Νέα

Υπουργός ο ΑΔΩΝΙΣ - Impossible is Nothing Nr001

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltaire45
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 285K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Θα θέλατε τον Άδωνι πρωθυπουργό;

• 1. Ναι

Ψήφοι: 14 18,7%
  • 2. Οχι

Ψήφοι: 57 76,0%
  • 3. Ίσως

Ψήφοι: 4 5,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    75
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.234
Πόντοι
48.917
Φουλ διχαστικοί και ανάρχιδοι οι Νεοδημοκράτες....
Επικίνδυνοι και αυτοί και οι Αυνανοδούρες και τα άλλα τα χαμηλά IQ με τη καθημερινή προπαγάνδα....

Φρέσκο :coffee:

Να ειναι εφοπλιστες ή των καρτελ το καταλαβαίνω .......
ομως να είναι με αυτή τη κυβέρνηση αλλα απλοί άνθρωποι όπως όλοι μας κ να υποστηρίζουν τη μαφία του Μητσοτάκη ειναι κλινικά ανώμαλοι

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.554
Πόντοι
3.656
ομως να είναι με αυτή τη κυβέρνηση αλλα απλοί άνθρωποι όπως όλοι μας κ να υποστηρίζουν τη μαφία του Μητσοτάκη ειναι κλινικά ανώμαλοι
41τακατό ρε νιαμού..
:bigdick:
:vomit::vomit::vomit:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.706
Πόντοι
216
Η πλειοψηφια αυτων που πανε και ψηφιζουν ειναι βολεμενοι και δε θελουν να αλλαξει-χασουν τα προνομια τους.Οι υπολοιποι τρωνε σανο αμασητο...Οσο βλεπεις ανθρωπο να οδηγει μονος με μασκα ή να περπαταει στη μεση του πουθενα με 40βαθμους οχι μητσοτακη θα ψηφισει αλλα και το ε.τ. τον εξωγηινο....

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Η πλειοψηφια αυτων που πανε και ψηφιζουν ειναι βολεμενοι και δε θελουν να αλλαξει-χασουν τα προνομια τους.Οι υπολοιποι τρωνε σανο αμασητο...Οσο βλεπεις ανθρωπο να οδηγει μονος με μασκα ή να περπαταει στη μεση του πουθενα με 40βαθμους οχι μητσοτακη θα ψηφισει αλλα και το ε.τ. τον εξωγηινο....
Πες μου τι ψήφισες στις 2 τελευταίες εκλογές :coffee:

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
2015+19 συριζα.Το 23 μικρο κομμα εκτος βουλης.Προερχομαι απο οικογενεια πασοκ.
Σε ευχαριστώ πολύ. Και εγώ προέρχομαι από περιβάλλον που πάντα τσιμπούσε στον λαϊκισμό με αποκορύφωμα τον μέγα διδάσκαλο αντρέα.
Αποφάσισα λοιπόν να αποφεύγω όσους λαϊκίζουν.
"εοκ και νάτο το ίδιο συνδικάτο" (Αντρέας)
"σκίζω τα μνημόνια" (σαμαράς)
"στα τέσσερα" (μουνόπανο καμμένος)
"Το Ποτάμι δεν τελειώνει και μαζί με τα στελέχη του δίνει την μάχη για μια νέα πατρίδα" (μουνόπανο θεοδωράκης)
"με ένα νόμο και ένα άρθρο καταργώ τον ΕΝΦΙΑ" (Αλέξης)
"go back κυρία μέρκελ" (αλέξης)

Σε προσκαλώ να μου βρεις ένα απόσπασμα που λαϊκίζει ο Κυριάκος.

Με τον άδωνι δεν ασχολούμαι έχω πει ότι είναι αναγκαίο κακό για να εξισορροπούνται οι τάσεις μέσα στη ΝΔ.

Fvyd74wWcAoJnZj.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
Φουλ διχαστικοί και ανάρχιδοι οι Νεοδημοκράτες....
Επικίνδυνοι και αυτοί και οι Αυνανοδούρες και τα άλλα τα χαμηλά IQ με τη καθημερινή προπαγάνδα....

Φρέσκο :coffee:

Mηπως ειπε καποιος απο το επιτελειο του Αδωνιδος κατι αρνητικο/συκοφαντικο κατα της νδ και αντεδρασαν εντονα οι γιατροι?Γιατι ειχε παροτρυνει τους οπαδους σε εντονες αντιδρασεις ο υπουργος:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κομμουνιστικο μανιφεστο μου μυριζεται:confused::confused::confused::coffee:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.706
Πόντοι
216
Σε ευχαριστώ πολύ. Και εγώ προέρχομαι από περιβάλλον που πάντα τσιμπούσε στον λαϊκισμό με αποκορύφωμα τον μέγα διδάσκαλο αντρέα.
"Το Ποτάμι δεν τελειώνει και μαζί με τα στελέχη του δίνει την μάχη για μια νέα πατρίδα" (μουνόπανο θεοδωράκης)

Με τον άδωνι δεν ασχολούμαι έχω πει ότι είναι αναγκαίο κακό για να εξισορροπούνται οι τάσεις μέσα στη ΝΔ.

Fvyd74wWcAoJnZj.jpeg

Θα σου απαντησω πολυ ευκολα,με νδ εγω καταστραφηκα οικονομικα λογω στεγαστικου και ακριβειας την οποια στο μεγαλυτερο βαθμο την προκαλεσαν ή την επετρεψαν να εξελιχθει.Οποτε εκει σταματαω καθε πολιτικη σκεψη και αναλυση για το Μητσοτακη,αντε να σου πω οτι παραγουν καθε μηνα και νεο οικονομικο σκανδαλο.Το πασοκ του Σημιτη και τη νδ τους θεωρω ενα και αυτο το χρωμα στη σημαια τους αλλαζει.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.404
Πόντοι
6.256
Δηλαδή όταν είχε πει ένα πολύ πνευματώδες..πως ήταν....α ναι :

"εμείς μετράγαμε δέντρα εσείς μετράγατε πτώματα"

δεν ήταν ούτε λαϊκισμός ούτε καπηλεία των νεκρών για μικροκομματικά θέματα :confused:

:coffee::coffee:

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486

δεν ήταν ούτε λαϊκισμός ούτε καπηλεία των νεκρών για μικροκομματικά θέματα :confused:

• Το πλαίσιο: Στις 25 Αυγούστου 2021, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού εκείνης της χρονιάς, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, επιχείρησε να συγκρίνει τη διαχείριση των πυρκαγιών της δικής του κυβέρνησης με εκείνη στο Μάτι το 2018.
  • Η δήλωση: Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σήμερα μετράμε καμένα στρέμματα, στο Μάτι μετρούσαμε φέρετρα".
  • Ο στόχος: Η φράση αυτή χρησιμοποιήθηκε για να τονιστεί ότι, παρά την οικολογική καταστροφή, το δόγμα της κυβέρνησης ήταν η προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή (εκκενώσεις), σε αντίθεση με την τραγωδία στο Μάτι όπου υπήρξαν 102 νεκροί.
Η φράση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, η οποία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για εργαλειοποίηση του πόνου των θυμάτων.

Εργαλειοποίηση του πόνου των θυμάτων είπε η αντιπολίτευση :2funny:

(φώτο από τα κεντρικά συριζα)

Screenshot 2026-02-24 at 5.59.03 PM.png

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.234
Πόντοι
48.917

Fvyd74wWcAoJnZj.jpeg
Βρε κατσβελε που θα βάλεις στο στόμα σου τον Ανδρέα που αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας θα εχεζες ακόμη στο πλυσταριό έξω απο το σπίτι σου κ δεν θα ήξερες τι εστι συτοκινητο γερμανικό κ δίμετρη Ρωσίδα
Λίγη ντροπή ρε χλεμπονιαρη.λιγος σεβασμός στον μπαμπάς σας Ανδρέα
Νεοφασιστες

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.404
Πόντοι
6.256
  • Το πλαίσιο: Στις 25 Αυγούστου 2021, κατά τη διάρκεια συζήτησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού εκείνης της χρονιάς, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, επιχείρησε να συγκρίνει τη διαχείριση των πυρκαγιών της δικής του κυβέρνησης με εκείνη στο Μάτι το 2018.
  • Η δήλωση: Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Σήμερα μετράμε καμένα στρέμματα, στο Μάτι μετρούσαμε φέρετρα".
  • Ο στόχος: Η φράση αυτή χρησιμοποιήθηκε για να τονιστεί ότι, παρά την οικολογική καταστροφή, το δόγμα της κυβέρνησης ήταν η προτεραιότητα στην ανθρώπινη ζωή (εκκενώσεις), σε αντίθεση με την τραγωδία στο Μάτι όπου υπήρξαν 102 νεκροί.
Η φράση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, η οποία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για εργαλειοποίηση του πόνου των θυμάτων.
Ωραία τα γράφει το chat gpt...εσύ δική σου άποψη δεν έχεις?

Αυτό είναι ο ορισμός του λαϊκισμού όμως γιατί όχι μόνο προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες που υπήρχαν και όταν κάηκε η μισή Ελλάδα...αλλά έπιασε στο στόμα του και τους νεκρούς....

που αν πιάσουμε το πλαίσιο....τους υπεύθυνους της πυροσβεστικής τους έδωσε μετά προαγωγή ο κυριάκος....τα σπίτια ήταν όλα εκτός σχεδίου επί 40 χρόνια που κυβερνούσαν οι μπαρμπάδες του κυριάκου....και ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε το μόνο που έχει κάνει ο κυριάκος είναι να πληρώσει το 112 με τα λεφτά του ταμείου ανάκαμψης...

Κατά τα άλλα όταν του έλεγαν για τα τέμπη έλεγε "εμείς ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε νεκρούς για μικροκομματικά"

Πιο λαικισμός από αυτό δεν υπάρχει.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486

Αυτό είναι ο ορισμός του λαϊκισμού όμως γιατί όχι μόνο προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες που υπήρχαν και όταν κάηκε η μισή Ελλάδα...αλλά έπιασε στο στόμα του και τους νεκρούς....

που αν πιάσουμε το πλαίσιο....τους υπεύθυνους της πυροσβεστικής τους έδωσε μετά προαγωγή ο κυριάκος....τα σπίτια ήταν όλα εκτός σχεδίου επί 40 χρόνια που κυβερνούσαν οι μπαρμπάδες του κυριάκου....και ΣΗΜΕΡΑ που μιλάμε το μόνο που έχει κάνει ο κυριάκος είναι να πληρώσει το 112 με τα λεφτά του ταμείου ανάκαμψης...

Κατά τα άλλα όταν του έλεγαν για τα τέμπη έλεγε "εμείς ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε νεκρούς για μικροκομματικά"

Εσύ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΣ με δόλο την δηλωσή του.

Είχε πει "Σήμερα μετράμε καμένα στρέμματα, στο Μάτι μετρούσαμε φέρετρα".

και εσύ έγραψες "εμείς μετράγαμε δέντρα εσείς μετράγατε πτώματα"

τελείως διαφορετικό

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486

Σαούλ σε συμπαθώ αλλά είσαι μεγάλος μανιαμούνιας και θα αποφεύγω να σου απαντάω. Τα σέβη μου :hi:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256

Αρχισες παλι τις θεωριες φαντασιοπληκτε?Θελει λιγη δουλιτσα βεβαια η κινησεολογια,ο τονισμος των λεξεων και η ενταση της φωνης ωστε να επιτευχθει η επικληση στο συναισθημα.Και ενα θλιμμενο υφος θα βοηθουσε σε ορισμενα σημεια.:confused::confused::confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.404
Πόντοι
6.256
Εσύ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΣ με δόλο την δηλωσή του.

Είχε πει "Σήμερα μετράμε καμένα στρέμματα, στο Μάτι μετρούσαμε φέρετρα".

και εσύ έγραψες "εμείς μετράγαμε δέντρα εσείς μετράγατε πτώματα"

τελείως διαφορετικό
Ναι μιλάμε αλλάζει όλο το νόημα :2funny:
Σαούλ σε συμπαθώ αλλά είσαι μεγάλος μανιαμούνιας και θα απογεύγω να σου απαντάω. Τα σέβη μου :hi:
Γιατί? αφού έχεις επιχειρήματα και έχω άδικο θα είναι πολύ εύκολο να μου απαντήσεις :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.404
Πόντοι
6.256
Αρχισες παλι τις θεωριες φαντασιοπληκτε?Θελει λιγη δουλιτσα βεβαια η κινησεολογια,ο τονισμος των λεξεων και η ενταση της φωνης ωστε να επιτευχθει η επικληση στο συναισθημα.Και ενα θλιμμενο υφος θα βοηθουσε σε ορισμενα σημεια.:confused::confused::confused:
Σατανά...αυτό το είχα ξεχάσει....

δεν μέτρησε απλά δέντρα αλλά διάβασε και κείμενο για πτώματα που θυμίζουν κούτσουρα

ούτε λαικισμός ούτε τίποτα :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom