Περπάτημα κάνει καλό
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 46
- Like
- 11.501
- Πόντοι
- 6.246
Στοχευμένη επίσκεψη πάλι στα κεντρικά κατά τις 17:40, όπου είδα...
Φυλής
67 Άννα Μαρία όμορφη αδύνατη
69Β λατίνες, Φερρέρα, και μια καινούρια πολύ δυνατό κορμί (δε μου γεμίζει το μάτι όμως..)
71Α & Β τα τσέκαρα αλλά δεν...
Φώκαιας
13Α Ναόμι σχόλαγε, και πέρασα ως τελευταίος

34η φορά λοιπόν! 
Φυλής
67 Άννα Μαρία όμορφη αδύνατη
69Β λατίνες, Φερρέρα, και μια καινούρια πολύ δυνατό κορμί (δε μου γεμίζει το μάτι όμως..)
71Α & Β τα τσέκαρα αλλά δεν...
Φώκαιας
13Α Ναόμι σχόλαγε, και πέρασα ως τελευταίος

Το μωρό μου ήρθε στο δωμάτιο και μόλις με είδε χαμογέλασε πολύ γλυκά 
Με φίλησε 2-3 φορές
και με αγκάλιασε 
Πήγαμε στο κρεβάτι και με πασπάτευε παντού, ρώτησε για λάστιχο και της είπα "ό,τι θες".
Είδε ότι είχα πλυθεί και τον πήρε στο στόμα μεμιάς ελεύθερο
Το δούλεψε αρκετά λεπτά μέχρι να με κάνει πέτρα, ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της

Με ρώτησε, είπα καβάλα, και ήρθε πάνω μου να καλπάσει!
Λίγα λεπτά έτσι, εγώ είχα γίνει turbo intercooler μέσα στη στενή της τρύπα, και μετά ανέλαβα doggy
Της άρεσε, και έκανε ήχους καύλας
Εκεί ήρθε το τέλος, όπου άραξε και άδειασα όση ώρα ήθελα, κρατώντας την γερά κολλημένη μπροστά μου.
Σηκώθηκε, περιποίηση, κάνα δυο φιλάκια ακόμα, και καλή ξεκούραση αγάπη μου...
Αργότερα την είδα στην πλατεία που έφευγε, και με χαιρέτησε βγάζοντας γλώσσα, κάτι που είναι τόσο καύλα όταν το κάνουν οι μαύρες με το στυλ και τα χαρακτηριστικά τους

Με φίλησε 2-3 φορές

Πήγαμε στο κρεβάτι και με πασπάτευε παντού, ρώτησε για λάστιχο και της είπα "ό,τι θες".
Είδε ότι είχα πλυθεί και τον πήρε στο στόμα μεμιάς ελεύθερο
Το δούλεψε αρκετά λεπτά μέχρι να με κάνει πέτρα, ενώ εγώ έπαιζα με το μουνάκι της

Με ρώτησε, είπα καβάλα, και ήρθε πάνω μου να καλπάσει!

Λίγα λεπτά έτσι, εγώ είχα γίνει turbo intercooler μέσα στη στενή της τρύπα, και μετά ανέλαβα doggy

Της άρεσε, και έκανε ήχους καύλας

Εκεί ήρθε το τέλος, όπου άραξε και άδειασα όση ώρα ήθελα, κρατώντας την γερά κολλημένη μπροστά μου.
Σηκώθηκε, περιποίηση, κάνα δυο φιλάκια ακόμα, και καλή ξεκούραση αγάπη μου...
Αργότερα την είδα στην πλατεία που έφευγε, και με χαιρέτησε βγάζοντας γλώσσα, κάτι που είναι τόσο καύλα όταν το κάνουν οι μαύρες με το στυλ και τα χαρακτηριστικά τους

Τελευταία τροποποίηση: