Νέα

Βίζιτες σε ζευγάρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BearMan1312
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BearMan1312

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Like
432
Πόντοι
21
καλησπέρα ρε παίδες έχω δει 2 ζευγάρια που κάνουν ραντεβού και με ενδιαφέρει απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα λένε.

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
καλησπέρα ρε παίδες έχω δει 2 ζευγάρια που κάνουν ραντεβού και με ενδιαφέρει απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα λένε.
Εγώ από μια εμπειρία με γνωστό ζευγάρι βίζιτα του φβ μου ζήτησαν 100+ξενοδοχείο για coucold φάση δεν ψώνισα βέβαια αλλά είχαν ένα στάνταρ προγράμματακι βγαλμένο και φυσικά με το εκάστοτε αντίτιμο δώσε τον οβολό σου τυπε αν θες και μας λες και εμάς

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
5.908
Πόντοι
1.056
Εγώ από μια εμπειρία με γνωστό ζευγάρι βίζιτα του φβ μου ζήτησαν 100+ξενοδοχείο για coucold φάση δεν ψώνισα βέβαια αλλά είχαν ένα στάνταρ προγράμματακι βγαλμένο και φυσικά με το εκάστοτε αντίτιμο δώσε τον οβολό σου τυπε αν θες και μας λες και εμάς
Αν θες μου στέλνεις πμ με τα στοιχεία του ζευγαριού. Ευχαριστώ.

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2.384
Πόντοι
441
Φιλε μου με ενδιαφέρει αυτί αν θέλεις στείλε μου στοιχεία τους

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
517
Πόντοι
81
Μακρια απο την δευτερη αγγελια.
Προκειται για χρηστες και ο άντρας ,ισως και η γυναίκα,ειναι Ρομα.
Ειχαν ερθει στο ξενοδοχείο και τους εδιωξα ευγενικά.
Η τυπισσα φαινεται ομορφη στις φωτο αλλα της λειπουν δοντια απο τη πρεζα.
Όσο για την πρωτη προκειταινγια ζευγάρι που εχει παιξει σε τσοντα της sirina.
Δεν εχω δοκιμασει,αλλα σε γενικες γραμμες τα ζευγάρια που βαζουν αγγελίες ειναι απογοητευση.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.478
Πόντοι
11.915
Δεν εχω δοκιμασει,αλλα σε γενικες γραμμες τα ζευγάρια που βαζουν αγγελίες ειναι απογοητευση.
Έλα ρε τύπε, αφού λένε στην αγγελία τους ότι είναι καθαροί και σεβαστικοί :confused:
Το μενού μήπως ήταν ακα όλα γιατί στην Γερμανία που κατάγονται τα συνηθίζουν αυτά :confused::rockon:

Sarounas1312

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
118
Πόντοι
0
Σε ποια ταινία έχουν παίξει μυστη?

Pater Georgios

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
88
Πόντοι
0
Εγώ από μια εμπειρία με γνωστό ζευγάρι βίζιτα του φβ μου ζήτησαν 100+ξενοδοχείο για coucold φάση δεν ψώνισα βέβαια αλλά είχαν ένα στάνταρ προγράμματακι βγαλμένο και φυσικά με το εκάστοτε αντίτιμο δώσε τον οβολό σου τυπε αν θες και μας λες
Για το ζευγάρι που αναφέρεις στην αρχή έχεις στοιχεία;

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
ρε σεις το πρωτο ζευγαρι ειναι γνωστο ο τυπος ειναι ο captain με το r8 για οποιον παρακολουθει και ειναι κοντρακιας κανουν αυτοι βιζιτες μπας και ειναι fake??

αντρεμπιρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2022
Κριτικές
18
Like
992
Πόντοι
990
ρε σεις το πρωτο ζευγαρι ειναι γνωστο ο τυπος ειναι ο captain με το r8 για οποιον παρακολουθει και ειναι κοντρακιας κανουν αυτοι βιζιτες μπας και ειναι fake??

Και να βάζουν χύμα πρόσωπο; Μάλλον έχεις δίκιο

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.355
Πόντοι
206
Για το ζευγάρι που αναφέρεις στην αρχή έχεις στοιχεία;
Πάνε αρκετά χρόνια ψαχνομαι αν να βρω θα λάβεις μυνημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο γνωστός captain που έχει και σκάφος αν ναι τότε ναι κάνουν καιρό τωρα

gpsaroud

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2025
Like
17
Πόντοι
0
Καλημέρα , εγώ κοιτάζω για άλλο ένα ζευγάρι (Μαιρουλα Τάκης ) είναι το όνομα προφίλ στο κανε ...αλλά κολλάω στο να στείλω δεν ξέρω πως θα είναι η όλη φάση . ..άσε που κάπου είδα ότι θέλουν 250..μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό . ..οποιος έχει εμπειρία ας ενημερώσει

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Ε ναι αποκλείεται ένας κοντρακιας να το έκανε αυτό.

Για τον καπτεν με το R8 και την Ελένη Γλυκατζη Αρβελερ θα εβαζα το χέρι μου στη φωτιά και τώρα έμεινε μόνο αυτός.

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
258
Πόντοι
21
Καλημέρα , εγώ κοιτάζω για άλλο ένα ζευγάρι (Μαιρουλα Τάκης ) είναι το όνομα προφίλ στο κανε ...αλλά κολλάω στο να στείλω δεν ξέρω πως θα είναι η όλη φάση . ..άσε που κάπου είδα ότι θέλουν 250..μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό . ..οποιος έχει εμπειρία ας ενημερώσει
Όταν το προφιλ σου επιτρέψει την αποστολή μηνυμάτων....

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
517
Πόντοι
81
ρε σεις το πρωτο ζευγαρι ειναι γνωστο ο τυπος ειναι ο captain με το r8 για οποιον παρακολουθει και ειναι κοντρακιας κανουν αυτοι βιζιτες μπας και ειναι
Ναι αυτος είναι.
Οκ κοντρακιας ειναι οχι λεκτωρας σε πανεπιστημιο,γιατι να μην κανει βιζιτες?

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.499
Πόντοι
206
Eιναι πολυ παλιο ζευγαρι..Ειχανε γυρισει και ενα ερασιτεχνικο στη Σιρινα παλια..Το οτι ειναι κοντρακιας γιατι το κανει περιεργο?

Nikosnorth

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2021
Like
1.229
Πόντοι
201
Όχι φίλε. Όντως αυτοί είναι. Τους πέτυχα πριν μια βδομάδα Αράχωβα για "δουλειά"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom