Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 493 άτομα (27 μέλη και 466 επισκέπτες)

Τρακαδορος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Κριτικές
3
Like
922
Πόντοι
360
Προς ενημέρωση για όσους πάνε με την Κατερίνα την Πολωνέζα από Φωκαιας μου είπε πως θα σταματήσει να δουλεύει εκεί και θα κατευθυνθεί προς Λιοσίων χωρίς να μου πεις ακριβής αριθμό

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.598
Πόντοι
1.326
Βικτώρια part δύο τώρα:

Φυλής
74 δεξιά Άννα. Γιατί βρίσκεται εδώ και όχι Μετάξυ;
74 αριστερά Μαίρη. Αυτό, μάλιστα, είναι ζυμαρακι.
59 ισόγειο Βάνα.
59 όροφος Μαριάννα.
61 Άντζελα Κρητικοπούλα.
65 όροφος Κάτια.
65 υπερυψωμένο Χριστίνα Τσέχα, με φούστα σαν τη Minnie Mouse.
86Β Καρίνα. Βόγκαγε και την άκουγε όλο το σαλόνι. Αλλά προσωπικά δεν δίνω 20ρικα σε όσες έπαιρνα στην Ιασονος πριν 5-6 χρονια με τις ίδιες υπηρεσίες.
69Α Σύλβια.
69Β Λάνα. Έχει χάσει κάποια κιλάκια και ανέβηκε εμφανισιακά. Όμως ήταν μετριότατη στο δωμάτιο όταν την είχα πάρει πριν κάποια χρόνια. Ανέκαθεν ήταν στη σκιά της Βίκυς.
71 όροφος Καρίνα. Μπαζολατίνα.
71Α Ντιάνα και Σοφία. Η πρώτη, αν ήταν -10 κιλά, θα ήταν πολύ όμορφη. Έχει αρμονία και συμμετρία στο πρόσωπο.
109 όροφος Βικτώρια. Αυτό που νομίζουν ότι φορώντας κάτι παραπάνω, θα κρύψουν τα περιττά κιλά;
109 υπερυψωμένο Αλίνα και Άννα.

Άγκυρας
12 αριστερό Βερόνικα και Βίκυ.
12 δεξιό Κορίνα, βαριοταν μέχρι και να μιλήσει.
9 Αναστασία και Μερσίνη. Η πρώτη πρέπει να είναι από τις πιο τίμιες πόρνες που ξέρω. Διαχρονικά.

Φιλιππίδου
11Α Βίκυ, Βαλέρια και Σάρα. Την τελευταία την είχα πάρει Διδύμου πριν κάποια χρόνια και μύριζε. Τότε παρουσιαζόταν με διαφορετικό όνομα και είχε piercings στις ρώγες.
11Β Καρολίνα, Κορίνα και Άννα (Λατίνα).

Προς ενημέρωση για όσους πάνε με την Κατερίνα την Πολωνέζα από Φωκαιας μου είπε πως θα σταματήσει να δουλεύει εκεί και θα κατευθυνθεί προς Λιοσίων χωρίς να...
Στο 79, είναι εκεί πολλά απογεύματα εδώ και καιρό.

Προς ενημέρωση για όσους πάνε με την Κατερίνα την Πολωνέζα από Φωκαιας μου είπε πως θα σταματήσει να δουλεύει εκεί και θα κατευθυνθεί προς Λιοσίων χωρίς να μου πεις ακριβής αριθμό
Πάντως εδώ και μήνες δουλεύει 3 φορές τη βδομάδα 2η βάρδια στο Λιοσίων 79β ,μήπως με την έλευση της Ιρινας πάει εκεί τα πρωινά μέχρι να ξαναφυγει η Ιρινα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
627
Like
101.765
Πόντοι
125.067

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.598
Πόντοι
1.326
αυτή η Αντρεα είναι από το 56 και μεταφέρθηκε στον όροφο του 54 ή αλλη?

έχουμε περιγραφή Τατιάνας ή γνωρίζεις αν έχει δουλέψει αλλού?
Έκανα λάθος, 56 ήθελα να γράψω και το μπέρδεψα. Στο ισόγειο δηλαδή, με αυτά τα ανυπόφορα αρωματικά χώρου.

Την Τατιάνα δεν την είδα, αυτό το μαγαζί είχε σχεδόν πάντα matures, τα οποία δεν με ενδιαφέρουν, οπότε απλώς ρώτησα όνομα και έφυγα μιας και ήταν δωμάτιο.
----------------------------

Σταθμός Λαρίσης τώρα:

Χωματιανου
11 όροφος Μελίνα (Λατίνα)
11 ισόγειο Όλγα. Τίμιο mature, αρκετά καλοδιατηρημένο.

Λιοσίων
73Β Έμμυ και Λολίτα. Είναι αρκετά σημαντικό το θέμα της χημείας. Στην κριτική μου είχα περιγράψει τα τραγελαφικά που συνέβησαν με την πρώτη. Όμως αυτό δεν αναιρεί πως είναι από τις καλύτερες στην πιάτσα.
73Α Μισέλ και Σαρλοτα.

Εξηκίου
18γ Ελένη, ορεξατο mature και σχετικά καλής εμφάνισης. @Papa Nihil , την έχεις τσεκάρει;
18α Μελίνα, μου φέρνει σε νεαρόρετη εκδοχή της Γεωργίας Βασιλειάδου.

Βέργας
3 Γκλόρια, Μιλάνα και Λίζα.
7 ημιόροφος Κωνσταντίνα και Ελενα το φρικοπουρό. Η πρώτη πρέπει να έχει αδυνατίσει, όσο απίστευτο και αν ακούγεται.
7 υπόγειο Βίκυ και Μόνικα. Η δεύτερη, λυπάμαι που το λέω, αλλά παχυνε και φάνηκε αρκετά κουρασμένη. Κρίμα διότι είχε τοπ σωματακι πριν λίγα χρόνια.
6 ημιόροφος Κατερίνα. Και για αυτή ισχύουν τα ίδια με την Καρίνα από Φυλής 86Β. Στο ίδιου μπουρδέλο δούλευαν στην Ιασονος. Τι να δώσω 20ρικο;
2 Αλεξάνδρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.598
Πόντοι
1.326
Πέρασα με την Ντιάνα από Μ. Αλεξάνδρου 28.
Αξιοπρεπής επιλογή, αν και στο φως του δωματίου ήταν σπασμένη στο πρόσωπο.
Χορταστικό βυζί, όμως έχει εντελώς πεσμένο κώλο, σχεδόν ατροφικο. Και βάζει αρκετό από αυτό το άθλιο, πατσουλί άρωμα.

Φιλιά, γλειψιματα κτλπ είναι δεδομένα για ένα ανατολικό milf. Δυστυχώς όμως δεν τα παίρνει στόμα.

Μαζί της η Αλιονα. Ε, ρε πως τα έφερε η μοίρα. Αυτή να καταντήσει στο Μεταξουργείο ενώ η Αντριάνα συνεχίζει στο 20ρικο. Για πόσο όμως;

Συνημμένα

• 20260214_160403.jpg
    20260214_160403.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 25

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.489
Πόντοι
5.227
Πηρε το αυτί μου οτι αγαπουλης λογω της ημέρας έκλεισε την Ιρινα μονοήμερο πρόγραμμα στα 1500ε. Καλα θα περάσει και αυτός και αυτή... αλίμονο σε μας... :wanker::wanker::wanker:
...ακα δεν ηρθε ρε κοπελα...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.598
Πόντοι
1.326
Ευρύτερη περιοχή Μεταξουργείο τώρα μόνο τα ανοιχτά:

Μαραθώνος
Αχιλλέως γωνιακό Ιζαμπέλα, Καυκάσια που μοιάζει με Λατίνα.
59 ημιυπόγειο Μαρία, mature με απλό πρόγραμμα. Έλεος.
59A Βίκυ.

Κωνσταντινουπόλεως
166Β Λίλη. Το αγαπημένο μου μιλφακι εμφανισιακά. Αλλά τι να το κάνεις με το πρόγραμμα που προσφέρει.
166Α Αναστασία και Σαμπίνα. Την πρώτη την είχα πάρει πριν χρόνια στην Ιωαννίνων και από τότε είχε χαλάσει αρκετά το σώμα της. Ούτε θέλω να φαντάζομαι πως θα είναι τώρα. Αξιοπρεπής ωστόσο σε υπηρεσίες.

Ιωαννίνων
3 ισόγειο Ελίνα και Μελίνα.
3 όροφος Φωτεινή από Βέργας.
5 Άννα, σε μονόωρο πρόγραμμα. Η τσατσά μου είπε να περιμένω αν θέλω. Μετά θα ερχόταν και η Ίρις.

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Βικτώρια part δύο τώρα:

Φυλής
74 δεξιά Άννα. Γιατί βρίσκεται εδώ και όχι Μετάξυ;
74 αριστερά Μαίρη. Αυτό, μάλιστα, είναι ζυμαρακι.
59 ισόγειο Βάνα.
59 όροφος Μαριάννα.
61 Άντζελα Κρητικοπούλα.
65 όροφος Κάτια.
65 υπερυψωμένο Χριστίνα Τσέχα, με φούστα σαν τη Minnie Mouse.
86Β Καρίνα. Βόγκαγε και την άκουγε όλο το σαλόνι. Αλλά προσωπικά δεν δίνω 20ρικα σε όσες έπαιρνα στην Ιασονος πριν 5-6 χρονια με τις ίδιες υπηρεσίες.
69Α Σύλβια.
69Β Λάνα. Έχει χάσει κάποια κιλάκια και ανέβηκε εμφανισιακά. Όμως ήταν μετριότατη στο δωμάτιο όταν την είχα πάρει πριν κάποια χρόνια. Ανέκαθεν ήταν στη σκιά της Βίκυς.
71 όροφος Καρίνα. Μπαζολατίνα.
71Α Ντιάνα και Σοφία. Η πρώτη, αν ήταν -10 κιλά, θα ήταν πολύ όμορφη. Έχει αρμονία και συμμετρία στο πρόσωπο.
109 όροφος Βικτώρια. Αυτό που νομίζουν ότι φορώντας κάτι παραπάνω, θα κρύψουν τα περιττά κιλά;
109 υπερυψωμένο Αλίνα και Άννα.

Άγκυρας
12 αριστερό Βερόνικα και Βίκυ.
12 δεξιό Κορίνα, βαριοταν μέχρι και να μιλήσει.
9 Αναστασία και Μερσίνη. Η πρώτη πρέπει να είναι από τις πιο τίμιες πόρνες που ξέρω. Διαχρονικά.

Φιλιππίδου
11Α Βίκυ, Βαλέρια και Σάρα. Την τελευταία την είχα πάρει Διδύμου πριν κάποια χρόνια και μύριζε. Τότε παρουσιαζόταν με διαφορετικό όνομα και είχε piercings στις ρώγες.
11Β Καρολίνα, Κορίνα και Άννα (Λατίνα).

Στο 79, είναι εκεί πολλά απογεύματα εδώ και καιρό.
Πέρασα και εγώ σήμερα από κάποια από τα σπιτάκια στην Φυλής και πέτυχα την Χριστίνα. Μεγάλη προσοχή, δεν νομίζω ότι είναι Τσέχα η κοπέλα! Πρώτη φορά που την είδα σήμερα και με το που είπε η υπηρεσία ότι είναι από εκεί άρχισα να της μιλάω στην γλώσσα της και εκείνη μου απάνταγε στα ελληνικά χωρίς να φαίνεται ότι καταλάβαινε τί έλεγα. Πολύ πιο παλιά είχε παιχτεί παρόμοιο σκηνικό και είχε τσαντιστεί η υπηρεσία επειδή είχα καταλάβει το ψέμα της. Η μόνη γνήσια Τσέχα που έχω γνωρίσει και τα μιλάει όντως είναι η Barbora στην οδό Βέργας!

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.676
Πόντοι
2.916
Πέρασα και εγώ σήμερα από κάποια από τα σπιτάκια στην Φυλής και πέτυχα την Χριστίνα. Μεγάλη προσοχή, δεν νομίζω ότι είναι Τσέχα η κοπέλα! Πρώτη φορά που την είδα σήμερα και με το που είπε η υπηρεσία ότι είναι από εκεί άρχισα να της μιλάω στην γλώσσα της και εκείνη μου απάνταγε στα ελληνικά χωρίς να φαίνεται ότι καταλάβαινε τί έλεγα. Πολύ πιο παλιά είχε παιχτεί παρόμοιο σκηνικό και είχε τσαντιστεί η υπηρεσία επειδή είχα καταλάβει το ψέμα της. Η μόνη γνήσια Τσέχα που έχω γνωρίσει και τα μιλάει όντως είναι η Barbora στην οδό Βέργας!
Καλα απο ψεμματα αλλο τιποτα.Αλλα υπαρχουν και αληθειες.Το πιο χαζο ψεμμα που χω δει να λενε οτι δεν υπαρχει αλλη κοπελα ενω υπαρχει.Κ ετυχε να το δω ενω ειχα βγει με την αλλη που μπηκα ενω δεν ειχε εμφανιστει ακομη στο σαλονι.Επισης το μεγαλυτερο ψεμα ειναι το Ρωσιδα.Κοινος παρονομαστης το γεγονοες οτι οι κοπελες μεσα μου λενε τα παντα κ μαντεψε τι ειναι αληθεια και τι οχι χαχαχα

Broucek

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2026
Κριτικές
22
Like
1.007
Πόντοι
1.010
Απλά είναι ηλίθιο το να λένε ψέματα για τον τόπο καταγωγής. Δεν κερδίζουν κάτι με αυτό. Λες και δεν θα προτιμήσουμε μια κοπέλα που μας αρέσει επειδή είναι από την Αλβανία ή από την Βουλγαρία αντί για γνήσια Ρωσίδα...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.501
Πόντοι
6.246
Πέρασα και εγώ σήμερα από κάποια από τα σπιτάκια στην Φυλής και πέτυχα την Χριστίνα. Μεγάλη προσοχή, δεν νομίζω ότι είναι Τσέχα η κοπέλα!
Γνωστή επίσης και ως Τσεχαλβανή.. :2funny::2funny::2funny:
Δε διαβάζεις τας γραφάς μύστη μου.. Όπως λέει και ο @Μήτσος Μπάμπολας

Ευρύτερη περιοχή Μεταξουργείο τώρα μόνο τα ανοιχτά:

Μαραθώνος
Αχιλλέως γωνιακό Ιζαμπέλα, Καυκάσια που μοιάζει με Λατίνα.
59 ημιυπόγειο Μαρία, mature με απλό πρόγραμμα. Έλεος.
59A Βίκυ.
Και οι 3 αυτές κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,η Βίκυ κάποιες φορές έκανε κ τελειωτικό.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.765
Πόντοι
10.656
Απλά είναι ηλίθιο το να λένε ψέματα για τον τόπο καταγωγής. Δεν κερδίζουν κάτι με αυτό. Λες και δεν θα προτιμήσουμε μια κοπέλα που μας αρέσει επειδή είναι από την Αλβανία ή από την Βουλγαρία αντί για γνήσια Ρωσίδα...
ειναι ακομα πιο ηλιθιο να ασχολουμαστε εμεις οι ιδιοι με το απο που ειναι η καθεμια, λες και θελετε να παρετε ξενη υπηκοοτητα. Ας ειναι και απο την Αλασκα, τι διαφορα εχει; Το μουνι ειναι μουνι και το γαμησι γαμησι.

Και να το παω και ενα βημα παραπερα, το οτι τοσο πολλοι κοπτονται κατα καιρους εδω μεσα για την καταγωγη της καθεμιας και για το τι υπηκοοτητας ηταν το μουνι που την ξερασε, δειχνει ακριβως τον λογο για τον οποιο και οι ιδιες ντρεπονται να πουν την αληθεια :coffee:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
46
Like
11.501
Πόντοι
6.246
ειναι ακομα πιο ηλιθιο να ασχολουμαστε εμεις οι ιδιοι με το απο που ειναι η καθεμια, λες και θελετε να παρετε ξενη υπηκοοτητα. Ας ειναι και απο την Αλασκα, τι διαφορα εχει; Το μουνι ειναι μουνι και το γαμησι γαμησι.

Και να το παω και ενα βημα παραπερα, το οτι τοσο πολλοι κοπτονται κατα καιρους εδω μεσα για την καταγωγη της καθεμιας και για το τι υπηκοοτητας ηταν το μουνι που την ξερασε, δειχνει ακριβως τον λογο για τον οποιο και οι ιδιες ντρεπονται να πουν την αληθεια :coffee:
Σοφός :woldman:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.998
Πόντοι
8.296
συγγνώμη ποιος είχε
πιστέψει οτι είναι όντως τσέχα;;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom