Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (12 μέλη και 240 επισκέπτες)

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
456
Πόντοι
21
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν η Φωτεινή από ιασ.44 είναι στις επάλξεις?

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.103
Πόντοι
371
επίσκεψη χτες να δω επιτέλους την κολομπαρου αλισία στο φ.59 3η βάρδια !
μη τα πολυλογώ παιδιά η κοπέλα ούτε ωραίο τσιμπούκι κάνει ούτε κάτι που λες θα ξαναπάω ρε παιδί μου!επίσης πήγα κατά της 2 το μουνι της βρωμαγε ρε !ρε μάγκες γράψτε όπως γράφετε για ιρινα και αννα που ειναη ότι καλύτερο παίζει στα μπουρδελα γενικά !τις σάπιες να τις λέμε σάπιες !

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
64
Like
5.530
Πόντοι
7.621
επίσκεψη χτες να δω επιτέλους την κολομπαρου αλισία στο φ.59 3η βάρδια !
μη τα πολυλογώ παιδιά η κοπέλα ούτε ωραίο τσιμπούκι κάνει ούτε κάτι που λες θα ξαναπάω ρε παιδί μου!επίσης πήγα κατά της 2 το μουνι της βρωμαγε ρε !ρε μάγκες γράψτε όπως γράφετε για ιρινα και αννα που ειναη ότι καλύτερο παίζει στα μπουρδελα γενικά !τις σάπιες να τις λέμε σάπιες !
Η αλήθεια είναι και εγώ έχω πάει και είναι αστεριας σκέτος . Το κατασκοτινο σαλόνι σοζει την κατάσταση. Ίσως με άλλους είναι καλύτερη . Ξέρεις θέλει να έχεις και χημεία

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.103
Πόντοι
371
Η αλήθεια είναι και εγώ έχω πάει και είναι αστεριας σκέτος . Το κατασκοτινο σαλόνι σοζει την κατάσταση. Ίσως με άλλους είναι καλύτερη . Ξέρεις θέλει να έχεις και χημεία
επίσης μπες και γλιτώσω και κανέναν φοράει λοσιόν που μυρίζει και σε μαυρίζει κιόλας !
δηλαδή αν κάνει μπάνιο θα ξεβάψει
έχετε το νου σας παντρεμένοι αν μπείτε θα μυρίζετε πουτανιλα μετά. φουλ!

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
44
Πόντοι
1
η μπιουτη η η μπεκυ δουλευουν σημερα;

apollon444

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
5.471
Πόντοι
1.056
Μια κουρασμένη αλλά πρόθυμη Αλεξία από Ιάσωνος μου είπε ότι βρίσκεται 7 μέρες στη χώρα μας και ότι είμαι ο καλύτερος πελάτης που είχε μέσα σε όλη την εβδομάδα!
Στο σεξ δεν οφείλεται γιατί έχω μικρό πουλί και γαμαω σαν γέρος όπου τελειώνω με μλκια. Σίγουρα της άρεσε η επικοινωνία που είχαμε και φυσικά βγαίνοντας γύρισε και είπε ότι εύχεται να με ξαναδεί.
Δεν γνωρίζω άμα το έχει πει και σε άλλους αυτό. Αλλά το να σου λέει μια ιερόδουλη ότι εισουν ο καλύτερος πελάτης που είχε μέχρι τώρα, σαν κομπλιμέντο, σε ανεβάζει και είναι κάτι που σίγουρα ελάχιστοι θα έχουν ακούσει
Ιασωνος τι νουμερο και τι ωρες ειναι η Αλεξια ???

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.413
Πόντοι
446
Λίγο πολύ όλες...

Κάνε μια τσάρκα και όπου ακούσεις full πρόγραμμα χώσου μέσα για κανένα μισάωρο... Η Σόνια στην Φώκαιας, Κατερίνα Πολ στην Λιοσίων πια, κ.α.
Αν το budget είναι low...
Ισαμπελλα, με 5-10 ευρώ, ίσως και τσάμπα...
Έχε υπόψιν σου ότι θα γαμησεις ποτήρι νερού όμως.:sunglasses:

Όχι άλλο πλαστικό!

Η Ισαμπέλλα έχει κάτι που με απωθεί και δεν με πείθει ότι γεννήθηκε γυναίκα!

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.670
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο αρκετα ησυχο και σημερα Μεταξουργειο κατα τις 23:30

Δοκιμαστηκαν 2 Λατινες διαδοχικα πρωτα η Κολομβιανη Αλεξανδρα στο Κ45 και μετα η Μαρια απο Βενεζουελα στο Κ32 οροφος....εχω την αισθηση οτι πεφτει δουλεμα οταν μια κοπελα μου λεει οτι ειναι απο βενεζουελα....μαλλον ολες...μα ολες πρεπει να ειναι απο το Μεντεγιν της Κολομβιας...δεν ξερω αυτη ειναι η αισθηση μου...τελος παντων τωρα στην ουσια και οι δυο κοπελες εχουν σχεδον τον ιδιο σωματοτυπο γεματουλες με στενες λεκανες αναλογικα με το υπολοιπο σωμα (τελικα δεν εχουν ολες οι λατινες την περιφημη Λατινοκωλαρα)...και οι δυο εχουν επισης μεγαλες και "γεματες" πλατες....Η Αλεξανδρα εχει μεγαλυτερα βυζια καπου στο 3 νουμερο με υψος 1,62 περιπου, η Μαρια λιγο μικροτερα 2 νουμερο περιπου με υψος κοντα στο 1,65...και οι δυο μελαχρινες με κοντο σχετικα μαλλι....η πλακα ειναι οτι και οι δυο φοραγαν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο μαυρο κορμακι χαχα...και οι δυο ομως πολυ καλοι χαρακτηρες για Λατινες....δεν θα γραψω κριτικες γιατι σαν να βαριεμαι λιγακι αποψε...

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους

Ναυτιλλόμενος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
692
Πόντοι
301
Ρε μάγκες γαμησα σήμερα μια ΔΩΡΑ (αν θυμαμαι καλά το όνομα) Αλβανίδα , γυρω στα 27-28 , γεματούλα με γυαλιά ήταν και έκανε και ελεύθερο στοματικό , και κάνει και αυταρχικό δηλωσε , βραδινή βάρδια , θυμηστε μου λίγο σε ποιον οίκο δουλεύει για να ανέβασω κριτική . Θυμάμαι είχε σκάλα για να ανέβεις και ήταν πάνω στην οδό φυλής .

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.674
Πόντοι
2.916
Ρε μάγκες γαμησα σήμερα μια ΔΩΡΑ (αν θυμαμαι καλά το όνομα) Αλβανίδα , γυρω στα 27-28 , γεματούλα με γυαλιά ήταν και έκανε και ελεύθερο στοματικό , και κάνει και αυταρχικό δηλωσε , βραδινή βάρδια , θυμηστε μου λίγο σε ποιον οίκο δουλεύει για να ανέβασω κριτική . Θυμάμαι είχε σκάλα για να ανέβεις και ήταν πάνω στην οδό φυλής .
69Α

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.232
Πόντοι
456
Είναι ψηλή νταρντανα με κωλαρα. Έχει σφιχτή κωλοτρυπιδα
Πριν κανένα μήνα που είχα πάει είδα μια πού ήταν γεματουλα με μεγάλο στήθος μέτριο ύψος κ γύρω στα 30 με 35 τήν έκοψα ηλικιακά δεν είναι αυτή έτσι;

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.232
Πόντοι
456
Δίδυμου 27 δεύτερη βάρδια τι φάση ;
Μια καινούργια κοπέλα … μου φάνηκε κάπως ….σαν να περπάταγε κάπως … μη παρεξηγηθώ …..Χριστίνα νομίζω την είπε η υπηρεσία ….
Μεγάλη μικρή είναι κ πως είναι εμφανισιακά;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Περιμένοντας για πάντα την Βικτωρία να γυρισει Ελλάδα, στο ΜΑ 21...:sunglasses:
IMG_20260305_102737.jpg

Όχι, πλάκα κάνω...
Εδώ είναι τελικά ως την Κυριακή, απλά έχει αναμονή :glasses:

Αυτό το τούμπανο, η Σοφία είναι μόνο απογευμα

Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
662
Πόντοι
81
Εχτές 2η βάρδια κατά της 17:00 : Φωκαίας 19 Χριστίνα ωραία Ρουμάνα μπερδεμένη βυθισμένη στον κόσμο της δεν φολιαζει όμως και είναι καθαρή με ελεύθερο τσιμπο ,φ84 Ράνια Ουράνια ελεύθερο τσιμπο η πιο τίμια και ωραία εμφάνιση στα κεντρικά ασύγκριτη ποιότητα χαρακτήρα και εργάτης,Φωκαίας 25 πάνω η καυλιάρα η φόλα η Jasmine με ελεύθερο τσιμπο έλα να με γλύψεις λέει την έχω τιμωρία κ αυτήν δεν μπήκα,μετά την άλλαζε η Σάρα η βρωμιτσα επόμενη βάρδια,φυλης 86β πάνω Μόνικα Μολδάβα ωραία μελαχρινή γλυκιά φαίνεται, φυλής 86α λογικα η διαχρονική φόλΑνναΤαι τιμωρία κ αυτή είδα φώς αλλά δεν ανέβηκα ,67α κλειστά ίσως άνοιξε αργότερα,στα Φιλιππίδου κάτω τα βατράχια Ιζαμπέλα &Μαρία , πάνω η DeepKarolina και μια Βίκυ? Ένα πετιτ βατραχακι ωραίο φαίνεται μπήκε στην λίστα για μελλοντικη επίσκεψη κάνει και ελεύθερο+++ την κάνεις και ελικόπτερακια αυτην,στο 69β ένα ωραίο βατραχακι λατίνα κ αυτή ψωνισμενη φολαρα φαίνεται μακάρι να πέφτω έξω,Φυλής 72 κάτω δεν κατέβηκα λογικά Βανέσα & Έρικα ωραία μωράκια Ρουμάνες κάνουν και παρτούζα από τις λίγες καλές που έχουν μείνει στα κεντρικά από εμφάνιση, φυλής κάτω δίπλα 86 θα πήγαινε μια Αντελίνα 3η βάρδια, φυλής 66Δ δεν μπήκα ήταν ανοιχτό λογικά Άννα Κου Ρουμάνα μουναρα έχει πάρει τα κιλακια της αλλά είναι ωραία γυναίκα και δεν φολιαζει,μαζί της η φόλα η Νίκη
Εχει αδυνατίσει λίγο έχει φτιάξει είναι καυλιάρα αλλά φολιαζει δυστυχώς,λέω να την ξαναπάρω να δω αν έχει αλλάξει κάτι μετα από 2-3 χρόνια που την βλέπω σταθερά στα κεντρικά αλλά δεν νομίζω θα δείξει πείτε και εσείς καμία γνώμη αν θέλετε, γενικά κακός κόσμος βαράνε πρέζα σε πιλοτές βρωμάει κατουρο η περιοχή χέζουν πίσω από αυτοκίνητα παρκαρισμένα έχει ξεφύγει η κατάσταση στην φυλής, προσοχή στις τσάρκες μην πατήσετε καμία πρέζα,βλέπω χύμα συρριγες στον δρόμο..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.675
Πόντοι
2.046
Γειά σου Βικτώριακι ΑρχιΡουφιχτρα:pipa1:
Που μας το παίζες ΠαρθένοΠιπίτσα :sunglasses:

Τελικά δεν τα έχει κάνει με τον Κρίνο τα δύο παιδιά... :2funny: Ξενερωσα!
Χάλασε η φαντασίωση μου:glasses:

Στο κάτω η Νικόλ...
Άντε να έρθουν τα καινούργια Κορμιά να τα Χορέψουμε...

τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 Σουζάνα λατίνα,απλό πρόγραμμα,μετά τις 1700 θα δουλέψει η λατίνα Σάρα.

Κολωνού 48 νέο Ειρήνη και Άννα,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Ελένη και Βίκυ,αμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 ισόγειο κλειστό.

Κολωνού 47 όροφος Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 45 δεξιά Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξια κλειστο.
Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος ευθεία Καμιλα λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Αντζελινα , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Μπέλα λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Λίνα,λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος Μαρία λατίνα,από πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Μπέλα η Ρουμάνα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαργαρίτα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom