Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.105
- Πόντοι
- 3.246
Απο ενημέρωση πάντως καλά παμε
Εμφανιση?
Λατινα πιτσιρίκα μοντελε με γυαλακιαΕμφανιση?
Στο Φιλιππιδου ετσι?Β βαρδια σωστα?Λατινα πιτσιρίκα μοντελε με γυαλακια

Ξεκόλλα ρε μπουρδελο-ψυχωτικέ , έχει και άλλα πράγματα να κάνεις στην Αθήνα πέρα από το να πας στα μπουρδέλα κάθε μέρα από πρωι-πρωι.Καλημέρα Μύστες!
Προβλέπω, ότι λόγω καιρού, θα παίξουν πολλά ρεπό σήμερα...
Το νου σας οι Στάνταρακιδες!![]()
Οι βάρδιες είναι λίγο οτινάναι εκεί, αλλάζουν συνεχώς.Στο Φιλιππιδου ετσι?Β βαρδια σωστα?
Όλοι όσοι γράφουμε εδώ περνάμε περιόδους που πάμε καθημερινά.Ξεκόλλα ρε μπουρδελο-ψυχωτικέ , έχει και άλλα πράγματα να κάνεις στην Αθήνα πέρα από το να πας στα μπουρδέλα κάθε μέρα από πρωι-πρωι.
Έμαθες ωράριο για gilf Ελένη?1η πρωϊνή καταδρομική σήμερα 5/2/2026 στο υγρό αλλά οχι οσμηρό μετάξι !
Ιάσωνος 1Α : Πιθανολογώ η κυρά Τατιάνα από τον κόσμο στο σαλόνι και την αναμονή στα δωμάτια
Ιάσωνος 1Β Αριστερά : Βαλέρια
Ιάσωνος 1Γ : Επιστροφή της Gilf Ρωσίδας Ελένης.
Λεωνίδου 28 Ισόγειο : Κλασσικά η Τζένη. Πέρασα . Ακολουθεί κριτική.
1η πρωϊνή καταδρομική σήμερα 5/2/2026 στο υγρό αλλά οχι οσμηρό μετάξι !
Ιάσωνος 1Α : Πιθανολογώ η κυρά Τατιάνα από τον κόσμο στο σαλόνι και την αναμονή στα δωμάτια
Ιάσωνος 1Β Αριστερά : Βαλέρια
Ιάσωνος 1Γ : Επιστροφή της Gilf Ρωσίδας Ελένης.
Λεωνίδου 28 Ισόγειο : Κλασσικά η Τζένη. Πέρασα . Ακολουθεί κριτική.
Έπρεπε να πας Φυλής και πέριξ για να βρεις κάποια καλή σε εμφάνιση και υπηρεσίες. Βέβαια το Μεταξουργείο είναι ο Παράδεισος των Αφροασιατών, των μελαχροινών, και όσων πλένονται μια φορά την εβδομάδα!εγω περασα κατα τις 8 το πρωι απο περιδκα 3 για καρμεν αλλα ηταν κλειστο,
πηγα στο φουρνο και εφαγα ενα πιατο με καυτα γιουβαρλακια, η ωρα πηγε 10 και πηγα Μ.Α 21 οροφος καρφωτος για Βικτωρια οπου ειχε ρεπο, εκει ηταν η Καμυ και η Καταλινα, ακυρες λατινες. εφυγα αχυστος.
Μαλακιαεγω περασα κατα τις 8 το πρωι απο περιδκα 3 για καρμεν αλλα ηταν κλειστο,
πηγα στο φουρνο και εφαγα ενα πιατο με καυτα γιουβαρλακια, η ωρα πηγε 10 και πηγα Μ.Α 21 οροφος καρφωτος για Βικτωρια οπου ειχε ρεπο, εκει ηταν η Καμυ και η Καταλινα, ακυρες λατινες. εφυγα αχυστος.
Το πέτυχεςΈμαθες ωράριο για gilf Ελένη?
Λογικά 06.00-12.00 είναι αυτή
Κάθε Πέμπτη ρεπό το Βικτώριακι...εγω περασα κατα τις 8 το πρωι απο περιδκα 3 για καρμεν αλλα ηταν κλειστο,

Εχει αρκετο καιρο η Λουνα εκτος αν λες νεο σε ηλικια
ΝτοραΦυλής 69, μία χοντρή ξανθιά με τα πάντα εκτός κώλου, ξέχασα όνομα.
Ολες κλασσικες ειναι εκει καθως τις βλεπω κ τις ξαναβλεπω,τρια σπιτια πλεον σε τραμπα,τα 71 με το 69Β,για μενα τα καλυτερα του δρομου λογω ποικιλιας και ηλικιωνΦυλής71 πάνω η κλασική ομορφούλα λατινούλα, Βικτώρια?
Ρε μύστη, είχα ανάγκη κι εγώ από τη δόση μου. Ο ρομαντισμός με μπόλικη καλτίλα είναι η ηρωίνη μου!.......................
Ιάσωνος 37Β: ........
Μέσα από το δωμάτιο, βγήκε και η δεύτερη κοπέλα (ο Θεός να την κάνει). Ήταν το τελειωμένο πρεζόνι, από το Κολοκυνθούς 38Β, με τα μαλλιά ράστα. Φουλ πρόγραμμα, με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και πρωκτικό. Βιαζόμουν και δεν έκατσα να δω τον μερακλή, που την γάμησε. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι πάσχει από, βαριάς μορφής, ψυχικό νόσημα.