Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 622 άτομα (24 μέλη και 598 επισκέπτες)

xk1182

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
532
Πόντοι
301
Καλησπέρα, έγραψα προχθές μια κριτική για Ιωαννίνων 3 ισογ για την Βικτωρία αλλά δεν ανέβηκε ποτέ...??? γιατί??? προστατεύουν τον οίκο επειδή είπα ότι μου προτείνετε για 10 ευρώ ακα γαμησει??Εγώ το έγραψα για να προστατέψω εμάς που πάμε. Τεσπα ας το κρίνετε εσείς πιο είναι το σωστό.... και για την ιστορία αφού της αρνήθηκα ότι δεν θέλω μου είπε 5 ευρώ μετά, με αποτέλεσμα να την διώξω και να φύγω αχυστος. Αυτά καλό βράδυ!!

Sprwxths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
174
Πόντοι
0
Πριν μια ώρα
Συνωστισμός στο Φωκαίας 13 κ συνεχόμενα δωμάτια για τις δύο πιπινες Ρωσίδες Άννα κ Εύα απλό κ οι 2.
Φυλής 72 υπόγειο Βανέσσα, Έρικα επίσης απλό κ οι 2 πολύ όμορφη η Βανέσσα μου τράβηξε την προσοχή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει μέσα .
Οπότε κατευθύνθηκα στα Φιλιππίδου στόχευα την Άννα στο ισόγειο που ήταν μαζί με Ιζαμπέλα αλλά κ κει δεν έβρισκες ελεύθερο δωμάτιο! Έτσι πήγα στο δίπλα κ κατέθεσα στο σαμιαμιδακι την Βίκυ. Μαζί της Τζούλια κ Τζένιφερ. Amateur ελεύθερη πίπα κ δυνατό πισωκολλητο όπου άντεξε μέχρι κ την τελική κατάθεση!

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.673
Πόντοι
2.046
Καλημέρα Μύστες!
Προβλέπω, ότι λόγω καιρού, θα παίξουν πολλά ρεπό σήμερα...
Το νου σας οι Στάνταρακιδες!:hmm:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.254
Πόντοι
456
Καλημέρα Μύστες!
Προβλέπω, ότι λόγω καιρού, θα παίξουν πολλά ρεπό σήμερα...
Το νου σας οι Στάνταρακιδες!:hmm:
Ξεκόλλα ρε μπουρδελο-ψυχωτικέ , έχει και άλλα πράγματα να κάνεις στην Αθήνα πέρα από το να πας στα μπουρδέλα κάθε μέρα από πρωι-πρωι.

wolf1

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
57
Like
2.184
Πόντοι
2.660
1η πρωϊνή καταδρομική σήμερα 5/2/2026 στο υγρό αλλά οχι οσμηρό μετάξι !
Ιάσωνος 1Α : Πιθανολογώ η κυρά Τατιάνα από τον κόσμο στο σαλόνι και την αναμονή στα δωμάτια
Ιάσωνος 1Β Αριστερά : Βαλέρια
Ιάσωνος 1Γ : Επιστροφή της Gilf Ρωσίδας Ελένης.
Λεωνίδου 28 Ισόγειο : Κλασσικά η Τζένη. Πέρασα . Ακολουθεί κριτική.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Στο Φιλιππιδου ετσι?Β βαρδια σωστα?
Οι βάρδιες είναι λίγο οτινάναι εκεί, αλλάζουν συνεχώς.

Ξεκόλλα ρε μπουρδελο-ψυχωτικέ , έχει και άλλα πράγματα να κάνεις στην Αθήνα πέρα από το να πας στα μπουρδέλα κάθε μέρα από πρωι-πρωι.
Όλοι όσοι γράφουμε εδώ περνάμε περιόδους που πάμε καθημερινά.
Σίγουρα το πρωί έχεις περισσοτερη ενεργεια αλλα εγώ δεν μπορώ θέλω μετα το σούροπο.

Χθές 2η και 3η βάρδια.

Ονόματα ξέχασα πολλά αλλά,

Φιλλιπίδου 11 κάτω Ιζα και Αννα(νέο λατίνι), στην αλλαγή Νικόλ, Ρωξάνη και η άλλη με τα κόκκινα Ντανιέλα.

Φιλλιπίδου 11 πάνω, Τζούλια,Βίκυ,Τζένιφερ στην αλλαγή Ντιάνα,Λία,Λούνα(νέο λατίνι).

Φυλής 59 ισόγειο, 2 Λατίνες, πατσοπλαστικές, Βενεζολάνα και Μεξικάνα, δεν θυμαμαι ονοματα, η μία εχει εργαστει και Κολωνού.

Φυλής 69, μία χοντρή ξανθιά με τα πάντα εκτός κώλου, ξέχασα όνομα.

Φυλής 71 κάτω "Σοφία" μοντελέ με πλαστικ βύζο, την εχω πετυχει στο τικτοκ να προμοταρει.

Φυλής71 πάνω η κλασική ομορφούλα λατινούλα, Βικτώρια?

Πολλά κλειστά, λίγες επιλογές στην 3η βάρδια, ο κόσμος μαζεμένος σε 2-3 μαγαζιά, κακό αυτό απο όλες τις απόψεις, σκάσανε και μπατσοι με mp5 με πολιτικό τζίπ και τραμπουκίζανε κάτι τύπους σε ενα αμάξι, κανονικό ντού με τα οπλα εξω και όλα.

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.872
Πόντοι
201
Ιάσωνος 1Α : Πιθανολογώ η κυρά Τατιάνα από τον κόσμο στο σαλόνι και την αναμονή στα δωμάτια
Έμαθες ωράριο για gilf Ελένη?
Λογικά 06.00-12.00 είναι αυτή

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
623
Like
100.583
Πόντοι
48.067

εγω περασα κατα τις 8 το πρωι απο περιδκα 3 για καρμεν αλλα ηταν κλειστο,
πηγα στο φουρνο και εφαγα ενα πιατο με καυτα γιουβαρλακια, η ωρα πηγε 10 και πηγα Μ.Α 21 οροφος καρφωτος για Βικτωρια οπου ειχε ρεπο, εκει ηταν η Καμυ και η Καταλινα, ακυρες λατινες. εφυγα αχυστος.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.375
Πόντοι
446
πηγα στο φουρνο και εφαγα ενα πιατο με καυτα γιουβαρλακια, η ωρα πηγε 10 και πηγα Μ.Α 21 οροφος καρφωτος για Βικτωρια οπου ειχε ρεπο, εκει ηταν η Καμυ και η Καταλινα, ακυρες λατινες. εφυγα αχυστος.
Έπρεπε να πας Φυλής και πέριξ για να βρεις κάποια καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες. Βέβαια το Μεταξουργείο είναι ο Παράδεισος των Αφροασιατών, των μελαχροινών, και όσων πλένονται μια φορά την εβδομάδα!

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.872
Πόντοι
201
Μαλακια

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.445
Πόντοι
33.108
Είχα τεράστια ανάγκη από ένα καλό τσιμπούκι και ηχητικά εφέ σοβιετικής κωλάρας πάνω στην πούτσα μου. Η Αλιόνα χοροπηδησε πάνω στο καυλί μου λες και είναι 50 κιλά.
Γυμνασμένο το κορίτσι μας και όπως μου είπε της πήρα την παρθενιά
Της ημέρας....

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.673
Πόντοι
2.046
Κάθε Πέμπτη ρεπό το Βικτώριακι...
Ελπίζω αύριο, στο πόστο της. Της έχω μια δουλειά...!!!:woldman:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.345
Πόντοι
2.916
Εχει αρκετο καιρο η Λουνα εκτος αν λες νεο σε ηλικια
Φυλής 69, μία χοντρή ξανθιά με τα πάντα εκτός κώλου, ξέχασα όνομα.
Ντορα
Φυλής71 πάνω η κλασική ομορφούλα λατινούλα, Βικτώρια?
Ολες κλασσικες ειναι εκει καθως τις βλεπω κ τις ξαναβλεπω,τρια σπιτια πλεον σε τραμπα,τα 71 με το 69Β,για μενα τα καλυτερα του δρομου λογω ποικιλιας και ηλικιων

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.645
Πόντοι
7.446
.......................
Ιάσωνος 37Β: ........
Μέσα από το δωμάτιο, βγήκε και η δεύτερη κοπέλα (ο Θεός να την κάνει). Ήταν το τελειωμένο πρεζόνι, από το Κολοκυνθούς 38Β, με τα μαλλιά ράστα. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Βιαζόμουν και δεν έκατσα να δω τον μερακλή, που την γάμησε. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι πάσχει από, βαριάς μορφής, ψυχικό νόσημα.
Ρε μύστη, είχα ανάγκη κι εγώ από τη δόση μου. Ο ρομαντισμός με μπόλικη καλτίλα είναι η ηρωίνη μου! :rockon:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.345
Πόντοι
2.916
Αν ειναι/παει καποιος Μεταξι ας δει αν δουλευουν Νταρια κολωνου κ Λουανα Ιασωνος/Περδικκα.Και μπορει να κατεβω πιο μετα,οτι θελετε μου λετε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom