Νέα

Λίστα Epstein…Βρικόλακας ή άλλη μια Ψεκ ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 501
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.021
Πόντοι
3.836
Εχει ξεσπάσει απίστευτος σάλος με την λίστα Επστάιν που δημοσιοποιήθηκε τελευταία;

Μιλάνε για 3,5 εκατομμύρια έγγραφα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που φωτογραφίζει πολλά διάσημα πρόσωπα όλων των χωρων.

Έχουν βγει και έχουν μιλήσει από Πούτιν έως Ιλον Μασκ…

Η πιο φρικιαστική καταγραφή είναι πως από την Ελίτ του κόσμου γινόταν «θυσίες» παιδιά τρώγοντας τις σάρκες τους…

Καληνύχτα :confused:

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.021
Πόντοι
3.836
Έχουν κοινοποιηθεί τόσα πολλά σε τόσο σύντομο διάστημα…

- Ονόματα εμπλεκομένων υψηλού κύρους
- Αναφορά στην κρίση που βίωσε η ελλαδα
- βιασμός ανήλικων κοριτσιών στο νησί του με κανιβαλισμό τους

Φρίκη για την ανθρώπινη ύπαρξη απο την πολιτισμένη Δύση

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.227
Πόντοι
1.336
Με εξαίρεση τα ονόματα υψηλού κύρους, τίποτα άλλο δεν έχει αναφερθεί, από σοβαρό μέσο, για κανιβαλισμους, πειράματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εκτός αν η πηγή ενημέρωσης κάποιων είναι sites σαν αυτό:

Ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.021
Πόντοι
3.836
Με εξαίρεση τα ονόματα υψηλού κύρους, τίποτα άλλο δεν έχει αναφερθεί, από σοβαρό μέσο, για κανιβαλισμους, πειράματα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εκτός αν η πηγή ενημέρωσης κάποιων είναι sites σαν αυτό:

Ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.
3500.000 σελίδες πώς να τις επεξεργαστεί το μυαλό του κατοίκου άνω κολοκοτρωνιτσιου

Και σίγουρα φυλλάδες όπως το πρώτο ψέμα θα παίζουν τις πίπες τους,εχθές πχ έπαιζε «πως ζήτησε συγνώμη Ιάπωνας παίκτης που χτύπησε Ρέφερι…δεν ξανά έκανε κανείς κάτι τέτοιο «

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
GIF by Giphy QA

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
δεν υπαρχει δυση κι ανατολη οταν μιλαμε για τετοια θεματα. Δεν υπαρχουν ρατσες, φυλα, χωρες.
Μονο χρημα, ανωμαλια και εξουσια

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Εδώ εμείς που είμαστε φτωχομπινέδες έχουμε νήματα για ότι ανωμαλία κυκλοφορεί, φανταστείτε αυτοί που έχουν εκατομμύρια για ξόδεμα τι σκατά έχουν μέσα στο κεφάλι τους...

Sky is the limit!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.456
Πόντοι
3.506
Τύπε, ο πολιτισμός ως δημιούργημα ευφυΐας είναι το ανάχωμα του ανθρώπου απέναντι στα ζωώδη ένστικτα. Η Ιστορία ομως έχει αποδείξει ότι δεν πρέπει να εμπιστευομαστε την ευφυΐα γιατί δεν μπορεί να τα βάλει με την ανθρώπινη φύση.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.263
Πόντοι
456
Εντομεταξυ αυτά που βγαίνουν προς τα έξω είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου και ένα πολύ μικρό μέρος των email/photo/video για να ασχολείται η μάζα. Φανταστείτε τι άλλο θα συμβαίνει.

Υπάρχει παλιό βίντεο από ένα μοντέλο (η οποία αγνοείται πλέον) , όπου είχε παρεβρέθει σε πάρτυ των ελίτ, και ούρλιαζε φρικαρισμένη ότι είδε να τρώνε ανθρώπους. Είμαι σίγουρος πως δεν μπορούμε καν να βάλουμε με το μυαλό μας το τι ανωμαλίες θα έχουν συμβεί. Και το αστείο είναι ότι όλη αυτή την ελίτ, στα χρόνια της "πανδημίας " την ακολούθησε τυφλά ένα μεγάλο μέρος της μάζας, και αποκαλούσε ψέκες όποιους είχαν τις ενστάσεις τους :coffee:

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Αυτα που γινονταν, τα λεγανε ο Μελ Γκιμπσον, ο Τζιμ Καβιζελ και κανα 2 αλλοι, και πεσανε να τους φανε...
Περιεργο που ο Κιουμπρικ πεθανε λιγο μετα την ταινια που εκανε"Ματια ερμητικα κλειστα"...
και ο Παζολινι δολοφονηθηκε μετα το "Σαλο"..... τι συμπτωσεις...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.042
Πόντοι
9.345
Δεν πιστεύω τίποτα απ' αυτά
Στο ντοκυμαντέρ του νετφλιξ έδειξε απλά κορίτσια όμορφα να στρατολογούνται για να πηγαίνουν στα πάρτυ και στις βιλες
Μερικές ήταν ανήλικες 15, 16, όχι όμως παιδιά
Και πήγαιναν με τη θέληση τους για να βγάλουν λεφτά

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Σε ενα παρτι,ο Επσταιν προσκαλεσε τον Μπερλουσκονι στο νησι του....
ο Μπερλουσκονι απαντησε...
"Στην χωρα μου το κρασι ειναι καλυτερο,το φαγητο ειναι καλυτερο....και οι κοπελες ερχονται μονες τους στο σπιτι μου,δεν χρειαζεται να τις απαγαγω..."

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.021
Πόντοι
3.836
Η λίστα ήταν μια δέσμευση του Τραμπ ώστε να ξαναεκλεγει…

Πολύς κόσμος τον ψήφισε γι αυτό…τελικά αναίρεσε και «επέτρεψε» επιλεκτικές πληροφορίες να βγουν στο κοινό…

Λένε πως ήταν μέσα και αυτός…αυτός έλεγε πως θα δώσει Δημοκρατικούς …

Τελικά πάει για κουκούλωμα διάβασα

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Αν εδώ στην βλαχουριά συμβαίνουν τέτοια από λιγδιάριδες, φανταστείτε στις μαζώξεις των εκατομμυριούχων στο Αμέρικα...

Screenshot 2026-02-03 at 10.08.33 PM.png

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.712
Πόντοι
7.046
Να φανταστώ βιασμούς ανηλίκων, δυστυχώς γίνεται παντού, αλλά να μιλάμε για φόνο και κανιβαλισμό, πάμε σε άλλο επίπεδο.

Σίγουρα πάντως, για εμένα, πρέπει να ήταν η τέλεια ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, για όλους τους λεφτάδες και διάσημους. Ότι έκαναν και μη, όλα καταγράφονταν φαντάζομαι, οπότε και εκβιάζονταν για πάντα.

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.247
Πόντοι
2.356
Δεν πιστεύω τίποτα απ' αυτά
Στο ντοκυμαντέρ του νετφλιξ έδειξε απλά κορίτσια όμορφα να στρατολογούνται για να πηγαίνουν στα πάρτυ και στις βιλες
Μερικές ήταν ανήλικες 15, 16, όχι όμως παιδιά
Και πήγαιναν με τη θέληση τους για να βγάλουν λεφτά
Στο Νετφλιξ που ιδιοκτητες ειναι η Vanguard και η Blackrock..... πολυ αντικειμενικο....

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.021
Πόντοι
3.836
Να φανταστώ βιασμούς ανηλίκων, δυστυχώς γίνεται παντού, αλλά να μιλάμε για φόνο και κανιβαλισμό, πάμε σε άλλο επίπεδο.

Σίγουρα πάντως, για εμένα, πρέπει να ήταν η τέλεια ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ, για όλους τους λεφτάδες και διάσημους. Ότι έκαναν και μη, όλα καταγράφονταν φαντάζομαι, οπότε και εκβιάζονταν για πάντα.
Εδώ που τα λέμε…Στην Ελλάδα του 2023,με ζεστά ακόμα τα εναπομείναντα κομμάτια των νεκρών των Τεμπων…ο Πορτοσαλτε ανέφερε την λέξη «θυσία»

Ούτε τα προσχήματα…οι βλακες

Μπορεί να φανταστεί κανείς σε άλλα επίπεδα πως παίζονται τα παιχνίδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom