Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222.888
Αχ εσυΜε τέτοιο σώμα, το διχτυωτό είναι απλώς η κορνίζα!!!!!
Εντελώς αυθόρμητη φωτο,απλά ήθελα να δω πως δείχνουν στο πόδι οι νέες κάλτσες μου!
Αχ εσυΜε τέτοιο σώμα, το διχτυωτό είναι απλώς η κορνίζα!!!!!
Μα είσαι φαινόμενο ρε μωρό!!!Σας,ευχαριστώ για το θαυμασμό σας στο στήθος μου,το οποιο είναι φυσικότατο..έχει κι αυτο τη σημασία του για κάποιους..!
...λατρεύω κάθε χρόνο που περνά από πάνω μου!Μα είσαι φαινόμενο ρε μωρό!!!
Όλα πάνω σου είναι φυσικότατα!!!
Στα λόγια μου έρχεσαι. Γι΄ αυτό είσαι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!...λατρεύω κάθε χρόνο που περνά από πάνω μου!
Δε κυνηγώ" την αιώνια νεότητα"..ουδέποτε είχα τέτοιες ανασφάλειες μωράκι!
Ωραία φιλοσοφία. Φαίνεται ότι ο χρόνος περνά από πάνω σου αλλά σε αφήνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα....λατρεύω κάθε χρόνο που περνά από πάνω μου!
Δε κυνηγώ" την αιώνια νεότητα"..ουδέποτε είχα τέτοιες ανασφάλειες μωράκι!
Από κάτω το πρόσωπο μου και να μου τρίβεις την μουναρα και τη κωλαρα σου...Καλησπέρα αστέρια μου
![]()
βαθειά ανεξίτηλη υπογραφή !!!!!!Αχ για να βάλω μαζεμένα τα καυλιαρικα αγόρια που είδα το τελευταίο διάστημα,μιας που τα θυμήθηκα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μια 2 τσόντες αρχείου για τις πρωινές λιγουρες !
![]()
Και μια μικρή υπενθύμιση της υπογραφής μου..
![]()
Το στήθος σου είναι υπέροχο !!!!!! Αλλά εκεί κάτω παράδεισος και κόλαση συνυπάρχουν σε απόσταση αναπνοής !!!!!!Καλησπέρα αστέρια μου
![]()
αχχ αυτα τα πατουσακια.. ανυπομονω να τα δω απο κονταΚαλησπέρα αστέρια μου
![]()
Σκέτη τσόντα η φαντασίωση σου..!Από κάτω το πρόσωπο μου και να μου τρίβεις την μουναρα και τη κωλαρα σου...
Με τη 1η ευκαιρία θα γίνει!αχχ αυτα τα πατουσακια.. ανυπομονω να τα δω απο κοντα
...ξέρω πόσο σ αρέσει ν απολαμβάνεις τα πάντα πάνω μου..!!Το στήθος σου είναι υπέροχο !!!!!! Αλλά εκεί κάτω παράδεισος και κόλαση συνυπάρχουν σε απόσταση αναπνοής !!!!!!
Πωπω πόσο πίσω με πηγές μ αυτή τη φώτο!!Αγαπημένο μου πανέμορφο και ακαταμάχητο μικρό πλασματάκι…
…Joείσαι εντυπωσιακή γυναίκα,
![]()
…τόσο μοναδική,
τόσο φανταστική…,
τόσο σπουδαία…..
…Σε φιλώγλυκά…&……….
……………..Σε λατρεύω Jo![]()

Καλησπέρα αγαπη!Καλησπερα καρδιά μου όμορφη ...![]()
Α πα πα… Απίστευτη όσος καιρός και αν περάσει θυμάμαι το ραντεβού μας…Αντε να πάμε για ξεκούραση..όνειρα γλυκά & πονηρά ομορφιές μου
![]()
Αμοιβαίο μάτια μου..εισαι ένας άνθρωπος γλυκύτατος και πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου!Α πα πα… Απίστευτη όσος καιρός και αν περάσει θυμάμαι το ραντεβού μας…
Εμείς να δεις πόσο όμορφα περνάμε μαζί σου!!!Αμοιβαίο μάτια μου..εισαι ένας άνθρωπος γλυκύτατος και πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου!
..αγαπημένο μου αγόρι εσύ!Εμείς να δεις πόσο όμορφα περνάμε μαζί σου!!!
Μαζεύω δυνάμεις για την επόμενη μάχη, ναυμαχία για την ακρίβεια, γιατί βλέπω να πνιγόμαστε στα υγρά...αγαπημένο μου αγόρι εσύ!
Πάντα ευγενής & μες στη καυλα!