Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (10 μέλη και 267 επισκέπτες)

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Τι σημασία έχει που είναι γυφτάκι η Σόνια;Και η Σουζάνα του Blue Dreams γυφτάκι είναι αλλά πολύ όμορφο και με κορμί τούμπανο.Πιο σέξι από την πανέμορφη αλλά skinny παγοκολώνα Καρολίνα.Και η Σόνια μια χαρά είναι,ομορφούλα με ωραίο κορμάκι.Δεν χρειάζεται να υποτιμάμε κάποια λόγω της καταγωγής και χρώμα δέρματος.Είπα να πάρω ένα break και να μη σχολιάσω,αλλά δεν μπορώ τα ρατσιστικά σχόλια,και ας είμαι ασπρουλιάρης.
Δεν το λέω ρατσιστικά ρε φίλε, αλλά όσο να πεις η Σόνια δεν έχει αυτή την νεανική ομορφιά της Καρολίνας. Εντάξει δεν είναι άσχημη και η Σόνια αλλά η Καρολίνα είναι πιο όμορφη και το λευκό δέρμα της δίνει σίγουρα μια πιο ποιοτική ομορφιά

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Τι σημασία έχει που είναι γυφτάκι η Σόνια;Και η Σουζάνα του Blue Dreams γυφτάκι είναι αλλά πολύ όμορφο και με κορμί τούμπανο.Πιο σέξι από την πανέμορφη αλλά skinny παγοκολώνα Καρολίνα.Και η Σόνια μια χαρά είναι,ομορφούλα με ωραίο κορμάκι.Δεν χρειάζεται να υποτιμάμε κάποια λόγω της καταγωγής και χρώμα δέρματος.Είπα να πάρω ένα break και να μη σχολιάσω,αλλά δεν μπορώ τα ρατσιστικά σχόλια,και ας είμαι

Τι σημασία έχει που είναι γυφτάκι η Σόνια;Και η Σουζάνα του Blue Dreams γυφτάκι είναι αλλά πολύ όμορφο και με κορμί τούμπανο.Πιο σέξι από την πανέμορφη αλλά skinny παγοκολώνα Καρολίνα.Και η Σόνια μια χαρά είναι,ομορφούλα με ωραίο κορμάκι.Δεν χρειάζεται να υποτιμάμε κάποια λόγω της καταγωγής και χρώμα δέρματος.Είπα να πάρω ένα break και να μη σχολιάσω,αλλά δεν μπορώ τα ρατσιστικά σχόλια,και ας είμαι ασπρουλιάρης.
Διάβασα τ μνμ σου και σκέφτηκα πόσο σε εισαγωγικά ρατσιστής είμαι εγώ και έχω θέμα μ τέτοια

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555
Ούτε η Σουζάνα από venus είναι εκεί; Αν λείπει και αυτή σήμερα είναι σοβαρή η κατάσταση... Είναι από τις πιο στάνταρ παρουσίες ο κοσμος να χαλάσει.
εκει ηταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πρωι κατα τις 12 ανοιχτο ηταν

• Like
Αντιδράσεις: LB
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Δεν το λέω ρατσιστικά ρε φίλε, αλλά όσο να πεις η Σόνια δεν έχει αυτή την νεανική ομορφιά της Καρολίνας. Εντάξει δεν είναι άσχημη και η Σόνια αλλά η Καρολίνα είναι πιο όμορφη και το λευκό δέρμα της δίνει σίγουρα μια πιο ποιοτική ομορφιά
Έχεις τις προτιμήσεις σου,ΟΚ.Απλά όπως το είχες θέσει,ήταν παρεξηγήσιμο.Θεωρώ ξεπερασμένο το θέμα χρώματος.Υπάρχουν πολλές λευκές κάτω του μετρίου και πολλές σκούρες όμορφες ή και μουνάρες.Όλα σχετικά και υποκειμενικά είναι.Αυτό που δεν είναι σχετικό αλλά καθαρά αντικειμενικό,είναι ότι η Καρολίνα σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα λες και την έβαλες να την πηδήξεις με το ζόρι.Μετάνιωσα που την πήρα έστω και μία φορά.Υπάρχουν και άλλες όμορφες που είναι τίμιες στο σεξ.Μην κολλάτε με τη φόλα

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Έχεις τις προτιμήσεις σου,ΟΚ.Απλά όπως το είχες θέσει,ήταν παρεξηγήσιμο.Θεωρώ ξεπερασμένο το θέμα χρώματος.Υπάρχουν πολλές λευκές κάτω του μετρίου και πολλές σκούρες όμορφες ή και μουνάρες.Όλα σχετικά και υποκειμενικά είναι.Αυτό που δεν είναι σχετικό αλλά καθαρά αντικειμενικό,είναι ότι η Καρολίνα σε κάνει να νιώθεις πολύ άβολα λες και την έβαλες να την πηδήξεις με το ζόρι.Μετάνιωσα που την πήρα έστω και μία φορά.Υπάρχουν και άλλες όμορφες που είναι τίμιες στο σεξ.Μην κολλάτε με τη φόλα
Πριν από 5 χρόνια περίπου μου είπε είναι από Αθήνα η σονια λες και η αλήθεια δεν θα μαθευτεί ποτέ

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
740
Πόντοι
361
Πιο σωστά θα έλεγε κανείς, αφού συνεχίζουν να έχουν δουλειά καλά κάνουν
Με το σκεπτικο "δεν μπαινει πολυς κοσμος, ας παιρνουμε και μαυρους" δε θα πεινασει καμια Τανα.

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Μήπως η Καρολίνα είναι θύμα τραφικιν?

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
219
Πόντοι
21
Μήπως η Καρολίνα είναι θύμα τραφικιν?
Μπα δε γουστάρει αυτό που κάνει ξεκάθαρα...τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει εγώ...από τη μια και τελευταία φορά που την πήρα πρόσφατα

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Πήγα σήμερα στα ρδελα το πρωί πάνε όλοι άνω των 45 και πρωί όλοι κατω των 30 πως έχουν χωριστοί έτσι οι πελάτες

Joryar

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2026
Like
15
Πόντοι
0
το "πρεπει" σχετικο γιατι και εγω τις τελευταιες 2 ωρες προσπαθω, μπας και βγαλω ακρη οχι μονο για στουντιο αλλα και για cg και δεν βλεπω να μπαινω καπου Κυριακατικα. Αυτοματα ομως δεν σημαινει οτι θα ταισω την καθεμια επειδη δεν εχω επιλογες. Παρολα αυτα κουμαντο στην τσεπη και στο γουστο του καθενος δεν θα κανω. Αυτες αξιζουμε αυτες παιρνουμε στην τελικη.
Συμφωνώ ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να “ταΐσει την καθεμία”. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση το γούστο και την τσέπη του.
Αυτό που δεν λέγεται ποτέ όμως είναι ότι το “αυτές αξίζουμε, αυτές παίρνουμε” ισχύει και από τις δύο πλευρές. Όπως επιλέγουμε, έτσι επιλέγουν κι ΑΥΤΕΣ , αν αξίζει να επενδύσουν τον χρόνο τους επάνω μας... Και για τις μαλακίες που ακούνε , αλλά και για τις άθλιες υμπεριφορές θα έπρεπε να δίνουμε και παραπάνω λεφτά γιατί καλό είναι να μην ξεχνάμε...Η επιλογή είναι αμφίδρομη, όχι μονόπλευρη.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.232
Πόντοι
37.965
Συμφωνώ ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να “ταΐσει την καθεμία”. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση το γούστο και την τσέπη του.
Αυτό που δεν λέγεται ποτέ όμως είναι ότι το “αυτές αξίζουμε, αυτές παίρνουμε” ισχύει και από τις δύο πλευρές. Όπως επιλέγουμε, έτσι επιλέγουν κι ΑΥΤΕΣ , αν αξίζει να επενδύσουν τον χρόνο τους επάνω μας... Και για τις μαλακίες που ακούνε , αλλά και για τις άθλιες υμπεριφορές θα έπρεπε να δίνουμε και παραπάνω λεφτά γιατί καλό είναι να μην ξεχνάμε...Η επιλογή είναι αμφίδρομη, όχι μονόπλευρη.
Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Καποιες φυλες ανθρωπων εχουν στιγματιστει ασχημα....και οχι αδικα!!! Ειναι φυσιολογικο οταν βλεπουμε πουτανα γυφτα αμεσως να σκεφτομαστε βρωμια,αρωστιες,τσιφλικι κτλ... αυτα σε απωθουνε για να μπεις να γαμησεις. Την Σονια και εγω την εχω γαμησει απλα γιατι δεν υπηρχαν αλλες επιλογες.....
Ρατσισμος παντα θα υπαρχει για μερικες φυλες ανθρωπων δεν νομιζω κανενας να εβαζε στο σπιτι του γυφτα και να την παρουσιαζε στους φιλους του...

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου στο τι μπορείς να χωσεις και τι όχι...

Επίσης για όσους δεν σε ξέρουν, έχεις δώσει επικές περιγραφές για τη σχέση σας, η οποία έχει περάσει και μύρια κύματα.

Όπως κι εσύ ξέρεις, την ίδια άποψη (που έχω τώρα) έχω όλα αυτά τα 15 χρόνια.

Κανείς δεν αμφισβήτησε τις επιδόσεις της, αλλά το να μη σου βγαίνει να γαμησεις πάνω από μια φορά (και αν) Ρίτα, Ειρήνη, Βλάντα κτλ για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Καλημέρα παιχταρα
Ριτα, Ειρηνη,βλαντα,ναταλι Ειναι για τους ΦΑΝ του ειδους!!! Για αυτους που δεν κοιτανε την εμφανιση αλλα μονο τις υπηρεσιες.....ολοι οι αλλοι για να γαμησουμε θελουμε να δουμε κατι ομορφο δεν καυλωνουμε βλεποντας μια σουφρα απο τον κωλο...!!!

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
40.201
Πόντοι
63.029
Πήγα σήμερα στα ρδελα το πρωί πάνε όλοι άνω των 45 και πρωί όλοι κατω των 30 πως έχουν χωριστοί έτσι οι πελάτες
Οι ανω των 45 πανε η οι κατω των 30?
Δεν βγαζει νοημα αυτο που εγραψες.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Οι ανω των 45 πανε η οι κατω των 30?
Δεν βγαζει νοημα αυτο που εγραψες.
Απλά αναφέρω αυτό ότι είδα ποιο μεγάλους σε ηλικία να κυκλοφορούν πρωινές ώρες και ποιο νέους το βράδυ

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
408
Πόντοι
21
Με την αλυσιδα incall studios τι εγινε; Τους εκλεισαν ή οι διαχειριστες του σαιτ πετανε ακομη χαρταετο;

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.316
Πόντοι
10.295
Εγώ πάλι διαβάζοντας @al pacino @GetYouBarbara και @Velociraptoras που τους ξέρω και τους εκτιμώ για διαφορετικό λόγο τον καθένα, θα τους θυμισω πως κάποτε πχ διαφωνούσα με τον joe145 και τους λοιπούς για το αν η Κάντυ ή η Αντριάννα είναι μουναρες.
Γιατί μέσα γαμιοντουσαν καλά.
Τέτοιο επίπεδο επιλογών είχαμε.
Που την κομοδινοπουλου για όσους θυμόντουσαν ούτε τη φτυναμε.

Αν αρχίσουμε οι 4 μας να θυμόμαστε ωραίες με καλό δωμάτιο θα βγάλουμε άνετα 20+

Και τώρα μιλάμε για σαπακια.

Και όχι Αλ δε σε λέω τερατολαγνο, σε λέω "ο καλός Μύλος όλα τα αλεθει".

Ποια εμμονή με τη Ρίτα, όμως?

Έχω πάει και με Μόνικα και με Ναταλία και με Ρίτα και βλαντα από μια φορά.

Αν έχω με κάποια εμμονή στο να δοκιμάσω είναι η Ειρήνη, η τύπισσα είναι καραμπαζο ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

κατά τα άλλα και Λιλιάνα έχω πάει και με την άλλη τη μπουζουκτσολουλουδου στο άσπρο το γωνιακό κτλ.

Αλλά όλα αυτά, λόγω έλλειψης κανονικών ωραίων με καλή απόδοση μέσα.

Αν δούλευαν οι κοπέλες του 2005-2015 σήμερα, η Ναταλία τα μόνα υγρά που θα μάζευε πχ θα ήταν αυτά από το σφουγγάρισμα.

Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom