argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.063
- Πόντοι
- 16.235
Ευ γέ!Αζερμπαϊτζάν είχα γαμησει μια αλιθωρη![]()
Είσαι αγνός αισθήματιας.
Αν όλα τα άλλα σ' αρέσουν παραβλέπεις κάτι όπως αυτό.
Ευ γέ!Αζερμπαϊτζάν είχα γαμησει μια αλιθωρη![]()
Πως φαίνεται ο παραδοσιακός δεξιός ελληναςΈχεις δίκιο απλώς δεν ενθυμουμαι αν αυτό ξεκίνησε επι μνημονιων η επι Κυριακου.
Έχεις δίκιο απλώς δεν ενθυμουμαι αν αυτό ξεκίνησε επι μνημονιων η επι Κυριακου.Επι μνημονιων παιρναμε πετρέλαιο από τους Πέρσες και μάλιστα μας έκαναν ευκολίες πληρωμής.
Πραγματικά δεν θυμάμαι....μόνο κράξιμο αξίζει σε όσους αφήνουν την ενεργειακή μας ασφάλεια στα χέρια Αζέρων.Πως φαίνεται ο παραδοσιακός δεξιός ελληνας![]()
Οι Τούρκοι δεν θα πουν ποτέ " το Αζερμπαϊτζάν κείται μακράν " όπως είπαν κάποιοι άλλοι δήθεν δεξιοί , για την ΚΥΠΡΟ.νομίζω μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Είχε γίνει και μία φάση το 2020 όταν είχαμε την κρίση με τους Τούρκους και το ουρους ραις και είχε καλέσει ο Αλιεβ τον πρέσβη μας και τον είχε ξεφτιλίσει και είχε βάλει και τις κάμερες να γράφουν. Τον είχε 1 ώρα όρθιο και του έλεγε ότι εμείς είμαστε τούρκοι και αν γίνει κάτι με την Τουρκία θα πάρουμε το μέρος των αδελφών μας και κάτι τέτοια...
Εγω βάζω πετρέλαιο μονο σπο το revoil τηε ΘάσουΠραγματικά δεν θυμάμαι....μόνο κράξιμο αξίζει σε όσους αφήνουν την ενεργειακή μας ασφάλεια στα χέρια Αζέρων.
Με συγκινεις αλλά απλώς δεν ενθυμουμαι.Πως φαίνεται ο παραδοσιακός δεξιός ελληνας![]()
Οι Τούρκοι δεν θα πουν ποτέ " το Αζερμπαϊτζάν κείται μακράν " όπως είπαν κάποιοι άλλοι δήθεν δεξιοί , για την ΚΥΠΡΟ.
Άλλαξε φύλο επί Δημοκρατικών;
Ειμαι δεξιός ,όχι Ν.Δ.πιο πολλοι κομμουνιστές και πασοκοι είναι στα γραφεία της Ν.Δ.παρα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.Πως φαίνεται ο παραδοσιακός δεξιός ελληνας![]()

Η ΝΔ, είναι το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ του 2026. ΜΕ άριστη χρήση .... των μέσων της τεχνολογίας ... για τους .... ίδιους σκοπούς.Ειμαι δεξιός ,όχι Ν.Δ.πιο πολλοι κομμουνιστές και πασοκοι είναι στα γραφεία της Ν.Δ.παρα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Η Ν.Δ.πλεον είναι μια γραβατοφορεμενη συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ η του ΣΥΡΙΖΑ .
Καλά τους γάμησες.Η ΝΔ, είναι το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ του 2026. ΜΕ άριστη χρήση .... των μέσων της τεχνολογίας ... για τους .... ίδιους σκοπούς.
Όλα τα πράσινα στελέχη της περιόδου 1996-2004 που δεν έχουν αποσυρθεί, είναι στη ΝΔ.
To "ενθυμούμαι" το έλεγε συχνά ο αρχιδοεπίσκοπος Χριστόδουλος.Πως φαίνεται ο παραδοσιακός δεξιός ελληνας![]()