Επίσκεψη, αστραπή, χθες το βραδάκι στο Εμετουργείο. Πήγα στοχευμένα στο Ιάσωνος 44Β, για την Φωτεινή. Καθώς πήγα να μπω, στο μπουρδέλο, ένας Μπαγκλαντεσιανός με ενημέρωσε, καθώς κατέβαινε τις σκάλες, ότι ήταν κλειστό. Όμως, το φως ήταν ανοικτό και έξω και μέσα. Το ίδιο και η πόρτα. Για να μην φανεί ότι τον μειώνω και δεν τον πιστεύω πήγα, για ξεκάρφωμα, στο Ιάσωνος 43. Υπηρεσία ήταν ο γνωστός, αλοίθωρος, πουστρό-τσάτσος. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρόκειται για τον Γιώργο Καλλέργη. Μία παλιά τηλεπερσόνα, η οποία είχε εμφανιστεί στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" και στο "Blackout".
Παρουσίασε δύο κοπέλες. Μία ψιλοεμφανίσιμη ξανθιά και μία μπαμπάτσικη Φολό-Λατίνα. Στο δωμάτιο υπήρχε ακόμα μία, ονόματι Άννα, την οποία δεν είδα. Όλες σε νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Χωρίς να χάσω χρόνο, πήγα ξανά στο 44Β και περίμενα στο σαλόνι. Η τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η Φωτεινή και ότι όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα. Περίμενα υπομονετικά και μόλις ήρθε η σειρά μου πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Εν τω μεταξύ, πριν από εμένα περίμενε και ένας μελαμψός. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, για την Φωτεινή. Η συνεδρία μαζί της είναι πάντα εγγύηση και δεν χρειάζεται να περιγράψω τίποτα άλλο. Ένα δυνατό χύσιμο, με μόλις 10€. Αυτά να τα βλέπουν οι απανταχού φόλες. Να την πάρουν ως παράδειγμα και να σταματήσουν να το παίζουν ντίβες. Δεν είναι δυνατόν, νέα και όμορφα κορίτσια να βαράνε μύγες και η 60άρα θεία να μην προλαβαίνει τα δωμάτια. Δεν πήγα σε άλλα σπίτια και το μόνο που παρατήρησα, στην πιάτσα, ήταν οι πολλοί αλλοδαποί πελάτες, στην πλειοψηφία τους Πάκηδες και Μπάγκλα. Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!