Υστερα απο χτεσινη απογευματινη καταδρομικη στις ρουμανοτσιγγανες μετα απο μεγαλη αποχη μου

Φωκαιας 25β μανταλινα αρκετα καλο κομματι και επιστροφη της ντιαννας με το λεπτο μοντελε σωμα που ηταν το καλοκαιρι στον οικο αυτο.
Φωκαιας 25α μονικα με επιθετικο σαλονι αλλα εμενα δεν ειναι του γουστου μου, και Σαρα που παλαιότερα ειχα καταγαμηθει μαζι της και ηταν στανταρακι μου. Χαρηκε που με ειδε και σχεδον με βιασε στο σαλονι οπου με καυλωσε οποτε και μπηκα να θυμηθω τα παλια.
Την πηρα για μιση ωρα και της ειπα οσο ειναι καλη μεσα τοσο θα ανανεωνεται το μπλε εισητηριο
Στα ενδοτερα μου ειπε οτι εχω φτιαξει ακομα πιο καλο σωμα απο την τελευταια φορα και της αρεσε που ειμουν ξυρισμενος σχεδον παντου
Επισης της αρεσε πολυ το αρωμα μου και μυριζε τον λαιμο μου συνεχεια. Μαλλον με γουσταρει

Ελευθερο στοματικο μετριο οπου εβγαζα υγρα και περασε καποτα μετα απο λιγο.
Στα τεσσερα που στηνετε σαν πορνοσταρ και δεχετε κοπανημα και οι κραυγες τις ειναι αληθοφανεις.
Με ιεραποστολικο ηρθε το τελος αφου της επιανα τις σιλικονατες βυζαρες και ειχα τα ποδια της στους ωμους μου
Εγινε ανανεωση παραβολου οπου της εγλυψα το πεντακαθαρο μουνακι οπου τελειωσε μεσα σε λιγα λεπτα. Μου ειπε ειχε καιρο να την γλυψει καποιος τοσο καλα και να χυσει. Και εγω την πιστεψα!