"Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα".
(Η ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα αλλιώς..!)
Ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έφτασα, από το εξωτερικό, στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. Αμέσως ήρθα σε επαφή με δικό μου άτομο, ντόπιο, Μασόνο 33ου Βαθμού, στον αγοραίο έρωτα. Την πρώτη ημέρα μου, στην πόλη, με ξενάγησε στα μασατζίδικα της Βασιλίσσης Όλγας και όχι μόνο, όπου συστήθηκα με διάφορες τσατσάδες και εκδιδόμενες. Την δεύτερη ημέρα, με μύησε βαθειά, στον σκοτεινό κόσμο της πορνείας. Αρκούσε ένα απλό τηλέφωνο, από μέρους του και από το πουθενά, βρέθηκα να γαμάω, σε κρυφό οίκο, μία εμφανίσιμη και καλλίγραμμη 24χρονη κοπέλα. Η τύπισσα ήταν εθισμένη στον τζόγο και έτρωγε τα λεφτά της στην ρουλέτα και στα φρουτάκια. Πλήρωσα 80€, για μία ώρα και την γάμησα ακάποτα. Της έδωσα, έξτρα και 20€, για να την χύσω στο στόμα.
(Φωτογραφία που τραβήχτηκε την Δευτέρα. Το συγκεκριμένο βαγόνι βρίσκεται στην είσοδο της πιάτσας. Είναι, πλέον, παροπλισμένο. Άραγε, πόσες ιστορίες, από ταξιδιώτες, να κουβαλάει;)
Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2026
Η βόλτα, στην περιοχή που βρίσκονται τα μπουρδέλα, πραγματοποιήθηκε κατά της 20:00 και αφορά την δεύτερη βάρδια. Με οδήγησε ο φίλος μου, αφού πρώτα με ξενάγησε στην οδό Γιαννιτσών, όπου τσεκάραμε τις πουτάνες, που έκαναν πιάτσα στον δρόμο. Αφού δεν είδαμε τίποτα το ιδιαίτερο, κατευθυνθήκαμε προς την "ενδοχώρα":
Νικηφόρου Ουρανού 1.Β (Devils Girls): Ιζαμπέλα, χοντρό-κομμένη πατσαβούρα, Φολό-Λατίνα, από την Κολομβία. 40€
Νικηφόρου Ουρανού 4 (Studio Paradise)
Δεξιά: Χάιντι, σιλικονάτη, μπαμπάτσικη, Φολό-Λατίνα, με πολύ μεγάλα φτιαγμένα βυζιά, από την Βενεζουέλα. 40€
Μεσαίο: Εμμανουέλα. Δεν την είδαμε, καθώς ήταν στο δωμάτιο, σε μισάωρο πρόγραμμα. 40€
Αριστερά: Λάουρα, εμφανίσιμη, ψηλή, καλλίγραμμη, με σιλικονάτο στήθος, από την Βενεζουέλα. 40€
Φρίξου 12: Αφροδίτη, μπαμπάτσικη, μελαχρινή Ουκρανή, με νόστιμο πρόσωπο και κρεμασμένα βυζιά. 40€
Απέναντι, στους μόνους αριθμούς, από αριστερά προς δεξιά:
. Έρρικα, ψιλό-εμφανίσιμη Αλβανίδα, με νορμάλ σώμα, η οποία προσποιείται την Ρουμάνα. 40€
. Ντάρια, εμφανίσιμη πιτσιρίκα, με νόστιμο μουτράκι και καλό σωματάκι, από την Βουλγαρία. 40€
. Βίκυ, ψηλό, μπάζο ολκής, από την Ρουμανία, με σκατόφατσα. Λόγω του ύψους, έμοιαζε με τρολ. 40€
Studio efi: Πάολα, νεαρή, μελαχρινή, καυλιάρα, από την Αλβανία. 40€
Φρίξου 14Α (Sex and theCity):
Ήταν μία αντιπαθητική και αγενέστατη τσατσά, η οποία ήταν κουφή. Μας είπε ότι η κοπέλα ήταν από την Ισπανία και ότι ήταν στο δωμάτιο. Στην συνέχεια, μας ενημέρωσε ότι είχε δουλειά, μας γύρισε την πλάτη και μπήκε στο κουζινάκι. Ίσα, μωρή λινάτσα!
Φρίξου 14Β: Τζέσικα, ψηλή, μέτριας εμφάνισης, από την Τσεχία. Εμένα, προσωπικά, δεν με έπεισε για την καταγωγή της, καθώς ήταν αρκετά μελαμψή. 40€
Εμπεδοκλέους 3 (Studio Poison):
Βερόνικα, αδιάφορη Φολό-Λατίνα, από την Βενεζουέλα. 40€
Θεοδ. Τσουκαλά (Studio 1):
Άννα, Ελληνίδα, τετράμπαζο με μπουγελόφατσα και μαλλί Κλόουν. 30€
Θεοδ. Τσουκαλά 8 Α3: Πάμελα και Ελίσα, δύο μαυροτσούκαλες από την Βενεζουέλα. Η μία ήταν λίγο πιο εμφανίσιμη, από την άλλη και με καλύτερες αναλογίες. 30€
Απέναντι, χωρίς αριθμό:
Έλενα, ξανθιά, Ελληνίδα, πιθανόν μαστουρωμένη και ξινή. 30€
Νικηφόρου Ουρανού 11 (Villa Erotica):
Γκάμπριελ, νόστιμη, νεαρή Ρουμάνα, με φουλ πρόγραμμα. 40€
Νικηφόρου Ουρανού 13Γ (Studio Belarus): Τρεις Βραζιλιάνες. Σαμάνθα, Μελίσσα και Τζοάννα. Η τελευταία ήταν αρκετά τούμπανη. Οι δύο πρώτες δεν έλεγαν μία, από εμφάνιση. 40€
Μινωταύρου 10 - Free House (Studio 1): Τάνια, ξανθιά θεία, από την Ρωσία. Ενδείκνυται μόνο για μερακλήδες. 30€
Μινωταύρου 10 - Free House (Studio 2): Η αντιπαθητική τσατσά δεν μας έδειξε καμία κοπέλα. Ενημερώθηκα, ότι είναι πάγια τακτική της, να μην δείχνει τα κορίτσια που δουλεύουν. Τι σόι σύστημα είναι αυτό, δεν μπόρεσα να καταλάβω!
Νικηφόρου Ουρανού 26: Ρεμπέκα, μελαχρινή, άοσμη και άχρωμη Ρουμάνα. 30€
Νικηφόρου Ουρανού 28 (Sugar Baby): Σόνια, ψηλή, εμφανίσιμη, μελαχρινή Ρουμάνα. Δεν εξέπεμπε ερωτισμό και σε συνδυασμό με το υπέρ-αποστειρωμένο και υπέρ-απλό πρόγραμμα, που προσφέρει, δεν σταύρωνε πελάτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μουρμουράει η τσατσά, καθώς δεν εισέπρατε χρήματα. 30€
Μινωταύρου 16Α: Εύα, ξανθιά, ζόρικη Ρωσίδα, με νόστιμο πρόσωπο και ωραίο σώμα. Ήταν μουτρωμένη και στραβωμένη. Είχε στηθεί στο σαλόνι και ήταν έτοιμη για καυγά. Μαζί της δούλευε και η Μαρίνα. Ένα τρίμπαζο, Ελληνίδα, μεγάλη αμακατζού. 30€
Δίπλα, χωρίς αριθμό: Μαρία, Ρουμάνα. Δεν την θυμάμαι, για να την περιγράψω. 30€
Πέτρου Ερημίτη 5: Καρολίνα, δυνατό, Ρουμάνικο τεμάχιο. 30€
Πέτρου Ερημίτη 4: Ντιάνα, μελαχρινή, έκφυλη Ρουμάνα. 30€
Πέτρου Ερημίτη 2 (Medusa): Έμα, ωραία, νεαρή, Ρουμάνικη παρουσία. 30€
Πέτρου Ερημίτη 2Α: Έμυ, άλλη μία όμορφη, νεαρή Ρουμάνα. 30€
Πέτρου Ερημίτη 3Β: Νεφέλη, 23χρονη Ελληνίδα, βέρα Σαλονικιά, καστανόξανθη, αδύνατη, ηρωινομανής. Εδώ έγινε η κατάθεση, με αρνητικές εντυπώσεις. Πλήρωσα για φουλ πρόγραμμα, μίας ώρας, με τζακούζι. 120€, με σκόντο, από 150€. Δεν τηρήθηκε ΤΙΠΟΤΑ, από όσα ανακοινώθηκαν στο σαλόνι. Ελεύθερο στοματικό, αλλά όχι τελειωτικό (1ο ψέμα). Φιλιά ούτε στην πλάτη (2ο ψέμα). Χύσιμο ούτε στο στήθος, μόνο στην πετσέτα (3ο ψέμα). Μέσα σε όλα αυτά τα ψέματα, το τζακούζι υπολειτουργούσε, καθώς δεν είχε ζεστό νερό και γέμισε μέχρι την μέση. Το κρασί, που το συνόδευε, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Πίεση, από πλευράς της κοπέλας, για την δεύτερη φορά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρω να τελειώσω. Συμπέρασμα: Μακράν, από τις χειρότερες συνεδρίες της καριέρας μου!
Σε αυτή την τσάρκα είχα την ευκαιρία να μιλήσω με κάποιες κυρίες, οι οποίες εκτελούσαν χρέη υπηρεσίας. Άκουσα πολλά κουτσομπολιά και έμαθα διάφορες τραγικές ιστορίες, με κάποιες από αυτές να αγγίζουν τα όρια του υπερφυσικού. Προσωπικές τραγωδίες, οι οποίες με έκαναν να αναθεωρήσω κάποια πράγματα, για μία συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων.
Τα μεσάνυχτα με βρήκαν να τρώω τυρόπιτα στον Κατσέλη, μαζί με τον φίλο μου, σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα της πιάτσας και της κοινωνίας. Η γνώμη μου, για τον αγοραίο έρωτα στην Βόρεια Ελλάδα, είναι η χειρότερη. Όντως, συναγωνιστές, έχετε σοβαρό πρόβλημα με τις πουτάνες, εδώ στον Βορρά. Είναι ακριβές και κάτω του μετρίου, από παροχή υπηρεσιών. Όμως, είναι στο χέρι σας, να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Δεν θα σας πω εγώ, τι πρέπει να κάνετε. Όλοι το γνωρίζετε, μέσα σας.
Καλό ξημέρωμα, σε όλους σας!