Γνωρίζει κανείς που πήγε η Ντάνα που δούλευε φωκαίας 17Α κ Β συνήθως απόγευμα μαζι με τη Μιχαέλα;Μελαχρινή γύρω στα 35 με τατουάζ(Νομίζω μολδαβή ή ρουμάνα)
Γνωρίζει κανείς που πήγε η Ντάνα που δούλευε φωκαίας 17Α κ Β συνήθως απόγευμα μαζι με τη Μιχαέλα;Μελαχρινή γύρω στα 35 με τατουάζ(Νομίζω μολδαβή ή ρουμάνα)
Κ πριν στα αγκυρας...θα έμενε μέχρι τέλος του χρόνου...κ θα γυρναγε στην πατρίδα της...δεν ξέρω αν θα ξαναγυρίσει .... ξεκίνησε με απλό πρόγραμμα... θυμάμαι
Καλησπέρα σας, πέρασμα πριν περίπου 2 ώρες από Αγκυρας 9 όπου άνοιξε την πόρτα μια μελαχρινή μπουκλομαλλα τέρμα βριεστημενη κ λέει ότι στο δωμάτιο έχει άλλη μια κοπέλα, περίμενα κ βγήκε μια ξανθιά μιλφαρα με βυζάρες κ ωραίο πρόσωπο, δεν ειπώθηκε όνομα καμίας εκ των 2, όσο γνώστες δώστε τα φώτα σας. Τιμήθηκε η ξανθιά μιλφ με οκ εντυπώσεις. Θετικό του οίκου οι ντουζιέρες με ζεστό νερό που κ να κλάψεις τα λεφτά σου τουλάχιστον θα κάνεις ένα ωραίο ντους πριν κ μετά.
Καλησπέρα σας, πέρασμα πριν περίπου 2 ώρες από Αγκυρας 9 όπου άνοιξε την πόρτα μια μελαχρινή μπουκλομαλλα τέρμα βριεστημενη κ λέει ότι στο δωμάτιο έχει άλλη μια κοπέλα, περίμενα κ βγήκε μια ξανθιά μιλφαρα με βυζάρες κ ωραίο πρόσωπο, δεν ειπώθηκε όνομα καμίας εκ των 2, όσο γνώστες δώστε τα φώτα σας. Τιμήθηκε η ξανθιά μιλφ με οκ εντυπώσεις. Θετικό του οίκου οι ντουζιέρες με ζεστό νερό που κ να κλάψεις τα λεφτά σου τουλάχιστον θα κάνεις ένα ωραίο ντους πριν κ μετά.
Ψάχνωντας την λανα στο βέργας 7, έλειπε σήμερα κατά τις 8 το βράδυ.
τσάρκα Λιοσίων κ Αχιλλέως οι συνηθισμένες. μεταξουργείο τίποτα καλό, πήγα να δω μήπως ήταν η ριτα στο κωλονου 30, εκεί ήταν σήμερα, μετά από σχεδόν ένα χρόνο την ξαναβρήκα σήμερα, το ίδιο καλές υπηρεσίες κ σωματαρα. Τον παίρνει άγρια με τα πόδια πάνω στους ώμους κοιτώντας στα μάτια.
Στα τέσσερα μύριζε λίγο εως πολύ το όμορφο κ στρογγυλό κωλαρακι αλλά είχα 4 μέρες χωρίς μαλακιά και έχυσα
Από το να είναι κλειστό και να έχει κοπέλες κανονικά βάρδια μέχρι αυτές που αναγράφει στο 9 πχ να δουλεύουν στο 12 .Γενικά για Αγκύρας Ιωαννίνων Λιοσίων Βέργας κλπ καλύτερα επί τοπου επίσκεψη,αυτό που είναι σχεδόν πάντα σωστό είναι το Κωνσταντινουπόλεως 166α.
Καταθεση σε ενα νεο και ομορφο κοριτσι την Ίζι, με κερασε φολα δυστυχως, και να ηταν μονο αυτο...
Με κερασε και φρεσκο μυκητα οταν βγηκα απο μεσα της. Λεπτομερειες στην κριτικη.
Στο Ιασωνος 31 ισογειο μονη της η παμελα και καμμια 30αρια Πακιστανια να περιμενουν να τη γαμησουν.
Η Ιζαμπελα εφυγε καθως της ηρθε περιοδος την ωρα που γαμιοταν. Θα λειπει και τις επομενες ημερες.
Ψάχνωντας την λανα στο βέργας 7, έλειπε σήμερα κατά τις 8 το βράδυ.
τσάρκα Λιοσίων κ Αχιλλέως οι συνηθισμένες. μεταξουργείο τίποτα καλό, πήγα να δω μήπως ήταν η ριτα στο κωλονου 30, εκεί ήταν σήμερα, μετά από σχεδόν ένα χρόνο την ξαναβρήκα σήμερα, το ίδιο καλές υπηρεσίες κ σωματαρα. Τον παίρνει άγρια με τα πόδια πάνω στους ώμους κοιτώντας στα μάτια.
Στα τέσσερα μύριζε λίγο εως πολύ το όμορφο κ στρογγυλό κωλαρακι αλλά είχα 4 μέρες χωρίς μαλακιά και έχυσα
Αυτό πού με προβλημάτισε στην σημερινή μου απογευματινη τσάρκα κ το λέω για τους πελάτες που προτιμούν μονο την φυλής κ πέριξ ειναι οι παρα πολλοί αλλοδαποί που μπουκάρουν στους οικους. Πολλοί οικοι τους αφήνουν να κάθονται στο σαλόνι....το only Greeks πάει περίπατο....Είδα μπροστά μου αλλοδαποί να περνάνε δωματιο κανονικά. Μονο σε λίγους οίκους τους ετζασαν αμέσως οταν πέρασαν το κατώφλι. Παει να γίνει Μετάξι η φυλης... συναγωνιστές!!! Αντίθετα Λιοσίων κ πέριξ κανένα απο αυτους εκτός Χωματιανου που ειναι γνωστό πλέον για την Άννα.Εγω ειχα πολύ καιρό να κανω τσάρκα στην περιοχή κ μου φάνηκε παράξενο..... σε αντίθεση με τους τακτικούς τσαρκαδορους που μπορει να εχουν ξαναπετυχει αντίστοιχες καταστάσεις.....