You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (2 μέλη και 237 επισκέπτες)
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Τι κάνει συγκεκριμένα καλά αυτή, και πόσο είναι για να τρελάθηκες έτσιΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.τΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΜΙΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ...ΣΤΟ FREE HOUSE ΠΡΩΙ
doggifuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 39
- Like
- 711
- Πόντοι
- 311
Τι κάνει συγκεκριμένα καλά αυτή, και πόσο είναι για να τρελάθηκε
δεν τρελλαθηκα για αυτην αλλα για τον αδμιν.τριτη φορα μου το κανει αυτο,να γραφω κατασταση και να μην δημοσιωπειται
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.406
- Πόντοι
- 4.546
Αυτή είναι;δεν τρελλαθηκα για αυτην αλλα για τον αδμιν.τριτη φορα μου το κανει αυτο,να γραφω κατασταση και να μην δημοσιωπειται
Όλες οι κριτικές για την Μόνικα - Μινωταύρου 10 (Studio Free House)
doggifuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 39
- Like
- 711
- Πόντοι
- 311
ΝαιΑυτή είναι;
![]()
Όλες οι κριτικές για την Μόνικα - Μινωταύρου 10 (Studio Free House)www.bourdela.com
Nasty Dream
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2024
- Like
- 580
- Πόντοι
- 21
Εμφανισιακά πως είναι για εμάς που δεν την ξέρουμε;ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.τΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΜΙΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ...ΣΤΟ FREE HOUSE ΠΡΩΙ
Kostas2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα η καρινα ξερεται αν δουλευει κανονικα;
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 882
- Πόντοι
- 376
Το inside δεν ειναι διπλα στο πευρου Ερ. 2α!!! Αλλα στην Φρίξου...Να πω απο τη χθεσινη βραδυνη μου τσαρκα οτι επεστρεψε η Ρενατα στου πετρου ερημιτη 2α...στο διπλα ακριβως επεστρεψε η νεαρη Σονια(γυφτοφερνει αρκετα) με τη κολαρα αποτελοντας το διδυμο της Εμμας...στο venus η λατινα Linda και στη φριξου στο μπλε στο 15α νομιζω, μια μελαχροινη αρκετα ομορφη μιλουσε τελεια ελληνικα και αρκετα τζαμπουκαλου
Εσυ για πιο στουντιο μιλάς;
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 882
- Πόντοι
- 376
Εννοει μια που ειναι στην Φριξου στο inside?Φίλε αν δεν μπήκες έχασες την ευκαιρία σου... Μία φορά την πέτυχα και έμπαινε δωμάτιο και μου είπε να ξαναπάω σε 20 λεπτά. Δεν ξανα άνοιξε. Δουλεύει χωρίς τσα2 και πρέπει να έχει δωμάτια φουλ. Οπότε πρέπει να έχεις τρομερό τάιμινγκ.
Από εμφάνιση είναι πολύ δυνατή όντως!
Στο Blue στη φρίξου εννοώ εγώ.Εννοει μια που ειναι στην Φριξου στο inside?
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 882
- Πόντοι
- 376
Αυτη ειναι το γυφτακι που γραφεις;; στο blue dreams στην φρίξου την ειδες;Ναι τωρα το ειδα στη λιστα..το blue dreams ειναι...κοντη μελαχροινη ομορφη τελοια ελληνικα με πολυ αερα και ανεση η κοπελια..στο οριο ημουν να καταθεσω...απο προγραμμα τα παντα εκτος απο πρωκτικο και τελειωμα στο στομα ...απο 40 ξεκινουσε μου ειπε...ονομα δεν ανεφερε
Δεν ξέρω αν είναι γυφτάκι ή όχι. Εγώ είδα μια πολύ ωραία κοπέλα, με πολύ ωραίο σώμα.Αυτη ειναι το γυφτακι που γραφεις;; στο blue dreams στην φρίξου την ειδες;
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 86
Οχι το γυφτακι που ειδα λεγεται Σονια και ηταν στη πετρου ερημιτη 2 στης μιρελλας.....ειχε ξαναδουλεψει πριν κανα χρονο εκει στο ιδιο μαγαζι για το πολυ συντομο χρονικο διαστημα των 2 βδομαδων περιπου...αν θυμαμαι καλα κιολας...πλεον δε ξερω αν ειναι ακομη εκει γιατι εχω απο τοτε που εγραψα το μηνυμα να κατεβω τσαρκαΑυτη ειναι το γυφτακι που γραφεις;; στο blue dreams στην φρίξου την ειδες;
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 86
Η αλλη που λεμε στη φριξου (στο blue dteam)δε ξερω αν ειναι γυφτακι απο βουλγαρια ειναι παντως απ οσο ρωτησα και ειναι μια χαρα εμφανισιμη για τα δεδομενα της περιοχης παντα(εχει ωραιο προσωπο)..καποια στιγμη θα μπω να δω τι ψαρια πιανει
Τελευταία τροποποίηση:
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 696
- Πόντοι
- 361
Αυτη στο blue dreams θα ειναι η Σουζανα, Βουλγαρα την εχουν πει, Ρουμανα την εχουν πει και η ιδια εχει πει οτι ειναι και Τσιγγανα. Οποτε λιγο απο ολα αυτα.
Χθες περασα απο εκει πριν τις 8 το απογευμα, φωτα ανοιχτα αλλα η πορτα δεν ανοιγε.
Περασα απο τις 8+ μεχρι 8:15 και ηταν κλειστο τελειως.
Τα κοριτσια εκει συνηθως δουλευουν μονα τους. Ισως ερχεται αλλα με οτι νανε ωραριο.
Χθες περασα απο εκει πριν τις 8 το απογευμα, φωτα ανοιχτα αλλα η πορτα δεν ανοιγε.
Τα κοριτσια εκει συνηθως δουλευουν μονα τους. Ισως ερχεται αλλα με οτι νανε ωραριο.
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 86
Για αυτο οταν περνουσα παντα απο το συγκεκριμενο δεν ανοιγαν ποτε...και το ειχα αποριαΑυτη στο blue dreams
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.406
- Πόντοι
- 4.546
Πριν λίγους μήνες υπήρχε εκεί μια κρος τσα²,οπότε μπορούσαν να ανοίξουν.Και πιο πριν,για ένα διάστημα συνυπήρχαν Σουζάνα με τη Νταίζη,χωρίς τσα²,οπότε συνήθως μία από τις δύο δεν ήταν σε δωμάτιο και άνοιγε.Από ότι φαίνεται όμως τώρα η Σουζάνα είναι μόνη της.Για αυτο οταν περνουσα παντα απο το συγκεκριμενο δεν ανοιγαν ποτε...και το ειχα απορια
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ.τΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΜΙΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ...ΣΤΟ FREE HOUSE ΠΡΩΙ
πέρασα από το free house πριν λίγο για να δω αν επέστρεψε η θεία Μόνικα αλλά δεν ανοίγουν την πόρτα, από μέσα στο στούντιο ακούγονται ομιλίες και μουσική αλλά την πόρτα δεν την ανοίγουν σε κανέναν συναγωνιστή, πέρασαν πάνω από 10 άτομα σε διάστημα 35 λεπτών και κανέναν δεν έβαλαν μέσα. Δεν ξέρω αν είναι η θεία Μόνικα ή κάποια άλλη, όποιος μπήκε μέσα και είδε ας ρίξει μια ενημέρωση.
Εν' τέλη μετά από αυτό ξενέρωμα έλειπε και η Νάταλι στο Godiva (κλειστό) η Βλάντα και αυτή απούσα η Σουζάνα η ψηλή η Τσέχα στο πόστο της αλλά δεν μπήκα στα ενδότερα. Ήθελα να μπω στην μινιόν Μπιάνκα αλλά οι διφορούμενες κριτικές με έκαναν να μην μπω στα ενδότερα αν και η Μπιάνκα με τραβούσε από το χέρι για να μπω, έφυγα χωρίς να μπω σε κάποια.
Τελευταία τροποποίηση:
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
Εμφανισιακά πως είναι για εμάς που δεν την ξέρουμε;
κράτα μικρό καλάθι δεν ξέρουμε αν όντως επέστρεψε η θεία Μόνικα κανέναν συναγωνιστή δεν άνοιξαν για να περάσει μέσα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις