Dimikara!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2026
- Like
- 2.374
- Πόντοι
- 441
Αυτός ο κωλος παίζει ούτε να χεζει.....για γλυψιμο κ σκισιμοΗ Σούλα λέει θα είμαι ο πρώτος της από πίσω. Την πιστεύω;
Αυτός ο κωλος παίζει ούτε να χεζει.....για γλυψιμο κ σκισιμοΗ Σούλα λέει θα είμαι ο πρώτος της από πίσω. Την πιστεύω;
Πίστευε και μη ερεύναΗ Σούλα λέει θα είμαι ο πρώτος της από πίσω. Την πιστεύω;

Κωλος καρδιά με τα όλα του.Πάρτε και την Σούλα
![]()
Πεντακάθαρος γυναικείος κωλος, που αντέχει και δυνατά χαστούκια στο σεξ. Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, δοκίμασε.Γνώμη για κωλαρακι κοπέλας μου![]()
Κόλαση!θέλει την γνώμη σας...![]()
Εκεί μπαίνεις και ξεχνάς να βγειςΗ Σούλα λέει θα είμαι ο πρώτος της από πίσω. Την πιστεύω;
Όλοι την παίζαμε για πάρτη της!Ποιός θυμάται την ξανθιά που ανέβαζα;
Η Σουλα από το Αιγάλεω είναι ?Η Σούλα λέει θα είμαι ο πρώτος της από πίσω. Την πιστεύω;
Κωλαρα για ατελειωτο σκισιμο!Και μιας και το νήμα λέγετε κωλαρακια γυμνά, ντυμένα από τις γυναίκες μας.... Ορίστε ένα ντυμένο![]()
Ωραία κωλομέρια, για σκισιμο και άνοιγμα
Τι πατάρος είναι αυτός....?Να πούμε μια καλημέρα...![]()
Να σκύψει στα 4 και να χωσεις την γλώσσα σε όλες τις τρύπες.... καύλα.....φοράει κ ζαρτιερες μουναρος με καύλωσε
Πω πωωωωω καυλημερα είναι αυτή με τέτοια κωλαρα! Εύγε φίλος.Να πούμε μια καλημέρα...![]()
Καλέ μου φίλε πια η διαφορά πρώτος η εκατοστός ??? Αφού στον δίνει γάμα τον ..Πάντως να πω ότι έχει υπέροχα μουνόχειλα η Σουλα...Η Σούλα λέει θα είμαι ο πρώτος της από πίσω. Την πιστεύω;

Αν βγήκε έτσι μπαλάκονι θα έχουν θέμα οι γείτονες....Η γυναίκα μου, κάνοντας δουλειές στο σπίτι
Να πούμε μια καλημέρα...![]()
Δεν μένουν πολύ τριγύρω δυστυχώς, γιατί θα καυλωνα.Αν βγήκε έτσι μπαλάκονι θα έχουν θέμα οι γείτονες....
Πρώτος όχι αλλά πολυδουλεμενος δεν είναι τρίτος με τέταρτος σέ κόβω.... αλλά έλεος για τέτοια κωλοτριπιδα ποίηση ισχύει τό γάμα καί μη ερεύνα...Η Σούλα λέει θα είμαι ο πρώτος της από πίσω. Την πιστεύω;