Νέα

Λίστα Epstein…Βρικόλακας ή άλλη μια Ψεκ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 506
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
το τρομερο σε αυτες τις υποθεσεις ειναι οτι οι ψεκασμενοι εν τελει οπου και να κατσει η μπιλια θα πουν ''εμεις ΚΑΙ τα λεγαμε ΚΑΙ δικαιωθηκαμε''.
η κουβεντα με ψεκασμενο ειναι χαμένη υποθεση απο την αρχη.
ευχαριστω αυτο το θεμα που μου το θυμισε.
Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει πραγματικά...άλλος ένας agent Smith...

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
οι κόρες του μικρές είναι τύπε
Τεφαρίκι όποιος έφτιαξε το μοντάζ :confused:
Και να είναι αυτές ...όλοι της εξουσίας έχουν κουμάσια
...όσοι παίρνουν πλευρά είναι απλά ηλίθιοι...να παραθέσω τόνους για κλιντονς και Ομπάμα επίσης?.
..δείτε τον κόσμο όπως είναι..η πολιτική είναι το θέατρο των σκλάβων.. των ηλίθιων .. Σαλόμ από Μοσάντ... ξυπνήστε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπάιντεν επίσης...ποιος από όλους θα μου πείτε...δίκιο θα εχετε

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.228
Πόντοι
456
το τρομερο σε αυτες τις υποθεσεις ειναι οτι οι ψεκασμενοι εν τελει οπου και να κατσει η μπιλια θα πουν ''εμεις ΚΑΙ τα λεγαμε ΚΑΙ δικαιωθηκαμε''.
1770246501931.jpeg

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
Σοσιαλ κρεντιτ σύστημα ψηφιακή φυλακή μεγάλο Ισραήλ ...κράτα αυτά για τώρα οκ?ας μην πούμε αλλά για τώρα γιατί 20 και βάλε χρόνια για ψεκ ακούω και όλα αποκαλύπτονται...να σου πω βρε αψεκαστε..κλάνουν οι αγελάδες και προκαλούν κλιματική αλλαγή?η κορώνα τελικά?εμβόλια όλα καλά?οι μάσκες?αν συνεχίσω θέλω εκατό σελίδες και βάλε...η ζήσε σαν npc η άσε όσους θρωσκουν να συνεχίσουν...τράβα να ψηφίσεις και όλα καλά...αψεκ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.695
Πόντοι
9.931
Και να είναι αυτές ...όλοι της εξουσίας έχουν κουμάσια
...όσοι παίρνουν πλευρά είναι απλά ηλίθιοι...να παραθέσω τόνους για κλιντονς και Ομπάμα επίσης?.
..δείτε τον κόσμο όπως είναι..η πολιτική είναι το θέατρο των σκλάβων.. των ηλίθιων .. Σαλόμ από Μοσάντ... ξυπνήστε

Μπάιντεν επίσης...ποιος από όλους θα μου πείτε...δίκιο θα εχετε
τύπε οκέι , αλλά ένα- ένα , σιγά-σιγά !!!
Ο Τραμπ ουδέποτε επισκέφτηκε το νησί Επστάιν
Αντιθέτως ο πλέον συχνός επισκέπτης στο νησί ,29 φορές ,ήταν ο Κλίντον
Εάν συνδέσουμε τα lgbt και τις παιδερομοφυλοφιλίες με τα κόμματα που σθεναρά
προωθούν αυτού του είδους τις ατζέντες,
θα έχουμε μιά βάση για να συζητήσουμε

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
Όλοι είναι σάπιοι ...αν είσαι maga και μαλακίες απλά μην μου απαντάς σε παρακαλώ δεν θέλω να επεκταθω..όλοι ατζεντες προωθούν άνθρωπε όλοι..ανάλογα ..την θέλουν τη Μανουρα μεταξύ μας ..δες το..και ο Τραμπ παιδερας είναι θέλεις παραθέσεις εδώ?σου εθιξα τον ηγέτη επειδή ακόμα και αν συμφωνώ πήγε κόντρα και καλά σε κάποια θέματα όπως είπες ?θες τσιμπούκια σε Εβραίους ?από τον πορτοκάλι?ξέρεις τι είναι το παλαντιρ?στο τείχος πήγε η όχι?θες φώτο βίντεο με επσταιν?η μελάνια καλά?τα εμβόλια ?κτλ κτλ...αν χρειάζεστε βοσκό μη μου απευθύνεστε ειλικρινά πια ...υγ.σιχαινομαι πιο πολύ την άλλη πλευρά με τα pronouns LGBTQ αλλά αυτό δεν κάνει καλό τον βλάκα

Ναι έχει επισκεφτεί πολλακις

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
Άντε πάρε και το αδρενοχρωμιο...αυτά για τώρα ..δεν θα σου πω κάτι ακόμα δεν μπορείς να το δεχτείς ..npc η agent smith η απλά προσκολλημένος στα πάθη σου σε αυτό το επίπεδο ..και προστατεύεις το Μάτριξ άθελά σου ή μη

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.228
Πόντοι
456
Πράγματι, λέγεται ότι η σύνδεση του Τράμπ με τα εγκλήματα τού Επστάιν είναι αναπόδεικτη κατηγορία,αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι, διότι σε αυτόν τον κόσμο για να φθάσεις ψηλά (από ένα επίπεδο και πάνω) πρέπει να έχεις πουλήσει την ψυχή σου στον διάολο. Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο. Δύο ομάδες εγκληματιών τσακώνονται για την παγκόσμια κυριαρχία, και ευτυχώς ο ένας "δίνει" τον άλλο σε αυτόν τον περίεργο αδυσώπητο πόλεμο που αντιλαμβανόμαστε να διεξάγεται.

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
Ούτε μας ψεκάζουν έχεις δίκιο ...μόνο δέκα επίσημες παραθέσεις παίζουν πια από κράτη και εταιρίες... εσύ στάνταρ καλοκαίρι έχεις βουτήξει στη θάλασσα με μασκα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.695
Πόντοι
9.931
Όλοι είναι σάπιοι ...αν είσαι maga και μαλακίες απλά μην μου απαντάς σε παρακαλώ δεν θέλω να επεκταθω..όλοι ατζεντες προωθούν άνθρωπε όλοι..ανάλογα ..την θέλουν τη Μανουρα μεταξύ μας ..δες το..και ο Τραμπ παιδερας είναι θέλεις παραθέσεις εδώ?σου εθιξα τον ηγέτη επειδή ακόμα και αν συμφωνώ πήγε κόντρα και καλά σε κάποια θέματα όπως είπες ?θες τσιμπούκια σε Εβραίους ?από τον πορτοκάλι?ξέρεις τι είναι το παλαντιρ?στο τείχος πήγε η όχι?θες φώτο βίντεο με επσταιν?η μελάνια καλά?τα εμβόλια ?κτλ κτλ...αν χρειάζεστε βοσκό μη μου απευθύνεστε ειλικρινά πια ...υγ.σιχαινομαι πιο πολύ την άλλη πλευρά με τα pronouns LGBTQ αλλά αυτό δεν κάνει καλό τον βλάκα

Ναι έχει επισκεφτεί πολλακις
αν δεν θέλεις απαντήσεις , τότε γιατί παραθέτεις εβραίους, εμβόλια , μελάνια κτλπ κτλπ ?
μονόλογο κάνεις σε παράθεση ? δεν πάει έτσι ...

περιληπτικά λοιπόν :
1. έχεις φωτο κ βίντεο με Επστάιν , επιλήψιμα ?
2. τα εμβόλια ο Τραμπ σε υποχρέωσε να τα κάνεις ?
3.Μελάνια, τι ?
4.Εβραίοι τι ακριβώς εννοείς ?

γι αυτό σου είπα σιγά σιγά , ένα ένα

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
Πράγματι, λέγεται ότι η σύνδεση του Τράμπ με τα εγκλήματα τού Επστάιν είναι αναπόδεικτη κατηγορία,αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι, διότι σε αυτόν τον κόσμο για να φθάσεις ψηλά (από ένα επίπεδο και πάνω) πρέπει να έχεις πουλήσει την ψυχή σου στον διάολο. Δεν υπάρχει άσπρο μαύρο. Δύο ομάδες εγκληματιών τσακώνονται για την παγκόσμια κυριαρχία, και ευτυχώς ο ένας "δίνει" τον άλλο σε αυτόν τον περίεργο αδυσώπητο πόλεμο που αντιλαμβανόμαστε να διεξάγεται.
Είναι ένας από τους σκοπούς της φάρμας ...εμφύλιος για εξουσία...και αυτοί παίζουν και είναι στον κόλπο...από πίσω όμως όλοι για τον ίδιο σκοπό ..απλά αυτό λεω

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
αν δεν θέλεις απαντήσεις , τότε γιατί παραθέτεις εβραίους, εμβόλια , μελάνια κτλπ κτλπ ?

περιληπτικά λοιπόν :
3.Μελάνια, τι ?

Δεν θα παραθέσω ...άραξε με τον πορτοκάλι ηγέτη σου όλα τα άλλα θα αποκαλυφθούν αργά ή γρήγορα ..το μίσος σου για τους ηλίθιος δημοκρατικούς και neoliberal σε κάνει τυφλό...χρειαζεσαι βοσκό...οπότε δεν θα απαντήσω περαιτέρω ..δεν έχεις καταλάβει

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21

περιληπτικά λοιπόν :
3.Μελάνια, τι ?

Αν δεν είχαν από κάπου να τον κρατούν δεν θα κυβερνούσε .-δεν θα αναλωθω άλλο μπέσα είναι σαν να ψηφίζεις και να υποστηρίζεις ΝΔ ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ ..

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.695
Πόντοι
9.931
καταλαβαίνω τι λες ,
αλλά εδώ φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Οι πιστοποιημένοι ελτζιμπιτίδες παιδερομοφυλόφιλοι κάνουν σπέκουλα με τον Τραμπ και τη κόρη του σε μικρή ηλικία
Δεν θα παραθέσω ...άραξε με τον πορτοκάλι ηγέτη σου όλα τα άλλα θα αποκαλυφθούν αργά ή γρήγορα ..το μίσος σου για τους ηλίθιος δημοκρατικούς και neoliberal σε κάνει τυφλό...χρειαζεσαι βοσκό...οπότε δεν θα απαντήσω περαιτέρω ..δεν έχεις καταλάβει
ο πορτοκαλίς πάντως δεν σε "μπόλιασε" με τα pfizer του κτηνίατρου , αυτό είναι αναμφισβήτητο
Τα υπόλοιπα υποθετικά ,οκέι θα τα δούμε...

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21

καταλαβαίνω τι λες ,
αλλά εδώ φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης
Οι πιστοποιημένοι ελτζιμπιτίδες παιδερομοφυλόφιλοι κάνουν σπέκουλα με τον Τραμπ και τη κόρη του σε μικρή ηλικία

ο πορτοκαλίς πάντως δεν σε "μπόλιασε" με τα pfizer του κτηνίατρου , αυτό είναι αναμφισβήτητο
Τα υπόλοιπα υποθετικά ,οκέι θα τα δούμε...
Άραξε με τον ήρωα σου άνθρωπε όλα καλά

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.695
Πόντοι
9.931
Αν δεν είχαν από κάπου να τον κρατούν δεν θα κυβερνούσε .-δεν θα αναλωθω άλλο μπέσα είναι σαν να ψηφίζεις και να υποστηρίζεις ΝΔ ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ ..
βέβαια κάποιος εύλογα θα πεί πως αν τον κρατούσαν δεν θα προσπαθούσαν να τον δολοφονήσουν
Και εαν εμπλεκόταν στο Επστάιν ΔΕΝ θα χρειαζόταν να τον δολοφονήσουν ,
θα δημοσίευαν τα αρχεία οι αντίπαλοι του και θα τον τέλειωναν

Dont simp

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
238
Πόντοι
21
βέβαια κάποιος εύλογα θα πεί πως αν τον κρατούσαν δεν θα προσπαθούσαν να τον δολοφονήσουν
Και εαν εμπλεκόταν στο Επστάιν ΔΕΝ θα χρειαζόταν να τον δολοφονήσουν ,
θα δημοσίευαν τα αρχεία οι αντίπαλοι του και θα τον τέλειωναν
Μπεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom