- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 159
- Like
- 51.235
- Πόντοι
- 60.748
τη μια λες εγινε και χοντρο. την αλλη λες δεν εγινε τιποτα .τωρα λες κανεις δε ξερει τι εγινε.Λοιπον,επειδη εισαι αρκετα μπερδεμενος. 1ον απο επιλογη μου δεν γραφω εδω και δαχτυλο δεν κουναω σε κανεναν γιατι απλα δεν θελω να το κουναει κανενας σε ενενα. 2ον κριτικες δεν γραφω γιατι απλα δεν μου αρεσει να γραφω ουτε χρονο εχω. Οι κριτικες ειναι πολυ υποκειμενικες,εχω παει σε κοπελα που ειχε μεσο ορο 9.5 και την εδιωξα και σε κοπελα με μεσο ορο 7 και περασα αψογα. Για τις κριτικες βλεπεις 3-4 ατομα που ταιριαζουν τα γουστα σας και διαβαζεις αυτους,αν θες την αποψη μου. Δεν εχω κανενα λογο να το παιξω ο υπεργαμιας ουτε ο πιο εμπειρος.
Θα σου πω πως το βλεπω εγω το σπορ. Τα τελευταια χρονια επειδη δεν παιζει τιποτα καλο εδω,αντι να κανω 5-6 μετρια ραντεβού εδω,πηγαινω και παιζω μπαλα εξωτερικο,2-3 ωρες με ενα υπερμουνο αντι 6 μετρια γαμισια που θελω να τα διωξω στο 20 λεπτο μολις χυσω. Τα μαζευω και τα σκαω εκει,γιατι εκει αξιζει δυστυχως.
Οταν η Ρωμανου ηταν στο γραφειο και στα prime της δεν την ειχα παρει και ναι δεν εχω κονε για ολες,την πηρα πριν 5-6 χρονια με 350 και ηρθε η αγυμναστη παχουλοδροσατη,ουτε για 150 δεν ηταν.
Οσο για τη Ντοριν,παραμενει το νουμερο 1 για εμενα,μαζι με κατι αλλες Γερμανιδες που εχω παρει στο Μοναχο. Για τη Ντοριν περιμεναν στα σκαλια και εξω απο τα στουνιο γιατι απλα ηταν γεματα τα σαλονια.
Τελος για τον κανονα που λες,ισχυει για τα πρωτα χρονια,μετα εισαι μαλακας αν δεν μπορεις να καταλαβεις απο ενα site αν αξιζει η οχι.
Μπηκα και εγραψα στο νημα γιατι αυτο που εγινε με το glamour ειναι χοντρο,το γκολντεν δεν το αναφερω καν γιατι 1 φορα πηρα απο εκει και την εδιωξα,ειναι κατωτατου επιπεδου,σε κανεναν δεν θα λειψει. Το glamour ομως το αγαπαω και εχω ξενερωσει πολυ γιατι στις αρχες τους ξαμουνιασε ολους και ηταν επαγγελματιες σοβαροι με σεβασμο στον πελατη.
Κανεις δεν ξερει τι μπορει να εχει συμβει,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ανοιξει κατι συντομα γιατι απλα το χρημα που βγαζουν εχει πολλα μηδενικα και ειναι λειτουργημα.
Ντοριν και παλι Ντοριν
![]()
![]()
Νουμερο που υπηρχε 10 χρονια,ξαφνικά κόβεται τον Ιανουαριο,αλλαζουν νουμερο για 3-4 εβδομαδες και μετα πεφτουν ολα.
Δεν ειναι πεσιμο,δειχνει σταδιακη οργανωμενη αποχώρηση. 5η ημερα σημερα,αν μεσα στην εβδομαδα δεν υπαρξουν νεα,νομιζω θα μεινει μια καλη αναμνηση
κες κε σε δις εργαλειο?
Διαβασε τι λεω,κατανοησε τα,σκεψου και μετα γραψε.τη μια λες εγινε και χοντρο. την αλλη λες δεν εγινε τιποτα .τωρα λες κανεις δε ξερει τι εγινε.
αποφασισε πρωτα τι εγινε με τα γραφεια και μετα θα μας πεις για χιλιαρικα και πεντοχιλιαρα...
το τι κανεις εσυ δεν αφορα τη μαζα, ουτε δινει μεροκαματο στο γραφειο. κανεις δε θα ικανοποιησει τα θελω σου οταν η μαζα εχει 200 ευρω για πεταμα και αυτα με ρισκο και δε θα δωσει τα επι πεντε με ρισκο, για απροσωπες αγγελιες οπως λες. και αν εσυ τα "εχεις, τοτε θα εβρισκες ηδη τις γκομενες του 1000ρικου, που υπαρχουν και σε ακομα μεγαλυτερο κασε κιολας στην ψωροκωσταινα και δε χρειαζονται κανενα γραφειο απο πισω. αρα δεν εχεις προσωπο για τετοια κατηγορια. και αναγκαστικα θα φας ειτε απεξω ειτε απο seeking... κανεις δε προκειται να φερει γκομενα γλαστρα. ο χιλιαρικακιας και κανενας χιλιαρικακιας δε θα ψαξει να φαει απο γκλαμουρ και λοιπα γραφεια.... ξερει ηδη απο που θα ψωνισει. ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ και οχι γουρουνι στο σακι.
Δεν ειμαι αισιοδοξος,μακαρι να εχουμε νεα συντομα γιατι η κατασταση εκει εξω θα ξεφυγει αν δεν γαμαει ο κοσμοςΌτι άλλαξαν νούμερο μετά από 10 χρόνια και καπάκι ολα πάπαλα λέει ότι έχει σχεδιαστεί και είναι θετικό απο την άποψη ότι δεν έγινε πέσιμο.
Πιστεύω θα ανοίξουν αλλά όχι άμεσα. Απο κάτι θέλουν να την κάνουν και θα περιμένουν να κάτσει η σκόνη.
ε αυτο λες . λες οτι δεν εισαι 1000κακιας αλλα εισαι .Διαβασε τι λεω,κατανοησε τα,σκεψου και μετα γραψε.
Δεν ειμαι χιλιαρικακιας,λεω αντι να δωσω 1Κ για 5 ραντευβου,το δινω για 1 με μια πολυ πιο εμφανισιμη και καλυτερες υπηρεσιες
σιγουρα εχουμε και τετοιες περιπτωσεις. απλα αυτες πανε στουντιο η με γυφτισσες.Γουστα ειναι αυτα.
Φαε εσυ 7 σακουλες τσιπς να δωσεις 10€ και ασε εμενα να φαω 2 πιτογυρα με 10€
Μπορεις να το δεις και ετσι
Για πες μου τις 5 πολυ σωστες επιλογες των 200 τους τελευταιους 3 μηνες στην Αθηνα; Να μιλησουμε λιγο σοβαρα γιατι εγω μονο τη sofia greek βλεπω και αντε να εφερνε το glamour που κ που καμια δυνατη επιλογη. Κακα τα ψεματα το glamour ειχε πεσει τον τελευταιο χρονο αρκετα αλλα ηταν το κορυφαιο γραφειο της χωρας και ετσι. Εβρισκες κατι καλο,ειχε επιλογες,εφευγαν οι καυλες οι πολλες.ε αυτο λες . λες οτι δεν εισαι 1000κακιας αλλα εισαι .
θες μια των 1000 αντι για 5Χ200....
εγω προτιμω 5Χ200. και επειδη υπαρχουν πολυ σωστες των 200ων οσο και να το αρνεισαι ξερω οτι και περισσοτερη ωρα θα φαω και καλυτερα θα περασω...
υπεραξια δε πληρωνω ουτε στο μουνι ουτε στο φαι!!!! φαε εσυ ψαρι με 1000 ευρω και ψαχνε μετα πιτογυρο με 5 ευρω για να μη γουργουριζεις.... η ακομα καλυτερα βαλε κοκακολα στο τζονι το χρυσο...
αθηνα? εμμα γκλαμουρ (180), αριανα ανεξαρτητη, κατερινα απο αθενς (190), τινα και λικα που κατεβηκαν απο θεσσαλονικη... αυτες χωρις καν σκεψη μιας και στη χαβουζα δεν κατεβαινω συχνα... και μου μενουν και ρεστα απο το χιλιαρικο για πιτογυρο στον φλουτσουΓια πες μου τις 5 πολυ σωστες επιλογες των 200 τους τελευταιους 3 μηνες στην Αθηνα; Να μιλησουμε λιγο σοβαρα γιατι εγω μονο τη sofia greek βλεπω και αντε να εφερνε το glamour που κ που καμια δυνατη επιλογη. Κακα τα ψεματα το glamour ειχε πεσει τον τελευταιο χρονο αρκετα αλλα ηταν το κορυφαιο γραφειο της χωρας και ετσι. Εβρισκες κατι καλο,ειχε επιλογες,εφευγαν οι καυλες οι πολλες.
Το θεμα ειναι σοβαρο χωρις glamour

Πηγες 5-6 φορές στην Εμμα??????Λοιπον εμμα γκλαμουρ 2019 με 2021 ωραια επιλογη,πλεον οχι. Την εχω παρει 5-6 φορες. Δεν θα τα ξαναεδινα 7η φορα
Αριανα αν λες αυτη που ηταν magic,ουτε για αστειο,παλαιστης,επειδη κανει αναλ στα 180,οχι ευχαριστω.
Κατερινα αθενς δεν την ξερω
Τινα και λικα τις ειχα κλεισει ντοου,μου ανοιξαν την πορτα στα σκοταδια,δεν με αφηναν να ανοιξω φως με τιποτα,μολις το ανοιξα σχεδον εφυγα τρεχοντας. Ηταν τερμα ακαταστατες,αχτενιστες,με κατι ρομπες με λαδια απο φαγητα που ετρωγαν πριν,οχι φιλε μου.
Οταν παω να σκασω 500 θια ντουο το ελαχιστο που περιμενω ειναι να εισαι στην τριχα,περιποιημενη και μοσχομυρωδατη.
Δεν σε κατηγορω ειναι γουστα,μπορει εγω να ειμαι περιεργος