Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 219.732
Καλημέρα αγόρι!!Καλημέρα γυναικάρα!!!
Καλημέρα αγόρι!!Καλημέρα γυναικάρα!!!
Τι σημαίνει αυτό αργυροτοξε;Αχ εσύ...
...δε κρύψαμε ποτε ότι έχουμε πάθος ο ένας για τον άλλονΤι σημαίνει αυτό αργυροτοξε;
Τι μας κρύβεις;
Καλημέρα σέξυ Τζο! Και καλό ερωτικό μήνα να έχουμε!Τη καλημέρα μου κι ευχές για μια όμορφη & ερωτική εβδομάδα..
![]()
Καλή εβδομάδαΤη καλημέρα μου κι ευχές για μια όμορφη & ερωτική εβδομάδα..
![]()
Well said!...δε κρύψαμε ποτε ότι έχουμε πάθος ο ένας για τον άλλον![]()
Πόσες φορές έχω γλύψει αυτή τη κορμάρα!!!Τη καλημέρα μου κι ευχές για μια όμορφη & ερωτική εβδομάδα..
![]()
Kαλος ο καφές για να αρχίσει η εβδομάδα..αλλά βοηθάει πολύ και αυτό!!Τη καλημέρα μου κι ευχές για μια όμορφη & ερωτική εβδομάδα..
![]()
...δε κρύψαμε ποτε ότι έχουμε πάθος ο ένας για τον άλλον![]()

...ατελείωτες αστέρι μου!!Πόσες φορές έχω γλύψει αυτή τη κορμάρα!!!
Κάθομαι και σκέφτομαι πόσες όμορφες στιγμές έχουμε περάσει οι δύο μας!!!...ατελείωτες αστέρι μου!!
Όπως έχω απολαυσει κι εγώ τη δική σου κορμάρα!

Αν δεν κάνω λάθος, με όλα τα αγόρια σου έχεις πάθος!!!...δε κρύψαμε ποτε ότι έχουμε πάθος ο ένας για τον άλλον![]()
...έχω πάθος γιατί σας επιλέγω κι εγώ ως παρτενέρ μου ματάκια..άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μη δε περάσουμε σουπερ!Αν δεν κάνω λάθος, με όλα τα αγόρια σου έχεις πάθος!!!
Τι να πω κι εγώ, που στις τόσες φορές που βρεθήκαμε, δεν μπορώ να ξεχωρίσω την καλύτερη!!!
Επίσης μωρακιΚαλησπερα ματακια μου καλη εβδομαδα να εχουμε...![]()
Να είσαι καλά αγόρι, καλώς ήρθες!Καλημέρα σέξυ Τζο! Και καλό ερωτικό μήνα να έχουμε!
Κι έχεις ζωηρή φαντασία..!!Καλή εβδομάδα!!
Με τέτοια μηνύματα, η φαντασία μου ήδη δουλεύει υπερωρίες !!!!
Κι έχουμε να περάσουμε πολλές ακόμη..Κάθομαι και σκέφτομαι πόσες όμορφες στιγμές έχουμε περάσει οι δύο μας!!!
Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθειαΚι έχουμε να περάσουμε πολλές ακόμη..![]()

Το διαστημική κωλαρα!!!Καλημέρα αγόρια μου!
Παράκληση...Να μ ενημερώνετε μια μέρα πριν το λιγότερο, πολυ δυσκολο να με βρείτε διαθέσιμη αυθημερόν, επίσης πριν τις 14:00 ραντεβού δε ξεκινώ
![]()