Καλημέρα! Πάλι μια μικρή καθυστερημένη ενημέρωση, όσο μπορεί να βοηθήσει, δυστυχώς δεν μπορώ εκείνη την ώρα για προσωπικούς λόγους, συγνώμη!
Παρασκευή 27/2/2026 περί ώρας 18:30.
Φυλής 71 κάτω, μία μαυρούλα, νομίζω Νικόλ, αδιάφορη για εμένα.
Φυλής 71 Πάνω, Λίντα και Βερόνικα, 2 αρκετά συμπαθητικές λατίνες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69Β, δύο νέες λατίνες που έβλεπα πρώτη φορά, με απλό πρόγραμμα, αδιάφορες σε σχέση με τις άλλες λατίνες κατά την γνώμη μου.
Φυλής 84Α, κλασικά Ράνια, η ξανθιά όμορφη με το καλοσχηματισμένο κορμί σε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος, καλή επιλογή κατά την γνώμη μου.
Φυλής 65Α και Β, κλειστά φώτα στης 18:30.
Φωκαίας 13 κάτω, είδα να μπαίνει μια μαυρούλα με φόρμα, δεν μπήκα να δω περισσότερα και δεν έχω άποψη.
Φωκαίας 13 πάνω, κλασικά Εύα και Άννα, 2 πολύ νέα λευκά κορίτσια, πολύ καλή εμφάνιση, σε απλό πρόγραμμα και μέσα ξεχνάτε σφυροκοπήματα, βιαιότητες και πολλά πολλά. Προτείνονται μόνο για GFE χαλαρές καταστάσεις με υπομονή.
Φωκαίας 19, Χριστίνα, ήταν στο δωμάτιο και έφυγα, λογικά πρέπει να ήταν η ίδια με την προηγούμενη φορά.
Φωκαίας 25 πάνω, Σάρα, καλή εμφάνιση αλλά δεν την προτείνω για τίποτα, αυτό όμως δεν έχει σημασία μπορεί άλλοι να έχουν άλλη άποψη.
Φωκαίας 25 κάτω, Μόνικα και Μανταλίνα, σχετικά αδιάφορες όπως έχω ξανά πει.
Φωκαίας στο υπόγειο με το κουδούνι, 27 είναι αυτό; 2 μικρές λατίνες με την μία να την είπε Χάνα, κάπως έτσι, τώρα που κατέβηκα και τις είδα καλύτερα μου φάνηκαν αρκετά συμπαθητικές, σε απλό πρόγραμμα.
Ας μου επιτραπεί μία μικρή ασήμαντη συμβουλή προς τους νεότερους, μιας και οι περισσότεροι που γράφουν εδώ είναι μικρότεροι μου. Κανένας από εμάς δεν ξέρει υπό ποιες συνθήκες, για ποιους λόγους και υπό ποιες προϋποθέσεις βρίσκεται η κάθε ιερόδουλη εκεί που βρίσκεται. Κατανοώ απόλυτα ότι τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα, αλλά, σε περίπτωση που κάποια είναι θύμα εκβιασμού η ότι άλλο, αυτό δεν το ξέρουμε, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και δεν θα το μάθουμε ίσως ποτέ, η εκτός αν το βγάλουν στις ειδήσεις. Πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί όχι τόσο στο τι γράφουμε, αλλά στο τι κάνουμε. Έχουν δει τα μάτια μου πράγματα που δεν φαντάζεστε, μιλάμε όρκο θα έπαιρνα ότι η συγκεκριμένη το ήθελε και στο τέλος αποδείχτηκε άλλο. Στην τελική η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η ανδρική τιμή είναι ανεκτίμητης αξίας, ας μην τις πετάμε στον βούρκο για μερικά ψωρό ευρώ! Αυτά!
Καλές βόλτες και να περνάτε καλά εύχομαι!