Να κάνουμε ένα γκάλοπ.Εκτος από Χρυσάνθη Φαίη Έλενα Λίλυ και 2 μαύρουλες ποιος έχει δει κάποια άλλη?Το ειχα γραψει! πολυ καλη η σκεψη σου για το τσεκαρισμα. Δες μονο πως εχουν κανει Ελενα και Φαιη που τις ξερουμε φατσικα. Οι αλλες ειναι τελειως ψευτικες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.667
- Πόντοι
- 481
καποιος εγραψε προσφατα για μαρια φιλιπινεζα...αλλα καμμια σχεση με την φωτο...πολυ ψευτικη φωτο και ειχε περασει και ψιλομετρια...παντως και καποιος ειχε γραψει για ζωη και ευα..δεν ξερω αν ηταν προμο.Να κάνουμε ένα γκάλοπ.Εκτος από Χρυσάνθη Φαίη Έλενα Λίλυ και 2 μαύρουλες ποιος έχει δει κάποια άλλη?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 54
- Like
- 41.910
- Πόντοι
- 17.336
Δευτερ

Δεύτερη φορά νομίζω που τό ανεβάζεις σέ σύντομα χρονικό διάστημα, τώρα θά σέ ρωτήσουν αν είναι καλή αν αξίζει κλπ.....

- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 195
- Like
- 65.395
- Πόντοι
- 72.937
Θα του πω να κοιτάξει στα πόστ μου να δει τι έχω γράψει για αυτήν.Δευτερ
Δεύτερη φορά νομίζω που τό ανεβάζεις σέ σύντομα χρονικό διάστημα, τώρα θά σέ ρωτήσουν αν είναι καλή αν αξίζει κλπ.....![]()

Εκεί στο galaxy έχουν πάει το photoshop σε άλλο επίπεδο.
Ρε φίλε πλάκα κάνεις?είναι κατά 90% ψεύτικες.δεν βλέπεις την αριστουλα πως την έχουν κάνει?πέρασα με μια από τις τυπισσες προχτές κ ειλικρινά δεν είχε την παραμικρή σχέση με την φώτο,Πάμε να κάνουμε λίγο expose το Galaxy ?
Πολλοί βλέπουν τις φωτογραφίες από τις νέες κοπέλες που φαίνονται στο site εδώ και κάποιο καιρό, και 2-3 άτομα όπως και εγώ έχουμε παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες είναι φτιαγμένες με AI.
Οπότε πολύ εύκολα κατέβασα τις φωτογραφίες και ρώτησα το chatGPT να μου δώσει πιθανότητες για το αν είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες.
Προφανώς έχει βάλει και κάποια ποσοστά ως ψεύτικες και στις αληθινές επειδή έχουν υποστεί Photoshop...
Το συμπέρασμά μου είναι ότι ίσως 5 από τις 8 φωτογραφίες είναι ψεύτικες!
Και θεωρώ ότι αυτός είναι και ο λόγος που δε μας αφήνουν να επιλέξουμε κάποια από τις κοπέλες... Αφού δεν υπάρχουν οι κοπέλες...
Θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες και προσωπικά εγώ έχω ρίξει μαύρο στο εν λόγω μαγαζί εδώ και αρκετό καιρό!
Akatergastos Outlaw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.849
- Πόντοι
- 486
Δάνη τον έχω δει από κοντά, αληθινός και καλό παιδί, καλός τσα2.Πάμε να κάνουμε λίγο expose το Galaxy ?
Πολλοί βλέπουν τις φωτογραφίες από τις νέες κοπέλες που φαίνονται στο site εδώ και κάποιο καιρό, και 2-3 άτομα όπως και εγώ έχουμε παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες είναι φτιαγμένες με AI.
Οπότε πολύ εύκολα κατέβασα τις φωτογραφίες και ρώτησα το chatGPT να μου δώσει πιθανότητες για το αν είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες.
Προφανώς έχει βάλει και κάποια ποσοστά ως ψεύτικες και στις αληθινές επειδή έχουν υποστεί Photoshop...
Και θεωρώ ότι αυτός είναι και ο λόγος που δε μας αφήνουν να επιλέξουμε κάποια από τις κοπέλες... Αφού δεν υπάρχουν οι κοπέλες...
Θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες και προσωπικά εγώ έχω ρίξει μαύρο στο εν λόγω μαγαζί εδώ και αρκετό καιρό!
mr_incognito
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Για μασάζ χωρίς σεξ που; Θέλω πολύ καλό μασάζ με ένα φραπέ στο τέλος αλλά μέχρι εκεί. Προσπάθησα να διαβάσω το θρεντ αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα. Για πείτε που πρώτη επιλογή.
xameleon4521
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2025
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Και γω μια απο τα ιδια εψαχνα στο νημα βρηκα αυτο το galaxy που αναφερουν αλλα δεν καταλαβα τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησεις για φραπε. Δινεις φιλοδωρημα στην κοπελα και το ζητας διακριτικα, το συννενοειστε απο πριν τι ακριβως γινεται δε καταλαβαΓια μασάζ χωρίς σεξ που; Θέλω πολύ καλό μασάζ με ένα φραπέ στο τέλος αλλά μέχρι εκεί. Προσπάθησα να διαβάσω το θρεντ αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα. Για πείτε που πρώτη επιλογή.
Για σίγουρο φραπέ στα 50 και να διαλέξεις και κοπέλα είπαμε στο vip Πανόρμου, αλλά μέτριο και μασάζ και φραπές μην περιμένετε θαύματα. Αν θες κάτι πιο αισθησιακό χωρίς όμως και εκεί καλό μασάζ πας στο νουρου με διπλάσια τιμή όμως.
xameleon4521
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2025
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Οταν λες 50 εννοεις εξτρα στην κοπελα μεσα δηλαδη πχ 40 relaxing massage και αλλα 50 συνολο 90 η καποια massage να κοστιζει 50-60 ευρω. Επισης αν ισχυει η δευτερη περιπτωση πρεπει να το πω και στην κοπελα εκεινη τη στιγμη η θα το κανει απο μονη τηςΓια σίγουρο φραπέ στα 50 και να διαλέξεις και κοπέλα είπαμε στο vip Πανόρμου, αλλά μέτριο και μασάζ και φραπές μην περιμένετε θαύματα. Αν θες κάτι πιο αισθησιακό χωρίς όμως και εκεί καλό μασάζ πας στο νουρου με διπλάσια τιμη ομως
Ρε παιδιά δεν ξέρω την ηλικία σας αλλά μιλήστε με τις γυναίκες .Πείτε τους τι θέλετε διεκδικήστε το με ευγενικό τρόπο .Και σε αυτές αρέσει η επικοινωνία.Οταν λες 50 εννοεις εξτρα στην κοπελα μεσα δηλαδη πχ 40 relaxing massage και αλλα 50 συνολο 90 η καποια massage να κοστιζει 50-60 ευρω. Επισης αν ισχυει η δευτερη περιπτωση πρεπει να το πω και στην κοπελα εκεινη τη στιγμη η θα το κανει απο μονη της
iliasyahoo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2025
- Like
- 31
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, για. Lelas massage στην κυψέλη τη άποψη έχετε γτ θα έχω μια δουλειά εκεί κοντά στην Αθήνα κ σκέφτομαι να επισκεφθω
KOSTAS_THE_BEST
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα παιδιά. Το vip Beauty πανόρμου, επειδή έρχομαι Αθήνα και θελω να δοκιμάσω, λεω κάτι απο πριν ή παιζει σιγουρα φραπές; Ποια να ζητήσω;
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.667
- Πόντοι
- 481
φραπεδακι παιζει σιγουρα χωρις να ζητησεις αλλα η μια χειροτερη απο την αλλη!!!οτι σε φωτισει ο θεος κανε αλλιως δωσε 50 ευρω ακομα και πηγαινε λιγο πιο κατω στο νουρου βιπ...Καλησπέρα παιδιά. Το vip Beauty πανόρμου, επειδή έρχομαι Αθήνα και θελω να δοκιμάσω, λεω κάτι απο πριν ή παιζει σιγουρα φραπές; Ποια να ζητήσω;
σε περιοχες μεταξυ χαιδαρι με πειραια εχει καποια τιμια;
Kavlidis 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2026
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Έχω πάει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο οι Μαυρούλες σταμάτησαν δεν δουλεύουν άλλο εκεί και όλες οι φωτό είναι φτιαγμένες με ΑΙ δεν έχει καμία σχέση το πως είναι από κοντά και το πως είναι στις φωτογραφίεςΝα κάνουμε ένα γκάλοπ.Εκτος από Χρυσάνθη Φαίη Έλενα Λίλυ και 2 μαύρουλες ποιος έχει δει κάποια άλλη?
Kavlidis 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2026
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Οπως έγραψα και σε άλλο σχόλιο οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες έχω βρεθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο χώρο καμία σχέση πως είναι τα κορίτσια από κοντά και πως είναι στην πραγματικότητα οι δύο που άξιζαν ήταν οι μαυρουλες αλλά πλέον δεν είναι εκείΠάμε να κάνουμε λίγο expose το Galaxy ?