Νέα

Λίστα Epstein…Βρικόλακας ή άλλη μια Ψεκ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
αυτό είναι το πρόβλημα σου όμως....ότι νομίζεις ότι η πληροφορία που κινείται στα φόρουμς στο ίντερνετ είναι το ίδιο με το να κατανοείς πραγματικά κάτι.

Μπορείς να ψάξεις τι είναι ο στρόφαλος και να καταλάβεις στο περίπου....τότε γκούγκλαρε και πως αλλάζει ο κινητήρας και άλλαξε τον μόνος σου...τι σε σταματά? η πληροφορία εκεί είναι...

Θα επισκευάσω μόνο ότι πιστεύω πως μπορώ να κάνω μόνος μου, και δεν τίθεται θέμα ασφαλείας. Δεν θα καλέσω υδραυλικό να μου αλλάξει μια βρύση, ούτε ηλεκτρολόγο να αλλάξει μια πρίζα.
Τώρα για να αλλάξω κινητήρα από τον οποίο εξαρτώνται συστήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν θα το κάνω.

Βέβαια πάλι πετάς την μπάλα στην εξέδρα, τον ρώτησες εάν ξέρει ποιος από τους μηχανικούς λέει αλήθεια. Τώρα που σου απάντησα πως θα εκτιμήσεις ποιος λέει αλήθεια, μου λες να αλλάξω κινητήρα μόνος μου.

Το αντίστοιχο παράδειγμα με τον κινητήρα θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον που πίστευε ότι πρέπει να εμβολιαστεί, γιατί δεν διάβασε όσον αφορά τα εμβόλια για να το παράξει μόνος του.

Δεν απορώ πλέον με τον κόσμο που σε δουλεύει και δεν δεν παίρνει στα σοβαρά. Και σύ το ίδιο κάνεις μόλις δεις κανέναν σαν τον Ντοντ που δεν έχει εμπειρία με εξυπνάκηδες.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.127
Πόντοι
6.256
Θα επισκευάσω μόνο ότι πιστεύω πως μπορώ να κάνω μόνος μου, και δεν τρίβεται θέμα ασφαλείας. Δεν θα καλέσω υδραυλικό να μου αλλάξει μια βρύση, ούτε ηλεκτρολόγο να αλλάξει μια πρίζα.
Τώρα για να αλλάξω κινητήρα από τον οποίο εξαρτώνται συστήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν θα το κάνω.

Βέβαια πάλι πετάς την μπάλα στην εξέδρα, τον ρώτησες εάν ξέρει ποιος από τους μηχανικούς λέει αλήθεια. Τώρα που σου απάντησα πως θα εκτιμήσεις ποιος λέει αλήθεια, μου λες να αλλάξω κινητήρα μόνος μου.

Το αντίστοιχο παράδειγμα με τον κινητήρα θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον που πίστευε ότι πρέπει να εμβολιαστεί, γιατί δεν διάβασε όσον αφορά τα εμβόλια για να το παράξει μόνος του.

Δεν απορώ πλέον με τον κόσμο που σε δουλεύει και δεν δεν παίρνει στα σοβαρά. Και σύ το ίδιο κάνεις μόλις δεις κανέναν σαν τον Ντοντ που δεν έχει εμπειρία με εξυπνάκηδες.
Μόνος σου απαντάς...προφανώς για σένα ένα θέμα υγείας όπως μια πανδημία και ένα εμβόλιο δεν είναι τόσο θέμα ασφαλείας όσο τα τακάκια του αυτοκινήτου σου.

Οπότε τι άλλο να προσθέσω,

Αφού δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις μου μην τις διαβάζεις :hi:

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Τι είναι 350Κ εμβόλια μπροστά σε εκατομμύρια πληθυσμό?

Χάνεις το νόημα όμως...αν θέλουν να τους κρατήσουν ζωντανούς για να σε αντικαταστήσουν τότε γιατί προσφέρουν σε εσένα όλες τις ανέσεις και τις παροχές του κόσμου

και αφήνουν αυτούς να πεθαίνουν από την έλλειψη αυτών που εσύ θεωρείς κεκτημένα δικαιώματα?

Πότε με είδες να γράφω πως θέλουν να με αντικαταστήσουν;
Υπερβάλεις ξανά και βάζεις λόγια που δεν είπα στην απέλπιδα προσπάθεια σου να βγεις από πάνω.
Όπως και να χει, εάν κάποιος πιστεύει στη θεωρία πως θέλουν να τον αντικαταστήσουν, μπορεί κάλλιστα να πατήσει στο γεγονός πως εμβολιάσανε μαζικά τον δυτικό πληθυσμό με εμβόλιο τεχνολογίας που μέχρι τότε δεν μπορούσε να πιστοποιηθεί, και άφησαν την πλειοψηφία του αφρικανικού πληθυσμού ανεμβολίαστη.

Στην απορία μου : αφού το mrna που ως τότε δεν έπαιρνε άδεια, αποδείχτηκε τόσο καλό και χωρίς παρενέργειες, γιατί οι εταιρίες δεν αλλάξανε όλα τα παιδικά εμβόλια, ηπατίτιδας, αντιτετανικό, Hpv κλπ σε έκδοση mRNA ;
Δεν έχει βρεθεί κανείς ως τώρα να μου δώσει συγκεκριμένη απάντηση….

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.127
Πόντοι
6.256
Πότε με είδες να γράφω πως θέλουν να με αντικαταστήσουν;
Υπερβάλεις ξανά και βάζεις λόγια που δεν είπα στην απέλπιδα προσπάθεια σου να βγεις από πάνω.
Όπως και να χει, εάν κάποιος πιστεύει στη θεωρία πως θέλουν να τον αντικαταστήσουν, μπορεί κάλλιστα να πατήσει στο γεγονός πως εμβολιάσανε μαζικά τον δυτικό πληθυσμό με εμβόλιο τεχνολογίας που μέχρι τότε δεν μπορούσε να πιστοποιηθεί, και άφησαν την πλειοψηφία του αφρικανικού πληθυσμού ανεμβολίαστη.

Στην απορία μου : αφού το mrna που ως τότε δεν έπαιρνε άδεια, αποδείχτηκε τόσο καλό και χωρίς παρενέργειες, γιατί οι εταιρίες δεν αλλάξανε όλα τα παιδικά εμβόλια, ηπατίτιδας, αντιτετανικό, Hpv κλπ σε έκδοση mRNA ;
Δεν έχει βρεθεί κανείς ως τώρα να μου δώσει συγκεκριμένη απάντηση….
Σε αυτό έχεις δίκιο ζητώ συγνώμη...άλλος έγραψε ότι θέλουν να τον αντικαταστήσουν :confused:

Μπερδεύτηκα με τόσα μηνύματα :confused::confused:

Για το εμβόλιο....είναι άλλο να το προωθούσαν για το κέρδος και άλλο για σκοτεινούς σκοπούς και για μείωση πληθυσμού κτλπ.

Τόσο απλά

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Μόνος σου απαντάς...προφανώς για σένα ένα θέμα υγείας όπως μια πανδημία και ένα εμβόλιο δεν είναι τόσο θέμα ασφαλείας όσο τα τακάκια του αυτοκινήτου σου.

Οπότε τι άλλο να προσθέσω,

Αφού δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις μου μην τις διαβάζεις :hi:

Αυτό το λογικό άλμα είναι τόσο λογικό όσο το : εάν ο γιατρός σε τρομοκρατήσει και σου πει πως πρέπει να εγχειριστείς αλλιώς την γάμησες, σημάνει πως πρέπει να τον ακούσεις διότι έχει πτυχίο άρα έχει δίκαιο.

Είμαστε 2 που σου είπαμε πως πολλές φορές ένας γιατρός προσπαθεί να σε πείσει πως πρέπει αν εγχειριστείς, και στη συνέχεια βρίσκεται συνάδελφος του που σου προτείνει εναλλακτική θεραπεία.

Μάλλον εσένα δεν σου αρέσει το γεγονός πως δεν καταφέρνεις να ξεγλιστρήσεις και προτιμάς την αποχώρηση. Καλή τακτική, στο δίνω :coffee:

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Σε αυτό έχεις δίκιο ζητώ συγνώμη...άλλος έγραψε ότι θέλουν να τον αντικαταστήσουν :confused:

Μπερδεύτηκα με τόσα μηνύματα :confused::confused:

Για το εμβόλιο....είναι άλλο να το προωθούσαν για το κέρδος και άλλο για σκοτεινούς σκοπούς και για μείωση πληθυσμού κτλπ.

Τόσο απλά

Θα είμαι ειλικρινής. Με τόσους ελιγμούς που κάνεις και προσπαθείς συνεχώς να αλλάξεις θέμα μπας και δικαιολογήσεις την στάση σου, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όντως με μπέρδεψες με άλλον ή απλά έριξες άδεια για να βρεις πάτημα.

Δεν έχω αποδείξεις για μείωση του πληθυσμού. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως ο άνθρωπος έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει τεράστια λάθη.
Τα περισσότερα συνδέονται με δόξα ή χρήμα.

Να σου θυμίσω πως δεν έχουν περάσει 100 χρόνια από τότε που οι γιατροί ήταν πεπεισμένοι πως η λοβοτομή είναι θεραπευτική και την εφάρμοζαν σε ασθενείς.
Ο γιατρός που ξεκίνησε αυτού του είδους τα πειράματα, είχε βραβευτεί και ολας.
The originator of the procedure, Portuguese neurologist António Egas Moniz, shared the Nobel Prize for Physiology or Medicine of 1949 for the "discovery of the therapeutic value of leucotomy in certain psychoses",[n 1] although the awarding of the prize has been subject to controversy.

Επίσης κάτι κοινό με την κατάσταση που βιώσαμε είναι το γεγονός πως :
seldom in the history of medicine has a laboratory observation been so quickly and dramatically translated into a therapeutic procedure.

Και σε εκείνη την περίπτωση οι αδύναμοι (ψυχικά ασθενείς), και οι ευκολόπιστοι (οι οικογένειες των ασθενών), την πλήρωσαν.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.127
Πόντοι
6.256
Θα είμαι ειλικρινής. Με τόσους ελιγμούς που κάνεις και προσπαθείς συνεχώς να αλλάξεις θέμα μπας και δικαιολογήσεις την στάση σου, δυσκολεύομαι να πιστέψω πως όντως με μπέρδεψες με άλλον ή απλά έριξες άδεια για να βρεις πάτημα.
θα είμαι και εγώ ειλικρινής

σιγά μην απολογηθώ κιόλας αν με πιστεύεις ή όχι

ή αν συμφωνείς ή όχι ή αν θεωρείς αυτά που λέω λογικά ή όχι

και επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ....έχουμε δίκιο και οι 2 από τη δική μας οπτική και όλα κομπλέ :rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
114.780
Πόντοι
16.631

και επειδή δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ....έχουμε δίκιο και οι 2 από τη δική μας οπτική και όλα κομπλέ :rockon:
ναι οκ

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216

Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκαιο. Η ένσταση μου αφορά στην έλλειψη σεβασμού σε άτομα που έχουν διαφορετική άποψη.

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
και έχεις εσύ τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνεις τεχνικά το κάθε τι που σου προσφέρεται ε? :confused:
Όχι αλλά έχω την κοινή λογική να βλέπω όταν ο άλλος λέει προφανείς μαλακίες.
Και αντικρούει σήμερα αυτά που έλεγε χθες.
Υπήρχαν πάρα πολλοί ειδικοί κατά του εμβολίου μέχρι και νομπελίστες.
Απλά αποσιωπήθηκαν.

Καταρχήν ούτε ο μέσος γιατρός ήξερε.
Ούτε ο Τσιόδρας ήξερε.
Απεξω ότι του έλεγαν τα έλεγε και αυτός.

Μόνο πανεπιστημιακοί ερευνητές μεγάλων πανεπιστημίων "ήξεραν".
Εσύ νομίζεις ότι οι επιστήμονες είναι άγιοι και αμερόληπτοι;
Δηλαδή τα παίρνουν όλοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ. και οι γιατροί είναι άγιοι;
Το χρήμα κυβερνάει φίλε λυπάμαι που στο λέω.
Αν κάποιος χρηματοδοτεί την έρευνά σου, και αν θα φάνε τα παιδιά σου εξαρτάται από αυτόν, θα πεις αυτά που θέλει.

Λυπάμαι που είσαι τόσο αδαής για το πώς λειτουργεί ο κόσμος.
Και ζεις και στην Ελλάδα που χωρίς φακελάκι ο γιατρός θα σε αφήσει να πεθάνεις :2funny:
Ο "αγιος".

image

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Απλά αποσιωπήθηκαν.

Ούτε ο Τσιόδρας ήξερε.

Δηλαδή τα παίρνουν όλοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι κλπ. και οι γιατροί είναι άγιοι;
Αν κάποιος χρηματοδοτεί την έρευνά σου, και αν θα φάνε τα παιδιά σου εξαρτάται από αυτόν, θα πεις αυτά που θέλει.

Και ζεις και στην Ελλάδα που χωρίς φακελάκι ο γιατρός θα σε αφήσει να πεθάνεις :2funny:
Ο "αγιος".

image

Κάποιοι εθελοτυφλούν και δεν αποδέχονται τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος.
Του έγραψα για τις λοβοτομές και έκανε πως δεν το είδε, όπως και τα μισά από αυτά που απαντάω.
Είναι η άμυνα κάποιων ώστε να νιώθουν ήρεμοι και να κοιμούνται καλά, όσο η κυβέρνηση νοιάζεται για το καλό τους και φροντίζει για την υγεία τους….

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.127
Πόντοι
6.256
Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκαιο. Η ένσταση μου αφορά στην έλλειψη σεβασμού σε άτομα που έχουν διαφορετική άποψη.
Εξαρτάται την άποψη και πως την τεκμηριώνουν.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.127
Πόντοι
6.256
Απλά αποσιωπήθηκαν.

Ούτε ο Τσιόδρας ήξερε.

Ο "αγιος".

image
Δεν έχω ισχυριστεί τίποτα από τα παραπάνω.

Απλά αναρωτιέμαι...αν γιατροί και επιστήμονες δεν ήξεραν...τι σας κάνει τόσο σίγουρους εσάς :confused:

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736

Απλά αναρωτιέμαι...αν γιατροί και επιστήμονες δεν ήξεραν...τι σας κάνει τόσο σίγουρους εσάς :confused:
Έχουμε ψηλό IQ ρε τυπε τι να κάνουμε τώρα;:think:

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Κάποιοι εθελοτυφλούν και δεν αποδέχονται τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος.
Του έγραψα για τις λοβοτομές και έκανε πως δεν το είδε, όπως και τα μισά από αυτά που απαντάω.
Είναι η άμυνα κάποιων ώστε να νιώθουν ήρεμοι και να κοιμούνται καλά, όσο η κυβέρνηση νοιάζεται για το καλό τους και φροντίζει για την υγεία τους….
Οι γιατροί είναι οι χειρότεροι τύπε.
Την πρέζα ποιός νομίζεις την εφηύρε;
Η Bayer :2funny:

Σήμερα λένε άλλα και αύριο έρχονται και λένε ουπς μαλακίες λέγαμε τότε αλλά τώρα ξέρουμε.
3000 χρόνια η ίδια ιστορία :2funny:

Πάλι καλά παίρνουν τον όρκο του Ιπποκράτη και κοιμόμαστε ήσυχοι

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216
Οι γιατροί είναι οι χειρότεροι τύπε.
Την πρέζα ποιός νομίζεις την εφηύρε;
Η Bayer :2funny:

Σήμερα λένε άλλα και αύριο έρχονται και λένε ουπς μαλακίες λέγαμε τότε αλλά τώρα ξέρουμε.
3000 χρόνια η ίδια ιστορία :2funny:

Πάλι καλά παίρνουν τον όρκο του Ιπποκράτη και κοιμόμαστε ήσυχοι

Υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν λειτούργημα. Έχω πέσει και γώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και γνωστοί μου. Το θέμα είναι πως και οι γιατροί είναι άνθρωποι και το πτυχίο τους ή ο όρκος τους δεν τους απαλλάσσει από τις ανθρώπινες αδυναμίες. Επίσης επηρεάζει και το κλίμα.

Ένας γιατρός που βλέπει συναδέλφους του να παίρνουν φακελάκι σε Ελληνικό νοσοκομείο, θα το ζυγίσει διαφορετικά σαν πράξη σε σχέση με το να δούλευε σε νοσοκομείο σε βορειοευρωπαϊκή χώρα που δεν το κάνει κανένας.
Ο CEO φαρμακοβιομηχανίας ο οποίος συναντάει τους μεγαλομετόχους, ακόμη και γιατρός να είναι ο ίδιος, θα σκεφτεί πρωτίστως πως θα φέρει τα νούμερα και πως θα ανέβει η μετοχή της εταιρίας παρά το πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο του. Εξ’άλλου ήταν αγώνας δρόμου, όχι για να σωθεί η ανθρωπότητα όπως πίστευαν μερικοί, αλλά για να ετοιμάσουν το προϊόν πριν τις άλλες εταιρίες και να εξασφαλίσουν τα συμβόλαια με την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τα διάφορα κράτη.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.569
Πόντοι
216

Δημιουργείς μια πλάνη για να στηρίξεις το επιχείρημα σου.
Δεν είχανε όλοι οι γιατροί την ίδια άποψη ώστε να αποφασίσουμε το αντίθετο. Ακούσαμε και τις δύο ιατρικές απόψεις και τα επιχειρήματα και των 2 πλευρών, και αποφασίσαμε πως για την ηλικία μας και την κατάσταση της υγεία μας το ρίσκο ήταν μεγαλύτερο από τα πιθανά οφέλη.
Δεν ακούσαμε απλά τι είπε ο πρωθυπουργός. Βέβαια όταν οι πολιτικοί μπερδεύονται σε θέματα που δεν είναι της ειδικότητας τους, καταλαβαίνεις αμέσως ποια είναι η σωστή απόφαση.

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.187
Πόντοι
736
Υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν λειτούργημα. Έχω πέσει και γώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και γνωστοί μου. Το θέμα είναι πως και οι γιατροί είναι άνθρωποι και το πτυχίο τους ή ο όρκος τους δεν τους απαλλάσσει από τις ανθρώπινες αδυναμίες. Επίσης επηρεάζει και το κλίμα.

Ένας γιατρός που βλέπει συναδέλφους του να παίρνουν φακελάκι σε Ελληνικό νοσοκομείο, θα το ζυγίσει διαφορετικά σαν πράξη σε σχέση με το να δούλευε σε νοσοκομείο σε βορειοευρωπαϊκή χώρα που δεν το κάνει κανένας.
Ο CEO φαρμακοβιομηχανίας ο οποίος συναντάει τους μεγαλομετόχους, ακόμη και γιατρός να είναι ο ίδιος, θα σκεφτεί πρωτίστως πως θα φέρει τα νούμερα και πως θα ανέβει η μετοχή της εταιρίας παρά το πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο του. Εξ’άλλου ήταν αγώνας δρόμου, όχι για να σωθεί η ανθρωπότητα όπως πίστευαν μερικοί, αλλά για να ετοιμάσουν το προϊόν πριν τις άλλες εταιρίες και να εξασφαλίσουν τα συμβόλαια με την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τα διάφορα κράτη.
Καλά τα λες φίλε σε βρίσκω πολύ λογικό :rockon:

Κι εγώ αστειεύομαι λίγο καμιά φορά, φυσικά η ιατρική είναι σπουδαία επιστήμη, αλλά λαμόγια υπάρχουν παντού και όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις τόσο πιο πολλά τα λαμόγια γιατί η εξουσία διαφθείρει.

Και ο Επστεην στο μυαλό του άγιος ήταν και έκανε λειτούργημα για το "καλό της ανθρωπότητας".
Όπως και ο Χίτλερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom