pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 786
ήδη πολύ άσχημα πρέπει να ήσουνεγω καταστραφηκα οικονομικα λογω στεγαστικου και ακριβειας
ήδη πολύ άσχημα πρέπει να ήσουνεγω καταστραφηκα οικονομικα λογω στεγαστικου και ακριβειας
Θα πεις τον since να μρ βγαλει απο το Ιγκόρ λίστα του ..Εντάξει βρε
Θα σου απαντήσω και εγώ σαν το chat gpt
Δήλωση : Στην μία τραγωδία μετράγαμε στρέματα στην άλλη μετράγαμε πτώματα
Πλαίσιο : Έχει καεί όλη η Ελλάδα και ο ΠΘ της χώρας....για να απαντήσει σε κριτική διαβάζει ένα χαρτί για καμμένα πτώματα και λέει αυτό....
εγώ το έριξα στο επίπεδο της κομματικής αντιπαράθεση ή αυτός????![]()
θα το μεταφέρω αλλά δήλωσε ότι θα με αποφεύγει επειδή τα βρίσκει σκούραΘα πεις τον since να μρ βγαλει απο το Ιγκόρ λίστα του ..
Μ
Μετέφερε του την επιθυμία μου σε παρακαλώ

σου εχει βιασει την ψυχη,σου εχει γαμησει τα ονειρα κατσαπλια ΑΔΩΝΑΡΟΣθα το μεταφέρω αλλά δήλωσε ότι θα με αποφεύγει επειδή τα βρίσκει σκούρα![]()
Ισχυει,απο τοτε που πειραξε και το μουτρακι και εγινε κουκλακι ζωγραφιστο,αγορι ζουμπουρλουδικο μετραει πολυσου εχει βιασει την ψυχη,σου εχει γαμησει τα ονειρα κατσαπλια ΑΔΩΝΑΡΟΣ

κανει ΕΡΓΟΙσχυει,απο τοτε που πειραξε και το μουτρακι και εγινε κουκλακι ζωγραφιστο,αγορι ζουμπουρλουδικο μετραει πολυ![]()
όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν στον σπύρο έχω σοφτ σποτ γιατί μου έχει κάνει ρουσφέτι δυνατό τίμιο νεοδημοκρατικόσου εχει βιασει την ψυχη,σου εχει γαμησει τα ονειρα κατσαπλια ΑΔΩΝΑΡΟΣ

ποιος;ο Αδωναρος;εισαι ΨΕΥΤΗΣόπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν στον σπύρο έχω σοφτ σποτ γιατί μου έχει κάνει ρουσφέτι δυνατό τίμιο νεοδημοκρατικό![]()
Δες διαφοράσου εχει βιασει την ψυχη,σου εχει γαμησει τα ονειρα κατσαπλια ΑΔΩΝΑΡΟΣ
ποιος άδωνης σπύρος είπα και όποιος κατάλαβεποιος;ο Αδωναρος;εισαι ΨΕΥΤΗΣ
Να το δεχτωκανει ΕΡΓΟχειρο

Αποπειρα στραγγαλισμου βλεπουμε εδω συντροφεΔες διαφοράυπουργος υγείας
![]()
Είναι αυτός που μας έβγαλε απο το στάβλο που θεωρούσαμε για νοσοκομειο στο χωριο μας κ μας έβαλε σε ράντσαΝα το δεχτω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αποπειρα στραγγαλισμου βλεπουμε εδω συντροφε![]()
όχι, είπα ότι είσαι μανιαμούνιαςθα το μεταφέρω αλλά δήλωσε ότι θα με αποφεύγει επειδή τα βρίσκει σκούρα![]()
ναι αμέόχι, είπα ότι είσαι μανιαμούνιας
Μ α ν ι α μ ο ύ ν ι α ςναι αμέ
και λόγω αυτού δεν μπορείς να βγεις από πάνω
τι μας λες;ναι αμέ
και λόγω αυτού δεν μπορείς να βγεις από πάνω
τον βολκάνο θα τον βγάλεις από την λίστα?

βγάλε τον βολκάνο από τη λίστα και υπόσχομαι να είμαι πιο επιεικείς με τον Κο κυριάκο για 2 βδομάδες.Μ α ν ι α μ ο ύ ν ι α ς
ότι σου λέω.τι μας λες;![]()