Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (6 μέλη και 222 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
14.001
Πόντοι
6.765
Παραπάνω από 60 η Αντριάνα, ήταν μιλφ όταν έπαιζε ακόμα ο Πελέ
Πόσο να είναι δηλαδή, 70; Τη θυμάμαι από το '11 στη Διδύμου, δηλαδή πριν 15 χρόνια, που ήταν διάσημη για το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό της και ήδη έδειχνε μιλφ.

Δουλεύει ποτέ το κορίτσι αυτό Σάββατο πρωί; Δε μπορώ καθημερινές πρωινή βάρδια διότι δουλεύω.
Ευχαριστώ
Την έχω πετύχει και Κυριακές και Σάββατα,τώρα το πρόγραμμα της πέρα ότι δουλεύει 1η βάρδια,δε το ξέρω.

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Υστερα απο χτεσινη απογευματινη καταδρομικη στις ρουμανοτσιγγανες μετα απο μεγαλη αποχη μου:uzi::uzi::uzi:
Φωκαιας 25β μανταλινα αρκετα καλο κομματι και επιστροφη της ντιαννας με το λεπτο μοντελε σωμα που ηταν το καλοκαιρι στον οικο αυτο.
Φωκαιας 25α μονικα με επιθετικο σαλονι αλλα εμενα δεν ειναι του γουστου μου, και Σαρα που παλαιότερα ειχα καταγαμηθει μαζι της και ηταν στανταρακι μου. Χαρηκε που με ειδε και σχεδον με βιασε στο σαλονι οπου με καυλωσε οποτε και μπηκα να θυμηθω τα παλια.

Την πηρα για μιση ωρα και της ειπα οσο ειναι καλη μεσα τοσο θα ανανεωνεται το μπλε εισητηριο :happy:

Στα ενδοτερα μου ειπε οτι εχω φτιαξει ακομα πιο καλο σωμα απο την τελευταια φορα και της αρεσε που ειμουν ξυρισμενος σχεδον παντου
Επισης της αρεσε πολυ το αρωμα μου και μυριζε τον λαιμο μου συνεχεια. Μαλλον με γουσταρει :think:
Ελευθερο στοματικο μετριο οπου εβγαζα υγρα και περασε καποτα μετα απο λιγο.
Στα τεσσερα που στηνετε σαν πορνοσταρ και δεχετε κοπανημα και οι κραυγες τις ειναι αληθοφανεις.
Με ιεραποστολικο ηρθε το τελος αφου της επιανα τις σιλικονατες βυζαρες και ειχα τα ποδια της στους ωμους μου
Εγινε ανανεωση παραβολου οπου της εγλυψα το πεντακαθαρο μουνακι οπου τελειωσε μεσα σε λιγα λεπτα. Μου ειπε ειχε καιρο να την γλυψει καποιος τοσο καλα και να χυσει. Και εγω την πιστεψα!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.023
Πόντοι
8.296
Καλησπέρα συναγωνιστές , έχετε αν θέλετε να προτείνετε 2-4 μουνακια ωραία ; Θα πάω απόγευμα προς βράδυ προς φυλής Φωκαίας. Και θέλω να πηδήξω πολλές γιατί το πρωι την επόμενη γυρνάει η κοπέλα μου
ντροπή σου εδώ είμαστε μόνο ζεν πρεμιέ μπον βιβέρ αιώνια πιστοί και μοναχικοί εργένηδες μπουρδελιάρηδες που απαξιούμε για τους σχεσάκηδες

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Στα ενδοτερα μου ειπε οτι εχω φτιαξει ακομα πιο καλο σωμα απο την τελευταια φορα και της αρεσε που ειμουν ξυρισμενος σχεδον παντου
Επισης της αρεσε πολυ το αρωμα μου και μυριζε τον λαιμο μου συνεχεια. Μαλλον με γουσταρει :think:
Κάνε να περάσεις 1-2 φορές χωρίς να πάρεις τη Σάρα κ θα δεις πόσο σε γουστάρει

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.023
Πόντοι
8.296
ΤΩΡΑ
φωκαίας 27 κάτω κλειστό
φωκαίας 17 αριστερό Σύλβια
φωκαίας 25 Ντιάνα μινιόν σκίνι μωράκι γάλακτος
φωκαίας 19 Καίτη με συνεχόμενα δωμάτια
φωκαίας 13άρια κλειστά
Φυλής 67 Σάρα
φυλής 69β Λάνα
φυλής 65 κάτω Κάτια
φυλής 84άρια κλειστά

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.023
Πόντοι
8.296

MakisPsomiadis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
405
Πόντοι
21
Κάνε να περάσεις 1-2 φορές χωρίς να πάρεις τη Σάρα κ θα δεις πόσο σε γουστάρει
Το ξερω απο παλια Μητσαρα…της το πα να μην κανει σαν μαλακο γιατι οταν πηγε σαλονι και εγω ανανεωσα το παραβολο βγηκε σαλονι και κατι φωναζε στα ρουμανικα πιστευω θα με ακουσει γιατι παλια ημουν πολυ καλος πελατης…

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.852
Πόντοι
10.656
Η ουκρανη αλινα στο Ι20 δεξια ισογειο εχει στρογγυλεψει επικινδυνα. Απο γυναικα με πιασιματα ειναι οριακα χοντρη πλεον, της πανε μεν γιατι ειναι νταρντανα αλλα αμα βαλει αλλα πεντε απο μενα θα φαει ακυρο, στο απλο προγραμμα τουλαχιστον. Κατα τα αλλα μη σας προβληματισει το resting bitch face που κουβαλαει στο σαλοναρισμα, μεσα εχει τρομερη συμμετοχη ειδικα στο ιεραποστολικο, ενω η πιπα της ειναι μεγαλης διαρκειας και βελτιωμενη. Η τσατσα ευγενικη και δεν βαρεσε πορτα στα περιπου 10 λεπτα που εκατσα

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
894
Πόντοι
81
Η ουκρανη αλινα στο Ι20 δεξια ισογειο εχει στρογγυλεψει επικινδυνα. Απο γυναικα με πιασιματα ειναι οριακα χοντρη πλεον, της πανε μεν γιατι ειναι νταρντανα αλλα αμα βαλει αλλα πεντε απο μενα θα φαει ακυρο, στο απλο προγραμμα τουλαχιστον. Κατα τα αλλα μη σας προβληματισει το resting bitch face που κουβαλαει στο σαλοναρισμα, μεσα εχει τρομερη συμμετοχη ειδικα στο ιεραποστολικο, ενω η πιπα της ειναι μεγαλης διαρκειας και βελτιωμενη. Η τσατσα ευγενικη και δεν βαρεσε πορτα στα περιπου 10 λεπτα που εκατσα
με μερικά έξτρα κάνει τρομερό πρόγραμμα

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.872
Πόντοι
34.948
Πριν απο 1,5 χρονο περιπου που την πρωτοειδα σο ΜΑ 21 ισογειο ειχε νορμαλ σωμα με λιγα πιασιματακια. Πρεπει να εχει βαλει τουλαχιστον 20 κιλα απο τοτε....το τρωει ολο της το φαγητο .... και παραπανω

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
26.023
Πόντοι
8.296
Αυτη που περασε κ περσυ κατι μερες?Ντροπαλη που εμφανιζοταν γυμνη,ωραια φατσα,ωραιο σωμα με δερμα καφετι?
δέρμα άσπρο ήταν… εμφανίστηκε ολόγυμνη όντως, τα υπόλοιπα όπως τα
είπα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα σε στάση αστραπή :uzi::uzi:

Φωκαίας 27α 2 λατίνες νταρντάνες Χάνα καστανή κ Μέλανι μελαχρινή. Νορμάλ κ οι δύο

Φωκαίας 27Β σκαλάκια κλειστό ρεπάρει το Ιρινάκι.

Τρέντυ γκριζομάλλης ναυαγός δάκρυσε στα σκαλιά του κλειστού οίκου:uglystupid:

Φωκαίας 27Β όροφος Πάρις καινούρια λατίνα καστανή με θηλυκό σώμα κ πορνογυαλιά, Τζέσικα η μελαχρινή λατίνα με τα πορνογυαλιά κ τα μεγάλα φρύδια του Πασχάλη Τερζή. Νορμάλ κ οι δύο

Φυλής 71α 2 λατίνες Σοφία μελαχρινή αδύνατη με κάστανα μαλλιά από τα Φιλιππίδου κ η μελαχρινή Αντρέα. Απλό κ οι δύο

Φυλής 71β 2 λατίνες Λίντα μελαχρινή κ καινούριο κοντοπούτανο τσαχπίνικο λατινάκι Ναταλία, με αρκετά τατουάζ κ καφέ μακρί μαλλί. Απλό κ οι δύο.

Εδώ έγινε διπλή κατάθεση στη Ναταλία :zfuck::zfuck:

Ενώ την πήρα για ένα στα γρήγορα, με τη τσαχπινιά κ το νάζι της έδωσα κ δεύτερο παράβολο για συνέχεια...

Άνοιγμα παραθύρου κ αποκλειστική φωτογράφιση της Φυλής απ' το μπαλκόνι :headbaning2:
IMG_20260314_145451.jpg

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.181
Πόντοι
3.246
ΤΩΡΑ
φωκαίας 27 κάτω κλειστό
φωκαίας 17 αριστερό Σύλβια
φωκαίας 25 Ντιάνα μινιόν σκίνι μωράκι γάλακτος
φωκαίας 19 Καίτη με συνεχόμενα δωμάτια
φωκαίας 13άρια κλειστά
Φυλής 67 Σάρα
φυλής 69β Λάνα
φυλής 65 κάτω Κάτια
φυλής 84άρια κλειστά
Φωκαιας 25 είναι η Μιχαέλα φιλε κατω και Μόνικα πάνω.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.181
Πόντοι
3.246
μιλάω για την ώρα που πήγα
Ναι ρε οκ, απλα ενημερωνω οτι αλλάξανε πριν την λήξη της βάρδιας.

Φιλλιπίδου 11 πανω Κορίνα,Καρολίνα,Βίκυ.

Φιλκιπίδου 11 κάτω
Σάρα,Βαλέρια,Κατρίν.

Φυλής 71 κάτω
Άνδρεα,Σοφία.

Τα υπόλοιπα ότι είπε ο Ψωλίνιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom