Γιατι ρε φιλε σας το χρωστουσα?βάλε λινκ το προφιλ της στο seeking ή πες μας με τι όνομα είναι εκεί.
Να πατε να ξοδευτητε οπως εγω και να την βρείτε.
Οποιός είναι τακτικός θα την πετυχει
Γιατι ρε φιλε σας το χρωστουσα?βάλε λινκ το προφιλ της στο seeking ή πες μας με τι όνομα είναι εκεί.
Για γραφείο μου κάνει πάντως. Μάλλον μουφαΚαλησπέρα. Ξέρει κανείς κάτι για αυτή; Μου απαντησε στο viber κατευθειαν αλλα δε δεχτηκε να μου στειλει αλλη φωτογραφια για επιβεβαιωση και πολυ αμφιβαλλω αν θα ειναι η κοπελα των φωτογραφιων... 6944524145 ΜΑΡΘΑ
Αδερφέ ευχαριστώ πολύ , θα πω ότι με γλίτωσες 100€ γιατί Με αυτά που διάβασε δεν πρόκειται να πάωΕ! Δεν έψαξες και πολύ. Να ξέρεις, για πολλές στο κανεσεξ μπορείς να βρεις καλύτερες πληροφορίες στα νήματα επαρχίας:
πχ #3.815 και #6.559 και #6.557 και #6.558 .
Επίσης από αγγελίες του κανεσεξ δυσκολεύομαι αρκετά να βρω πληροφορίες εδώ μέσαΕ! Δεν έψαξες και πολύ. Να ξέρεις, για πολλές στο κανεσεξ μπορείς να βρεις καλύτερες πληροφορίες στα νήματα επαρχίας:
πχ #3.815 και #6.559 και #6.557 και #6.558 .
Συναγωνιστη εννοειται πως δεν μας χρωστουσες τιποτα , αν θες να βοθησεις , μετα απο ψαξιμο στο σεεκινγκ πιστευω οτι ειναι η vassia ή christina, μην μου πεις ακριβως ποια ειναι πες μου μονο αν ειναι οντως καποια μεταξυ αυτωνΓιατι ρε φιλε σας το χρωστουσα?
Να πατε να ξοδευτητε οπως εγω και να την βρείτε.
Οποιός είναι τακτικός θα την πετυχει
Κανενα απο τα 2 . Μπορει να εχει αλλαξει φυσικα.Συναγωνιστη εννοειται πως δεν μας χρωστουσες τιποτα , αν θες να βοθησεις , μετα απο ψαξιμο στο σεεκινγκ πιστευω οτι ειναι η vassia ή christina, μην μου πεις ακριβως ποια ειναι πες μου μονο αν ειναι οντως καποια μεταξυ αυτων
Για γραφείο μου κάνει πάντως. Μάλλον μουφα
Όχι φίλε μου, όσο καιρό ανεβάζει αγγελίες δεν έχει ανεβάσει ποτέ πρόσωπο... Μη περιμένεις κανένα γλυκό κοριτσάκι, έχει σκυλοφατσα... Δεν έχει άσχημα χαρακτηριστικά, αλλά δε τη χαϊδεύεις κι εύκολα, φοβάσαι μη δαγκάνει...Μήπως υπάρχει/έχεις εσύ ή κάποιος άλλος φωτό της που να φαίνεται και το πρόσωπο, γιατί ψαχνω και δεν μπορεσα να βρω. Ρωτάω γιατί για μένα το πρόσωπο είναι το Α και το Ω για τέτοιες φάσεις. Ευχαριστώ!
Πολλες θα κανουν αν ρωτησεις αναλογα και με το χρηματικο. Προσωπικη μου αποψη, μην το κανεις, το κοστος ειναι μεγαλο για αυτο που θα λαβεις δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που σιγουρα εχεις φανταστει. Πρωτα βρες καποια κοπελα και δοκιμασε μια ωρα και μετα τραβηξε τοΚαλησπέρα υπάρχει κάποια κοπέλα να γνωρίζετε να κάνει ολονύχτιο ραντεβού;
Ποιες κοπέλες αξίζουν γιατί έχω καιρό να επιδοθώ στο άθλημα.Πολλες θα κανουν αν ρωτησεις αναλογα και με το χρηματικο. Προσωπικη μου αποψη, μην το κανεις, το κοστος ειναι μεγαλο για αυτο που θα λαβεις δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που σιγουρα εχεις φανταστει. Πρωτα βρες καποια κοπελα και δοκιμασε μια ωρα και μετα τραβηξε το
καλησπέρα στους χύστες.Βλεπω αυτή την αγγελία και άλλες από αυτό το προφίλ στο κάνε σεξ για ανεξάρτητες..Έχει δοκιμάσει κανείς αν είναι φεικ ή κομπλέ;…και επίσης ποια προτείνετε;![]()
Γιώτα Ελληνίδα κουκλάρα με πανέμορφο φυσικό στήθος (τηλέφωνο 6976562961
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ… ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ…… 6976562961 Γιώτα Ελληνίδα κουκλάρα με πανέμορφο φυσικό στήθοςkanesex.com
Το προβλημα ξερεις ποιο ειναι? Μολις το πει καποιος οτι του προταθηκε κτλπ κτλπ πλακωνουν οι αγαπουληδες και λενε οχιιι ποτεεεε κτλπ κτλπ.Ελπίζω οι φίλτατοι εδώ γαμιάδες που μπαίνουν ακάποτα να είναι απλά φιδέμποροι....γιατί αλλιώς είναι μεγάλοι μαλάκες... Σόρυ παίδες, αλλά είστε.
Επίσης... Όταν μία εργαζόμενη δέχεται ακα τρώει (και δικαίως) το κράξιμο της αρκούδας, ενώ ό άλλος ο 3Μ *το περηφανεύεται κιόλας;;;
Ωρε μπράβο μας!
*3Μ = τριμάλακας
που την θυμήθηκες τωρα τη Μαίρη!Εκεί μιλήσει κάποιος με την μιλφαρα Μαίρη απο Αγία Παρασκευή;
γιατί έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων..
που την θυμήθηκες τωρα τη Μαίρη!
μια ωραία ελληνίδα μιλφ με κλειστό κύκλο..Ποια είναι αυτή ρε παιδιά;
Κρίμα! Υπάρχει υλικό από τότε;μια ωραία ελληνίδα μιλφ με κλειστό κύκλο..
απιστευτο σερβις με όσο anal γουσταρες.
φαντάζομαι εχει σταματήσει...δεν ξέρω και πως θα είναι σήμερα; τι κατάσταση;
εγω εχω πολύ καιρό να την ακούσω (σήμερα ακούστηκε)