Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.251
- Πόντοι
- 1.056
αυτη σε μηνυματα δεν απαντάει
αυτη σε μηνυματα δεν απαντάει
Η συγκεκριμένη είναι γυναίκα ή τραβελι; Μου είχε απαντήσει ότι κάνει συναντήσεις σε ξενοδοχείο Πειραιά η μοσχάτο με γενικά καλές τιμές. Έχεις κανένας παραπάνω πληροφορίες ;
Ο Μητσος από το συνεργείο είναι …μα στο car αγγελία ?Η συγκεκριμένη είναι γυναίκα ή τραβελι; Μου είχε απαντήσει ότι κάνει συναντήσεις σε ξενοδοχείο Πειραιά η μοσχάτο με γενικά καλές τιμές. Έχεις κανένας παραπάνω πληροφορίες ;
Ναι....γιατί όχι....Ο Μητσος από το συνεργείο είναι …μα στο car αγγελία ?
OkΝαι....γιατί όχι....
Αδέρφια βοήθεια θα κατέβω Ερμού για ψώνια το πρωί υπάρχει κάνα μασάζ εκεί να μου τον παίξει κιόλας;;;;
Αδέρφια βοήθεια θα κατέβω Ερμού για ψώνια το πρωί υπάρχει κάνα μασάζ εκεί να μου τον παίξει κιόλας;;;;
Εν Αθήναις στην Πετράκη μου φαίνεται.Αδέρφια βοήθεια θα κατέβω Ερμού για ψώνια το πρωί υπάρχει κάνα μασάζ εκεί να μου τον παίξει κιόλας;;;;
οποτε εχω παει εχει...απλα καποιος εγραψε για μια χρυσανθη οτι δεν φραπεδιαζει...καλο θα ειναι οταν πας να το ξεκαθαρισεις στη ρεσεψιον.παντα υπαρχουν τα ρισκα σε τετοια μαγαζια να φυγεις χωρις φραπεδακι με ουρα στα σκελιαΈχει φραπα στο Galaxy τελικά ?

Εν Αθηναΐς spa μάλλον λεςεχει καπου σε εναν οροφο με κινεζες....εχει αναφερθει παλιοτερα αλλα δεν το βρισκω
DM massage στο Φάληρο παρέχεται φραπεδάκι η είναι στα δεν?
Ναι έτσι είναιαυτοί , στο site τους , λένε για "κατ οικον".
Ρε φιλε πριν 2 χρονια πήγα σε ξενοδοχείο,κυριλέ. Μπήκα στη σάουνα,έκανα το μαγαζάκι μου και είπα να μπω στη πισίνα.Εκει γνώρισα μια κυρία,μπουρου μπουρου είπαμε να ξανα βρεθούμε. Ωραία φάση, προσοχή μιλάμε για κανονικές υπηρεσίες ξενοδοχείουΑδέρφια βοήθεια θα κατέβω Ερμού για ψώνια το πρωί υπάρχει κάνα μασάζ εκεί να μου τον παίξει κιόλας;;;;
Ισχύει για Χρυσανθη οτι δεν προχωράει. Μασαζ πολύ καλο βέβαια (μόνο πετσέτα) αλλά μέχρι εκεί.οποτε εχω παει εχει...απλα καποιος εγραψε για μια χρυσανθη οτι δεν φραπεδιαζει...καλο θα ειναι οταν πας να το ξεκαθαρισεις στη ρεσεψιον.παντα υπαρχουν τα ρισκα σε τετοια μαγαζια να φυγεις χωρις φραπεδακι με ουρα στα σκελια![]()
Νομίζω ότι όπως μπριζολιαζαμε - φραπεδιαζαμε παλιότερα θα γίνεται και τώρα … there is a will there is a way … χρόνος και χρήμα χρειάζεται πιστεύωΙσχύει για Χρυσανθη οτι δεν προχωράει. Μασαζ πολύ καλο βέβαια (μόνο πετσέτα) αλλά μέχρι εκεί.
Καλησπέρα, για. Lelas massage στην κυψέλη τη άποψη έχετε γτ θα έχω μια δουλειά εκεί κοντά στην Αθήνα κ σκέφτομαι να επισκε
Ούτε καν φίλε...η μεγαλύτερη φόλα που έχει υπάρξει ποτέΕν Αθήναις στην Πετράκη μου φαίνεται.