Whiteninja
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2025
- Like
- 696
- Πόντοι
- 21
Πολύ ωραία στάση
Το κάνει και σε εμένα το λατρεύωΤο λατρεύω και αρέσει και στην γυναίκα μου να μου τον παίζει και να μου λέει ιστορίες πως την πηδάνε ξένοι
Σήμερα το πρωι το καναμε παλι αφου της το εβαλα και την εκανα να χυσει μετα ξαπλωσα και μου ελεγε μια ιστορια που της γαμησε τα βυζια ενας τυπος παλια (πριν απο 15 χρονια) σε μια καφετερια στην τουαλετα...στο ταβανι τα κολλησα αχαχαχχαΤο κάνει και σε εμένα το λατρεύω
Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα!!!!Με ταυτόχρονη περιποίηση κωλοτρυπίδας...
![]()
Το ίδιο και η δικιά μου και άλλες φορές μου λέει για φίλες τηςΤο λατρεύω και αρέσει και στην γυναίκα μου να μου τον παίζει και να μου λέει ιστορίες πως την πηδάνε ξένοι
Για γίνε πιο κατατοπιστικός.Το ίδιο και η δικιά μου και άλλες φορές μου λέει για φίλες της
Μου λέει για διάφορους που την καυλωνουν και φυσικά μου λέει για φίλες γνωστές ποιες μου αρέσουν και ποιες με γουστάρουν και θέλουν σεξΓια γίνε πιο κατατοπιστικός.
Πρότεινέ της να φέρει μια που σε γουστάρει, να παίξετε παρέα... δεν είναι δύσκολο να διευρύνετε τον κύκλο μετά από μια ορισμένη ηλικία, αν φυσικά υπάρχει η διάθεση.Μου λέει για διάφορους που την καυλωνουν και φυσικά μου λέει για φίλες γνωστές ποιες μου αρέσουν και ποιες με γουστάρουν και θέλουν σεξ
Δύσκολα αυτό...εγώ σαν άντρας θέλω ...αυτή σαν γυναίκα όπως πολλές κολλάει... μένουμε μόνο στα λόγια και σε βίντεο φωτογραφίες που έχουν μέσα γνωστές φίλεςΠρότεινέ της να φέρετε μια που σε γουστάρει, να παίξετε παρέα... δεν είναι δύσκολο να διευρύνετε τον κύκλο μετά από μια ορισμένη ηλικία, αν φυσικά υπάρχει η διάθεση.
Τέλεια βυζάκια έχειΝα και το δικό μου
Καυλες είστε. Τυχερός πολύ τυχερός είσαι και τυχερη που το κάνειΜε ταυτόχρονη περιποίηση κωλοτρυπίδας...
![]()
Το καλύτερο χύσιμο!!Η βυζαρου μου ενω μου τον επαιζε στις ρωγες της για να χυσω......
Ω ναι....Το καλύτερο χύσιμο!!
Είναι ωραίο αυτό,πόσο μάλλον όταν μιλάει για πραγματικό ξέσκισμα.Το λατρεύω και αρέσει και στην γυναίκα μου να μου τον παίζει και να μου λέει ιστορίες πως την πηδάνε ξένοι