αυτό είναι το πρόβλημα σου όμως....ότι νομίζεις ότι η πληροφορία που κινείται στα φόρουμς στο ίντερνετ είναι το ίδιο με το να κατανοείς πραγματικά κάτι.
Μπορείς να ψάξεις τι είναι ο στρόφαλος και να καταλάβεις στο περίπου....τότε γκούγκλαρε και πως αλλάζει ο κινητήρας και άλλαξε τον μόνος σου...τι σε σταματά? η πληροφορία εκεί είναι...
Θα επισκευάσω μόνο ότι πιστεύω πως μπορώ να κάνω μόνος μου, και δεν τίθεται θέμα ασφαλείας. Δεν θα καλέσω υδραυλικό να μου αλλάξει μια βρύση, ούτε ηλεκτρολόγο να αλλάξει μια πρίζα.
Τώρα για να αλλάξω κινητήρα από τον οποίο εξαρτώνται συστήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του αυτοκινήτου δεν θα το κάνω.
Βέβαια πάλι πετάς την μπάλα στην εξέδρα, τον ρώτησες εάν ξέρει ποιος από τους μηχανικούς λέει αλήθεια. Τώρα που σου απάντησα πως θα εκτιμήσεις ποιος λέει αλήθεια, μου λες να αλλάξω κινητήρα μόνος μου.
Το αντίστοιχο παράδειγμα με τον κινητήρα θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον που πίστευε ότι πρέπει να εμβολιαστεί, γιατί δεν διάβασε όσον αφορά τα εμβόλια για να το παράξει μόνος του.
Δεν απορώ πλέον με τον κόσμο που σε δουλεύει και δεν δεν παίρνει στα σοβαρά. Και σύ το ίδιο κάνεις μόλις δεις κανέναν σαν τον Ντοντ που δεν έχει εμπειρία με εξυπνάκηδες.
Τελευταία τροποποίηση: