Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 517 άτομα (31 μέλη και 486 επισκέπτες)

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
86
Παρκάρισμα Βαν κατά 11:00 στην Αχαρνών κ καταδρομική ..
Είπα να ρίξω ζάρια κ πέρασα πρώτα από
Φωκ27 για Ιρίνα.. δυστυχώς δεν πρόλαβα το ναυάγιο..
4 ναυαγοί με κατεβασμένα κεφάλια στο σαλόνι.. πιάστηκα από σωσίβιο κ την έκανα..
Ήταν όλοι ναυαγοί εκτός από σένα;

BadHabitGoodHeart

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2022
Like
438
Πόντοι
20

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
894
Πόντοι
81
μεγάλη προσοχή για τους αναβάτες μόλις πάρκαρα την μοτοσυκλέτα μου έξω από μεγάλου αλεξάνδρου 28 πήγα στοχευμένα για την ντιάνα μόλις πάρκαρα ήρθε ένας τσιγγανειρο και έκατσε δίπλα στην μοτοσυκλέτα μου μέχρι να μπω να δω ότι δεν είναι και να βγω οι τσιγγανειρος είχαν γίνει τρεις οι δύο την κοίταγαν από πίσω και ο τρίτος είχε σκύψει στο αντικλεπτικό τους είπα κάντε πίσω να πάρω την μηχανή μου και έφυγαν πιστεύω αν ήταν η ντιάνα μέσα δεν θα έβρισκα μοτοσυκλέτα μετά κατά τα άλλα μα 28 ισόγειο αναστασία υπόγειο αλεξανδρα και ναταλια νομίζω και στο δίπλα με την κουρτίνα μιλάνα αυτά από μένα καλή συνέχεια σε όλους και τα μάτια σας 14

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.598
Πόντοι
1.326
Πήρα πριν λίγη ώρα την Μιλάνα (φυσική, κοντή Λατίνα, με μαύρο μαλλί, ωραίο κωλαρακι και μικρό βυζάκι) στο Ιάσονος 46 όροφο.

Η απόδοση της συγκριτικά με 5-6 ημέρες πριν ήταν η μέρα με τη νύχτα, φυσικά προς το χειρότερο. Δεν άφηνε φιλιά ή χουφτώματα και παραπονιόταν για την ένταση. Επίσης, έδειξε σημάδια βιασύνης. Την προηγούμενη φορά, βέβαια, δεν είχε κανένα θέμα με κάποιο από τα τέσσερα και την έκανες ο,τι ήθελες.

Και εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης: Ηταν σίγουρα δασκαλεμενη ή πήρε παράδειγμα από τις υπόλοιπες λατινοφόλες της περιοχής. Μέσα σε μια εβδομάδα κάηκε και πλέον θα προσφέρει απαίσιες υπηρεσίες.

Και καλή να είναι κάποια στις αρχές, σύντομα οι υπόλοιπες την κάνουν σαν τα μούτρα τους. Οπότε, η πρόταση μου είναι να ρίχνετε οριστικό Χ όταν σας φολιάζουν και να μην δίνετε έξτρα λεφτά χωρίς να λαμβάνετε κάποια υπηρεσία τύπου ακάποτο ή κώλο.

Σε άλλα νέα, άνοιξε το αριστερό μπουρδέλο του Μ. Αλεξάνδρου 25 όροφος. Επίσης, είδα την Μιρέλλα στο Ιάσονος 43 και θυμήθηκα όταν την έπαιρνα Κολοκυνθούς 63 πριν καμία δεκαετία. Τρομερή σε υπηρεσίες τότε, πραγματικά μητρομανής. Αλλά ο χρόνος περνάει και αφήνει σημάδια.

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
10
Like
937
Πόντοι
371
Άτακτη κατάθεση στη Ρωσίδα Έμμυ του Λιοσίων 73Β.
Καστανόξανθη, μετρίου αναστήματος με μικρό αλλά τρυφερό βυζάκι.
Σαλονάρισε αρκετά χαρωπή, πράγμα σπάνιο σήμερα και είπα να περάσω.
Ήρθε στο δωμάτιο και ξάπλωσε δίπλα μου, κάπου αναρωτήθηκα αν είμαι όντως στο 2026 :tooth:
Μου έφερε τα βυζιά στη μούρη τα οποία και έγλειψα όσο εκείνη με μαλάκιζε.
Μου έκανε κάτι χάδια κτλπ που καθόλου δε με χάλασαν. Είχα αρχίσει ήδη να καυλώνω.
Με ρωτάει αν θέλω ελεύθερο στοματικο και απαντάω θετικά. Ξεκινάει μια ωραία και υγρή πίπα.
Την ώρα που με τσιμπούκωνε εγώ έριχνα κλεφτές ματιές στο κωλοτρυπιδάκι της, το οποίο ήταν αψεγάδιαστο φίλοι μου.
Ξεκίνησα να το τρίβω επιφανειακά και να θέλω να το κατασπαράξω! Η Έμμυ τότε με ένα μπλονζόν μας φέρνει σε στάση 69 και ξεκινάω ένα μανιασμένο ρεκτιφιέ σε κωλοτρυπίδα και μουνάκι. Δεν άντεξα και πολύ και χωρίς να έχω γαμήσει την έχυσα στα βυζιά ύστερα από υπόδειξη της.
Καλό ΣΚ σε όλους εκτός απ'τα ναυάγια!

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
731
Από το 73β ποια δεν είναι φόλα; Έχει δοκιμάσει κάποιος;
Ναι, να το καταθεσω απλα. οκ?!
Αν εξαιρεσουμε την Εμμυ, η οποία ειναι η "Θεα" του μαγαζιου,
ολες οι υπολοιπες (εχω δοκιμασει 3) δεν κανουν ουτε για καθαριστριες. :embarrased::wink:
Εχω "καψει" 3 Εικοσαρικα, (δεν πειραζει, εβαλα μυαλό ομως) και εβγαλα
τελικο πορισμα. :wink:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216
Ναι, να το καταθεσω απλα. οκ?!
Αν εξαιρεσουμε την Εμμυ, η οποία ειναι η "Θεα" του μαγαζιου,
ολες οι υπολοιπες (εχω δοκιμασει 3) δεν κανουν ουτε για καθαριστριες. :embarrased::wink:
Εχω "καψει" 3 Εικοσαρικα, (δεν πειραζει, εβαλα μυαλό ομως) και εβγαλα
τελικο πορισμα. :wink:
Στις τρεις που έκαψες τα εικοσαρια είναι και μια που μοιάζει με αφρικανη και μια με τεράστιο κωλο και τατού; Απογευματινή βάρδια τις είδα χθες αυτές ...

Alan Bradley

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2019
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
731
Στις τρεις που έκαψες τα εικοσαρια είναι και μια που μοιάζει με αφρικανη και μια με τεράστιο κωλο και τατού; Απογευματινή βάρδια τις είδα χθες αυτές ...
Οχι, αυτη μου ξεφυγε...... :wink::cheesy::2funny::2funny:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.227
Πόντοι
496
μεγάλη προσοχή για τους αναβάτες μόλις πάρκαρα την μοτοσυκλέτα μου έξω από μεγάλου αλεξάνδρου 28 πήγα στοχευμένα για την ντιάνα μόλις πάρκαρα ήρθε ένας τσιγγανειρο και έκατσε δίπλα στην μοτοσυκλέτα μου μέχρι να μπω να δω ότι δεν είναι και να βγω οι τσιγγανειρος είχαν γίνει τρεις οι δύο την κοίταγαν από πίσω και ο τρίτος είχε σκύψει στο αντικλεπτικό τους είπα κάντε πίσω να πάρω την μηχανή μου και έφυγαν πιστεύω αν ήταν η ντιάνα μέσα δεν θα έβρισκα μοτοσυκλέτα μετά κατά τα άλλα μα 28 ισόγειο αναστασία υπόγειο αλεξανδρα και ναταλια νομίζω και στο δίπλα με την κουρτίνα μιλάνα αυτά από μένα καλή συνέχεια σε όλους και τα μάτια σας 14
Ρε τους γύφτους ούτε να γαμησουμε δεν μπορουμε

OLDJE

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2026
Like
425
Πόντοι
20
Καλημέρα! Πάλι μια μικρή καθυστερημένη ενημέρωση, όσο μπορεί να βοηθήσει, δυστυχώς δεν μπορώ εκείνη την ώρα για προσωπικούς λόγους, συγνώμη!
Παρασκευή 27/2/2026 περί ώρας 18:30.

Φυλής 71 κάτω
, μία μαυρούλα, νομίζω Νικόλ, αδιάφορη για εμένα.
Φυλής 71 Πάνω, Λίντα και Βερόνικα, 2 αρκετά συμπαθητικές λατίνες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69Β, δύο νέες λατίνες που έβλεπα πρώτη φορά, με απλό πρόγραμμα, αδιάφορες σε σχέση με τις άλλες λατίνες κατά την γνώμη μου.
Φυλής 84Α, κλασικά Ράνια, η ξανθιά όμορφη με το καλοσχηματισμένο κορμί σε ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στήθος, καλή επιλογή κατά την γνώμη μου.
Φυλής 65Α και Β, κλειστά φώτα στης 18:30.

Φωκαίας 13 κάτω, είδα να μπαίνει μια μαυρούλα με φόρμα, δεν μπήκα να δω περισσότερα και δεν έχω άποψη.
Φωκαίας 13 πάνω, κλασικά Εύα και Άννα, 2 πολύ νέα λευκά κορίτσια, πολύ καλή εμφάνιση, σε απλό πρόγραμμα και μέσα ξεχνάτε σφυροκοπήματα, βιαιότητες και πολλά πολλά. Προτείνονται μόνο για GFE χαλαρές καταστάσεις με υπομονή.
Φωκαίας 19, Χριστίνα, ήταν στο δωμάτιο και έφυγα, λογικά πρέπει να ήταν η ίδια με την προηγούμενη φορά.
Φωκαίας 25 πάνω, Σάρα, καλή εμφάνιση αλλά δεν την προτείνω για τίποτα, αυτό όμως δεν έχει σημασία μπορεί άλλοι να έχουν άλλη άποψη.
Φωκαίας 25 κάτω, Μόνικα και Μανταλίνα, σχετικά αδιάφορες όπως έχω ξανά πει.
Φωκαίας στο υπόγειο με το κουδούνι, 27 είναι αυτό; 2 μικρές λατίνες με την μία να την είπε Χάνα, κάπως έτσι, τώρα που κατέβηκα και τις είδα καλύτερα μου φάνηκαν αρκετά συμπαθητικές, σε απλό πρόγραμμα.

Ας μου επιτραπεί μία μικρή ασήμαντη συμβουλή προς τους νεότερους, μιας και οι περισσότεροι που γράφουν εδώ είναι μικρότεροι μου. Κανένας από εμάς δεν ξέρει υπό ποιες συνθήκες, για ποιους λόγους και υπό ποιες προϋποθέσεις βρίσκεται η κάθε ιερόδουλη εκεί που βρίσκεται. Κατανοώ απόλυτα ότι τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα, αλλά, σε περίπτωση που κάποια είναι θύμα εκβιασμού η ότι άλλο, αυτό δεν το ξέρουμε, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και δεν θα το μάθουμε ίσως ποτέ, η εκτός αν το βγάλουν στις ειδήσεις. Πρέπει να ήμαστε πολύ προσεκτικοί όχι τόσο στο τι γράφουμε, αλλά στο τι κάνουμε. Έχουν δει τα μάτια μου πράγματα που δεν φαντάζεστε, μιλάμε όρκο θα έπαιρνα ότι η συγκεκριμένη το ήθελε και στο τέλος αποδείχτηκε άλλο. Στην τελική η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η ανδρική τιμή είναι ανεκτίμητης αξίας, ας μην τις πετάμε στον βούρκο για μερικά ψωρό ευρώ! Αυτά!
Καλές βόλτες και να περνάτε καλά εύχομαι! :hi:

τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 54α,56 ,66α & 66δ κλειστά.

Φυλής 72 δεξιά 3 κοπέλες,η Αννι η κοντούλα Βουλγάρα και 2 λατίνες η Εμμυ και η Μαρία,όλες σε ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 59 κάτω 2 λατίνες Βάνα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ιζαμπελα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό

Φυλής 61 Άντζελα η "Κρητικοπουλα ",με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και η βυζαρού λατίνα Σαμι,σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65α κλειστό.

Φυλής 65β η μιλφαρα Κάτια,απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Χριστίνα η "Τσεχα" ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 86α Μυρα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 86β Καρίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,αυταρχικό και μασαζακι.

Φυλής 67 Σάρα η λατίνα με την πολύ ωραία κωλαρα ,απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69α Συλβια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 69β Λανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71 & 71α κλειστά.

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.103
Πόντοι
371
ξέρει κανένας τώρα πρωινή βάρδια στο μετάξι τελικά σε πιο μαγαζί είναι η λουανα ;
να πάω καρφωτός αν είναι κάτω!

συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Νικόλ λατίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο η μαυρουλα Ναόμι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φώκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β Άλινα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Καίτη,με ελεύθερο στοματικό.

Φωκαιας 25α Γιασμην,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 27α 2 λατίνες Βαλεντινα και Καταλινα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ιρινα/Ειρήνη,απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω 2 λατίνες Λουπα και Μελανι ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

ξέρει κανένας τώρα πρωινή βάρδια στο μετάξι τελικά σε πιο μαγαζί είναι η λουανα ;
να πάω καρφωτός αν είναι κάτω!
Τις προάλλες τη πέτυχα Ιάσωνος 46 (στον όροφο).

συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φιλιππίδου 11α Βαλερία,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Σάρα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Φιλιππίδου 11β 2 λατίνες,η τσιλιβιθρα Βίκυ και η Ρωξαννα με το τεράστιο κώλο,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.

Αγκύρας 12β Αντριαννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12α Λία,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αναστασία,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 9 Ντάρια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μασαζάκι και Καρίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 105αρια κλειστά.

Φυλής 109α Χριστίνα,απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 109β Άννα και Άλινα,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαγνησίας 11 κλειστό.
20260228_124452.jpg

Μαγνησίας 1 κλειστό.
20260228_124303.jpg

Καλύμνου 48β Πωλινα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.

Καλύμνου 48α Όλγα, απλό πρόγραμμα.

live update επιγραμματικα

Φυλής 71 η λατίνα Λίντα, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α 2 λατίνες,η μοντέλα Σοφία και η νταρντανοπαχουλη βυζαρού Καρίνα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζα.

συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11Μελινα λατίνα,με ελεύθερο στοματικό.

Λιοσιων 73β Πάολα λατινα ,απλό πρόγραμμα και Εμμι,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,σε λίγο θα πιάσει δουλειά κ άλλη κοπέλα,άλλαζε.

Λιοσιων 73α Σαρλοτα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Καταλινα λατίνα,σε ελεύθερο στοματικό.

Εξηκιου 18 κλειστό.

Εξηκιου 18α Μελίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και προγράμματα μασάζ .

Εξηκιου 18γ κλειστό.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσίων 79β Κατερίνα η Πολωνεζα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,πρωκτικο και αυταρχικό.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Όλγα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 3 δεξια Τζένη και Γκλόρια,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α κλειστό,ανοιχτή η εξώπορτα οπότε μήπως ανοίξει σε λίγο.
20260228_131740.jpg

Βεργας 6β Κατερίνα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Αναστασία με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Βεργας 7 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού και Κωνσταντίνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Άννα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Βίκυ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων live

3 ισόγειο κλειστό.

3 όροφος Βικτώρια,καστανοξανθη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους,κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και Λανα μελαχρινή με ίσιο μαλλί σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι,μεγάλα τατουάζ ανάμεσα στα βυζία,απλό πρόγραμμα.

5 Άννα,απλό πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom