Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.437
Πόντοι
37.762
Αν σας έλεγα ότι θέλω να δοκιμάσω την Λούση , θα μου την συστήνατε;
Μου έχει κάνει εντύπωση η Λούση.
Μας εχεις πρηξει ρε φιλε με την ακατασχετη πολυλογια σου..
Πανε οπου θες....
Μπλα μπλα και ουσια μηδεν..κουρασες..

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
252
Πόντοι
20
Κατασταση απαραδεκτη και χειροτερη απο ποτε πιστευω.
Απο το 2005 που γυριζω στην περιοχη.
Επισκεψη καρολινα ερημιτη 5.
Πολυ ομορφη , σωματαρα η τσα υποσχεθηκε οτι μεσα ειναι καλη κτλ κτλ….
Ενω εκανα ντουζ ξεκιναει ενα τριψιμο πουτσου με μωρομαντηλο που πονεσα αρκετα. Τον ετριβε λες και ειχα να τον πλυνω 1 χρονο. Επειτα στεγνη πιπα μονο κεφαλακι 1 λεπτο και ξεκιναει μαλακια με το χερι. Απαραδεκτη. Καθεται σαν αστεριας μετα και δεν κανει τπτ. Με το ζορι εχυσα. Κριμα γιατι ειναι ομορφη.
50 για γυμνο εδωσα.
Μετα πηγα ραισα 40 γυμνο, τα βρισκουμε οποτε παω δεν εχω παραπονο , αλλα ειναι στα πιο χοντρα της.
Οταν ανεβαινε απο πανω σαν ακριδα ηταν πολυ καυλιαρα. Αλλα προχθες δυσκολευτηκε πολυ και η κοιλια πλεον πεταγεται πολυ. Ξεχειλιζει.
Απορω γιατι 2020-21 που δουλευε στο βενους ηταν πολυ αδυνατη χωρις βυζι φυσικα αλλα και ομορφη. Πως χαλασε τοσο μεσα σε 5 χρονια τι να πω.
Κατασταση τραγικη. Πρωι αν θες να πας πρεπει να γαμησεις 60 αρα για καλο γαμησι. Και βραδυ μια εμμα εμεινε αν εμεινε κ αυτη και μια ριτα που οκ απο εμφανιση δεν αλλα μεσα ειναι που καλη.
Αυτα απο εμενα

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα την Δευτέρα βράδυ κατά τα μεσάνυχτα με σκοπό να βρω Αντριάνα στο Efi's House Φρίξου και πέτυχα την Πάολα μία πιτσιρίκα Αλβανίδα με ωραίο σωματάκι και προστυχόφατσα! Βγαίνει στο σαλόνι με μία γιαγιά τσατσά χωρίς δόντια και σχεδόν πάω να φύγω. Με σταματάει η τσατσά και λέει γιατί δεν την δοκιμάζεις είναι πολύ καλή και τέτοια. Αρχίζω κουβέντα με την Πάολα και της λέω μ' αρέσεις εμφανισιακά αλλά στα ίσια στο λέω κάτι μου λέει ότι δεν θα περάσω καλά! Με πείθει να περάσουμε υποσχόμενη ότι θα με διαψεύσει και έτσι μπήκα. Είχε δίκιο! Λεπτομέρειες σε κριτική.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Κατασταση απαραδεκτη και χειροτερη απο ποτε πιστευω.
Απο το 2005 που γυριζω στην περιοχη.
Επισκεψη καρολινα ερημιτη 5.
Πολυ ομορφη , σωματαρα η τσα υποσχεθηκε οτι μεσα ειναι καλη κτλ κτλ….
Ενω εκανα ντουζ ξεκιναει ενα τριψιμο πουτσου με μωρομαντηλο που πονεσα αρκετα. Τον ετριβε λες και ειχα να τον πλυνω 1 χρονο. Επειτα στεγνη πιπα μονο κεφαλακι 1 λεπτο και ξεκιναει μαλακια με το χερι. Απαραδεκτη. Καθεται σαν αστεριας μετα και δεν κανει τπτ. Με το ζορι εχυσα. Κριμα γιατι ειναι ομορφη.
50 για γυμνο εδωσα.
Μετα πηγα ραισα 40 γυμνο, τα βρισκουμε οποτε παω δεν εχω παραπονο , αλλα ειναι στα πιο χοντρα της.
Οταν ανεβαινε απο πανω σαν ακριδα ηταν πολυ καυλιαρα. Αλλα προχθες δυσκολευτηκε πολυ και η κοιλια πλεον πεταγεται πολυ. Ξεχειλιζει.
Απορω γιατι 2020-21 που δουλευε στο βενους ηταν πολυ αδυνατη χωρις βυζι φυσικα αλλα και ομορφη. Πως χαλασε τοσο μεσα σε 5 χρονια τι να πω.
Κατασταση τραγικη. Πρωι αν θες να πας πρεπει να γαμησεις 60 αρα για καλο γαμησι. Και βραδυ μια εμμα εμεινε αν εμεινε κ αυτη και μια ριτα που οκ απο εμφανιση δεν αλλα μεσα ειναι που καλη.
Αυτα απο εμενα
Η Ελενα-Ραισα την εποχη που μολις ειχε βαλει τα βυζια ειχε κορμαρα.....!!! μετα αρχισε η κατρακυλα πρεπει να εχει βαλει σιγουρα 20 kg αλλαξε και το προσωπο της απο τα κιλα και εγινε ξεπετα επισεις δεχετε πακιστανους ετυχε να ειμαι στο σαλονι και 3 γυφτο- πακιδες περιμεναν να μπουν δεν τους εδιωχνε ο ενας μπηκε μπροστα μου στο δωματιο.....φυσικα δεν ξαναπηγα στη Ραισα !!

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
252
Πόντοι
20
Η Ελενα-Ραισα την εποχη που μολις ειχε βαλει τα βυζια ειχε κορμαρα.....!!! μετα αρχισε η κατρακυλα πρεπει να εχει βαλει σιγουρα 20 kg αλλαξε και το προσωπο της απο τα κιλα και εγινε ξεπετα επισεις δεχετε πακιστανους ετυχε να ειμαι στο σαλονι και 3 γυφτο- πακιδες περιμεναν να μπουν δεν τους εδιωχνε ο ενας μπηκε μπροστα μου στο δωματιο.....φυσικα δεν ξαναπηγα στη Ραισα !!
Πριν βαλει βυζια ειχε παει ερημιτη και εδινε κωλο και χυσιμο στομα 50 ευρω. Πακετο δυνατο.
Μετα οπως τα λες ακριβως. 20 κιλ σιγουρα. Κι τα μουτρα οντως δε θυμιζουν τα δικα της. Την προλαβα ξανθια στο βενους κορονοιο. Μεσα σε 5 χρονια δειχνει μεγαλυτερη 20 χρονια.
Αμα παιρνει και πακιστανους φιλε αστο δε ξανα παω ουτε εγω. Δεν το ειχα αντιληφθει. Θα πεις ποια δεν παιρνει; Αλλο θεμα αυτο.
Και που αλλου θα παμε τωρα ; Μαλλον πουθενα.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Πάει άρα δεν πατάω δεύτερη φορά για Έλενα ραισα με αυτά που βλέπω εδώ!

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Πριν βαλει βυζια ειχε παει ερημιτη και εδινε κωλο και χυσιμο στομα 50 ευρω. Πακετο δυνατο.
Μετα οπως τα λες ακριβως. 20 κιλ σιγουρα. Κι τα μουτρα οντως δε θυμιζουν τα δικα της. Την προλαβα ξανθια στο βενους κορονοιο. Μεσα σε 5 χρονια δειχνει μεγαλυτερη 20 χρονια.
Αμα παιρνει και πακιστανους φιλε αστο δε ξανα παω ουτε εγω. Δεν το ειχα αντιληφθει. Θα πεις ποια δεν παιρνει; Αλλο θεμα αυτο.
Και που αλλου θα παμε τωρα ; Μαλλον πουθενα.
Την εποχη του covid οταν ηταν ολα κλειστα δουλευε στην ζουλα κρυφα στο venus....!!.εγω με το απλο την επερνα 30 ευρω και εβγαζε γουστα.
Οταν ειδα τι γινετε με τους πακιστανους και τους γυφτους δεν την πηρα ξανα....καλο ειναι να ενημερωνουμε οταν βλεπουμε κοπελες να περνουν πακιδες για να τις αποφευγουμε

Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Like
27
Πόντοι
0
Aπογοήτευση, την είδα πρόσφατα στο σαλόνι μετά από χρόνια, γενικά είχα πολύ καλές συνευρέσεις μαζί της στο μακρυνό παρελθόν. Την είχα πρωτοπάρει στο Villa Erotica, όταν ήταν νεόφερτη, κανονικό λουλούδι. Φούσκωσε το πρόσωπό της, καμία σχέση με την παλιά Ραίσα που θα θυμάμαι με νοσταλγία...

Τελευταία τροποποίηση:

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Περασμα τις προηγουμενες μερες με Σαμιρα στη φριξου διπλα στο ινκογκνιτο, ψιλο μπαζακι με τεραστια βυζια δεν βρηκα τιποτα καλυτερο και μπηκα μ αυτην, τιμια μεσα βραδινη βαρδια δουλευει μαζι με αλλα 2 μπαζα. Πρωινη βαρδια περασα με Αθηνά paradise, την εχω παρει ξανα, ωραιος κωλος και βυζια και με σεξυ εσωρουχα απορω γιατι κανενας δεν γραφει τιποτα γι αυτην. Στο διπλα απ το βενους 2 βραδινη μια Νικολ ξανα δουλευε εκει και εχει δουλεψει και σε αλλα σπιτακια,κοντο μελαχρινο με ΚΩΛΑΡΑ αλλα πολυ μπλαζε υφακι πλεον δεν σου βγαινει να περασεις 2η φορα σαν να βαριεται τυπικα πραγματα μεσα.Black angels ενα μπαζο και ινκογνιτο ενα πολυ λεπτο βουλγαρακι δεν ειναι του γουστου μου

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Την εποχη του covid οταν ηταν ολα κλειστα δουλευε στην ζουλα κρυφα στο venus....!!.εγω με το απλο την επερνα 30 ευρω και εβγαζε γουστα.
Οταν ειδα τι γινετε με τους πακιστανους και τους γυφτους δεν την πηρα ξανα....καλο ειναι να ενημερωνουμε οταν βλεπουμε κοπελες να περνουν πακιδες για να τις αποφευγουμε
Η μικρή Καρολίνα ασπουμε παίρνει

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Η μικρή Καρολίνα ασπουμε παίρνει
Ναι οντως η Καρολινα παρολο που ειναι απο δωματιο σε δωματιο και μαζευει το χρημα τους παιρνει ολους αβερτα γυφτους πακιστανους και μαλιστα ημουν μπροστα που εκαναν παζαρια για καλυτερο προγραμμα.
Βασικα ολες παιρνουν τους παντες...αντε σχεδον ολες για να μη γινω απολυτως..δεν εχω δει στα ρδελα της θεσνικης καμια τσατσα και τανα να διωχνει ειτε αμεσα ειτε πλαγιως για να μη φανει ασχημο καμια απο τις παραπανω φυλες..
θυμαμαι εποχες βαρδαρη γυρω στο 2011 που η θεσνικη φιλοξενουσε κουρδους(δε θυμαμαι το λογο)και τους εβλεπες να τσαρκαρουν και να μπαινουν δωματιο

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Ναι οντως η Καρολινα παρολο που ειναι απο δωματιο σε δωματιο και μαζευει το χρημα τους παιρνει ολους αβερτα γυφτους πακιστανους και μαλιστα ημουν μπροστα που εκαναν παζαρια για καλυτερο προγραμμα.
Βασικα ολες παιρνουν τους παντες...αντε σχεδον ολες για να μη γινω απολυτως..δεν εχω δει στα ρδελα της θεσνικης καμια τσατσα και τανα να διωχνει ειτε αμεσα ειτε πλαγιως για να μη φανει ασχημο καμια απο τις παραπανω φυλες..
θυμαμαι εποχες βαρδαρη γυρω στο 2011 που η θεσνικη φιλοξενουσε κουρδους(δε θυμαμαι το λογο)και τους εβλεπες να τσαρκαρουν και να μπαινουν δωματιο
Συριοι νομιζω ηταν.. κανα τριμηνο εκατσαν και λογο οτι τους εδιναν καποιο επιδομα, γυρνουσαν και στα μπουρδελα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Ολες σχεδον τους βαζουν αρκει να πεφτει το..
Make It Rain Money GIF

Αντε καμια τυπου Λαρα που δεν εχει αναγκη, να τους διωχνει.
Ποσες ομως ειναι ετσι τωρα, μετρημενες στα δαχτυλα.

Εγγρ.
14 Οκτ 2025
Like
27
Πόντοι
0
Auτό με τους Κούρδους το θυμάμαι και εγώ!

PaRty AniMaL

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
35.497
Πόντοι
8.346
Ολες σχεδον τους βαζουν αρκει να πεφτει το..
Make It Rain Money GIF

Αντε καμια τυπου Λαρα που δεν εχει αναγκη, να τους διωχνει.
Ποσες ομως ειναι ετσι τωρα, μετρημενες στα δαχτυλα.
Και η Ντενίζ η Ρουμάνα έχει διώξει μπροστά μου πάκιδες

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Και η Ντενίζ η Ρουμάνα έχει διώξει μπροστά μου πάκιδες
Μαλλον γιατι ησουν μπροστα.
Αν δεν τους θελουν, δεν ανοιγουν την πορτα η τους διωχνει η τσατσα αμεσως οταν μπουν.

MerakliSKG

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2026
Like
8
Πόντοι
0
Μάγκες μου θυμάμαι πριν 4 μήνες είχα πάει σε ένα με μια ωραία τσα2 που είχε μια Καρίνα ουκρανή άλογο και είχα περάσει γαμώ. Έχω διαβάσει και εδώ για αυτήν αλλά πέρασα σήμερα σχεδόν σε όλα και δεν την πέτυχα, αν κάποιος με βοηθούσε λέγοντας σε ποιό και ποιές μέρες δουλέυει θα το εκτιμούσα φουλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom