Νέα

Λίστα Epstein…Βρικόλακας ή άλλη μια Ψεκ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 506
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.072
Πόντοι
6.256
Αυτό δεν πάει να πει πως δεν έχω κοινή λογική
Αν είχες κοινή λογική θα καταλάβαινες την άγνοια σου....όχι ότι είναι κακό...και εγώ άγνοια έχω...δεν είμαι επιστήμονας...

η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια...και αυτό που γίνεται στο ίντερνετ δεν είναι καν ημιμάθεια είναι απλά παπαγαλία

Αλλά..δεν απαντάς...εσύ που δεν σε έπιασε κορόιδο η ΝΤΠ...τι διαφορετικό ζεις από εμένα που με έπιασε? έχεις καμιά ιδιαίτερη ελευθερία ή μεταχείριση?

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21
Αν είχες κοινή λογική θα καταλάβαινες την άγνοια σου....όχι ότι είναι κακό...και εγώ άγνοια έχω...δεν είμαι επιστήμονας...

η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια...και αυτό που γίνεται στο ίντερνετ δεν είναι καν ημιμάθεια είναι απλά παπαγαλία

Αλλά..δεν απαντάς...εσύ που δεν σε έπιασε κορόιδο η ΝΤΠ...τι διαφορετικό ζεις από εμένα που με έπιασε? έχεις καμιά ιδιαίτερη ελευθερία ή μεταχείριση?
Όχι όλα καλά .προχωράμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι όλα καλά .προχωράμε
Τα μάτια δεν βλέπουν ότι δεν θέλει ο εγκέφαλος

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.072
Πόντοι
6.256
μια ερώτηση έχω μόνο

γιατί παραθέτεις τον εαυτό σου? :confused:

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
222
Πόντοι
21

Άγνοια το να λες και να δείχνεις το λάθος των πολλών δεν το λες πάντως

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.022
Πόντοι
456
1) από ΑΥΤΟ μέχρι τον κάθε πικραμένο που έβγαινε και έλεγε "κοροδοιός" λες και ξέρει αυτός ότι ήταν ένα απλό κρύωμα...

2) και τους ψέκες που το συνδύαζαν με τσιπάκια, αντίχριστο, σχέδιο υποδούλωσης και μείωσης πληθυσμού κτλπ.....απέχει πολύ...

3) μπορούν να ισχύουν και τα 2 ε....και να έβγαλαν λεφτά κάποιοι και να υπάρχουν ψεκ...δεν ισχύει ή το ένα ή το άλλο....
1) Ο κορωνοϊός υπάρχει, αλλά εξ αρχής φούσκωσαν την θνησιμότητά του γιά να πανικοβάλλουν τους γιατρούς αρχικά και τον πληθυσμό κατόπιν. Θυμάμαι τον Ιωαννίδη, τον πρώτο που απέδειξε ότι η θνησμότητά του ήταν τής ίδιας τάξεως μεγέθους με την γρίππη.
2) Από μέιλ μεταξύ Έπστην και Γκέητς φαίνεται ότι απεργάζονταν από το 2015 την μείωση πληθυσμού μέσω εμβολίων. Τα περί τσιπακίων είναι αυτόνομο πρόγραμμα που αποσκοπεί στο να μετατρέψει τον άνθρωπο σε βιονικό όν (μεταάνθρωπο). Δεν τα λέω εγώ! Ο Χαράρι και ο διευθυντής της Νοκια τα λένε. Θυμάμαι τον τελευταίο να λέει ότι σε λίγα χρόνια το λογισμικό των σμάρτ φόνς θα βρίσκεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
3) Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και έβγαλαν έναν σκασμό λεφτά και επεμβαίνουν γιά την μείωση του (λευκού κυρίως) πληθυσμού, εάν δεχθούμε ότι όσα επεσήμαιναν οι "ψεκασμένοι" ερευνητές ως θεωρητική πρόβλεψη περί υπογεννητικότητας, καρκίνων και καρδιαγγειακών, δείχνουν να επιβεβαιώνονται σύμφωνα με μερικές μελέτες. Γιατί δεν εμβολίασαν Αφρικανούς και Ασιάτες (πλήν των Κινέζων με συμβατικό εμβόλιο) ; Διότι τους προορίζουν για αντικατάσταση τών λευκών, όπως φαίνεται με τις μεταναστευτικές ροές.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.595
Πόντοι
216
1) Ο κορωνοϊός υπάρχει, αλλά εξ αρχής φούσκωσαν την θνησιμότητά του γιά να πανικοβάλλουν τους γιατρούς αρχικά και τον πληθυσμό κατόπιν. Θυμάμαι τον Ιωαννίδη, τον πρώτο που απέδειξε ότι η θνησμότητά του ήταν τής ίδιας τάξεως μεγέθους με την γρίππη.
2) Από μέιλ μεταξύ Έπστην και Γκέητς φαίνεται ότι απεργάζονταν από το 2015 την μείωση πληθυσμού μέσω εμβολίων. Τα περί τσιπακίων είναι αυτόνομο πρόγραμμα που αποσκοπεί στο να μετατρέψει τον άνθρωπο σε βιονικό όν (μεταάνθρωπο). Δεν τα λέω εγώ! Ο Χαράρι και ο διευθυντής της Νοκια τα λένε. Θυμάμαι τον τελευταίο να λέει ότι σε λίγα χρόνια το λογισμικό των σμάρτ φόνς θα βρίσκεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
3) Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και έβγαλαν έναν σκασμό λεφτά και επεμβαίνουν γιά την μείωση του (λευκού κυρίως) πληθυσμού, εάν δεχθούμε ότι όσα επεσήμαιναν οι "ψεκασμένοι" ερευνητές ως θεωρητική πρόβλεψη περί υπογεννητικότητας, καρκίνων και καρδιαγγειακών, δείχνουν να επιβεβαιώνονται σύμφωνα με μερικές μελέτες. Γιατί δεν εμβολίασαν Αφρικανούς και Ασιάτες (πλήν των Κινέζων με συμβατικό εμβόλιο) ; Διότι τους προορίζουν για αντικατάσταση τών λευκών, όπως φαίνεται με τις μεταναστευτικές ροές.

Το ότι δεν εμβολιαζόταν οι μετανάστες μέσα στις δομές, όμως σε κάποια φάση αρχίσαμε να κάνουμε δωρεές εμβολίων σε "φτωχές χώρες", που το πας ;
Οι μετανάστες, οι οποίοι έβγαιναν από τις δομές και κυκλοφορούσαν με τα ΜΜΜ και κανείς δεν τους ζητούσε πιστοποιητικό, ούτε τους έκοβαν πρόστιμο, ενώ ο Έλληνας πλήρωνε γιατί φορούσε στραβά τη μάσκα.

Ή το άλλο που τα εμβόλια έπρεπε να διατηρούνται στους μείον σαράντα πόσο έλεγαν, και όταν τα πήγαν στην Αφρική ήταν σε μικρά κοντέινερς με παγοθήκες ;

Από που να το πιάσεις και να πεις "α ναι αυτό είχε μια λογική".

Τελευταία τροποποίηση:

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.595
Πόντοι
216
α δε θα μου τα δώσεις όλα στο πιάτο...γιατί έχεις τη γνώση που σώζει ζωές αλλά δεν θα την μοιραστείς και έτσι απλά...τόσα βιντεάκια στα σόσιαλ είδες για να την αποκτήσεις...

να στο θέσω πιο απλά....όταν χαλάει το αμάξι σου...μπορείς να πας σε 5 μηχανικούς...και κάποιοι θα είναι πιο κλέφτες από τους άλλους....

αλλά εσύ που δεν ξέρεις τι είναι ο στρόφαλος δεν μπορείς να κρίνεις κανέναν....κάποιον θα εμπιστευθείς σχεδόν τυφλά....αν σε ρωτήσουν γιατί...δεν ξέρεις να απαντήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχεις ιδέα.

Εάν δεν ξέρεις τι είναι ο στρόφαλος, το ψάχνεις.

Εάν δεν ξέρεις ποιος σε κλέβει στην τιμή, googleάρεις και βλέπεις από συζητήσεις πόσα πλήρωσαν άλλοι για παρόμοια βλάβη και μοντέλο.

Εάν το googleάρεις στα αγγλικά βρίσκεις παρόμοιες περιπτώσεις. Τότε αρχίζεις και ρωτάς τους 5 μηχανικούς πάνω σε αυτά που διάβασες.

Μετά ρωτάς τον έναν μηχανικό με βάση το τι σου είπε άλλος.

Στις μέρες μας η πληροφορία είναι εύκολα προσβάσιμη. Όποιος βαριέται να ψάξει ας πληρώσει όσο του πει ο πρώτος μηχανικός. Θέμα τύχης αν πέσει σε απατεώνα ή τίμιο.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πως βρίσκουν οι απατεώνες και τα κάνουν. Όσο συζητάω με κόσμο τόσο καταλαβαίνω γιατί κάποιος πληρώνει ένα πρόγραμμα κινητής 30€ και ο άλλος παίρνει ακριβώς το ίδιο με 18. Και όταν τους πεις πρέπει να το παζαρέψεις και εάν δεν σου κάνουν καλή τιμή να πας σε άλλο πάροχο έστω και για 1€ λιγότερο, απαντάνε : Ε σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ.

Μιλούσα με γνωστό μου και είπε πως πήγε να αγοράσει πλυντήριο από το κατάστημα που συνηθίζει να ανανεώνει τις συσκευές του.

Του είπανε μεγαλύτερη τιμή για ίδια μάρκα-ίδιο μοντέλο σε σχέση με ένα άλλο κατάστημα.
Τους ρώτησε : γιατί δεν μπορείτε να κάνετε την ίδια τιμή ;
Του απάντησαν : εάν πιστεύεις πως είναι το ίδιο καλή η συσκευή και θα σου κρατήσει για χρόνια, αγόρασε την από το άλλο κατάστημα.
Μου λέει: αποφάσισα να την αγοράσω από αυτούς που εμπιστεύομαι διότι μου ενέπνευσαν μια σιγουριά.
Του λέω , έπρεπε να ρωτήσεις : Εάν την πληρώσω πιο ακριβά σε σας, μου δίνετε μεγαλύτερη εγγύηση μιας και είστε τόσο σίγουροι πως θα κρατήσει περισσότερο και δε θα βγάλει βλάβες ;

Να δεις πως θα εξαφανιζόταν η σιγουριά τους και θα αποκαλύπτονταν η αλήθεια.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.595
Πόντοι
216
Άγνοια το να λες και να δείχνεις το λάθος των πολλών δεν το λες πάντως

Είναι αντιφατικό κάποιος να κράζει την αντίθετη άποψη ως "ψεκασμένη", και να σου πετάει ξαφνικά : και γώ άγνοια έχω, δεν είμαι επιστήμονας. Κατά τα άλλα κατάλαβε πως ο πολιτικός του έλεγε αλήθεια για τα εμβόλια, όμως ο γιατρός που είχε αντίθετη άποψη προσπαθούσε να τον παραπλανήσει….

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.022
Πόντοι
456
Ή το άλλο που τα εμβόλια έπρεπε να διατηρούνται στους μείον σαράντα πόσο έλεγαν, και όταν τα πήγαν στην Αφρική ήταν σε μικρά κοντέινερς με παγοθήκες ;
Από που να το πιάσεις και να πεις "α ναι αυτό είχε μια λογική".
Θυμάσαι που τα εμβόλια τα συνόδευε ο Στρατός; Και στην εύλογη ερώτηση "γιατί χρειάζονται συνοδεία;", απευθυνόμενες οι "Αρχές" στα ΖΩΑ, όλους μας, απαντούσαν: "Γιά να μήν ορμήξει ο κόσμος και τα πάρει"!!! :2funny: :headbang:
Τὠρα αντιλαμβανόμαστε ότι φοβούνταν μήπως πέσει κάποιο φιαλίδιο στα χέρια κανενός περίεργου...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.072
Πόντοι
6.256
Βέβαια θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου...ότι όλα ακούγονται ωραία όταν θέλεις να τα πιστέψεις....

όμως είναι λίγο οξύμωρο...ότι αφήνουν τους μαύρους στην αφρική να πεθάνουν από δίψα, πείνα, αρρώστιες και εμφυλίους κατά χιλιάδες.......αλλά τους εξαίρεσαν από το θανατηφόρο εμβόλιο....δεν συμφωνείς?

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.595
Πόντοι
216
Θυμάσαι που τα εμβόλια τα συνόδευε ο Στρατός; Και στην εύλογη ερώτηση "γιατί χρειάζονται συνοδεία;", απευθυνόμενες οι "Αρχές" στα ΖΩΑ, όλους μας, απαντούσαν: "Γιά να μήν ορμήξει ο κόσμος και τα πάρει"!!! :2funny: :headbang:
Τὠρα αντιλαμβανόμαστε ότι φοβούνταν μήπως πέσει κάποιο φιαλίδιο στα χέρια κανενός περίεργου...

Η εκτίμηση μου ήταν πως ο λόγος ήταν πιο απλός :

Επίσης βγήκαν και κάτι "σκάνδαλα" τις πρώτες μέρες με πολιτικά στελέχη που πήγανε να πάρουν προτεραιότητα ενώ δεν ήταν στα ηλικία γκρουπ και στα επαγγέλματα που είχανε προτεραιότητα.
Ενώ είχε πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση να φανεί πως στελέχη τους έπαιρναν προτεραιότητα, προτίμησαν να παίζει το θέμα σε όλα τα πρωινάδικα ώστε να το μάθουν όλοι :jerking2:

Εντάξει ήταν δυνατοί στο μάρκετινγκ του εμβολίου, αυτό τους το δίνω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.072
Πόντοι
6.256
Εάν δεν ξέρεις τι είναι ο στρόφαλος, το ψάχνεις.

Εάν δεν ξέρεις ποιος σε κλέβει στην τιμή, googleάρεις και βλέπεις από συζητήσεις πόσα πλήρωσαν άλλοι για παρόμοια βλάβη και μοντέλο.

Εάν το googleάρεις στα αγγλικά βρίσκεις παρόμοιες περιπτώσεις. Τότε αρχίζεις και ρωτάς τους 5 μηχανικούς πάνω σε αυτά που διάβασες.

Μετά ρωτάς τον έναν μηχανικό με βάση το τι σου είπε άλλος.

Στις μέρες μας η πληροφορία είναι εύκολα προσβάσιμη. Όποιος βαριέται να ψάξει ας πληρώσει όσο του πει ο πρώτος μηχανικός. Θέμα τύχης αν πέσει σε απατεώνα ή τίμιο.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πως βρίσκουν οι απατεώνες και τα κάνουν. Όσο συζητάω με κόσμο τόσο καταλαβαίνω γιατί κάποιος πληρώνει ένα πρόγραμμα κινητής 30€ και ο άλλος παίρνει ακριβώς το ίδιο με 18. Και όταν τους πεις πρέπει να το παζαρέψεις και εάν δεν σου κάνουν καλή τιμή να πας σε άλλο πάροχο έστω και για 1€ λιγότερο, απαντάνε : Ε σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ.

Μιλούσα με γνωστό μου και είπε πως πήγε να αγοράσει πλυντήριο από το κατάστημα που συνηθίζει να ανανεώνει τις συσκευές του.

Του είπανε μεγαλύτερη τιμή για ίδια μάρκα-ίδιο μοντέλο σε σχέση με ένα άλλο κατάστημα.
Τους ρώτησε : γιατί δεν μπορείτε να κάνετε την ίδια τιμή ;
Του απάντησαν : εάν πιστεύεις πως είναι το ίδιο καλή η συσκευή και θα σου κρατήσει για χρόνια, αγόρασε την από το άλλο κατάστημα.
Μου λέει: αποφάσισα να την αγοράσω από αυτούς που εμπιστεύομαι διότι μου ενέπνευσαν μια σιγουριά.
Του λέω , έπρεπε να ρωτήσεις : Εάν την πληρώσω πιο ακριβά σε σας, μου δίνετε μεγαλύτερη εγγύηση μιας και είστε τόσο σίγουροι πως θα κρατήσει περισσότερο και δε θα βγάλει βλάβες ;

Να δεις πως θα εξαφανιζόταν η σιγουριά τους και θα αποκαλύπτονταν η αλήθεια.
αυτό είναι το πρόβλημα σου όμως....ότι νομίζεις ότι η πληροφορία που κινείται στα φόρουμς στο ίντερνετ είναι το ίδιο με το να κατανοείς πραγματικά κάτι.

Μπορείς να ψάξεις τι είναι ο στρόφαλος και να καταλάβεις στο περίπου....τότε γκούγκλαρε και πως αλλάζει ο κινητήρας και άλλαξε τον μόνος σου...τι σε σταματά? η πληροφορία εκεί είναι...

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.595
Πόντοι
216
όμως είναι λίγο οξύμωρο...ότι αφήνουν τους μαύρους στην αφρική να πεθάνουν από δίψα, πείνα, αρρώστιες και εμφυλίους κατά χιλιάδες.......αλλά τους εξαίρεσαν από το θανατηφόρο εμβόλιο....δεν συμφωνείς?

Που το άκουσες πως τους εξαίρεσαν ; Να ο υπουργός μας μόνο, πήγε 350 000 σε χαρτοκιβώτια που τα διατηρούσαν σε θερμοκρασία μείον σαράντα, τα ξέχασες ;

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
pagoniGYALI.jpg

Αν έβλεπα τον μηχανικό του αυτοκινήτου μου να κυκλοφορεί σαν γαλάζια ακρίδα έξω, θα ήμουν υποψιασμένος. :think:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.072
Πόντοι
6.256
Που το άκουσες πως τους εξαίρεσαν ; Να ο υπουργός μας μόνο, πήγε 350 000 σε χαρτοκιβώτια που τα διατηρούσαν σε θερμοκρασία μείον σαράντα, τα ξέχασες ;

Τι είναι 350Κ εμβόλια μπροστά σε εκατομμύρια πληθυσμό?

Χάνεις το νόημα όμως...αν θέλουν να τους κρατήσουν ζωντανούς για να σε αντικαταστήσουν τότε γιατί προσφέρουν σε εσένα όλες τις ανέσεις και τις παροχές του κόσμου

και αφήνουν αυτούς να πεθαίνουν από την έλλειψη αυτών που εσύ θεωρείς κεκτημένα δικαιώματα?

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.022
Πόντοι
456
Οξύμωρο ξεοξύμωρο, αυτό συνέβη και στους εν Ελλάδι αλλοδαπούς εγχρώμους στο 100%.
Εκείνη την εποχή, δε, που μάς είχαν μαντρωμένους, έχτισαν την δομή της Μαλακάσας. Το είδα και έτριβα τα μάτια μου.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Εγώ θυμάμαι που τα υποδεχτήκαμε με τιμές αρχηγού κράτους.

Οι δε λοιμωξιολόγοι τα παρομοίαζαν με το "Άγιο Φως" της ανάστασης.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.072
Πόντοι
6.256
Οξύμωρο ξεοξύμωρο, αυτό συνέβη και στους εν Ελλάδι αλλοδαπούς εγχρώμους στο 100%.
Εκείνη την εποχή, δε, που μάς είχαν μαντρωμένους, έχτισαν την δομή της Μαλακάσας. Το είδα και έτριβα τα μάτια μου.
Άρα η λογική επεξεργασία πάει περίπατο αρκεί να βγαίνει το αφήγημα?

Το ότι η δομή της μαλακάσας χτίστηκε από ευρωπαϊκά κονδύλια από τα οποία το 60% μπορεί να πήγε στους άριστους εργολάβους και το 40% στην δομή δεν σου δίνει μια ιδέα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom