Μίλησα λίγο στο σαλόνι με την πουτάνα που μου είχε δώσει την αριθμό της για να κανονίσουμε χέσιμο. Την ρώτησα αν μπορεί εκείνη την στιγμή αλλά μου είπε όχι και ότι δεν της έστειλα μήνυμα πριν. Δίκιο έχει. Της είπα όμως ότι θα της στείλω για την επόμενη φορά που θα πάω
R: -πόσο έξτρα € θα πάει;
Π: -σιγά, δεν θέλω έξτρα
Διαμαντάκι είναι
Επίσκεψη για κατούρημα στο στανταράκι και αυτή την φορά. Δεν χρειάστηκε να περιμένω γιατί ήταν έτοιμη την στιγμή που πήγα αφού προηγουμένως την είχε ρωτήσει η υπηρεσία
Πριν ξεκινήσει μου είπε ότι δεν είναι σίγουρη αν μπορεί αλλά θα προσπαθήσει. Δεν απογοητεύει ποτέ όμως, πάντα το φέρνει εις πέρας. Αυτή τη φορά έβγαλε μικρότερη ποσότητα αλλά η γεύση παραμένει σταθερά ίδια. Κατά την διάρκεια της έριχνα κλεφτές ματιές και όποτε το έκανα έβαζε τα γελάκια

Εννοείται στο τέλος την στράγγιξα με τη γλώσσα μου
Δεν της είπα να με γλείψει γιατί κυρίως ήθελα να το κάνω εγώ σε αυτήν. Την ξάπλωσα μπρούμητα, της τέντωσα τα κωλομάγουλα και της γλώσσιασα την κωλοτρυπίδα. Έκανα και ένα πέρασμα και από τα πατούσια της για να μην μείνουν παραπονεμένα
Μου ζήτησε σεχ και είπα οκ. Έτσι όπως ήταν μπρούμητα της λέω
R: -να τον βάλω έτσι;
και κάνω κίνηση προς τα μπρος για να τον χώσω ακάποτα και να δω αντίδραση. Δεν ξέρω αν με άκουσε/κατάλαβε αλλά έπιασε αμέσως την καπότα
Την γύρισα σε ιεραποστολικό και μπήκα μέσα της. Πολύ μου αρέσουν τα βογγητά της. Ξάπλωσα πάνω της και όσο μπαινόβγαινα της έγλειφα το μπράτσο, τον λαιμό και της μύριζα τα μαλλιά
Έχυσα αλλά συνέχισα. Μόλις μου έπεσε, της σήκωσα το χέρι και της έγλειψα την μασχάλη

Περίμενα να αντιδράσει αρνητικά αλλά το δέχτηκε. Βγήκα από μέσα της και άρχισα να πλένομαι
R: -φιλιά δίνεις;
Π: -πεταχτά ναι
R: -δωσ' μου ένα

R: -με γλώσσα;
Π: -δεν το κάνω με όλους
R: -δεν σου είπα με όλους. Με εμένα;
Π: -την επόμενη φορά που θα έρθεις, εντάξει