Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.378
- Πόντοι
- 5.956
Ολα ειναι δρόμος... καμια γωνίαΣυνεχίζεις εσύ την πάς για γωνιασμαΧρόνια πολλά σε όλες όσες μας βασανίζουν
Υγ σημερα εχει τρέξιμο Μαραθώνιος...
Ολα ειναι δρόμος... καμια γωνίαΣυνεχίζεις εσύ την πάς για γωνιασμαΧρόνια πολλά σε όλες όσες μας βασανίζουν
Εγώ έχωι ένα γκομενάκι στο κυνηγητόΟλα ειναι δρόμος... καμια γωνία
Υγ σημερα εχει τρέξιμο Μαραθώνιος...
Στον μαραθώνιο τρέχει?Εγώ έχωι ένα γκομενάκι στο κυνηγητό
Δωσε μου τη σκυτάλη θειε και συνεχιζω εγω.Εγώ έχωι ένα γκομενάκι στο κυνηγητό
Στον μαραθώνιο τρέχει?
Ρε εσείς ο πουστης ο οδηγός του εκαβ τρέχειΔωσε μου τη σκυτάλη θειε και συνεχιζω εγω.

Μη στεναχωριεσαι θειε, θα αξιοποιησω την περιουσία σου άμα τα κακαρώσεις.Ρε εσείς ο πουστης ο οδηγός του εκαβ τρέχει![]()
Νοικοκυρεμενα πράγματα δηλαδή...Μη στεναχωριεσαι θειε, θα αξιοποιησω την περιουσία σου άμα τα κακαρώσεις.
Θα κανω και καμια 10αρια απανωτα ραντεβου με την Lady A απο τα λεφτα σου

Εις μνήμην αιώνια, θα κανουμε 10-20 ραντεβουδακια απο την κληρονομια που θα μου αφησει ο θειούλης μουΑαααααααααααα![]()
Ρε τον θείο,Άγιος άνθρωποςΕις μνήμην αιώνια, θα κανουμε 10-20 ραντεβουδακια απο την κληρονομια που θα μου αφησει ο θειούλης μου
Χρυσος άνθρωπος, και με πολυ χρυσαφι στις θυρίδες.Ρε τον θείο,Άγιος άνθρωπος
ΜΕΡΑΚΛΉΣΧρυσος άνθρωπος, και με πολυ χρυσαφι στις θυρίδες.
Και μου εχει μεγαλη αδυναμία.ΜΕΡΑΚΛΉΣ
Και μου εχει μεγαλη αδυναμία.
Οταν μας αφησει χρονους, για 40 μερες θα κανουμε ραντεβου καθε μερα, για την ψυχουλα του.
Δεν φανταζομαι να διαφωνεις;

Ρε τον μπουστη το θείο!!!!!Και μου εχει μεγαλη αδυναμία.
Οταν μας αφησει χρονους, για 40 μερες θα κανουμε ραντεβου καθε μερα, για την ψυχουλα του.
Δεν φανταζομαι να διαφωνεις;
Μπουστης μεν αλλα με κατι ραβδους χρυσού νααααα με το συμπαθειοΡε τον μπουστη το θείο!!!!!
Χρυσή καρδιά έχειΜπουστης μεν αλλα με κατι ραβδους χρυσού νααααα με το συμπαθειο
Ολα του χρυσα ειναι.Χρυσή καρδιά έχει
Τι χρυσό αγορι είσαι.. σταζει καράτια το στομα σου και ασήμι ηΟλα του χρυσα ειναι.
Μολις τα κακαρωσει θα αποκτησω χρυση πουτσα με την κληρονομια του και θα τις χρυσωνω όλες οσες γουσταρω