mauros gatos
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 41
- Like
- 4.651
- Πόντοι
- 4.587
Και να ήταν και μουνάρα τουλάχιστον, τίγκα στην πλαστικούρα.Και θα δώσεις 500 ευρώ για να γαμήσεις μια μουναρα 2 ώρες??? Μπράβο σας!!! Καλό βόλι!!
Και να ήταν και μουνάρα τουλάχιστον, τίγκα στην πλαστικούρα.Και θα δώσεις 500 ευρώ για να γαμήσεις μια μουναρα 2 ώρες??? Μπράβο σας!!! Καλό βόλι!!
Ανέβηκε η τιμη του κιλού της σιλικόνης. Όλα πήραν τον ανήφορο!!Και να ήταν και μουνάρα τουλάχιστον, τίγκα στην πλαστικούρα.
Κάποιοι προτιμούν τα χρυσά, άλλοι τα ατσάλινα…την ίδια ώρα λέει ένα χιλφιγκερ, την ίδια και ένα πατεκ…ο,τι αντέχει η τσέπη του καθενός!!! Όσες είναι μουναρες, δεν είναι χαζές να χρεώνουν 100/ωραΜπορεί ο άνθρωπος να νομίζει ότι τον βάζει σε χρυσό μ@@@ για 4 φορές αν κ εφόσον γίνει......
Ιωάννα 34- lady Alexia Αντριάνα κτλ κτλ...Αν και καπια κοπελα το βλέπει, ας στείλει
εχεις καμια να προτίνεις ?
Ιωάννα 34- lady Alexia Αντριάνα κτλ κτλ...
Υπάρχει κάποιο λινκ;Τελικα την Πολωνεζα απο Πειραια την δοκιμασε κανενα παλληκαρι?
Για το δεύτερο έχει βαιμπερ ... Στείλε και μιλά , πες τι ζητάς πως το θες και θα σου πει .Καλησπέρα σας συνάδελφοι,η συγκεκριμένη αξίζει και πόσο πάει ; Ευχαριστώ πολύ
Ναι εννοείται αν αξίζει θα της στείλω. Βλέπω φουλ πρόγραμμα και φαίνεται και τούμπανο.Για το δεύτερο έχει βαιμπερ ... Στείλε και μιλά , πες τι ζητάς πως το θες και θα σου πει .
Ανδριάνα, σέξυ Τζο σίγουρα. Για άλλες δεν ξέρω. Και ο λόγος είναι ότι είναι και οι δύο τόσο καθαρές και έχουν κάνει τόση προετοιμασία για το πρωκτικό που δεν υπάρχει πρόβλημα.Τι εννοείς ακριβώς;;; Να τον βγάζει από τον κωλο της και κατευθείαν να τον παίρνει στο στόμα της;;; Γιατί αν υπάρχει καμία τέτοια πείτε την και σε μένα![]()
Λατρεμένε μουΑνδριάνα, σέξυ Τζο σίγουρα. Για άλλες δεν ξέρω. Και ο λόγος είναι ότι είναι και οι δύο τόσο καθαρές και έχουν κάνει τόση προετοιμασία για το πρωκτικό που δεν υπάρχει πρόβλημα.
Συγνώμη κοριτσάρα μου!! Mea culpaΛατρεμένε μου
αν κι εχω εμπιστοσύνη στο κωλο μου,όταν τελειώσει το πρωκτικο κ πάμε για πίπα, η βγάζουμε προφυλακτικό εφόσον έχει συμφωνηθεί ελεύθερο στοματικό η φοράμε άλλο..
Όσο και καθαρός να είναι ένας πρωκτός (εμένα μου έχουν πει ότι είναι πολύ πιο καθαρός από πολλά μουνακια που έχουν δοκιμάσει...) οφείλουμε να προσέχουμε έστω για το τυπικό της υπόθεσης
Εσύ να μη ζητάς ποτέ συγνώμη, πέραν οτι σε λατρεύω σαν άνθρωπο,είμαι σίγουρη ότι αυτό που ήθελες να τονίσεις είναι η καθαριότητα, το οποίο μας τιμάς γράφοντας το!Συγνώμη κοριτσάρα μου!! Mea culpa
Φυσικά καρδούλα μου!! Εννοείται! Από τις πλέον καθαρές και περιποιημένες κοπέλες, που κάνουν ραντεβού!! Και τόσο περιποιημένη που πας στα ραντεβού, που βλέπουμε στις φωτογραφίες να είσαι ποιο όμορφη και επιθυμητή ντυμένη, παρά γυμνή!!Εσύ να μη ζητάς ποτέ συγνώμη, πέραν οτι σε λατρεύω σαν άνθρωπο,είμαι σίγουρη ότι αυτό που ήθελες να τονίσεις είναι η καθαριότητα, το οποίο μας τιμάς γράφοντας το!
Απλά μιας που είδα ποστ, έδωσα τη δική μου άποψη
Τα φιλιά & την αγάπη μου!!
Σ ευχαριστώ μάτια μου,κι εγώ "αγαπώ"εσας τ αγόρια γι αυτό που και που εξασκω το σπορ(οχι τοσο συχνα πια),εχω εξάρτηση από τους λουτσουςΗ (κυρια) Ιωαννα ειναι απο την αρχη ετσι.Οσες ειναι ιδιες εξ αρχης εως διαχρονικα,ολοι τις αγαπαμε κ φαινεται αν το προσεξετε.Γι αυτο ειναι οι πιο γνωστες και διασημες οσα κοριτσια κι αν εμφανιζονται.
Άρα πρέπει να προλάβουμε να σε δούμε, πριν σταματήσεις τελειως και σε χάσουμε!!!Σ ευχαριστώ μάτια μου,κι εγώ "αγαπώ" πολύ τ αγόρια γι αυτό που και που εξασκω το σπορ(οχι τοσο συχνα πια),εχω εξάρτηση από τους λουτσους
Μη καταχραστω άλλο τη φιλοξενία σας ,αν κι από δω πριν χρονια ξεκίνησα να συζητιέμαι..να είστε καλά,γεροί & δυνατοί όλοι, για ν απολαμβάνετε πάντα ωραίο σεξακι!