Νέα

«Βιολάντα» Μπισκότα 2026

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 635
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.485
Πόντοι
3.836
Σε ένα άλλο νήμα είχες γράψει "...να ψηφίζετε ΝΔ μέχρι να ψοφήσουν τα μπασταρδά σας".

Είναι αδύνατο ένας τύπος που γράφει αυτό, μετά να αποκτά ενσυναίσθηση και ευαισθησία και να γράφει για ένα εργατικό ατύχημα.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, ούτε με το άλλο σκουπίδι τον shrek7 (που οι admins - και μπράβο τους - έσβησαν τα σιχαμερά που είχε γράψει στο νήμα του δυστυχήματος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ), απλά αφήνω αυτό εδώ.
Θεωρείς πως είναι αδύνατο γιατί ψάχνεις να με «κατατάξης» σε κομματικό γήπεδο,δυστυχώς όμως για σένα;δεν ανήκω σε κάποιο…το ίδιο μπορώ να μιλάω ή κατηγορώ,την ΝΔ,το ΠΑΣΟΚ,τον ΣΥΡΙΖΑ,το ΚΚΕ, την Πλεύση, τον Βελόπουλο,την Νίκη-Κασσιδα κλπ κλπ.

Είμαι εργενησ,τα καταφέρνω εξαιρετικά καλά (για μένα) και δεν με απασχολεί οποιαδήποτε νομοθεσία περί φορολογίας,παιδιών κλπ…θεωρώ όμως πως είναι κρίμα να μην κάνουμε ένα βήμα εμπρός σε πράξεις αλλά να είμαστε «10 βήματα μπροστά» σε φανφάρες και ομολογίες υπουργών και καναλιών μόνο.

Ο χαρακτηρισμός ήταν ακραίος γι να δείξει πόσο ακραία είναι η αναλγησία κάποιων και το άλλοθι που δίνουν κάποιοι σε μια και μόνο κυβέρνηση,χωρίς να με νοιάζει ποια είναι !

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.485
Πόντοι
3.836
Φοβερή μαρτυρία εργαζόμενης και μητέρας της μίας κοπέλας

negroni-spritz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
3.959
Πόντοι
441

το προπανιο διερευσε απο τη σωληνα, ανακατευτηκε με τον αερα, βρηκε σπινθηρα απο μια λαμπα, ενα διακοπτη... και αυτο ηταν
Υποθέτω πως δεν χρειάζεται απαραίτητα σπινθήρας, σε επιχειρήσεις με τέτοιο μέγεθος οι φούρνοι δουλεύουν ασταμάτητα (φούρνοι 20+ μέτρων). Αυτό και μόνο ίσως αρκεί αν και αν η διαρροή υπήρχε έναν μήνα, μάλλον άργησε να γίνει το κακό.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.227
Πόντοι
9.345
Σίγουρα όλες οι εγκαταστάσεις θέλουν συντήρηση. Άλλωστε αν όλα γίνονταν σωστά το εργοστάσιο θα συνέχιζε να λειτουργεί όπως έκανε τόσα χρόνια.
Δεν εχω στοιχεία για να το πω, μερικές φορές ο τεχνικός ασφαλείας για να πληρωθεί την επίσκεψη γράφει ένα τυπικό "όλα καλά" χωρίς να ελέγξει τίποτα. Αν είχε παρατηρήσει πρόβλημα στην εγκατάσταση υγραερίου ,το είχε καταγράψει και οι τεχνικοί του εργοστασίου δεν έκαναν τίποτα τότε πάει αλλού η ευθύνη.
τεχνικοι ασφαλειας βαπτιζονται και μονο απο το πτυχιο, ειδικα για το υγραεριο γνωριζουν λιγοι

negroni-spritz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
3.959
Πόντοι
441
Σε μικρές επιχειρήσεις γίνεται (συνήθως) σύμβαση με τεχνικό ασφάλειας ο οποίος παίζει και να μην πατήσει ποτέ το πόδι του. Κατά τα άλλα έχει την ευθύνη.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.227
Πόντοι
9.345
Υποθέτω πως δεν χρειάζεται απαραίτητα σπινθήρας, σε επιχειρήσεις με τέτοιο μέγεθος οι φούρνοι δουλεύουν ασταμάτητα (φούρνοι 20+ μέτρων). Αυτό και μόνο ίσως αρκεί αν και αν η διαρροή υπήρχε έναν μήνα, μάλλον άργησε να γίνει το κακό.
εξω υπηρχαν δεξαμενες με 14.000 λιτρα υγραεριο, δεν επαθαν τιποτα, απλα γιατι ελειπαν τα 2 αλλα στοιχεια, αερας, σπινθηρας
αν υποθετικα "εσκαγαν" αυτες, θα εφταναν μεχρι την πλατεια των τρικαλων

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
2
Like
38.091
:cry::cry::cry:

Συνημμένα

• Screenshot_2026-01-27-22-36-09-299_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-27-22-36-09-299_com.instagram.android-edit.jpg
    371,2 KB · Εμφανίσεις: 28

negroni-spritz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
3.959
Πόντοι
441
εξω υπηρχαν δεξαμενες με 14.000 λιτρα υγραεριο, δεν επαθαν τιποτα, απλα γιατι ελειπαν τα 2 αλλα στοιχεια, αερας, σπινθηρας
αν υποθετικα "εσκαγαν" αυτες, θα εφταναν μεχρι την πλατεια των τρικαλων
Το είπα με τη σκέψη ότι αν δεν υπήρχε σπινθήρας, υπήρχε σίγουρα υψηλή θερμοκρασία (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό).

Στο υποθετικό σενάριο που ανέφερες, ούτε να φανταστώ μπορώ για τι καταστροφή θα μιλούσαμε τώρα.

• Λύπη
Αντιδράσεις: geoMan

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
219
Like
29.963
Πόντοι
34.518
Σε μικρές επιχειρήσεις γίνεται (συνήθως) σύμβαση με τεχνικό ασφάλειας ο οποίος παίζει και να μην πατήσει ποτέ το πόδι του. Κατά τα άλλα έχει την ευθύνη.
Τύπε τί τους θέλεις τους μηχανικούς, αυτοφωράκηδες είναι, το βγάλαμε το συμπέρασμα εδώ μέσα. Πως τολμάει ο άλλος να φτιάξει βιομηχανία χωρίς να ξέρει για συστήματα ασφαλείας σε εγκαταστάσεις αερίου και μονάδες παραγωγής και να τα ελέγχει μόνος του.....

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.485
Πόντοι
3.836
Όπως έχω γράψει πολλάκις είμαι εργένης και πολλά λεφτά δεν έχω…

Στα 47 μου δεν περιμένω να τα αποκτήσω…

Δυστυχώς έχω δει πολλές «επιχειρησσαρες» εκ των έσω πως δουλεύουν,κάνω μεταβολή και τον σταυρό μου μιας που δεν θέλω ούτε τα λεφτά τους …ούτε έχει νόημα να διορθώσω πράγματα εκεί μέσα…και η ευθύνη ευθύνη.

Και είναι οι περισσότερες.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω συναντήσει καμμία στην Ελλάδα.

Σε αντίθεση με την Γερμανία οπου είχαν απίστευτη εμμονή στην πυρασφάλεια …των υλικών…των χωρων….στα πάντα τους

negroni-spritz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
3.959
Πόντοι
441
Τύπε τί τους θέλεις τους μηχανικούς, αυτοφωράκηδες είναι, το βγάλαμε το συμπέρασμα εδώ μέσα. Πως τολμάει ο άλλος να φτιάξει βιομηχανία χωρίς να ξέρει για συστήματα ασφαλείας σε εγκαταστάσεις αερίου και μονάδες παραγωγής και να τα ελέγχει μόνος του.....
Δεν χρειάζεται να ξέρεις αλλά σίγουρα πρέπει να βρεις ανθρώπους που να ξέρουν.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.544
Πόντοι
6.256
Να πω κι εγώ το δικό μου ....

Τα μπισκότα τους είναι κορυφαία. Και είναι σχετικά νέα εταιρεία. Μακριά από την Αθήνα. Αλλά στον ελλαδικό χώρο ωστόσο . Άρα σοβαρός ανταγωνιστής, για παλιές εταιρείες.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Πολύ κεκτημένη ταχύτητα να "κατακτήσουμε την παγκόσμια αγορά"

Screenshot 2026-01-27 at 10.46.23 PM.png

"Είναι ο δημιουργός της επαναστατικής τεχνολογίας «Steam Free» και του πρώτου εργοστασίου χωρίς καμινάδα στον κόσμο, αποσπώντας διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας. "

Mystery X

Μέγας
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.581
Πόντοι
3.506

"Είναι ο δημιουργός της επαναστατικής τεχνολογίας «Steam Free» και του πρώτου εργοστασίου χωρίς καμινάδα στον κόσμο, αποσπώντας διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας. "

Την πάτησε άσχημα αυτός.. Οσο και να ανεβαίνεις, φτάνει ένα χτύπημα να σε ρίξει παλι στο μηδέν..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.227
Πόντοι
9.345

προφανως περναει τα καυσαερια απο εναν εναλλακτη και εκμεταλευεται τη θερμικη τους ενεργεια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.544
Πόντοι
6.256
Την πάτησε άσχημα αυτός.. Οσο και να ανεβαίνεις, φτάνει ένα χτύπημα να σε ρίξει παλι στο μηδέν..
Κι αν ανέβεις απότομα, χωρίς να είσαι από τζάκι του χώρου, ενοχλείς πολλούς. Δεν σε αποδέχονται .

Η αίσθηση είναι γνωστή .... πχ

αν έχεις πάει σε ιδιωτικό σχολείο ... που δεν πήγαινε ο πατέρας σου ...
αν έχεις χτίσει σπίτι σε ακριβή περιοχή ....

αν άνοιξες μαγαζί ... γραφείο ... ιατρείο ... οποιαδήποτε επαγγελματική έδρα .... κάπου "καλά" .... χωρίς να είσαι "παλιός" .....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΣ .....

να έρθεις στο σχολείο μας , που πήγαιναν και πατεράδες μας ....
να έρθεις στη γειτονιά μας και να χτισεις καλύτερο σπίτι από το δικό μας ....
να ανοίξεις εδώ Χ ... που δεν το βρήκες από τον πατέρα σου ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.227
Πόντοι
9.345
Κι αν ανέβεις απότομα, χωρίς να είσαι από τζάκι του χώρου, ενοχλείς πολλούς. Δεν σε αποδέχονται .

Η αίσθηση είναι γνωστή .... πχ

αν έχεις πάει σε ιδιωτικό σχολείο ... που δεν πήγαινε ο πατέρας σου ...
αν έχεις χτίσει σπίτι σε ακριβή περιοχή ....

αν άνοιξες μαγαζί ... γραφείο ... ιατρείο ... οποιαδήποτε επαγγελματική έδρα .... κάπου "καλά" .... χωρίς να είσαι "παλιός" .....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΣ .....

να έρθεις στο σχολείο μας , που πήγαιναν και πατεράδες μας ....
να έρθεις στη γειτονιά μας και να χτισεις καλύτερο σπίτι από το δικό μας ....
να ανοίξεις εδώ Χ ... που δεν το βρήκες από τον πατέρα σου ....
φιλε δεν ειναι θεωρειες συνομωσιας ολα, δεν ξερω για το συγκεκριμενο εργοστασιο αλλα επειδη εχω δει δεκαδες σου λεω οτι τα περισσοτερα στην ελλαδα λειτουργουν οπως γραφει ο riding παρα πανω :undecided-old:

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.575
Πόντοι
10.131
Λενε οτι επειδη το βουτάνιο ειναι βαρυ αεριο κάθεται κατω και επειδη οι ανιχνευτές αεριων ειναι ψηλα δεν μπόρεσαν να το εντοπίσουν και να χτυπήσει συναγερμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom