Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 699 άτομα (35 μέλη και 664 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
Αν ειναι/παει καποιος Μεταξι ας δει αν δουλευουν Νταρια κολωνου κ Λουανα Ιασωνος/Περδικκα.Και μπορει να κατεβω πιο μετα,οτι θελετε μου λετε.
Θα κατέβω τώρα, θα κοιτάξω για Λουάνα, Περδίκκα αν είναι...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.329
Πόντοι
2.916
Θα κατέβω τώρα, θα κοιτάξω για Λουάνα, Περδίκκα αν είναι...
Κοιτα Ι31-Ι33-Περδικα 3 δεξι-Ι45αρια ολα,σε αυτα παει αυτη απ οτι εχω καταλαβει,ειδικα τα τελευταια συνεργαζονται.Κ Γαρβριελλα αν πας απο Μα17 πες μου,σε χαιρετω

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.583
Πόντοι
48.067
Μόλις γάμησα την πανέμορφη 19χρονη Μπέλα στο Μ.Α 25.
Είμαι τυχερός που γάμησα αυτή την πιτσιρίκα για 20 ευρω. Κορμί μπόμπα, δερμα βελούδο, πρόσωπο πολυ σέξυ.
Λεπτομέρειες στην κριτικη.

Συνημμένα

• 20260205_190935.jpg
    20260205_190935.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 37
  • 20260205_190847.jpg
    20260205_190847.jpg
    4,3 MB · Εμφανίσεις: 28
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα :uzi::uzi:

Ιάσονος 39 (1) Λέιντυ ομορφούλα μελαχρινή λατίνα κ Μαρία σκούρα καστανή μετριοκαλή οπτικά. 50€ το μισάωρο εδώ κ τον παίζουν ομαδικά:jerking2:
(2) Νταϊάνα λατίνα με ενισχυμένο κώλο, πορτοκαλοκαστανά μαλλιά. Απλό πρόγραμμα στα 10€
(6) Άσια η σοβιετική με 15€

Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 Λίζα με νορμάλ στα 20€. Βαράει φουλ μύγες

Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 ταβερνομπούρδελο. Μπέλλα ένα κατσαρομάλλικο μπαζάκι κ τσατσά η ζουρλή από Ιάσονος 20γ

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξί Μπέλλα μελαχρινό όμορφο λατινάκι, μικρό βυζί άσσο, μέσο ύψος, μαύρα ίσια μαλλιά κ πολύ ωραίο κωλαράκι, αδύνατη. 20€ νορμάλ 15 λεπτά. Μαζί της η τσατσά Μπιθικώτσης.

Κατάθεση στη Μπέλλα :zfuck::zfuck:
Κρίμα το κορμί, είναι αγέλαστη, φόλα, κακότροπη κ κοιτάει συνέχεια το ρολόι της...

Την έσκισα στα δύο στο γαμήσι, στα τέσσερα πήγε πριόνια...

Μην δώσετε 20ρικο σε αυτή!!!

Έργο τέχνης στο δωμάτιο :headbang2:
IMG_20260205_210842.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Συνέχεια τσάρκας :ak::ak:

Φιλιππίδου 11α Ιζαμπέλα η γνωστή κ Άννα όμορφο μελαχρινό λατινάκι, μέσο ύψος, διαχυτική, 1.5βυζί, αδύνατη. Ελεύθερη φλογέρα. Έχει φάει όλη τη πελατεία σήμερα κ η Ίζα βαράει μύγες:new_shocked:

Δεύτερη κατάθεση στην Άννα:fuck2::fuck2:
Το μωρό είναι πολύ γλυκό κ γελαστό. Κάνει ωραία φλογέρα κ τρώει καλό σφυροκόπημα...
Παρότι δεν κάνει φλογέρα μετά το γαμήσι, τον έφαγε υπομονετικά μέχρι να ψεκάσω...

Συνέχεια στη κριτική...

Έργο τέχνης στο δωμάτιο, η ωραία κοιμωμένη της Φιλιππίδου :headbaning2:
IMG_20260205_223653.jpg

Φιλιππίδου 11β Τζούλια πορνόφατσα, Ντανιέλα ψηλή ξανθιά λατίνα κ Τζένη στο δωμάτιο

Φωκαίας 13 ισόγειο τα σοβιετικά πιπίνια Άννα κ Εύα. Με απλό πρόγραμμα κ φουλ κόσμο στο σαλόνι.

Φωκαίας 17 ισόγειο Ελένη Ρουμανίτσα με απλό πρόγραμμα. Φουλ βαριεστημένη στο σαλόνι :tired:

Φωκαίας 19 Έμμα γυρολόγος κ πιατσόβια. Μέσα στο δωμάτιο έβριζε έναν, του έλεγε να γαμάει κ να μη μιλάει :orchestra:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Ένα κερασάκι :kissass::kissass:

Φυλής 69β Αλεξάνδρα λατίνα κ σε λίγο κλείνουν

Φυλής 71β Λίντα μελαχρινή λατίνα κ Αντρέα μελαχρινή 30άρα λατίνα, αδύνατη, με πλαδαρό κώλο. Απλό κ οι δύο. Ανέκφραστες στο σαλόνι:jerking:, το φολόμετρο χτύπησε κόκκινο

Φυλής 71α Σοφία η εξωτική λατίνα κ Ντανιέλα η ξανθιά λατίνα. Απλό κ οι δύο

Φωκαίας 25 ισόγειο Μιχαέλα κ Μανταλίνα χαζοχαρούμενη. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Το κόκκινο πορνόσπιτο στο σαλόνι του οίκου :rockon:
IMG_20260205_230408.jpg

Συνέχεια στο νήμα των στούντιο...

Τελευταία τροποποίηση:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.901
Πόντοι
6.205
Αν περάσει κανείς μετά τα μεσάνυκτα ας ενημερώσει αν τα 17 αρια Φώκαιας είναι ανοικτά....

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.334
Πόντοι
34.948
1η πρωϊνή καταδρομική σήμερα 5/2/2026 στο υγρό αλλά οχι οσμηρό μετάξι !
Ιάσωνος 1Α : Πιθανολογώ η κυρά Τατιάνα από τον κόσμο στο σαλόνι και την αναμονή στα δωμάτια
Ιάσωνος 1Β Αριστερά : Βαλέρια
Ιάσωνος 1Γ : Επιστροφή της Gilf Ρωσίδας Ελένης.
Λεωνίδου 28 Ισόγειο : Κλασσικά η Τζένη. Πέρασα . Ακολουθεί κριτική.
Αυτη η Γκιλφ Ελενη πως ειναι εμφανησιακα...δεν την εχω πετυχει ποτε...και ειδικα εκει στο 1γ οσες φορες πηγα πρωινα ηταν το ορκ η Λαρα

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Ένα γλυκάκι χωνευτικό από 3η βάρδια :lheel::lheel:

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Αλέξα μελαχρινή σοβιετική, με κόσμο που κλείνει τηλεφωνικά

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Ελιζαμπέτ μελαχρινή σοβιετική μιλφ, μέσου ύψους, αδιάφορη οπτικά

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω κλειστό

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Τίνα με τα τατουάζ στα πόδια

Φωτογραφία της Ακρόπολης με ζουμ από τη Μαραθώνος :headbang2:
Messenger_creation_ECB4F000-06FC-4B0C-A4FB-A4FDF5B560C6.jpeg

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Επειδή το παράκανα χθές, σήμερα συγκρατήθηκα και δεν τσάρκαρα, αν και το σημερινό βράδυ ενδείκνυται, θα κάνω καμιά βόλτα με το αμάξι να καθαρίσει το μυαλό και ΑΝ με βγάλει ο δρόμος εκεί θα ενημερώσω

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.855
Πόντοι
10.026
Επίσκεψη, αστραπή, χθες το βραδάκι στο Εμετουργείο. Πήγα στοχευμένα στο Ιάσωνος 44Β, για την Φωτεινή. Καθώς πήγα να μπω, στο μπουρδέλο, ένας Μπαγκλαντεσιανός με ενημέρωσε, καθώς κατέβαινε τις σκάλες, ότι ήταν κλειστό. Όμως, το φως ήταν ανοικτό και έξω και μέσα. Το ίδιο και η πόρτα. Για να μην φανεί ότι τον μειώνω και δεν τον πιστεύω πήγα, για ξεκάρφωμα, στο Ιάσωνος 43. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός, αλοίθωρος, πουστρό-τσάτσος. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για τον Γιώργο Καλλέργη. Μία παλιά τηλεπερσόνα, η οποία είχε εμφανιστεί στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" και στο "Blackout".

zp_10264_black_out.jpg

Παρουσίασε δύο κοπέλες. Μία ψιλοεμφανίσιμη ξανθιά και μία μπαμπάτσικη Φολό-Λατίνα. Στο δωμάτιο υπήρχε ακόμα μία, ονόματι Άννα, την οποία δεν είδα. Όλες σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Χωρίς να χάσω χρόνο, πήγα ξανά στο 44Β και περίμενα στο σαλόνι. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η Φωτεινή και ότι όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα. Περίμενα υπομονετικά και μόλις ήρθε η σειρά μου πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Εν τω μεταξύ, πριν από εμένα περίμενε και ένας μελαμψός. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, για την Φωτεινή. Η συνεδρία μαζί της είναι πάντα εγγύηση και δεν χρειάζεται να περιγράψω τίποτα άλλο. Ένα δυνατό χύσιμο, με μόλις 10€. Αυτά να τα βλέπουν οι απανταχού φόλες. Να την πάρουν ως παράδειγμα και να σταματήσουν να το παίζουν ντίβες. Δεν είναι δυνατόν, νέα και όμορφα κορίτσια να βαράνε μύγες και η 60άρα θεία να μην προλαβαίνει τα δωμάτια. Δεν πήγα σε άλλα σπίτια και το μόνο που παρατήρησα, στην πιάτσα, ήταν οι πολλοί αλλοδαποί πελάτες, στην πλειοψηφία τους Πάκηδες και Μπάγκλα. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.405
Πόντοι
10.656
Αν ειναι/παει καποιος Μεταξι ας δει αν δουλευουν Νταρια κολωνου
ας πουμε οτι ειναι διακοπες και ισως αργησει λιγο να επιστρεψει
απο βδομαδα και βλεπουμε

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.329
Πόντοι
2.916
ας πουμε οτι ειναι διακοπες και ισως αργησει λιγο να επιστρεψει
απο βδομαδα και βλεπουμε
Κλειστο παλι.Θα γυρνουσε,θα δουλευε,θα θα θα.Το αντιστροφο εγινε,περιμενω καθως ειναι στοχευμενη

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.153
Πόντοι
456
Επίσκεψη, αστραπή, χθες το βραδάκι στο Εμετουργείο. Πήγα στοχευμένα στο Ιάσωνος 44Β, για την Φωτεινή. Καθώς πήγα να μπω, στο μπουρδέλο, ένας Μπαγκλαντεσιανός με ενημέρωσε, καθώς κατέβαινε τις σκάλες, ότι ήταν κλειστό. Όμως, το φως ήταν ανοικτό και έξω και μέσα. Το ίδιο και η πόρτα. Για να μην φανεί ότι τον μειώνω και δεν τον πιστεύω πήγα, για ξεκάρφωμα, στο Ιάσωνος 43. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός, αλοίθωρος, πουστρό-τσάτσος. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για τον Γιώργο Καλλέργη. Μία παλιά τηλεπερσόνα, η οποία είχε εμφανιστεί στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" και στο "Blackout".

zp_10264_black_out.jpg

Παρουσίασε δύο κοπέλες. Μία ψιλοεμφανίσιμη ξανθιά και μία μπαμπάτσικη Φολό-Λατίνα. Στο δωμάτιο υπήρχε ακόμα μία, ονόματι Άννα, την οποία δεν είδα. Όλες σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Χωρίς να χάσω χρόνο, πήγα ξανά στο 44Β και περίμενα στο σαλόνι. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η Φωτεινή και ότι όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα. Περίμενα υπομονετικά και μόλις ήρθε η σειρά μου πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Εν τω μεταξύ, πριν από εμένα περίμενε και ένας μελαμψός. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, για την Φωτεινή. Η συνεδρία μαζί της είναι πάντα εγγύηση και δεν χρειάζεται να περιγράψω τίποτα άλλο. Ένα δυνατό χύσιμο, με μόλις 10€. Αυτά να τα βλέπουν οι απανταχού φόλες. Να την πάρουν ως παράδειγμα και να σταματήσουν να το παίζουν ντίβες. Δεν είναι δυνατόν, νέα και όμορφα κορίτσια να βαράνε μύγες και η 60άρα θεία να μην προλαβαίνει τα δωμάτια. Δεν πήγα σε άλλα σπίτια και το μόνο που παρατήρησα, στην πιάτσα, ήταν οι πολλοί αλλοδαποί πελάτες, στην πλειοψηφία τους Πάκηδες και Μπάγκλα. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!
Τί ώρες δουλεύει ή Φωτεινή ξέρεις;

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ 11α, ανοιχτά
Χ11β, κλειστά...

Στο ΜΑ21, δεν είχαν ρεύμα πρωί κατά τις 10:30 (Ξενερα! Να βλέπεις την Κωλαρα μέσα από την κουρτίνα κάι να μην μπορείς να την Καβαλησεις):headbang:
..τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

Η Miss Iasonos 1-2, Βαλερια, κλεισμένη για μια ώρα..Ξενερα και εκεί, αλλά χάρηκα για την Μανούλα, το αξίζει!!!

..Φευ!!!
Πήρα τα πόδια μου και κατέληξα στην πάνω γειτονιά, Φιλιππιδισταν 11α.
Πήρα την Σάρα :happy:να μου παίξει κάτι σε F#7 στο Τρομπόνι. Βιρτουόζα από τις λίγες. ...Χωρίς παρτιτούρα...
Έχει αδυνατίσει το κορίτσι μου, σε τρελή διάθεση... Τελικά, κάποιες ακούν κιολας:wink:

Παρούσες: Βαλέρια(Πρίγκιπεσσα )+ Βίκη (αεροπλάνικη petit)

Φιλ11β ανοιχτό...

wolf1

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
57
Like
2.184
Πόντοι
2.660
Αυτη η Γκιλφ Ελενη πως ειναι εμφανησιακα...δεν την εχω πετυχει ποτε...και ειδικα εκει στο 1γ οσες φορες πηγα πρωινα ηταν το ορκ η Λαρα
60άρα λεπτή ξανθιά , αρκετά σπασμένη ειδικά αν γθυδεί στο μέρος της κοιλιάς. Μέτρια στο σεξ για την εμπειρία της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom