pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.370
- Πόντοι
- 5.946
ονοματα δεν εχουν???Γύρω στις 30-35 γραφείατες και ανεξάρτητες και εγώ. 3 φορές μου έχει συμβεί να μου προτείνουν ακάπ και τις 3 ήταν με ανεξάρτητες.
ονοματα δεν εχουν???Γύρω στις 30-35 γραφείατες και ανεξάρτητες και εγώ. 3 φορές μου έχει συμβεί να μου προτείνουν ακάπ και τις 3 ήταν με ανεξάρτητες.
Αυτό μπορώ να το, κατά κάποιο τρόπο, δικαιολογήσω μόνο σε περίπτωση που έχεις βρεθεί μαζί με κάποια πάνω από 4-5 φορές (σε σύντομο χρονικό διάστημα) υπάρχει απίστευτη χημεία, γουστάρει πολύ το σεξ μαζί σου, υπάρχει (από μέρος της) τεράστια εμπιστοσύνη.Γύρω στις 30-35 γραφείατες και ανεξάρτητες και εγώ. 3 φορές μου έχει συμβεί να μου προτείνουν ακάπ και τις 3 ήταν με ανεξάρτητες.
ονοματα δεν εχουν???
Αρα εχεις παρει 3 κοπελες ακα αν κατάλαβα καλα και εχεις δει συνολικα 35.Γύρω στις 30-35 γραφείατες και ανεξάρτητες και εγώ. 3 φορές μου έχει συμβεί να μου προτείνουν ακάπ και τις 3 ήταν με ανεξάρτητες.
Αυτό μπορώ να το, κατά κάποιο τρόπο, δικαιολογήσω μόνο σε περίπτωση που έχεις βρεθεί μαζί με κάποια πάνω από 4-5 φορές (σε σύντομο χρονικό διάστημα) υπάρχει απίστευτη χημεία, γουστάρει πολύ το σεξ μαζί σου, υπάρχει (από μέρος της) τεράστια εμπιστοσύνη.
Αρα εχεις παρει 3 κοπελες ακα αν κατάλαβα καλα και εχεις δει συνολικα 35.
Εμενα απο την αλλη ποτε καμια δεν μου εχει προτεινει μονη της.
Ολες ηταν δική μου πρωτοβουλία.
Άρα με 3 που λες ότι σου το πρότειναν, είχαν συμβεί αυτά που έγραψα (τις είχες δει πάνω από 3 φορές σε μικρό χρονικό διάστημα, υπήρχε χημεία, γουσταραν το σεξ μαζί σου και ΚΥΡΊΩΣ σου είχαν ΤΕΡΆΣΤΙΑ εμπιστοσύνη). Αν ναι στα παραπάνω τότε ναι, μπορεί να συμβεί και να στο προτείνουν. Όπως μπορεί να μη σου πάρουν χρήματα ή να πάρουν πολύ λιγότερα.Κάπως έτσι συμβαίνουν αυτά...
Η συγκεκριμένη; (ρωτάω γιατί δεν το έχω πιάσει από την αρχή)Σε μια από τις 3 μπήκα ακάπ και ήταν δική της πρωτοβουλία. Η συγκεκριμένη θεωρώ ότι το κάνει συχνά άμα γουστάρει τον άλλον.
Η κάθε μία έχει τους λόγους της δεν είναι μόνο το σέξ, παίζουν και άλλα από πίσω πολλές φορές.Άρα με 3 που λες ότι σου το πρότειναν, είχαν συμβεί αυτά που έγραψα (τις είχες δει πάνω από 3 φορές σε μικρό χρονικό διάστημα, υπήρχε χημεία, γουσταραν το σεξ μαζί σου και ΚΥΡΊΩΣ σου είχαν ΤΕΡΆΣΤΙΑ εμπιστοσύνη). Αν ναι στα παραπάνω τότε ναι, μπορεί να συμβεί και να στο προτείνουν. Όπως μπορεί να μη σου πάρουν χρήματα ή να πάρουν πολύ λιγότερα.
Αναφέρομαι σε αυτή που μπήκα ακάπ.Άρα με 3 που λες ότι σου το πρότειναν, είχαν συμβεί αυτά που έγραψα (τις είχες δει πάνω από 3 φορές σε μικρό χρονικό διάστημα, υπήρχε χημεία, γουσταραν το σεξ μαζί σου και ΚΥΡΊΩΣ σου είχαν ΤΕΡΆΣΤΙΑ εμπιστοσύνη). Αν ναι στα παραπάνω τότε ναι, μπορεί να συμβεί και να στο προτείνουν. Όπως μπορεί να μη σου πάρουν χρήματα ή να πάρουν πολύ λιγότερα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η συγκεκριμένη; (ρωτάω γιατί δεν το έχω πιάσει από την αρχή)
Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο πλην του σεξ... Άντε να θέλει να σε κάνει μόνιμο πελάτη. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο...Η κάθε μία έχει τους λόγους της δεν είναι μόνο το σέξ, παίζουν και άλλα από πίσω πολλές φορές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αναφέρομαι σε αυτή που μπήκα ακάπ.
Κοιταξε .Σε μια από τις 3 μπήκα ακάπ και ήταν δική της πρωτοβουλία. Η συγκεκριμένη θεωρώ ότι το κάνει συχνά άμα γουστάρει τον άλλον.
Βαριά ονόματα με το καλημέρα;Κοιταξε .
Υπαρχουν κορίτσια που καθονται ακα απο το πρωτο ραντεβού, ακόμη και βαρια ονοματα σε μεγάλα γραφεία. Υπαρχουν αυτες που πρεπει να πας 2-3 φορες για να κάτσουν. υπάρχουν επίσης οι πιο εμπειρες /πονηρες που ζητττουν ταξίδακι . Τελος υπαρχουν και αυτες που δεν.
Σε κάθε περίπτωση πρεπει να σε κανει κέφι η κοπέλα και να εχετε αριστη χημεία.
Ολα απο προσωπικη εμπειρία
Βαριά ονόματα με το καλημέρα;
Πότε δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Με καμία.
Ναι φυσικά!Βαριά ονόματα με το καλημέρα;
Πότε δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Με καμία.
Οκ. Υποθέτω ότι πρέπει να υπήρχε τέλεια χημεία με το καλημέρα.Ναι φυσικά!
Μου εχει κατσει και μια που επαιξε σε ριάλιτι με καυτες παρουσιες. Ελληνιδα με ονοματεπόνυμο
Αυτο που μου εκανε εντυπωση με την Ιωάννα ηταν οτι σκουιρταρε με ενα γλυφομούνι. Εκανε το κρεβατι μουσκεμα .Οκ. Υποθέτω ότι πρέπει να υπήρχε τέλεια χημεία με το καλημέρα.
ΥΓ Αν θες πες μου ποια ήταν αυτή...
Ιωάννα;;;Αυτο που μου εκανε εντυπωση με την Ιωάννα ηταν οτι σκουιρταρε με ενα γλυφομούνι. Εκανε το κρεβατι μουσκεμα .
Μετα ηταν η μονη που το καβαλησε μονη της.
Μια φορα την ειδα μονο στο λακομπα
Επίθετο ξεκίναει από Κ?Ιωάννα;;;
2ωρο , 400