Νέα

Πού πήγε ο κύριος Amjik;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Since1973
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Διαχρονική περσόνα του Bou, ο Amjik αποχώρησε και αφήνει ένα μοναδικό στίγμα, περισσότερο λόγω της ειλικρίνειας και της φιλοσοφημένης απλότητάς του.
Ο κύριος Amjik ζει εδώ και πολλά χρόνια στην επαρχία όπως κάθε συνταξιούχος που σέβεται τον εαυτό του. Δεινός ψαροντουφεκάς, παλιός ΟΥΚας, με το σκάφος του, τις ψαριές του και τους μεζέδες του, τους οποίους δεν παρέλειπε να μοιράζεται μαζί μας. Από τα λίγα μέλη που δεν υπήρξε ποτέ εριστικός - και ποτέ (τουλάχιστον δεν έπεσε στην αντιληψή μου) δεν έκανε τσάμπα μαγκιές από το πληκτρολόγιο. Αξιοπρεπής.

Κάποιοι που τώρα τον αναζητούν με κροκοδείλια δάκρυα τον λοιδωρούσαν πριν κάποια χρόνια και του κουνούσαν το δάκτυλο "να μην ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες από τις ψαριές του και τους μεζέδες του" γιατί τους χάλαγε το νήμα. Ένας ΟΥΚάς όμως σαν τον κύριο Amjik δεν ξεχνά ποτέ.
Έχω χάσει κάποια επεισόδια αλλά από αυτά που γράφουν κάποιοι που προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, μάλλον λόγοι αξιοπρέπειας και συμπεριφοράς κάποιων "φίλων" από εδώ μέσα έκαναν τον κύριο Amjik να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς ουδέποτε είχε απασχολήσει τις Αρχές του Μπου.
Κύριε Amjik τα σέβη μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα στο παρελθόν γιατί και εγώ υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις (2η ΜΑΛ) και έχετε τον σεβασμό μου.

01a31d24-4bcc-4dfa-88b9-064d5084904c-md.png

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.259
Πόντοι
201
ειναι απλα κριμα να φευγουν ετσι παλια μελοι κ ατομα με σοβαρη αποψη κ αξια..
εχουμε γεμισει φιδια κ αγαπουληδες κ πλεον οι σωστοι ξεχωριζουν σαν τον φαρο μες στην ομιχλη!
να ειναι παντα καλα να περναει παντα φινα κ απο εμενα σεβασμο κ ενα μεγαλο ευχαριστω..

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.218
Πόντοι
16.131
Διαχρονική περσόνα του Bou, ο Amjik αποχώρησε και αφήνει ένα μοναδικό στίγμα, περισσότερο λόγω της ειλικρίνειας και της φιλοσοφημένης απλότητάς του.
Ο κύριος Amjik ζει εδώ και πολλά χρόνια στην επαρχία όπως κάθε συνταξιούχος που σέβεται τον εαυτό του. Δεινός ψαροντουφεκάς, παλιός ΟΥΚας, με το σκάφος του, τις ψαριές του και τους μεζέδες του, τους οποίους δεν παρέλειπε να μοιράζεται μαζί μας. Από τα λίγα μέλη που δεν υπήρξε ποτέ εριστικός - και ποτέ (τουλάχιστον δεν έπεσε στην αντιληψή μου) δεν έκανε τσάμπα μαγκιές από το πληκτρολόγιο. Αξιοπρεπής.

Κάποιοι που τώρα τον αναζητούν με κροκοδείλια δάκρυα τον λοιδωρούσαν πριν κάποια χρόνια και του κουνούσαν το δάκτυλο "να μην ποστάρει συνέχεια φωτογραφίες από τις ψαριές του και τους μεζέδες του" γιατί τους χάλαγε το νήμα. Ένας ΟΥΚάς όμως σαν τον κύριο Amjik δεν ξεχνά ποτέ.
Έχω χάσει κάποια επεισόδια αλλά από αυτά που γράφουν κάποιοι που προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, μάλλον λόγοι αξιοπρέπειας και συμπεριφοράς κάποιων "φίλων" από εδώ μέσα έκαναν τον κύριο Amjik να αποχωρήσει οικειοθελώς καθώς ουδέποτε είχε απασχολήσει τις Αρχές του Μπου.
Κύριε Amjik τα σέβη μου, είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα στο παρελθόν γιατί και εγώ υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις (2η ΜΑΛ) και έχετε τον σεβασμό μου.

χθες μιλησα μαζι του viber μου απαντησε αυτο που ουτε εγω το πιστευω
Πήρα απάντηση ότι διέγραψε μόνος ότι όλα κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος :undecided-old:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.376
Πόντοι
48.917

Γιατί έφυγε? Και φοβερός αξιοπρεπείς τύπος...νόμιζα ηταν Πολίτης

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.218
Πόντοι
16.131
Γράψτε καμια ωραια ιστορία απτον Amjik εσεις που τον γνωρισατε καλυτερα
Εγώ επειδή πιστεύω ότι θα μας διαβάζει καλό θα είναι να μας γράψει ο ίδιος κάτι πικάντικο είται από το ξεκώλιασμα καμίας γειτόνισσας είτε από καμιά καλόγρια που ξέρω ότι τίς ευλογούσε συχνά στα γύρω μοναστήρια

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.820
Πόντοι
17.085
Από τους συμπαθέστερους και αξιοπρεπέστερους όλης της ιστορίας του σάιτ. Αντιός!:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.278
Πόντοι
456
Εγώ επειδή πιστεύω ότι θα μας διαβάζει καλό θα είναι να μας γράψει ο ίδιος κάτι πικάντικο είται από το ξεκώλιασμα καμίας γειτόνισσας είτε από καμιά καλόγρια που ξέρω ότι τίς ευλογούσε συχνά στα γύρω μοναστήρια
Δεν νομιζω να γραψει ο ιδιος. Αυτες οι ιστοριες με τις ευλογίες στις καλογριες νομιζω θα ειχαν μεγαλο ενδιαφερον

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.218
Πόντοι
16.131
Δεν νομιζω να γραψει ο ιδιος. Αυτες οι ιστοριες με τις ευλογίες στις καλογριες νομιζω θα ειχαν μεγαλο ενδιαφερον
Βρε σου λέω ο άνθρωπος ήταν από τον βορρά μέχρι το νότο και τούμπαλιν....

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.278
Πόντοι
456
Απο οτι ειχα καταλαβει, ηταν κι αυτος του κλαμπ mpihting ass οποτε τις καλογριες θα τις σουβλιζε κανονικοτατα. Εδω και ανεξαρτητες που εχω διαβασει οτι επαιρνε ηταν μονο αυτες που το παρεχουν το κωλαρακι τους

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.278
Πόντοι
456
Τωρα που διαβαζω και καποιες κριτικες του, το βατραχι όλα τα εσφαζε και ολα τα μαχαιρωνε, σε μπουρδελα, στουντια, ανεξαρτητες , ακομα και χειρουργημενο τραβελι, τα παντα ολα. Γενναιος μαχητης

OP
OP
Since1973

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Τωρα που διαβαζω και καποιες κριτικες του, το βατραχι όλα τα εσφαζε και ολα τα μαχαιρωνε, σε μπουρδελα, στουντια, ανεξαρτητες , ακομα και χειρουργημενο τραβελι, τα παντα ολα. Γενναιος μαχητης
Μήπως θέλετε να γίνετε ο Βιογράφος του; θα πρέπει όμως να κάνετε μεγάλη και εμπεριστατωμένη έρευνα.

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.278
Πόντοι
456
Μήπως θέλετε να γίνετε ο Βιογράφος του;
Βιογράφος δεν μπορω να γινω γιατι δεν τον γνωρισα, μπορω ομως να θαυμασω καποια αξιολογα εργα του, ιδιαιτερα αν μας τα προσφερουν παλιοι φίλοι του, οπως εσεις π.χ.

OP
OP
Since1973

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.294
Πόντοι
486
Βιογράφος δεν μπορω να γινω γιατι δεν τον γνωρισα, μπορω ομως να θαυμασω καποια αξιολογα εργα του, ιδιαιτερα αν μας τα προσφερουν παλιοι φίλοι του, οπως εσεις π.χ.
Δεν ήμουν φίλος του, απλά είχαμε γνωριστεί διαδικτυακά και τον παρακολουθούσα. Θα έλεγα ότι ήταν σαν ένα απαραίτητο όργανο του Μπου για να μπορεί αυτό να λειτουργεί σωστά, όπως πχ είναι οι πνεύμονες ή τα νεφρά στο ανθρώπινο σώμα. Οποτεδήποτε επισκεφτόμουν (τα πολλά χρόνια της εξορίας μου) το Μπου, πάντα υπήρχε ένα πρόσφατο post του με την ψαριά του, τους μεζέδες του ή μία ανατολή του ήλιου μέσα από τη θάλασσα. Και αυτό σήμαινε ότι το Μπου είναι υγιές.

Σε αντίθεση λοιπόν με πολλά μέλη που έχουν αναλάβει να είναι το παχύ έντερο, τα χαλασμένα δόντια, η χοληδόχος κύστη ή οι κωλοτρυπίδες του Μπου, ο κύριος Amjik ήταν ένα υγιές απόλυτα λειτουργικό μέλος, απαραίτητο για να είναι το Μπου ζωντανό.

Τελευταία τροποποίηση:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Δεν ήμουν φίλος του, απλά είχαμε γνωριστεί διαδικτυακά και τον παρακολουθούσα. Θα έλεγα ότι ήταν σαν ένα απαραίτητο όργανο του Μπου για να μπορεί αυτό να λειτουργεί σωστά, όπως πχ είναι οι πνεύμονες ή τα νεφρά στο ανθρώπινο σώμα. Οποτεδήποτε επισκεφτόμουν (τα χρόνια της εξορίας μου) το Μπου, πάντα υπήρχε ένα πρόσφατο post του με την ψαριά του και τους μεζέδες του. Και αυτό σήμαινε ότι το Μπου είναι υγιές.

Σε αντίθεση λοιπόν με πολλά μέλη που έχουν αναλάβει να είναι το παχύ έντερο, τα χαλασμένα δόντια, η χοληδόχος κύστη ή οι κωλοτρυπίδες του Μπου, ο κύριος Amjik ήταν ένα υγιές απόλυτα λειτουργικό μέλος, απαραίτητο για να είναι το Μπου ζωντανό.
Και ποιο μέλος θα ταίριαζε με το αντρικό μόριο; :D::2funny:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.054
Πόντοι
456

Τον θυμάμαι απο τα παλιά καλά θρέντς, με ουσία και χωρίς σάλτσες.

Να είναι καλά όπου και να είναι ο άνθρωπος.

Το κακό είναι ότι μείναμε με τα φίδια και τους αγαπούληδες σε μια φάση που το σάιτ έχει πάρει την κατιούσα.

Στην υγειά σου Αλανιάρη :hi:

Μοναχικοί εθισμένοι του σάιτ - Page 33 - bourdela.com forum:hi:

OP
OP
Since1973

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like