athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 114.879
- Πόντοι
- 16.631
ΔΕΝ το δεχομαιότι σου λέω.
ΔΕΝ το δεχομαιότι σου λέω.
Τον βγάζω σε ένδειξη καλής θελήσεωςτον βολκάνο θα τον βγάλεις από την λίστα?
ΔΕΝ έχει σημασίαΔΕΝ το δεχομαι

δεν θα παρεις συνταξη ποτε ΓΙΑΤΙ δεν εχεις κολλησει ακομα ΟΥΤΕ ενα ενσημοΔΕΝ έχει σημασία
ο μισθωτός δεν ρωτάει απλά εκτελεί τις εργασίες![]()

Δεκτό,Τον βγάζω σε ένδειξη καλής θελήσεως
Οτι ειναι μανιαμουνιας προσπαθει να σου πει,αλλα επειδη ειναι μανιαμουνιας το παει γυρω γυρωτι μας λες;![]()

γιατί εσύ νομίζεις ότι θα πάρεις?δεν θα παρεις συνταξη ποτε ΓΙΑΤΙ δεν εχεις κολλησει ακομα ΟΥΤΕ ενα ενσημο![]()

Μιλησε μας λιγο γι' αυτογιατί εσύ νομίζεις ότι θα πάρεις?
υ.σ. Δεν σκοπεύω να βασιστώ στην σύνταξη του κράτους έχω κάνει τα κουμάντα μου![]()

ΑΡΧΙΔΙΑ...γιατί εσύ νομίζεις ότι θα πάρεις?
υ.σ. Δεν σκοπεύω να βασιστώ στην σύνταξη του κράτους έχω κάνει τα κουμάντα μου![]()
βάζω κάθε μήνα 50ε στην άκρη αλλά όλα τσέπη ε?Μιλησε μας λιγο γι' αυτο![]()
Βεβαίως (που λέει και ο παρασκευάς)ΑΡΧΙΔΙΑ...
ΥΓ ΑΝ ολα πανε καλα σε ΚΑΠΟΙΑ χρονια θα παρω συνταξη

αν μου λειπουν ενσημα εσυ που ΘΑ εισαι φτασμενος επιχειρηματιας θα βοηθησεις;Βεβαίως (που λέει και ο παρασκευάς)
απλά θα είναι 330 ευρώ και σε λίγα χρόνια 330ε θα σου έρχεται μόνο το ρεύμα![]()

δε θα σου λείπουν με φουλ ένσημα τόσα θα πάρειςαν μου λειπουν ενσημα εσυ που ΘΑ εισαι φτασμενος επιχειρηματιας θα βοηθησεις;![]()
ενταξειδε θα σου λείπουν με φουλ ένσημα τόσα θα πάρεις
αλλά ναι όλα μπορούν να γίνουν....θα υπογράψεις θα παίρνεις τα ένσημα σου εγώ τα θα περνάω τον μισθό σου στα έξοδα
και 1 φορά το μήνα θα έρχεσαι θα αφήνεις μετρητά τον μισθό σου + το ΙΚΑ σου + κάτι για τον κόπο μας
και όλα πένα σας ευχαριστούμε για την συνεργασία![]()
μην είσαι υπερόπτης τα 330 μπορούν ΕΥΚΟΛΑ να γίνουν 230ενταξει

Τωρα μιλας σωσταΑΡΧΙΔΙΑ...
ΥΓ ΑΝ ολα πανε καλα σε ΚΑΠΟΙΑ χρονια θα παρω συνταξη

ειπα ενταξειμην είσαι υπερόπτης τα 330 μπορούν ΕΥΚΟΛΑ να γίνουν 230![]()
όχιειπα ενταξει
Το αντιθετο φιλε μου ημουν μια χαρα,στο σπιτι εμπαιναν και μπαινουν οι ιδιοι μισθοι πανω κατω και τωρα ελαφρως αυξημενοι.ήδη πολύ άσχημα πρέπει να ήσουν