήσυχο,ας παει στον 145 καλυτερα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Καταρχάς θεσσαλονικη η πιατσα πεθανε

Statharostv

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
40
Πόντοι
0
....ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ ήταν μια κατά 99% γύφτισσα αλλά νέα νορμαλ καλό για πιάτσα αλλά είχε γύρο τις φίλους κτλπ Σταματάω κατεβάζω παράθυρο και ρωτάω καλησπέρα τι γίνετε ; .....

ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ. Έκανες ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο από αυτό που σε συμβούλεψα. Είχα γράψει

....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ δεν θα πλησιάσεις Γύφτισσα μόνος σου, αν δεν σε πλησιάσει η ίδια. Μπορεί να την πατήσεις άσχημα....
Αν δεν εκπορνευόταν, δηλ απλά πούλαγε / αγόραζε / περίμενε άλλους Γύφτους που έκαναν τις βρωμοδουλειές τους, μπορεί και να σου ΄σπαγαν το αμάξι.
Αυτό το έκανα την νύχτα πριν κάνω την ερώτηση εδώ φιλαράκι μου φυσικά και θα σε άκουγα και δεν θα τις μιλούσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πεζός θα έκανες καλύτερα τη δουλειά σου.
Όχι ακριβά κινητά,όχι ρολόγια όχι λούσα Και φράγκα επίδειξη στην πιάτσα!! Να ακούτε το μύστη @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Θα το έχω υπόψιν μου φίλε ευχαριστώ

Statharostv

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
40
Πόντοι
0
τοτε κατσε επανω και μην ξαναερθεις στην πρωτευουσα . Επισης ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ και πας με μερσεντες στις πουτανες και μετα κλαιγεσαι για 10 ευρω παραπανω στην πουτανα ......Ελπιζω ομως την Κυριακη να πας εκκλησια για να φηγουν οι αμαρτιες σου ...... Μου θυμιζεις κατι αλλους που εχουν iphone αλλα δεν εχουν καρτα για αναπαντητη . Τελος μου θυμιζεις κατι αλλους με φεραρι που τις αφηνουν εξω και δεν δινουν 5 ευρω για παρκιν .......Μακρυα απο τετοιους ανθρώπους
Όσο για την απάντηση σου σου εύχομαι κάποια στιγμή να πετύχεις τους ποιο μακρινούς σου στόχους και να είσαι μακριά από τοξικούς ανθρώπους που σε περιβάλλουν γιατί μάλλον έχεις πολλούς και βγάζεις τοξικότητα …

anatolgami

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
5.083
Πόντοι
1.106
Περασμα σημερα κατα τις 11 το πρωι. Η συνηθισμενη νεκρα. Πετυχα μια πρεζου με μπουτια κ κωλαρα. Ευαγγελια ειπε. Δεν την ειχα ξαναδει. Καλο τσιμπουκι, την πηρα ιεραποστολικα με ανταλλαγη φιλιων. Μετα την εστησα στα 4 κ την εχυσα στα κωλομαγουλα. 25ε

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
638
Πόντοι
81
Ότι καλύτερο υπάρχει στήν πιάτσα αυτή την στιγμή πιστεύω αλλά ή επικοινωνία παρά πολύ δύσκολη δυστυχώς.
εδώ ταιριάζει το "Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"...για την συγκεκριμενη πιάτσα ναι ειναι καλύτερη σε συγκριση με τις αλλες, αλλά ζητάει και τα διπλά και πάνω απο αλλες,... Εσυ ομως πλήρωσες 30 και ο αλλος 50; τι φάση; ειναι οπως σε κόψει η φάση....

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.290
Πόντοι
456
εδώ ταιριάζει το "Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"...για την συγκεκριμενη πιάτσα ναι ειναι καλύτερη σε συγκριση με τις αλλες, αλλά ζητάει και τα διπλά και πάνω απο αλλες,... Εσυ ομως πλήρωσες 30 και ο αλλος 50; τι φάση; ειναι οπως σε κόψει η φάση....
Από ότι κατάλαβα δεν ζητάει σέ όλους τά ίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom