Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 482 άτομα (22 μέλη και 460 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.501
Πόντοι
6.246
Στοχευμένη επίσκεψη πάλι στα κεντρικά κατά τις 17:40, όπου είδα...

Φυλής
67 Άννα Μαρία όμορφη αδύνατη
69Β λατίνες, Φερρέρα, και μια καινούρια πολύ δυνατό κορμί (δε μου γεμίζει το μάτι όμως..)
71Α & Β τα τσέκαρα αλλά δεν...

Φώκαιας
13Α Ναόμι σχόλαγε, και πέρασα ως τελευταίος :rockon::zfuck:
Το μωρό μου ήρθε στο δωμάτιο και μόλις με είδε χαμογέλασε πολύ γλυκά :smitten:
Με φίλησε 2-3 φορές :kiss-mark: και με αγκάλιασε :inlove:
Πήγαμε στο κρεβάτι και με πασπάτευε παντού, ρώτησε για λάστιχο και της είπα "ό,τι θες".
Είδε ότι είχα πλυθεί και τον πήρε στο στόμα μεμιάς ελεύθερο :smiling-face-with-heart-eyes:
Το δούλεψε αρκετά λεπτά μέχρι να με κάνει πέτρα, ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της :cool2::inlove:
Με ρώτησε, είπα καβάλα, και ήρθε πάνω μου να καλπάσει! :rockon:
Λίγα λεπτά έτσι, εγώ είχα γίνει turbo intercooler μέσα στη στενή της τρύπα, και μετά ανέλαβα doggy :zfuck:
Της άρεσε, και έκανε ήχους καύλας :smitten:
Εκεί ήρθε το τέλος, όπου άραξε και άδειασα όση ώρα ήθελα, κρατώντας την γερά κολλημένη μπροστά μου.
Σηκώθηκε, περιποίηση, κάνα δυο φιλάκια ακόμα, και καλή ξεκούραση αγάπη μου...
Αργότερα την είδα στην πλατεία που έφευγε, και με χαιρέτησε βγάζοντας γλώσσα, κάτι που είναι τόσο καύλα όταν το κάνουν οι μαύρες με το στυλ και τα χαρακτηριστικά τους :smiling-face-with-heart-eyes:
34η φορά λοιπόν! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Ναυτιλλόμενος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
692
Πόντοι
301
Σε μια από τις ΚΑΘΕΤΕΣ της οδού φυλής , σε ισόγειο οικο δουλεύουν δυο γύφτισσες νεαρής ηλικίας και μέτριας εμφάνισης, τις βλέπω συνεχώς, δεν θυμάμαι την διεύθυνση του εν λόγω οίκου , έχεις κάνεις γνώμη για αυτές ως προς τις υπηρεσίες τους ;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
937
Πόντοι
371
Σε μια από τις ΚΑΘΕΤΕΣ της οδού φυλής , σε ισόγειο οικο δουλεύουν δυο γύφτισσες νεαρής ηλικίας και μέτριας εμφάνισης, τις βλέπω συνεχώς, δεν θυμάμαι την διεύθυνση του εν λόγω οίκου , έχεις κάνεις γνώμη για αυτές ως προς τις υπηρεσίες τους ;
Έχω πάρει εγώ τη μία. Γυφτοβουλγάρες είναι, ντάξει αν θες να πας με γύφτισσα δοκίμασε το, ψιλοφωλίτσα ήταν, μην περιμένεις τίποτα το ιδιαίτερο.

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
452
Πόντοι
20
Μια κουρασμένη αλλά πρόθυμη Αλεξία από Ιάσωνος μου είπε ότι βρίσκεται 7 μέρες στη χώρα μας και ότι είμαι ο καλύτερος πελάτης που είχε μέσα σε όλη την εβδομάδα!
Στο σεξ δεν οφείλεται γιατί έχω μικρό πουλί και γαμαω σαν γέρος όπου τελειώνω με μλκια. Σίγουρα της άρεσε η επικοινωνία που είχαμε και φυσικά βγαίνοντας γύρισε και είπε ότι εύχεται να με ξαναδεί.
Δεν γνωρίζω άμα το έχει πει και σε άλλους αυτό. Αλλά το να σου λέει μια ιερόδουλη ότι εισουν ο καλύτερος πελάτης που είχε μέχρι τώρα, σαν κομπλιμέντο, σε ανεβάζει και είναι κάτι που σίγουρα ελάχιστοι θα έχουν ακούσει

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.265
Πόντοι
456
Μια κουρασμένη αλλά πρόθυμη Αλεξία από Ιάσωνος μου είπε ότι βρίσκεται 7 μέρες στη χώρα μας και ότι είμαι ο καλύτερος πελάτης που είχε μέσα σε όλη την εβδομάδα!
Στο σεξ δεν οφείλεται γιατί έχω μικρό πουλί και γαμαω σαν γέρος όπου τελειώνω με μλκια. Σίγουρα της άρεσε η επικοινωνία που είχαμε και φυσικά βγαίνοντας γύρισε και είπε ότι εύχεται να με ξαναδεί.
Δεν γνωρίζω άμα το έχει πει και σε άλλους αυτό. Αλλά το να σου λέει μια ιερόδουλη ότι εισουν ο καλύτερος πελάτης που είχε μέχρι τώρα, σαν κομπλιμέντο, σε ανεβάζει και είναι κάτι που σίγουρα ελάχιστοι θα έχουν ακούσει
Εμένα άλλα μου είπε χαχα

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.758
Πόντοι
34.948
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:20 οπου ηταν αρκετα κλειστα σημερα

Το highlight της βραδιας ειναι ο πληρως ανανεωμενος οικος στο Ιάσονος 39 στην πρωτη πορτα επανω δεξια με το που μπαινουμε στο πορνομολ, εχουν απλωσει ωραια ταπετσαρια...2 κοπελες ηταν η Ρουμανα με τα γυαλακια η Ιωαννα στα 10 ευρω και μια αλλη επισης Ρουμανα στα 15 που ηταν δωματιο δεν την ειδα..

Κατεληξα με την Κολομβιανη Λουσια στο Ιασωνος 44, ανεβαινει κριτικη

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
"Καλός Πελάτης" = Καλό Παιδί...!

"Καλό Παιδί" = Ακίνδυνος Καληνύχτακιας!!!:woldman:

Πήγαινε πες της:
"Για εμένα το πες αυτό μωρη"?:2funny::headbang::2funny:

Rodi23

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους , η Ράνια απο Φ. 84Α γνωρίζετε τι ώρα σταματάει το βράδυ ? Ευχαριστώ

Pitu-94

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
4
Πόντοι
0
εχουμε καποια ενημερωση ποιες δινουν κωλο ?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.784
Πόντοι
10.656
εμενα μου ειπε οτι ειμαι ο δευτερος καλυτερος πελατης που ειχε μεσα στη βδομαδα και με ξενερωσε, ποιο αρχιδι μου εφαγε τα πρωτεια και τι εκανε καλυτερα απο εμενα, σκεφτομουν ολο το βραδυ πριν κοιμηθω :headbang:

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046
εχουμε καποια ενημερωση ποιες δινουν κωλο ?
Λίγο πολύ όλες...

Κάνε μια τσάρκα και όπου ακούσεις full πρόγραμμα χώσου μέσα για κανένα μισάωρο... Η Σόνια στην Φώκαιας, Κατερίνα Πολ στην Λιοσίων πια, κ.α.
Αν το budget είναι low...
Ισαμπελλα, με 5-10 ευρώ, ίσως και τσάμπα...
Έχε υπόψιν σου ότι θα γαμησεις ποτήρι νερού όμως.:sunglasses:

Καλημέρα σε όλους , η Ράνια απο Φ. 84Α γνωρίζετε τι ώρα σταματάει το βράδυ ? Ευχαριστώ
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Κυριακή γύρω στις 2300-0000, Παρασκευή Σάββατο μπορεί να την πετύχεις και μέχρι 0030-0100 αν έχει δουλειά .

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
452
Πόντοι
20
εμενα μου ειπε οτι ειμαι ο δευτερος καλυτερος πελατης που ειχε μεσα στη βδομαδα και με ξενερωσε, ποιο αρχιδι μου εφαγε τα πρωτεια και τι εκανε καλυτερα απο εμενα, σκεφτομουν ολο το βραδυ πριν κοιμηθω :headbang:
Χαχαχα, αρε μαλακες... Να μην χαρώ λίγο. Χαχ

Ἐν τούτῳ πηδα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Κριτικές
8
Like
892
Πόντοι
361

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
64
Like
5.532
Πόντοι
7.621

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.189
Πόντοι
206
Δίδυμου 27 δεύτερη βάρδια τι φάση ;
Μια καινούργια κοπέλα … μου φάνηκε κάπως ….σαν να περπάταγε κάπως … μη παρεξηγηθώ …..Χριστίνα νομίζω την είπε η υπηρεσία ….

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom