athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.371
- Πόντοι
- 16.631
το ετοιμαζωDEN πιστεύω αν δεν δω έμβασμα προκαταβολή
το ετοιμαζωDEN πιστεύω αν δεν δω έμβασμα προκαταβολή
Σας έχει βάλει σε δουλειά η Κάρυ αυτό είναι το μόνο στοιχείο που μετράειΚομματόσκυλα είναι και το έχουμε πει. ΟΚ
Αυτό με το να αποδειχθεί υγιής η κίνηση Κάρυ, σε τι στοιχεία βασίζεται??? Η μέχρι τώρα εικόνα και κινήσεις άλλο δείχνουν
πρέπει να βιαστείς υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμόςτο ετοιμαζω
Σε βολεύει να το βλέπεις έτσι. Δικαίωμα σου.Σας έχει βάλει σε δουλειά η Κάρυ αυτό είναι το μόνο στοιχείο που μετράει
Αμ δεν τον έχω διαπιστώσει?Σε βολεύει να το βλέπεις έτσι. Δικαίωμα σου.
Με όλους ασχολούμαι, άσχετα αν τους βρίζω, μια και αφορούν την ζωή μου....

Οχι αγαπητέ. Η κυβέρνηση είναι ορατή. Οι άλλοι που λες, είναι οι σωτήρες και θέλει προσοχή..... Απο την κυβέρνηση ,ΠΑΣΟΚ κλπ ξέρεις τι περιμένεις... Τα έχουμε ξαναπειΑμ δεν τον έχω διαπιστώσει?
Όλο κριτική είσαι για αυτούς που αφορούν την ζωή σου πραγματικά..δηλαδή για την κυβέρνηση...δεν σε προλαβαίνει κανείς...τους πηγαίνεις τέρμα γκάζι...
Για κάτι ζωές και κάτι Μαρίες και κάτι Κασέλ και κάτι τέτοια δεν έχεις πει τίποτα ούτε που τους βλέπεις
Στα υπόλοιπα πως σου φάνηκε για το κράτος δικαίου ο φωτογραφικός νόμος της Όλγας?![]()
Δηλαδή τον περίμενες τον φωτογραφικό νόμο της Όλγας θες να πεις αγαπητέ?Οχι αγαπητέ. Η κυβέρνηση είναι ορατή. Οι άλλοι που λες, είναι οι σωτήρες και θέλει προσοχή..... Απο την κυβέρνηση ,ΠΑΣΟΚ κλπ ξέρεις τι περιμένεις... Τα έχουμε ξαναπει
Λογοπαίγνιο κάνεις. Δεν θέλεις να καταλάβεις τι σου γράφω και παίζεις...Δηλαδή τον περίμενες τον φωτογραφικό νόμο της Όλγας θες να πεις αγαπητέ?
Γιατί εσύ τι κάνεις γράφεις ειλικρινά αγαπητέ?Λογοπαίγνιο κάνεις. Δεν θέλεις να καταλάβεις τι σου γράφω και παίζεις...
μεγαλο ατοπημα αυτο μεχρι και ο Πορτοσαλτε τους κραζει φαντασουΓιατί εσύ τι κάνεις γράφεις ειλικρινά αγαπητέ?
Θες ειλικρίνεια? Σου αρέσει το δίπολο ΝΔ πασοκάρα επειδή είναι τα καλά και τα συμφέροντα των κομματικών στρατών.
Στην πράξη εθελοτυφλείς...ψάχνεις το μπουφάν της άλλης πόσο κάνει και η Όλγα περνάει φωτογραφικές νομοθεσίες επειδή δεν της άρεσε η απόφαση του δικαστηρίου?

Δεν μπορώ να κρίνω με αντικειμενικότητα επειδή όλγα είναι ΤΟΠ από όλες τις απόψειςμεγαλο ατοπημα αυτο μεχρι και ο Πορτοσαλτε τους κραζει φαντασου
υγ σκεφτομαι να στηριξω Καρυ γνωμη σου![]()

ενταξει θα περιμενω αναλυση σου για να δω και εγωΔεν μπορώ να κρίνω με αντικειμενικότητα επειδή όλγα είναι ΤΟΠ από όλες τις απόψεις
Δεν έχω αποφανθεί ακόμα για το κόμμα Κάρυ όταν βγάλει τις θέσεις θα ΜΕΛΕΤΗΣΩ και θα ενημερώσω εδώ για να ξέρετε όλοι αν πρέπει να στηρίξετε![]()
Θα δούμε ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να στηρίξουμε όλοι και τον ΚΥΡΙΑΚΟ μαςενταξει θα περιμενω αναλυση σου για να δω και εγω
ενταξει παρεμενει η μεγαλη μου αγαπηΘα δούμε ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να στηρίξουμε όλοι και τον ΚΥΡΙΑΚΟ μας
και αυτός σε στηρίζει πολύ όμως σου έδωσε και 13 ώρες εργασίας για να μπορείς να είσαι άνετος οικονομικάενταξει παρεμενει η μεγαλη μου αγαπη
Πρόσεξε τώρα τι έχει γίνει.....Γιατί εσύ τι κάνεις γράφεις ειλικρινά αγαπητέ?
Θες ειλικρίνεια? Σου αρέσει το δίπολο ΝΔ πασοκάρα επειδή είναι τα καλά και τα συμφέροντα των κομματικών στρατών.
Στην πράξη εθελοτυφλείς...ψάχνεις το μπουφάν της άλλης πόσο κάνει και η Όλγα περνάει φωτογραφικές νομοθεσίες επειδή δεν της άρεσε η απόφαση του δικαστηρίου?

)......

Οχι , εσύ ψάχνεις το δήθεν αγνό , καθαρό... και δίνεις συνέχεια περιθώρια μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Δεν πιστεύω στους αεριτζίδες που δεν λένε θέσεις και όλα τα ανακατεύουνΓιατί εσύ τι κάνεις γράφεις ειλικρινά αγαπητέ?
δεν πνιγηκες εσυ τελικα?ενταξει παρεμενει η μεγαλη μου αγαπη
Γλυτωσε η καργιολαδεν πνιγηκες εσυ τελικα?