Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

g_arenas0

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Like
758
Πόντοι
80

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
Η συγκεκριμένη είναι γυναίκα ή τραβελι; Μου είχε απαντήσει ότι κάνει συναντήσεις σε ξενοδοχείο Πειραιά η μοσχάτο με γενικά καλές τιμές. Έχεις κανένας παραπάνω πληροφορίες ;
Ο Μητσος από το συνεργείο είναι …μα στο car αγγελία ?

GiKs

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Αδέρφια βοήθεια θα κατέβω Ερμού για ψώνια το πρωί υπάρχει κάνα μασάζ εκεί να μου τον παίξει κιόλας;;;;

brin

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
40
Like
2.152
Πόντοι
2.471
Αδέρφια βοήθεια θα κατέβω Ερμού για ψώνια το πρωί υπάρχει κάνα μασάζ εκεί να μου τον παίξει κιόλας;;;;

Εκεί όχι αλλά αν πας 1-2 χιλιόμετρα προς Συγγρού υπάρχουν μαγαζιά με φουλ πρόγραμμα

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
2.122
Πόντοι
446

εχει καπου σε εναν οροφο με κινεζες....εχει αναφερθει παλιοτερα αλλα δεν το βρισκω

Papas.12

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Έχει φραπα στο Galaxy τελικά ?

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.625
Πόντοι
481
Έχει φραπα στο Galaxy τελικά ?
οποτε εχω παει εχει...απλα καποιος εγραψε για μια χρυσανθη οτι δεν φραπεδιαζει...καλο θα ειναι οταν πας να το ξεκαθαρισεις στη ρεσεψιον.παντα υπαρχουν τα ρισκα σε τετοια μαγαζια να φυγεις χωρις φραπεδακι με ουρα στα σκελια:rockon::rockon:

ctlover

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
36
Like
1.771
Πόντοι
5.335
DM massage στο Φάληρο παρέχεται φραπεδάκι η είναι στα δεν?

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
353
Πόντοι
21
Ρε φιλε πριν 2 χρονια πήγα σε ξενοδοχείο,κυριλέ. Μπήκα στη σάουνα,έκανα το μαγαζάκι μου και είπα να μπω στη πισίνα.Εκει γνώρισα μια κυρία,μπουρου μπουρου είπαμε να ξανα βρεθούμε. Ωραία φάση, προσοχή μιλάμε για κανονικές υπηρεσίες ξενοδοχείου

papakis85

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2020
Like
12
Πόντοι
0
οποτε εχω παει εχει...απλα καποιος εγραψε για μια χρυσανθη οτι δεν φραπεδιαζει...καλο θα ειναι οταν πας να το ξεκαθαρισεις στη ρεσεψιον.παντα υπαρχουν τα ρισκα σε τετοια μαγαζια να φυγεις χωρις φραπεδακι με ουρα στα σκελια:rockon::rockon:
Ισχύει για Χρυσανθη οτι δεν προχωράει. Μασαζ πολύ καλο βέβαια (μόνο πετσέτα) αλλά μέχρι εκεί.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.876
Πόντοι
1.346
Ισχύει για Χρυσανθη οτι δεν προχωράει. Μασαζ πολύ καλο βέβαια (μόνο πετσέτα) αλλά μέχρι εκεί.
Νομίζω ότι όπως μπριζολιαζαμε - φραπεδιαζαμε παλιότερα θα γίνεται και τώρα … there is a will there is a way … χρόνος και χρήμα χρειάζεται πιστεύω

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
390
Πόντοι
21
Καλησπέρα, για. Lelas massage στην κυψέλη τη άποψη έχετε γτ θα έχω μια δουλειά εκεί κοντά στην Αθήνα κ σκέφτομαι να επισκε

Εν Αθήναις στην Πετράκη μου φαίνεται.
Ούτε καν φίλε...η μεγαλύτερη φόλα που έχει υπάρξει ποτέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom