Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
654
Πόντοι
81
Το ειχα γραψει! πολυ καλη η σκεψη σου για το τσεκαρισμα. Δες μονο πως εχουν κανει Ελενα και Φαιη που τις ξερουμε φατσικα. Οι αλλες ειναι τελειως ψευτικες.
Να κάνουμε ένα γκάλοπ.Εκτος από Χρυσάνθη Φαίη Έλενα Λίλυ και 2 μαύρουλες ποιος έχει δει κάποια άλλη?

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.667
Πόντοι
481
Να κάνουμε ένα γκάλοπ.Εκτος από Χρυσάνθη Φαίη Έλενα Λίλυ και 2 μαύρουλες ποιος έχει δει κάποια άλλη?
καποιος εγραψε προσφατα για μαρια φιλιπινεζα...αλλα καμμια σχεση με την φωτο...πολυ ψευτικη φωτο και ειχε περασει και ψιλομετρια...παντως και καποιος ειχε γραψει για ζωη και ευα..δεν ξερω αν ηταν προμο.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
54
Like
41.910
Πόντοι
17.336
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
195
Like
65.395
Πόντοι
72.937
Δευτερ

Δεύτερη φορά νομίζω που τό ανεβάζεις σέ σύντομα χρονικό διάστημα, τώρα θά σέ ρωτήσουν αν είναι καλή αν αξίζει κλπ.....:coffee:
Θα του πω να κοιτάξει στα πόστ μου να δει τι έχω γράψει για αυτήν.:2funny:

:coffee:

Nikos471

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2022
Like
390
Πόντοι
21
Εκεί στο galaxy έχουν πάει το photoshop σε άλλο επίπεδο.
Πάμε να κάνουμε λίγο expose το Galaxy ?

Πολλοί βλέπουν τις φωτογραφίες από τις νέες κοπέλες που φαίνονται στο site εδώ και κάποιο καιρό, και 2-3 άτομα όπως και εγώ έχουμε παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες είναι φτιαγμένες με AI.
Οπότε πολύ εύκολα κατέβασα τις φωτογραφίες και ρώτησα το chatGPT να μου δώσει πιθανότητες για το αν είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες.
Προφανώς έχει βάλει και κάποια ποσοστά ως ψεύτικες και στις αληθινές επειδή έχουν υποστεί Photoshop...

Το συμπέρασμά μου είναι ότι ίσως 5 από τις 8 φωτογραφίες είναι ψεύτικες!
Και θεωρώ ότι αυτός είναι και ο λόγος που δε μας αφήνουν να επιλέξουμε κάποια από τις κοπέλες... Αφού δεν υπάρχουν οι κοπέλες...

Θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες και προσωπικά εγώ έχω ρίξει μαύρο στο εν λόγω μαγαζί εδώ και αρκετό καιρό!
Ρε φίλε πλάκα κάνεις?είναι κατά 90% ψεύτικες.δεν βλέπεις την αριστουλα πως την έχουν κάνει?πέρασα με μια από τις τυπισσες προχτές κ ειλικρινά δεν είχε την παραμικρή σχέση με την φώτο,

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
8
Like
1.849
Πόντοι
486

Πολλοί βλέπουν τις φωτογραφίες από τις νέες κοπέλες που φαίνονται στο site εδώ και κάποιο καιρό, και 2-3 άτομα όπως και εγώ έχουμε παρατηρήσει ότι οι φωτογραφίες είναι φτιαγμένες με AI.
Οπότε πολύ εύκολα κατέβασα τις φωτογραφίες και ρώτησα το chatGPT να μου δώσει πιθανότητες για το αν είναι ψεύτικες οι φωτογραφίες.
Προφανώς έχει βάλει και κάποια ποσοστά ως ψεύτικες και στις αληθινές επειδή έχουν υποστεί Photoshop...

Και θεωρώ ότι αυτός είναι και ο λόγος που δε μας αφήνουν να επιλέξουμε κάποια από τις κοπέλες... Αφού δεν υπάρχουν οι κοπέλες...

Θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες και προσωπικά εγώ έχω ρίξει μαύρο στο εν λόγω μαγαζί εδώ και αρκετό καιρό!
Δάνη τον έχω δει από κοντά, αληθινός και καλό παιδί, καλός τσα2.

nasos98

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2019
Like
14
Πόντοι
0
σε περιοχες μεταξυ χαιδαρι με πειραια εχει καποια τιμια;

mr_incognito

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2025
Κριτικές
3
Like
68
Πόντοι
0
Για μασάζ χωρίς σεξ που; Θέλω πολύ καλό μασάζ με ένα φραπέ στο τέλος αλλά μέχρι εκεί. Προσπάθησα να διαβάσω το θρεντ αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα. Για πείτε που πρώτη επιλογή.

xameleon4521

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Για μασάζ χωρίς σεξ που; Θέλω πολύ καλό μασάζ με ένα φραπέ στο τέλος αλλά μέχρι εκεί. Προσπάθησα να διαβάσω το θρεντ αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα. Για πείτε που πρώτη επιλογή.
Και γω μια απο τα ιδια εψαχνα στο νημα βρηκα αυτο το galaxy που αναφερουν αλλα δεν καταλαβα τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησεις για φραπε. Δινεις φιλοδωρημα στην κοπελα και το ζητας διακριτικα, το συννενοειστε απο πριν τι ακριβως γινεται δε καταλαβα

Ilisia_66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Για σίγουρο φραπέ στα 50 και να διαλέξεις και κοπέλα είπαμε στο vip Πανόρμου, αλλά μέτριο και μασάζ και φραπές μην περιμένετε θαύματα. Αν θες κάτι πιο αισθησιακό χωρίς όμως και εκεί καλό μασάζ πας στο νουρου με διπλάσια τιμή όμως.

xameleon4521

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Για σίγουρο φραπέ στα 50 και να διαλέξεις και κοπέλα είπαμε στο vip Πανόρμου, αλλά μέτριο και μασάζ και φραπές μην περιμένετε θαύματα. Αν θες κάτι πιο αισθησιακό χωρίς όμως και εκεί καλό μασάζ πας στο νουρου με διπλάσια τιμη ομως
Οταν λες 50 εννοεις εξτρα στην κοπελα μεσα δηλαδη πχ 40 relaxing massage και αλλα 50 συνολο 90 η καποια massage να κοστιζει 50-60 ευρω. Επισης αν ισχυει η δευτερη περιπτωση πρεπει να το πω και στην κοπελα εκεινη τη στιγμη η θα το κανει απο μονη της

Ilisia_66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Στο vip είναι 50 σύνολο μασάζ και περιλαμβάνεται ο φραπές δεν έχει κάτι έξτρα. Για νουρου πας σε άλλο κατάστημα υπάρχει αντίστοιχο νήμα ,nuruvip η nuruathens, τα πιο στάνταρ.

kapsa

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
654
Πόντοι
81
Οταν λες 50 εννοεις εξτρα στην κοπελα μεσα δηλαδη πχ 40 relaxing massage και αλλα 50 συνολο 90 η καποια massage να κοστιζει 50-60 ευρω. Επισης αν ισχυει η δευτερη περιπτωση πρεπει να το πω και στην κοπελα εκεινη τη στιγμη η θα το κανει απο μονη της
Ρε παιδιά δεν ξέρω την ηλικία σας αλλά μιλήστε με τις γυναίκες .Πείτε τους τι θέλετε διεκδικήστε το με ευγενικό τρόπο .Και σε αυτές αρέσει η επικοινωνία.

iliasyahoo

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2025
Like
31
Πόντοι
0
Καλησπέρα, για. Lelas massage στην κυψέλη τη άποψη έχετε γτ θα έχω μια δουλειά εκεί κοντά στην Αθήνα κ σκέφτομαι να επισκεφθω

KOSTAS_THE_BEST

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
317
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Το vip Beauty πανόρμου, επειδή έρχομαι Αθήνα και θελω να δοκιμάσω, λεω κάτι απο πριν ή παιζει σιγουρα φραπές; Ποια να ζητήσω;

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
1.667
Πόντοι
481
Καλησπέρα παιδιά. Το vip Beauty πανόρμου, επειδή έρχομαι Αθήνα και θελω να δοκιμάσω, λεω κάτι απο πριν ή παιζει σιγουρα φραπές; Ποια να ζητήσω;
φραπεδακι παιζει σιγουρα χωρις να ζητησεις αλλα η μια χειροτερη απο την αλλη!!!οτι σε φωτισει ο θεος κανε αλλιως δωσε 50 ευρω ακομα και πηγαινε λιγο πιο κατω στο νουρου βιπ...

Ilisia_66

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Ρε σεις κάντε μια αναζήτηση και διαβάστε δέκα μηνύματα δεν θα γίνει κάτι. Παρόλα αυτά στέλνεις μήνυμα στο WhatsApp και κανονίζεις, σου λέει ποιες είναι διαθέσιμες

Kavlidis 69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0
Έχω πάει αρκετές φορές στο συγκεκριμένο οι Μαυρούλες σταμάτησαν δεν δουλεύουν άλλο εκεί και όλες οι φωτό είναι φτιαγμένες με ΑΙ δεν έχει καμία σχέση το πως είναι από κοντά και το πως είναι στις φωτογραφίες

Kavlidis 69

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2026
Like
12
Πόντοι
0

Οπως έγραψα και σε άλλο σχόλιο οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες έχω βρεθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο χώρο καμία σχέση πως είναι τα κορίτσια από κοντά και πως είναι στην πραγματικότητα οι δύο που άξιζαν ήταν οι μαυρουλες αλλά πλέον δεν είναι εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom