Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 433 άτομα (25 μέλη και 408 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Νικόλ λατίνα και Γκαμπριέλα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Νικόλ λατίνα, με ελεύθερο στοματικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Κατερίνα χοντρή λατίνα με 2.5αρι βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,πίπα νο πλαστικ,Βικτώρια ίσως αύριο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 & 25 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Αλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αλιόνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Ερρικα η γυρολόγος,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος Αντζελινα(Άντζελα) ,απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β Ρέα η "Ελληνίδα" και Λίλυ η "Ταιλανδεζα ",αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
...ΜΑ21 ορ. "ΚΑΤΑΛΊΝΑ",
η χοντρούλα από Ι20γ...

Murder

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
700
Πόντοι
80
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Νικόλ λατίνα συν βυζί, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13αρια υπόγειο κλειστό.

Φώκαιας 13 ισόγειο Σόνια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 17α κλειστο.

Φωκαιας 17β Άλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19 Εύα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες.

Φωκαιας 25α & 25β ανοιχτές οι πόρτες κλειστο το φως,σε κάνα μισάωρο είπε η υπηρεσία του β που σφουγγαριζε.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό κ σφραγισμένο.
20260129_120605.jpg

Φωκαίας 27Β πάνω Σαμανθα λατίνα , απλό πρόγραμμα.
Το υπογειο είναι η με τα σκαλάκια ;; Μήπως ξέρουμε τον λόγο ;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
18
Like
1.647
Πόντοι
1.071
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Αλιόνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αυτή η Αλιονα είναι μια ξανθιά μυταρου;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.045
Πόντοι
43.828
Ένα κερασάκι από Μεταξουργείο :ak::ak:

Ιάσονος 39 (2) Σουζάνα το καστανό λατινάκι με απλό

Ιάσονος 36 Αλίνα η καστανή βυζαρού με απλό

Φωτογραφία της κλειστής παρατημένης αυλής του σπιτιού :cool2:
IMG_20260129_132147.jpg

Ιάσονος 20β Μπαρμποράκι με όλα τα δωμάτια άδεια:new_shocked:

Ιάσονος 20γ Άντζελα χοντρούλα λατίνα στο δωμάτιο

Τίποτα το ιδιαίτερο σήμερα, πάω για μασαζερί...

DomForFem

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
0
11:30 μεχρι 2 οι κοπελες που ειδα,

Ιασωνος 44 δεξια στο βαθος η Μαριαννα και η Σολ, Κολομβιανες

Ιασωνος 37Β η Βανεσσα

Ιασωνος πορνομολ κλειστο απο εχθες, εκτος αν ειναι πιο πολλες μερες κλειστο

Ιασωνος 44Β Νικολ και Σαρα

Ιασωνος 43 Τζεσσικα, Κορινα, Στελλα και μια 4η που δεν κρατησα ονομα
Η Στέλλα είναι αυτή που δούλευε και παλιά στον ίδιο οικο?

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
4.309
Πόντοι
446
Προ διωρου περιπου.

Σταση αστραπη στο ερημο Μεταξι για τσιμπουκι θειτσικο,στο τσακ γλιτωσα την μπορα.

Κ48 δεξια:Παολα χοντρη ψηλη δεν ξερω αν ανακοινωθηκε τελειωτικο,θα περναγα αλλα απο το σαλονι φανηκε να μην ειναι σε καλο mood οποτε ανεβαλα.

Κ32β: Νεαρη λατινα μεσου προς ψηλου υψους με πιασηματακια ντροπαλουλα,η τσα² ειπε πως ειναι απο Κολομβια και ειναι πρωτη μερα της στην δουλεια..

Σοφια μαυρουλα bbw μαζι.

Μ.Α 28 :Κατερινα & Αλινα

28 υπογειο: Ντιαννα & Αλιονα

Περασμα με Αλιονα ,δε θα πω ψεματα με αιφνιδιασε η θεια με ακρως καυλωμενο mood,εγιναν στο 10 ρικο οσα δεν εκανε στο 20 το δαμε κι αυτο.
.. Αυτη απο πανω να χοροπηδαει με λυσασμενα βρωμολογα και να με μαλωνει να γαμαω πιο δυνατα και πιο αγρια,σαν τις καθηγητριες στις ΗΠΑ που γαμανε ανηλικους ψαρωμενους 15χρονους.Τελειωμα σε μισσιον στη στενη μουναρα της ,χωρις ρομαντισμους.Ειναι η πρωτη φορα που την γαμησα ..Σα να μου πε στο τελος αν εχω σκοπο να γαμαω να ξεκιναω πιο νωρις γιατι την αφησα να ελπιζει οτι θα της τα δωσω με 3-4 λεπτα πιπα..Ειχε φουλ δωματια παντως παρα την ερημια.Πεντακαθαρη φανηκε και μυριζε ομορφα ...

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.904
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα συναγωνιστές :hi::hi:Έχω περάσει 2 φορές αυτή την εβδομάδα από το Ιάσωνος 1-β το αριστερό, το μεσημεράκι, ψάχνοντας να δοκιμάσω επιτέλους τη Βαλέρια. :pipa2:Και τις 2 φορές όμως έλειπε, και στη θέση της ήταν μια Σάντρα. Τη δεύτερη μέρα που πήγα, ρώτησα τη Σάντρα για τη Βαλέρια, και αφού με κοίταξε με 1 πολύ τσατισμένο βλέμμα, μου είπε απλά ότι λείπει. Ξέρει κανείς συναγωνιστής αν όντως έχει φύγει η Βαλέρια, ή απλά έχει αλλάξει βάρδια, και η μαλακισμένη η Σάντρα δεν ήθελε να μου πει ?? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία μύστες

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Χθές κατέβηκα αργά, φτιαγμένος απο την νίκη της ομάδας, έχοντας άπλετο χρόνο στην διάθεση μου, το 1ο και μακρύτερο σκέλος των περιπετειων μου θα μείνει για εμένα, αλλά ήταν πολύ καλό.

Στο 2ο σκέλος θα ενημερώσω πώς πολλά σε Φυλής ήταν κλειστά στις 03:00, βασικά ανοιχτά ηταν τα Φιλλ.11 , Φ59, Φ69, Φ71 πάνω κάτω και ενα απο τα Φ86, όλα τα άλλα κλειστά, Φωκαίας δεν είδα, Αγκύρας κλειστα όλα, δεν θυμάμαι ονόματα σχεδόν καθόλου, αλλά στο Φ71 πάνω μαζί με την Άντρεα είχε μια ενδιαφέρουσα παρουσία με καλό βυζί και κώλο.

Εγώ κατέληξα στην μαυριδερή Μαρία Φ59 κάτω, 22χρ. απο Βενεζουέλα με νορμαλ κορμί και στήθος αλλά ωραιο πρόσωπο και φοβερά χείλη, ήταν κάτι καγκουρες Ιταλοί στο σαλόνι που πιάσανε την πάρλα 10' και δεν περνάγανε και καλα αναποφασιστοι, προσπαθούσαν να καυλαντίσουν τις κοπέλες, λες και ήταν τίποτα χαζοχοντρές αβγαλτες Αμερικανίδες στην Ρώμη, τους προσπέρασα και πλήρωσα, σκάει η κοπέλα δωμάτιο και με αγκαλιάζει και μου λέει "ευχαριστω που με έσωσες απο τους μαλάκες" αχαχαχαχ.

Δεν θα γράψω λεπτομέριες, η κοπέλα πολύ χαλαρή και φιλική, δεκτική και με ωραία προσποιητά βογκητά/βλέματα κλπ. Το έχει.
Η τσατσά δεν ενόχλησε στα 11-12' κρίμα που την ανακάλυψα τώρα γιατί φεύγει σε 3-4 μέρες.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.547
Πόντοι
8.995
Ιάσονος 20β Μπαρμποράκι με όλα τα δωμάτια άδεια:new_shocked:
Η Μπάρμπαρα είχε ξεκινήσει με απλό πρόγραμμα αλλά έκανε κάποια προκαταρκτικά, τριψίματα body too body, βαθιά πίπα και σεχ χωρίς βιασύνη και κλεψίματα.
Τελευταία τα έχει μειώσει και κοιτάει να κάνει ξεπετα, οπότε ίσως είναι και ο λόγος που της έχουν γυρίσει την πλάτη κάποιοι, μαζί τους και εγώ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
Καλησπέρα συναγωνιστές :hi::hi:Έχω περάσει 2 φορές αυτή την εβδομάδα από το Ιάσωνος 1-β το αριστερό, το μεσημεράκι, ψάχνοντας να δοκιμάσω επιτέλους τη Βαλέρια. :pipa2:Και τις 2 φορές όμως έλειπε, και στη θέση της ήταν μια Σάντρα. Τη δεύτερη μέρα που πήγα, ρώτησα τη Σάντρα για τη Βαλέρια, και αφού με κοίταξε με 1 πολύ τσατισμένο βλέμμα, μου είπε απλά ότι λείπει. Ξέρει κανείς συναγωνιστής αν όντως έχει φύγει η Βαλέρια, ή απλά έχει αλλάξει βάρδια, και η μαλακισμένη η Σάντρα δεν ήθελε να μου πει ?? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία μύστες

Μολις μιλησα με Βαλερια στο Ινστα, :rockon::rockon: αυριο πρωι θα ειναι εκει ...:hi::hi:
Με ευχαριστεις αυριο που θα γαμησεις.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Το μεσημεράκι...;
Για αυτό μαλλον δεν τη προλαβαινεις.
Το ωράριο της είναι:
06:00 -12:00...:hmm:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.904
Πόντοι
3.436
Το μεσημεράκι...;
Για αυτό μαλλον δεν τη προλαβαινεις.
Το ωράριο της είναι:
06:00 -12:00...:hmm:
Πρωινή - πρωινή :erection: Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή. Θα την τιμήσω και θα γράψω κριτική με εντυπώσεις

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
83
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τι ώρα ξεκινάει βάρδια η Τατιάνα στο Ιάσωνος 1β;

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.868
Πόντοι
201
Ξέρει κάποιος συναγωνιστής τι ώρα ξεκινάει βάρδια η Τατιάνα στο Ιάσωνος 1β;
Ότι ώρα της καυλώσει
10.00 11.00 έχει τύχει να σκάσει μύτη και 12.00
Και Τετάρτες ρεπό

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.260
Πόντοι
10.026
Κανένα μπούρδελο του 20αρικου στα βόρεια προάστια Αθήνας?
Όσον αφορά τα Βόρεια Προάστεια, πρόσθεσε αλλά δύο μηδενικά (2.000€) και θα βρεις κάτι αρκετά αξιόλογο.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.058
Πόντοι
31.618
Πέρασα με Πάολα το απόγευμα στο κολ.48
Και η κυρία με έκανε καινούργιο
Απίστευτη πίπα με καραμελομα και όλα τα σχετικά
Τελιομα στα τέσσερα όπου δεν άντεξα καθόλου
Η κυρία αξίζει και υπερτιμα το 10 ευρώ

Dsar263

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
143
Like
26.521
Πόντοι
26.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξουργειο κατα τις 23:30 οπου πηγα στοχευμενα στο Ι44 σκαλακια στην Ρουμανα Βαλεντινα για δευτερη φορα εχοντας διαβασει την κριτικη του Μητσου Μπαμπολα οπου εκανε επιθετικη κινηση με το χερι της Βαλεντινας για να μην εμποδιζει το γαμησι..... Παιδες μαλλον ψαρωσε η γκομενα και εμενα δεν μου το εμποδισε καθολου αυτη την φορα χαχαχα...Παρολα αυτα πρεπει η κοπελα να εχει καποιο θεμα με το μουνι της καθως οταν εμπαινα ενιωθα καποια εξογκωματα εσωτερικα στο κολπο της που την εκαναν να ψιλοποναει...οπως και να χει προς τιμην της δεν εβαλε χερι να εμποδισει εκανε κουραγιο και αντεξε μεχρι να χυσω ....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom